Mokka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ina, ja jestem komputerowym głąbem (żeby nie powiedzieć - debilem), a Irfan jakoś obsługuję. Jeśli ja to opanowałam (choć nie do końca), to Ty też na pewno potrafisz :P
coztego Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 aga - dla ciebie może banalnie ale jak ja w tym nie siedzę --- to jak sie je zmniejsza? INA, Ty się zwyczajnie migasz! ;) Nie wiem jak jest w Infranview, bo ja mam Xnview i po prostu jest w menu takie polecenie- zmień rozmiar i się zmienia. Sądzę, że w Infran jest tak samo, bo te programy są bardzo podobne. 8) A jak już koniecznie nie chcesz zmniejszać to przyślij chociaż kilka na coztego@o2.pl ,ja Ci zmniejszę i wstawię! Bo już nie mam do Ciebie sił! :evilbat: Tyle czasu trzymać śliczności z dala od publiczności (nawet nie czuję jak rymuję)
INA Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 coztego - dzięki, za propozycje ..... Wiesz może tak bedze lepiej ---jeśli ja wyśle fotki do Ciebie( tak jak kiedyś) tylko że dziś to nawet na to nie mam czasu---zaraz wyjeżdzam w teren. Jutro zawalę Twoją pocztę fotkami. Mokka ten Infranview przetestuje po urlopie--- jak tylko zwolnie tępo :o
Flaire Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A u mnie dzisiaj zdarzył się pierwszy świąteczny cud! No bo kilka dni temu padł mi komputer i dzisiaj, w nawale innych zajęć, miałam go wieżć do serwisu. Ale przed wyjazdem, spróbowałam go jeszcze raz włączyć i ... działa! SUPER!
coztego Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 INA, czekam cierpliwie 8) Flaire, komputer przemówił ludzkim głosem ;)
Minio Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 INAPoszukaj na allegro. Tam jest dużo ogłoszeń , może znajdziesz kogoś w swojej okolicy . Jak nauka siusiania?? Jaki aparat cyfrowy Cie interesuje??
Flaire Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Jak nauka siusiania??Mysle, ze akurat siusiac to Vigo umie bardzo dobrze :wink: . Jestem zresztą pewna, że Kora też. :lol:
Flaire Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A moje Misiusiątko dzisiaj skończyło cztery latka!
Fuka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 :new-bday: No, to dogoniła Fukę :BIG: Zdrowie Misi! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Wojtek Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Wszystkiego naj! :D Na "ludzki" wiek to z niej na oko czterdziecha jest?
coztego Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA MISI!!!! :new-bday: To ona taka Gwiazdkowa Dziewczynka ;)
aga_ostaszewska Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Misiu wszystkiego, co najlepsze! Zdrowka, pieknosci i duuuzo milosci od panci!
Wind Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Caluski dla Misiatka :D :new-bday: Zycze jej przede wszystkim duuzo :tort:, wielu :Dog_run::Dog_run::Dog_run: i duzo :iloveyou:
INA Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 NO TO JA TEŻ PRZESYŁAM ŻYCZONKA DLA MISI SAMEJ SŁODYCZY W KAŻDYM CALU I KAŻDEGO RODZAJU :tort: :buzi: :buzi: :calus:
INA Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Minio -dzięki no fakt. na allegro też przeciez można :oops: coś wyszukać. O ja to ciemna jestem no ale jak jestem w net. to od razu na dogo. no a potem w trakcie dnia to nie zawsze mogę( tym bardziej, że łączę się przez modem) Ja już zamówiłam. w Karusku karmę oraz kilka drobiazgów-- i przy okazji dowiedziałm sie czym różni się RC- MAXI JUNIOR od MAXI BABY DOG :wink: Musiałam mu tę karmę zamówic bo rośnie w zastraszającm tępie i obawiam sie o jego stawy. Jeżeli chodzi o cyfrówkę to zbieramy opinię, pewnie jakiś CANON :roll: Minio - czy wasza Kora też tak broi :x ( mam problem bo maluch ciąglę podgryzuje ręce, uszy) najpierw słodko liże bo policzku, potem nagle trach za ucho :x (padalec) ręce mam takporanione jak bym hodowała aligatora.... :wink: a zabawki te piszące to poprzegryzał... :o Przeżyły Wiki , Xendusia a ten drab rozprawił sie z nimi przez 1 miesiąc. Gdy powoli uczy się go że nie może gryż rąk to właśnie wyżywa się na zabawkach i rozszarpuje je. :evil: Jezeli chodzi o susie to ma cora mniej wpadek a jak już nie może wytrzmać ( to biegnie na gazete, która jeszcze w razie czego pozostała) No to tyle. Coztego - teraz wyśle do ciebie te fotki. ...ale czy jakieś będą się nadawać :( po skanowaniu są takie ciemne :(
Flaire Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Misia bardzo, bardzo dziękuje za wszystkie życzenia. INA, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę takiego sikającego gryzonia! A z tymi zabawkami, to ostrożnie... Jeżeli on je rzeczywiście rozgryza - to zabieraj, żeby nie połknął jakiejś gumy, która mu potem jelita zatka. Szukaj zabawek nie gumowych. Może taka gruba lina z supłami by mu się dobrze gryzła?
INA Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Flaire -własnie jutro dostanie taką od Gwiadorka :wink: i jeszcze przy okazji zam. w Karusku zam. pętle sznurową z piłką. Na razie nie było problemu z tym że mały coś połknie bo najpierw jak miał w pysku obcy, niezidentyfik. przedmiot ( który nie pochodził z miski) ----typu ucho od zabawki, liście od kwiata, lub kamyk.. to podrzucał do góry, lub odprawił nad nim modły śmiesznie podskakując i bawiąc się z tym. :lol:
Minio Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 INA Kora rozrabia jak tylko sie da :) Kupilismy jej rózne zabaweczki ze skóry to troche się odczepiła od mebli :D ale jak jest okazja porwać jakiś papier albo ukraść z łazienki szczotkę czy gąbkę to czemu nie ... :evil: Z siusianiem mamy zabawę , uczymy Korę metodą Flaire i całkiem dobrze idzie , tylko czasami nasza mała spryciara oszukuje aby dostac nagrodę. Mówię : Kora sikaj !! A ona sobie kuca i nic.... a potem rozradowana biegnie po nagrodę ... Flaire czy na pewno o to chodziło ?? :o INA pisałaś cos o róznicach w karmie,?? Kora teraz waży 8 kg i przy Twoim Vigo zaczęlam się zastanawiać czy nie za duża ta różnica wielkosci między rodzeństwem... No ale nasza sunia bedzie mniejsza choćby z racji płci :-? Mamy sprawdzony namiar gdzie można kupić dobry aparat cyfrowy o tańszy o kilka setek niż w sklepie. Jak bedziesz chciała podamy .
Minio Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 FLaire Widzę , że u Ciebie impreza urodzinowa :lol: Wszystkiego naj , naj dla MISI. :lol:
Flaire Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Minio, widzę, że nauka idzie super! Ale jak nie sika, to nie dawaj nagrody! :D Ja muszę powiedzieć, że mnie osobiście nigdy się taki oszust nie trafił, ale słyszałam o takich! Api jest w siusianiu niezawodna - jak tylko wychodzi na dwór i dochodzi do trawniczka, to natychmiast kuca i sika! Misia też kiedyś taka była, ale teraz jest bardziej wybredna, więc czasem musi się najpierw troszkę pokręcić. To niestety przychodzi z dojrzałością, gdy suki (a tym bardziej pieski) zaczynają używać siusiania jako znaczenia terenu. Zazroszczę Wam tych szczeników bardzo bardzo!
BEBE Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Flaire-ja i Demo rowniez dolaczamy sie do zyczen urodzinowych dla Misi.Niech nam zyje w dobrym zdrowku dlugie lata.
Minio Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Flairehmm... głupio się przyznac ale nauczyłam Koręby przychodzenia do mnie kucając... :oops: Wołam ją na i nic , stoi sunia i gapi sie :o Kucnę i zawołam - biegnie natychmiast.
Flaire Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Kucnę i zawołam - biegnie natychmiast.A siusiaz też? :wink:
coztego Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Hihi! Mam zdjęcia Iny! :) Jakie śliczne maleństwo!!! :D Ależ jej zazdroszczę! Zaraz pomniejszę i wrzucę na dogo, ale nie wiem... Pani Mod. czy wrzucić tu czy do galerii? 8)
aga_ostaszewska Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Wrzucaj gdzie popadnie, bo my juz nie mozemy sie doczekac :lol:
Recommended Posts