Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Dzięki Aga. Ale niestety to nerki a z nimi nigdy nie wiadomo. Jest na diecie nerkowej Royala, przestał chudnąć, jest wesoły, wyniki lepsze. Prawdopodobnie przyczyną było zapalenie pęcherza które poszło w górę i uszkodziło te cholerne nery ale udało sie zatrzymać. Teraz już cały czas trzeba będzie na niego bardzo uważać.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie Flaire, taż to przecież rodzina. Dzięki za trzymanie kciuków. A grono airedalowych świrów faktycznie się dzisiaj nieźle wzbogaciło.
Nitencja! A co na to sąsiadka?

Posted

[quote name='Flaire']
Fuka, dzięki :D .
?????? :roll:
Ramir, trzymam kciuki :thumbs: i pilnuj diety i uważaj na kazde pogorszenie - jeden dzien bardziej apatyczny lub bez apetytu, pierwsze wymioty i od razu do weta - badanie krwi plus kroplówa. Bo mocznik z kreatynina - jak zaczna rosnąć, to to idzie lawinowo.

Posted

Wiem jak to wygląda. Mizara straciłam wlasnie w ten sposób. Najpierw długie leczenie, potem poprawa i nagle szlak. Trzy dni i po psie. Aż za dobrze wiem jakie to sa objawy i cierpienie.

Posted

Wychodzi na to, że nerki to pięta Achillesowa erdeli :( Tak często ktoś wspomina o tym, że jego pies miał z nimi problemy. Z tego co wiem brat Rustego też na to cierpiał.
Aluzja, czy Twoja miłość do Galileo pozostanie platoniczna?

Aga , ja jestem z Warszawy i mam psa do wytrymowania... Niestety temat "Wspólne przygotowanie psa do wystawy" ciągle spada.

Posted

Czesc
Człowiek cięzko pracuje a tu proszę ..... nadrobić zaległości nie mogę...
tyle czytania.
Aga pomysł wspólnego trymowania nie upadł , ja go gorąco popieram . Z tym, że na razie po cichu :evilbat:
Ale chętnam i gotowam :D
Dwa dni temu Kora zeżarła mi kartę zbilżeniową no i problem był...
Na szczęście wydaliła ( chyba wszystko ) , a już myślałam , że do pracy bedę musiała ja brać i jako karty magnetycznej używać :wink:
pozdrowienia dla wszystkich

Posted

Minio napisał(a):
a już myślałam , że do pracy bedę musiała ja brać i jako karty magnetycznej używać :wink:
A tak, to co używasz? :o :o :o

Posted

No do tej pory miałam kartę . A teraz musiałam się tłumaczyć czemu ma frędzle :o i ładnie się do recepcjonistki uśmiechać , żeby mnie wpuściła .

Posted

Minio a gdzie karta lezala ;-)
u mnie kochany airedalek pomymlal index i to nie moj ......... :oops: i w ogole robil porzadki
a welsh robil porzadki z moja garderoba.....

Posted

Nitecja No właśnie raz człowiek zostawi coś przez pomyłke na półeczce i zaraz strata :wink:
i tak po głowie dostałam od naszego biurowego żandarma

Posted

indeks straszna sprawa ...
moj jeszcze mam , choć tyle lat minęło i wolę do niego nie zaglądać :wink:
Może pokaże suni to się wystraszy i przestanie szkody robic :lol:

Posted

Minio, ignorujesz mnie, bo wolisz o tym nie myśleć? :wink:

Flaire napisał(a):
Minio, a to zdjęcie w awitarku to kiedy robione? Bo mi na nim uchole jakoś niesymetrycznie wyglądają... :(

Posted

Flaire napisał(a):
Minio, ignorujesz mnie, bo wolisz o tym nie myśleć? :wink:

Też takie wrażenie odniosłam :lol:

Mój Filip bardzo lubił zjadać klasówki uczniów mojej mamy 8)

Posted

Flaire Mam trochę wolnego w ten weekend a jutro urlop. Tak sobie nieśmiało myślałam , że może byśmy podjechali na Bemowo zobaczyć jak sie bawicie ???
No i te nasze nauki trymowania. Trochę mnie wyobraźnia poniosła i skubnęlam łapy Kory no i ma teraz ... skoki jak zając

Posted

W najbliższy weekend nie ma szkolenia na Bemowie - w zimie, te spotkania doszkalające są tylko co drugi tydzień w niedzielę...

Ja jutro mam chyba calutki dzień zajęty - przyślij mi swój nr tel. na priv, to zadzwonię do Ciebie, gdyby się coś zmieniło.

Natomiast weekend powinnam mieć raczej wolny od ok. 11 i w sobotę, i w niedzielę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...