coztego Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 borsaf napisał(a): Szarotka we własnej osobie: Piękna :loveu: Kardusia, avatary pojawiają się i znikają, spokojnie, kiedyś wszystko wróci do normy ;) Chyba faktycznie jakieś tasmy - wstążki (i to dużo) wywieszę na chałupie U nas w pracy powiesiliśmy na balkonie pocięte woreczki, żeby odstraszyć gołębie i pomogło, przestały przylatywać. Może nie wygląda to zbyt dekoracyjnie na frontowej ścianie budynku, ale coś za coś :evil_lol: Dobrze by było użyć czegoś zwiewnego i lekko szeleszczącego. Informuj jak sobie dzięcioł poczyna, bom ciekawa :razz: ale kucie metalowej latarni???? :crazyeye: A... brak żelaza we krwi ;) Dzięcioły dźwiękiem wyznaczają granice swojego terytorium, taka latarnia dudni solidniej niż drzewo :cool1:
Filla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witajcie. Ina jakie doły.:cool1: Przytul , się do szorstka, pomiziaj go.:loveu: Mnie to pomaga. Kardusia i Minio trzymam kciukasy za Was na wystawie:multi: Kardusia Dolka pięknie zrobiona:loveu: wygląda ślicznie. Każdy ma swojego dzięcioła, ja mam klimatyzatory, nie da się ich zastrzelić:snipersm: , ani przepłoszyć !!!! Minio każdy miał ten pierwszy raz :diabloti: zobaczysz , będzie dobrze, a przy dopingu dogomaniaków będzie bardzo dobrze.
Filla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jakaś gopia chyba jestem.:oops: Wstawiałam zdjęcia chyba z 10 razy i nic.:shake::wallbash: Udało mi się wstawić w podpisie link do mojej stronki. Mam nadzieję, że działa.
Fuka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ina, głowa do góry - pamiętaj, ze zawsze może być gorzej, wiec trzeba sie cieszyc tym co jest:roll::drinking: a ja pomalutku sobie wypluwam płuca i mam już serdecznie dość niekończącego sie zapalenia oskrzeli:p a u Elizy rodzą sie właśnie siostrzeńce i siostrzenice Vigusia i Kory, a dzieci Elma:drinka:, podobno kolor mają po tatusiu:eviltong:
rita60 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witajcie troche sie zmartwiłam waszymi postami wczorajszymi,takie jakies czarnowidztwo jesli chodzi o dogo,moderatorzy kochani powiedzcie cos optymistycznego przeciez taka sytuacja nie moze trwac wiecznie.kardusia i minio trzymamy za was kciuki:thumbs::thumbs::thumbs:wszystko bedzie dobrze,przeciez nasze kosmate maskoty sa najładniejsze.Inus jak dzisiaj samopoczucie ? kazdy ma swojego doła,ale to przechodzi jesli ma sie przy boku to szorstkie szczescie,najlepsza terapia to te wierne brazowe oczyska i wilgotny rozowy jezor gotowy do pocieszania.:lol:
rita60 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 kardusia oddali mi avatarek:loveu:jesli chodzi o te dziecioły to ja laik jestem,moze rzeczywiscie cos szeleszczaczego je odstraszy:shake:teraz przypomniał mi sie taki durny dowcip-co to jest,chodzi po scianie i szelesci-mucha w ortalionie:lol:
Kardusia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Rita - piszesz,że oddali avatarek... A ja Twojego dalej nie widzę :shake:. [ Sugerujesz,że powinnam szyć muchom ortalionowe uranka :crazyeye:? Łooo matko :roll: ] Podobnie - nie mam fotki Szarotki, którą wstawiła Borsaf :shake::shake:...co się dzieje? Jakieś chwilowe zaparcie? Borsaf - dziekuję za propozycję wynajmu kiciusia, za daleko do Ciebie. Jak trzeba będzie - to tu są miejscowe. A jak nie da rady cóś małego złapać - to wezmę rysia z lasu :diabloti:. Filla - dziekuję za pozytywną "recenzję" :p. Miło jest zbierać ochy i achy, ale żeby nie wyszło inaczej :crazyeye:. Rita i Filla - dzięki za kciuki :lol: - przydadzą się. Coztego - dzisiaj rano był spokój. Mój dzięcioł ma "łikend". A ja mu jutro po powrocie z NDM zrobię niespodziankę :razz:. Tak jak poradziłaś - do dzwoneczków dowieszę reklamówki (te najcieńsze/jednorazowe/chol.....nie szeleszczące) no i zobaczymy...:evil_lol:. A co - przcież ja też mam prawo oznaczyć swoje terytorium :cool3:. Fuka - no to :popcorn: za zdrowie i odpowiednią liczbę małych Elmusiów! Minio - nie przejmuj się - "najtrudniejszy pierwszy raz...." a potem juz tylko będziesz czekała na następne wystawy. Ja też mam tremę :shake:.
Kardusia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 aga ostaszewska - mój starter to 448. Wchodzimy na samym końcu AT - suka użytkowa. Miło,że chcesz nam pokibicować. :lol:.
rita60 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kardusia napisał(a): Rita - piszesz,że oddali avatarek... A ja Twojego dalej nie widzę :shake:. [ Sugerujesz,że powinnam szyć muchom ortalionowe uranka :crazyeye:? Łooo matko :roll: ] kardusia moj avatarek jest,nie wiem dlaczego go nie widzisz,twojego nie ma jest tylko napis kardusia avatar/cos w tym stylu/.Co do tych ubranek to nie jest zły pomysł:lol:gorzej,ze wtedy te upierdliwe owady funkcjonowały by cały rok,jesienia w ortalionowych ubrankach,a na zime musiałabys szyc im futra:lol:Ale gdyby ktos był zainteresowany tego typu inwestycja-to czemu nie;)Mam nawet nazwe dla naszej firmy Muchatex:loveu:
Kardusia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Rita - kiepsko mi się dzisiaj wysyła cokolwiek. Strasznie muli :shake:. Nie chcę się denerwować przed jutrzejszym "występem" i wylogowuję się na dzisiaj. Idę pogadać z Dolką - omówimy jutrzejszą strategię ;). Pocieszyłaś mnie co nieco na galerii...
Filla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No i jesteśmy po dłuugim spacerku - zmęczone ale szczęśliwe. Fuka napisał(a): a u Elizy rodzą sie właśnie siostrzeńce i siostrzenice Vigusia i Kory, a dzieci Elma:drinka:, podobno kolor mają po tatusiu:eviltong: Fuka ogromne gratulacje dla tatusia i n-tej babci. Szkoda, że Eliza tutaj nie zagląda. Jej i Mahonce też należą się wielkie gratulacje i ogromne mizianko. Czy już jest po wszystkim? szczęśliwie? ile jest klusków.
rita60 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No teraz to sie sp........... wszystko,nie ma avatarku,ani jednego znaku graficznego:mad::mad::mad:/dobrze,ze obrazeczek z kijem sie zachował/.
Fuka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 melduję, że na razie urodziły się 4 suczki i 5 piesków, i cosik się jeszcze szykuje:crazyeye:
zadziorny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 coztego napisał(a): Za tydzień? To nie 15-tego jest wystawa? :cool3: Masz rację, wystawa jest 15-tego :cool1:
Ramir Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Fuka! To bilans musi byc na zero. U mnie cztery u Elizy duuuużo!
zadziorny Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gratulacje dla szczęśliwej mamusi i dumnego tatusia
Terry Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kurcze wreszcie udalo mi sie wejsc na forum .Przez pare dni nie moglam sie tu dostac. Czytajac forum weszlam sobie na stronke Filli i wzielo mnie na wspominki. Jak tam sie maja hodowle "Rudy gagatek" i "Samo-Gon"? wiecie cos moze?
Ramir Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Terry! Hodowli Rudy Gagatek zdaje sie juz nie ma( nic o nich nie słychac od wielu lat) a Samo-gon nie istnieje. Oboje Państwo Czernerowie nie żyją.
rita60 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witamy małe serdelki na tym dziwnym swiecie:multi::multi::multi:
Filla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Terry - fajnie, że byłaś na mojej stronce. Nie była ona aktualizowana od marca i zdjęcia też nie najwyższych lotów. Do super fotek trzeba mieć nie tylko super sprzęt, ale wrażliwwe oko i rękę. Wstawiłam link, bo nie umię wstawić zdjęć na Dogo. Ramir chociaż tylko cztery są , ale napewno piękne i ogromne gratulacje też się należą.
Ibolya Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Masz rację, rita60, dziwny on jest. A dla Elmiastego i babci Fuki, ogromne gratulacje. AAle machnął tych bąbli, SUUPER!!!
Filla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 O rany ale zrobiło się czerwono. Co chwilę jakaś niespodzianka na dogo. Brakuje mi avatarków i emotionek
borsaf Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dogo znowu fiksuje:mad::mad::mad: Zapraszam na topik Ala ma kota... czyli do ściągi. Ibolya, Terry, Filla (tez na stronce byłam, a Filozofie w Sopocie podziwialam)
Ibolya Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Masz rację, rita60, dziwny on jest. A dla Elmiastego i babci Fuki, ogromne gratulacje. AAle machnął tych bąbli, SUUPER!!!
Recommended Posts