Rudamania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mój syn wracając wczoraj ze szkoły spotkał w tramwaju Panią i Bentleya :) Piesior wracał od lekarza, pogadli sobie , pogłaskali się i wiemy ,że Bentley jest naszym sąsiadem.. Syn powiedział ,że psiak radosny tylko pogryziony i chudzieńki ale jak Pańciowa stwierdziła już niedługo :) Mój syn zachwycony psiakiem jak również nową rodzinką, będzie tam miał bardzo dobrze , mój młody bardzo rzadko się myli co do ludzi ;) Będziemy się pewnie z nimi spotykać na spacerkach , znając Tulisława przyjaźnie nie będzie ale kto wie kto wie może tolerować sie chociaż będą :D:D:D PS. Mój syn nazwał Bentleya "samochodowym psiorem":D:D:D Quote
ageralion Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Rudamania']Mój syn wracając wczoraj ze szkoły spotkał w tramwaju Panią i Bentleya :) Piesior wracał od lekarza, pogadli sobie , pogłaskali się i wiemy ,że Bentley jest naszym sąsiadem.. Syn powiedział ,że psiak radosny tylko pogryziony i chudzieńki ale jak Pańciowa stwierdziła już niedługo :) Mój syn zachwycony psiakiem jak również nową rodzinką, będzie tam miał bardzo dobrze , mój młody bardzo rzadko się myli co do ludzi ;) Będziemy się pewnie z nimi spotykać na spacerkach , znając Tulisława przyjaźnie nie będzie ale kto wie kto wie może tolerować sie chociaż będą :D:D:D PS. Mój syn nazwał Bentleya "samochodowym psiorem":D:D:D[/QUOTE] Dokladnie, bardzo blisko siebie mieszkacie, zreszta z Enigma79 tez :cool3: (Aga pewnie wiele razy widziala Was z okna na boisku :evil_lol:). Quote
Rudamania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To niech się ujawni w kupie zawsze weselej:D:D:D Quote
ageralion Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Rudamania']To niech się ujawni w kupie zawsze weselej:D:D:D[/QUOTE] No wlasnie probuje jej uswiadomic, ze ma takie cuda pod nosem i nie zdaje sobie z tego sprawy :evil_lol: Quote
Rudamania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To fakt same cudeńka:D:D:D koło Nas jest mnóstwo astów i zastanawiam się zawsze skąd One są:D:D Toż to kraina astów hehehe Quote
ageralion Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Rudamania']To fakt same cudeńka:D:D:D koło Nas jest mnóstwo astów i zastanawiam się zawsze skąd One są:D:D Toż to kraina astów hehehe[/QUOTE] Gdyby nie rzeprowadzka Karola i Basi, to i Bandita byscie mialy za sasiada ;) Quote
Enigma79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A kuku ! Moja kuchnia faktycznie ma okna wychodzące na boisko :D a Marta pewnie wie, co mówi. Gotuję rzadko hihihi ale obserwuję sobie czasami psiaki na boisku, chodzą tam np 2 dogi (razem), onek i bokser (też razem) ale wiecie, to już nie te lata ;) może wzrok mi siada :D Bentleya rozpoznam na bank, pańcię też w TOZ-ie poznałam. Może uda się spotkać Tulisława przed warzywaniakiem kiedyś hihi Pozdrawiam serdecznie wszystkich Dogomaniaków z okolic Potulickiej / Piekary / Sowińskiego. Quote
choleraa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 hehe, samochodowy psiak :D Ciesze sie ze ma dobrze, byl moim faworytem.. ;) Pilnujcie go tam dziewczyny;) Quote
kamilqax95x Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Enigma79 napisał(a): Pozdrawiam serdecznie wszystkich Dogomaniaków z okolic Potulickiej / Piekary / Sowińskiego. Ja mieszkam na Narutowicza :D Liczy się ??:cool3: Quote
ageralion Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 kamilqax95x napisał(a):Ja mieszkam na Narutowicza :D Liczy się ??:cool3: No ba :) Mieszkasz pomiedzy Rudzislawem a Bentleyem :) Quote
kamilqax95x Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ageralion napisał(a):No ba :) Mieszkasz momiedzy Rudzislawem a Bentleyem :) Tak ??? a ani razu ich nie spotkałam :( Quote
ageralion Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 kamilqax95x napisał(a):Tak ??? a ani razu ich nie spotkałam :( Rudego raczej nie spotkasz, bo wygodniacha wozi kuper autem hihihi ale Bentleya masz szanse poznac osobiscie, bo jego najblizszy parczek na szybkie siku i kupe, to ten kolo Biedronki :) Quote
Rudamania Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Hehehe dogi to największe (dosłownie) "wrogi" Tulka szczególnie ten rudy bo to samiec.. Zawsze zostają obszczekane:D:D:D Już nie gadajcie ,że Tulek tylko jeździ hehehe jak jedziemy do lasu albo na wybieg to autem a do "bezdomki" mamy rzut beretem więc chodzimy na piechotkę ale psiory zostają w tym pasie zieleni między ulicami albo z moim synem albo z Martą2 albo ja z nimi zostaję :D:D:D Więc Nas też można tam spotkać :multi: Ale fakt zdecydowanie wolimy iść na ten poligon (co Wy nazywacie boiskiem) hehehhe Quote
ageralion Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 U Bentleya wszystko ok, wszelkie rany sie ladnie wygoily i juz nie wygryza sobie nastepnych. Powolutku nabiera cialka, nie niszczy w domu jest grzeczny i kochany :) Wieczorem zadzwonie do Magdy i wypytam o szczegoly, bo wszystkie newsy dostalam od wlascicielki Rojberka (czyt. przyszlej tesciowej? ;)) No i wysepie jakies fotki hihihihi Quote
kamilqax95x Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na TTB Szczecin :smile: A na nim: torebki, kolczyki i wiele innych ! ;-) http://www.dogomania.pl/threads/1967...4#post15771724 Zapraszam ! Quote
kamilqax95x Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Zapraszam na BAZAREK na TTB Szczecin. Versace, Clinique, L'Oreal, Arden na TTB Szczecin. http://www.dogomania.pl/threads/1981...znie-zapraszam! Quote
ageralion Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Zobaczcie co ja mam :) Pani Mirka nie moze sie nachwalic Bentleya. Stwierdzila, ze w zyciu nie miala tak ulozonego psa :) Pilnuje sie ich na kazdym kroku i nie ciagnie wogole na smyczy, jest karny i nie sprawia zadnych problemow. Okazal sie typem lozkowo - poscielowym :) Quote
kamilqax95x Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='ageralion'] to dobrze myslałam ze znam tego psa widziałam go dzisiaj o 12 z ta dziewczyną :P Quote
agnieszka32 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Znajomy pies i znajome miejsce :lol: Quote
kamilqax95x Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 agnieszka32 napisał(a):Znajomy pies i znajome miejsce :lol: A teraz wiem ze to Bantleya często widuje :) Quote
ageralion Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Slodziak jak nic :) I nie widac juz kregoslupa i zeberek :multi: Nie moge nacieszyc oczu tymi foteczkami :loveu: Quote
Recommended Posts