INA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 zach- a mierzyłaś Ludwisowi temp? czy więcej pije niż normalnie? może jakieś paskudztwo ciągle w nim siedzi...:cool1: Rita tak jak już zach odpowiedziała - prawie wszystko co wymieniłam- opisując co mogłoby znależc sie na takim spotkaniu - jest umiejscowione na wybrzeżu a dokładnie w jakim miescie każdy wie;) Anisha - a ja uważam że ta ostania fotka miała związek z jakimiś siłami naprzyrodzonymi -- moze kosmici a moze wpadłaś w jakiś wir czasoprzestrzenny lub inny wymiar:razz: ;) Co do kandydatów:razz: to wszyscy sie jeszcze nie wypowiedzeli wieć żeby nie było - ja faktycznie głosuje za Twoimi typami-- :multi:
zachraniarka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='INA']zach- a mierzyłaś Ludwisowi temp? czy więcej pije niż normalnie? Zmobilizowałam się i zmierzyłam- 37,8 także gorączka to nie jest. Nie pije więcej i generalnie zachowuje się zupełnie normalnie. Tylko jakoś dziś się tak szybciej zmęczył, ale to może była właśnie pogoda.
Anisha Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='INA'] Anisha - a ja uważam że ta ostania fotka miała związek z jakimiś siłami naprzyrodzonymi -- moze kosmici a moze wpadłaś w jakiś wir czasoprzestrzenny lub inny wymiar:razz: ;) To na pewno był inny wymiar... :fadein: Pies przychodził do mnie na pierwsze wołanie... :-o :grins:
Ali26762 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jak ma 37,8 to mi wygląda na osłabienie, bo normalna temperatura u psa to 38 z lekkimi kreskami (do 5). Gosiu, Deryś nie miał styczności z Ludwiczkiem - specjalnie pilnowałam, żeby przed wystawą czegoś nie złapał.
INA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 zach - a może utkwiło mu coś w gardełku...:roll: coś co drażni i przeszkadza.. jura - ale żeby się cos ruszyło, nawet żeby ustalić datę, potrzebna jest taka osoba która by tym wszystkim pokierowała - scaliła bo tak to znowu będzie słomiany ogien i nic więcej:razz::evil_lol: a data to może jakaś letnia - wakacyjna:roll:
INA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mnie się też wydaje ze chyba 37,8 to malusieńkie- nieznaczne osłabienie- u psa jest zawsze wyższa niż u człowieka:roll: zach - może jednak wet by zobaczył Lordzia, ja pamietam gdy Xendo chorował i dużo siedzialam w dziale weterynaryjnym... na topicu o nerkach była z nami dziewczyna której pies-- miał za póżno leczoną anginę lub niewyleczoną do końca...- teraz dokładnie nie pamietam
Gosia_i_Luka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Ali26762']Gosiu, Deryś nie miał styczności z Ludwiczkiem - specjalnie pilnowałam, żeby przed wystawą czegoś nie złapał. Wydaje mi się, że gdyby mocno zarażał wystarczyłaby taka odległość, jaka dzieliła ich na placu czy podczas powrotu do aut.:roll: Wąchali te same trawki itd.;) Ale może się mylę.
INA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Po północy już nie dałam rady a więc: Vigusiu - dziś kończysz 2 latka:loveu: życzę abyśmy razem przeżyli jeszcze wiele takich rocznic, :lol: abyś zawsze był przy pańci i nigdy jej nie zasmucił, aby każda chwila spędzona razem przynosiła tylko radość i beztroskę i abyśmy mogli czerpać z życia wszystko co najlepsze :buzi: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :tort:
Jura Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A więc: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA VIGUSIA I KORY[SIZE=2] :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:
INA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Korciu - stu psich latek, dużo mizanka, jeszcze więcej zdrówka, samych beztrosk, radości i miłości oraz pełną miskę psich ciasteczek i kości.:calus: :buzi: :calus: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: od Iny i braciszka:iloveyou: :buzi: :Rose:
rita60 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='zachraniarka']Hugusio się też nie zaraził i zdrów, więc kto wie co to za diabeł się przyplątał. Może za mocno zaostrzyłam tę kolczatkę, bo od lania to chyba nie- ja go po pustej głowie leję, a nie po szyi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zach tak nie mozna........nie dobra pancia:loveu: :loveu: :cool3:
rita60 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Vigusiu duuuuuuzo zdrowka,miłosci od panci/tego ci chyba nie brakuje/wiele psich przysmakow,radosci z psiego zycia,tego wszystkiego zyczy ci ciocia Rita i twoj wirtualny kumpel Parys.:klacz: :klacz: :klacz: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Jura Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 INA, jak Ty pięknie składasz życzenia. Ciekawe, jakie urodzinowe niespodzianki czekają dzisiaj Vigusia. INA napisał(a): żeby się cos ruszyło, nawet żeby ustalić datę, potrzebna jest taka osoba która by tym wszystkim pokierowała - scaliła bo tak to znowu będzie słomiany ogien i nic więcej:razz::evil_lol: a data to może jakaś letnia - wakacyjna:roll: Coś podobnego sama pisałam w zeszłym roku, kiedy pojawił się pomysł spotkania. Niestety, żaden organizator się nie zgłosił. "Powoływanie" w tej chwili jakiegokolwiek komitetu uważam za niefair, bo jasne, ze najprościej jest potem przyjechać i zauczestniczyć. No chyba, że ktoś już sam się do takiego komitetu zgłasza. Przepraszam, że napisałam dośc ostro. Proponuję drogę małych kroczków, bez oczekiwań, że zostanie zorganizowane spotkanie, w czasie którego będą "cuda na kiju". Sama zgłaszam się na koordynatora wstępnych ustaleń i zadaję po prostu najbardziej podstawowe pytanie, kto chciałby wziąć udział udział w zlocie AT i innych?(Ustalanie terminu i miejsca to następne etapy, niestety trzeba będzie tu zatosować procedury demoktratyczne).
Minio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 INA i JURA Dziekujęmy za życzenia ! Obiecuję ucałowac suczynę u ucho:lol: Wszystkiego fajnego dla Vigusia. Mam nadzieje, że rodzeństwo się w końcu spotka :-)) Bo jka na razie to tylko jedną siostrę Kora z rodzeństwa poznała :lol: Jura bedziesz w Mińsku na wystawie???
Minio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='INA']Korciu -stu psich latek, dużo mizanka, jeszcze więcej zdrówka, samych beztrosk, radości i miłości oraz pełną miskę psich ciasteczek i kości.:calus: :buzi: :calus: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: od Iny i braciszka:iloveyou: :buzi: :Rose: KORA NA DIECIE JEST , żadnych ciasteczek ;)
INA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dziękuje Jura, Rita, Minio- za życzonka bardzo dziękuje:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Minio- ja też mam nadzieję ze się spotkają a może jak to >>>> spotkanie dojdzie do skutku to byłaby ta okazja:razz: Jura - ja jestem chętna - :multi: dostosuje się do terminu - mogę pomóc w organizacji - wirtualnie czy w jakiś inny sposób ... Jak będzie wiecej chętnych to myśle żeby założć oddzielny topic z listą deklarujących się uczestników i tam można walczyć:cool3: o przetrwanie pomysłu:cool1: ;)
Minio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 INA organizuj , organizuj :lol: żeby tylko nie skończyło sie tak jak z kursem trymowania:mad:
Minio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 a u mnie tyle miejsca , żeby wrócić do tematu ......:p
niedzwiedzica Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Vigusiowi i Korze zdrowia, długich lat i wszelakiej psiej pomyślności z dniu urodzin :BIG::tort::new-bday:w
Minio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Vigusiowi i Korze zdrowia, długich lat i wszelakiej psiej pomyślności z dniu urodzin :BIG::tort::new-bday:w Bardzo dzięujemy . To już buziak w drugie ucho :lol:
Anisha Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Z okazji urodzin Vigusiowi i Korze najserdelczniejsze życzenia spełnienia wszystkich psich marzeń, ustawicznego zadowolenia ze swoich właścicieli i ich sposobu żywienia psów, wiele radości na licznych spacerkach, licznych kumpli do zabawy i dużo, dużo życzliwości od wszystkich ludzi!!! :new-bday: :laola: :BIG:
INA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 niedzwidzica - dzięki:loveu: Minio - na organiztora niestety się nie nadaje:cool1: ale pomocą jeśli to będzie możliwe, mogę służyć... no i też dlatego napisałam że można na tym nowym topicu walczyć o przetrwanie pomysłu;) :cool3: :evil_lol: Jura - Vigo nie ma diety - a tak na marginesie- Minio darowałabyś tą diete Korce w jej święto:cool3: -- więc dostanie przeróżniste psie ciasteczka - nagródki - może cuś wędzonego do gryzienia - może piły do aportu bo jedną z zgubił w piachu nad morzem, obróżkę Rogza w koloru Erdelim - upiekę ciateczka wątrobowe te co w zeszłym roku - może przyjdzie Wiki :cool3: -no i pójdzemy na długi spacer:p
niedzwiedzica Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ina- fajnie byc twoim psem i miec urodziny :diabloti:;):loveu: Minio-cos mi się wydaje,że ci dzis uszek u Korci zabraknie do miziania-mus:pisz przejśc w inne partie ciała :diabloti:
aga_ostaszewska Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Vigusiu, Kora - Najpsiejsze zyczenia urodzinowe... w zdrowku, szczesciu i milosci!
rita60 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Sorry mamy jeszcze jedna jubilatke.Kora wszystkiego psiejskiego,duzo przysmakow/mimo,ze pancia nie kaze:cool3: /ale przeciez to twoje swieto:lol: mizianko od cioci Rity z Parysem/on całuje łapke damy/.:laola:
Recommended Posts