Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Misia dostaje Eukanuba Large Breed Adult Maintenance.

Szczyle też dostawały Eukanuba Large Breed Puppy. Api teraz dostaje RC Large Junior (tak to się chyba nazywa) i chowa się dobrze, tylko straszne bąki puszcza, więc ja ich trochę namawiam na zmianę karmy. A Ansel chyba dostaje gotowane.

Posted

Flaire Jaką rybę , rozumiem , że gotowaną ale fileciki?? :o
Na razie nie daje suchej karmy a z miesem faktynie może pozostane przy jednym gatunku.
Flaire czy wiesz coś o nutro choice ??

Posted

Minio-roznie bywa z tymi karmami.Moj Demo mial sensacje po
Eucanubie.Nutro Choice nie probowalam.Super dla mojego byl wlasnie
Royal/byl na nim do ok 1.roku/.Potem szukalam czegos dobrego ale
tansszego i tak juz pol roku jedziemy na Acanie.Nie wiem jakie dostaliscie
"wytyczne" od hodowcy i weta bo mnie zostalo przykazane ze mam sie zdecydowac -albo suche albo gotowane .Glownie chodzi tu u mieso -bo
podobno pies zupelnie inaczej trawi to w karmie a inaczej przygotowywane w domku i uklad trawienny u wiekszych wrazliwcow moze sie rozregulowac.

Posted

Hej :) Dawno mnie bardzo tu nie było, ale wiecie - szkoła i te bajery ;) W każdym razie do dzisiaj wystawione wszystkie ocenki,teraz tylko tydzień do szkoły i ferie ;] A ja tymczasem nadrabiam zaległości w czytaniu dogowego forum...

ps: mój (najprawdopodobniej) przyszły psiak (nadal trwają sprzeczki pies czy suczka, ale bardziej jesteśmy przekonani do suczki) jest już w brzuszku Figury w poezji ruchu ;]]]]]

hihi pozdrawiam Was :*

Posted

Nitencja napisał(a):
FLaire a co slyszalas o hodowli Joval, widzialas ich psy na "zywo" ?
Tak, tzn. widziałam sukę jedną sukę po ich angielskim imporcie (suczce Jokyl) chyba rok temu. To jest bardzo nowa hodowla, tak że więcej nie widziałam. A reszta to na opowiadanie przy piwku. Sporo opowieści już nam się przy tym piwku zebrało... :wink:

Posted

Nitencja!
Obejrzałam wszystkie zdjęcia. Myślałam że są tylko z ostatniego miotu a tu taka niespodzianka. Niezła dawka do oglądania.

Posted

bebeByłam dziś u wet no chyba miałaś racje . Wet stwierdził , że musze sie zdecydować albo karma albo gotowane bo jak jest mix to psy dostają zawirowań żołądkowych. Zmienia się flora bakteryjna no i psy czasami nie dają sobie rady . POza tym Kora zdrowa . Mam karmić Korę karmą i podawać wit b bo piach je :o Wet mówił ,że w lasach straszny wysyp kleszczy i coraz więcej zachorowań w tym roku !
Flaire dziś odebrałam trymerki no i wyskubałam pysior Kory .
Ale ten jeden - Mars 330 to chyba zamiast wyrywać to wycina :o
Albo ja jeszcze nie umiem się nim obsługiwać ...

Posted

Minio-tak juz to chyna czesto bywa z tymi erdelkami.Niby wytrzymale i wszechstronne ale i delikatne jak "francuskie pieski".
Moj poprzedni pies -szorstki jamnior kroliczy -ok 5 kg wagi nie wymagal
tyle uwagi w zywieniu co 28 kg serdel.Ale za to jakie sa kochane i madre
-prawda :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...