Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anisha napisał(a):Swatka, a do tego jeszcze uparta... :evil_lol: :lol: Ja już :stupid::stupid::stupid: tak mam... niestety ;). Ale to tylko w psiej materiii :p.
Jura Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anisha napisał(a):na pewno ma ojca, który ma wszelkie atrybuty do bycia reproduktorem i prawdopodobnie tak właśnie zostanie... Czy ojciec ma wszelkie atrybuty do bycia reproduktorem to sie jeszcze okaże, jak Shaggy oraz jego rodzeństwo, rodzone i przyrodnie, dorośnie :evil_lol:. (Okropna jestem).
niedzwiedzica Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jura-atrybuty do bycia reproduktorem to Elmo nosi gdzieś w okolicy podbrzusza :diabloti: i żadne ogladanie jego potomstwa tego nie zmieni ;) nie mówiąc juz o pieczątce w rodowodzie :diabloti: za to jakim reproduktorem sie okaże, to zobaczymy nie wczesniej niz za rok, dwa. Nie do wszystkich suk pies musi pasowac, nie z wszystkimi musi dawać piekne dzieci. I suki podobnie :cool3: Tpo zawsze łut szcześcia, które albo sie ma albo nie...:cool3:
Jura Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Jura-atrybuty do bycia reproduktorem to Elmo nosi gdzieś w okolicy podbrzusza :diabloti: No tak, masz całkowicie rację :ekmm: :shiny:
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Rety, jak ja Wam zazdroszczę tych śpiących terierów... :roll: Kreśka najdalej o 8:00 jest na nogach i mnie wygania z łóżka. Od wielkiego święta, jeśli na ostatni spacerek wyjdziemy bardzo późno, pośpi do 9... :shake: Nie pamiętam kiedy ostatni raz sie porządnie wyspałam... :placz: Za to Filip, jak na teriera przystało, śpiochem był jak się patrzy, dopóki pańcia nie wstała, on się nie ruszył. A jeśli pańcia wstawała zbyt wcześnie to też się nie ruszał :evil_lol:
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 coztego napisał(a): A my dzisiaj na porannym spacerku miałyśmy extra przygodę :evil_lol: Spotkałyśmy z Kresią orkiestrę górniczą, która szła ulicami naszego osiedla wygrywając jakieś melodie. noo, ja nie wiedzialam, ze takie orkiestry to sie jeszcze upubliczniaja:evil_lol: zwlaszcza tak bez okazji:p jest nawet taka piosenka o gorniczo-hutniczej orkiestrze detej, ktora robi nam papa-rara:eviltong::evil_lol: bardzo pozytywna wrecz pogodno:lol:
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Fuka napisał(a): Elmo z zainteresowaniem przeprowadził kontrolę konkurencji, szczególnie, że airedala w takim kolorze jeszcze nie widział:crazyeye: ja zresztą tez:evil_lol: fuka sugerujesz, ze byla farbowana:roll: mnie co prawda w zabrzu nie bylo, ale mialam okazje widziec baby kilka razy i ona po prostu bardzo intensywny kolorek posiada... ales mnie tym zaintrygowala:confused:
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 fjolka napisał(a): jest nawet taka piosenka o gorniczo-hutniczej orkiestrze detej, ktora robi nam papa-rara:eviltong::evil_lol: bardzo pozytywna wrecz pogodno:lol: Niom, uwielbiam ją :loveu: Nawet mam/miałam gdzieś w komputerze :p
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kardusia napisał(a):I ja też potwierdzam,że po kądzieli. Dolka identycznie jak Hesia - gdy nas dopadnie drzemka - to nie ma suki w domu. Choćby nawet jeże tupały pod oknem :evil_lol:. Chyba tez i po mieczu, bo jej tatuś ma tak samo :cool3: :evil_lol:
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Anisha-a chciałaś się czyms podzielić ?? ;) strasznie dorosły ten twój szczyl się robi :crazyeye: No właśnie wydoroślał bardzo, już zaczyna się robić taki młodzieżowy :lol: Wind - właśnie obejrzałam reklamę Majutka z Pudzianem, ŚWIETNA :multi:
Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 swallow napisał(a):Chyba tez i po mieczu, bo jej tatuś ma tak samo :cool3: :evil_lol: Swallow - no.... po mieczu to też :evil_lol::eviltong:;)... Ale po tatusiu przede wszystkim ma to :turn-l::cool1: :gent: :cool1:. Przecież to córka agenta 007 - Bonda :p...
Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 coztego napisał(a):Rety, jak ja Wam zazdroszczę tych śpiących terierów... :roll: :evil_lol: Coztego - a chcesz w przyszłym roku takiego małego słodkiego śpiocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:?
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anisha napisał(a): Czyli fota pt. "Ej... co jesz?" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale z niego slodziak:loveu::loveu::loveu:, a tytul to raczej " hej co dzisiaj jemy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kardusia napisał(a): Coztego - a chcesz w przyszłym roku takiego małego słodkiego śpiocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? kardusia czyzbys cosik planowala:evil_lol:, moze wlasnie dlatego tak sie "rozgladasz" wsrod dogomaniackich erdeli:razz:;) tych z atrybutami :evil_lol::eviltong:
Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 fjolka napisał(a):kardusia czyzbys cosik planowala:evil_lol:, moze wlasnie dlatego tak sie "rozgladasz" wsrod dogomaniackich erdeli:razz:;) tych z atrybutami :evil_lol::eviltong: Fjolka - nie zaprzeczam i nie potwierdzam :evil_lol:. Ale ślinię się starsznie jak widzę takie słodkości u Nitencji i Wasze sceniory :p:eviltong:... Tymczasem moja Dolinda wzięła się ostro za mizianie pluszaków: To dla Ciebie Wojtku - obiecany kiedyś - prawdziwy "Ferdynand Wspaniały";););) : To dla Ciebie Anisha - czekanie na kolacyjny kęsek :eviltong: :
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kardusia napisał(a): Coztego - a chcesz w przyszłym roku takiego małego słodkiego śpiocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? O, widzę że erdelątka się szykują u Kardusi :cool3: Pewnie, że chcę! :loveu: Ale jeszcze nie w przyszłym roku... :-( Chyba, że coś szybko i niespodziewanie w moim życiu odmieni :roll:
niedzwiedzica Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kardusia-a dla mnie ??? Anisha dostała fotkę, Wojtek dostał a ja od macochy jestem :-(:mad:??? Coztego - no to trzymam kciuki,żeby sie odmieniło na lepsze ;)
Ali26762 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Anisha - Shaggy do schrupania w całości! Kardusia - faktycznie Dolka wygląda jak Ferdynand :D Szukaj chłopaka, szukaj. A może z rozpędu poszukasz żony dla mojego Deryla? ;) :D fjolka - widziałaś stronkę, na której możesz zamówić TOP DOG'a?
Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Kardusia-a dla mnie ??? Anisha dostała fotkę, Wojtek dostał a ja od macochy jestem :-(:mad:??? Coztego - no to trzymam kciuki,żeby sie odmieniło na lepsze ;) Niedźwiedzica - oj tam.... chyba mi wybaczysz :p:evil_lol:;). Następna sesja będzie dla Ciebie, tylko muszę jakoś tematycznie podwiązać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Ali - nie ma sprawy ;). W razie czego - już w Gdańsku jedna panna rośnie:razz:. A Rita - co u Rity ???? :shake:. Ani widu ani słychu?:roll:....
Ali26762 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kardusia napisał(a):Ali - nie ma sprawy ;). W razie czego - już w Gdańsku jedna panna rośnie:razz:. Welszowa panna?
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ali26762 napisał(a): fjolka - widziałaś stronkę, na której możesz zamówić TOP DOG'a? tak, zamowilam top doga bezposrednio u izy i dostane go nawet na niemiecki adres:multi: jestem ciekawa jak szorstki bedzie reagowac na ten wynalazek:razz::roll: chociaz wydaje mi sie, ze bedzie dobrze, bo czasem, jak mi wokal szwankuje i sezam daleko, to sie posilkuje taka pileczka piszczalka:p tyle, ze ona w ogole poreczna nie jest :shake:
Kardusia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ali26762 napisał(a):Welszowa panna? Ali - :oops2:wybacz :oops: :wallbash: :modla:. No przecież Ty masz mniejszy rozmiar AT - czyli WT, a ja jestem tak podkręcona tematem swatów - że się zapędziłam :shake:.
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 uwaga offuje:evil_lol::p jesienny rzeczny:loveu:
Anisha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Fjolka, śliczności ten Twój szorstek i widać, że elegancko wyskubany :klacz:, tylko na tym pierwszym zdjęciu ma na lewej łapce taki zajefajny, futrzany kamaszek! :lol: Kapitalnie to wygląda! :loveu: fjolka napisał(a): jesienny ale poza tym serio zazdroszczę, że tak umiesz piesa oskubać, a ja wcale... :roll:
Recommended Posts