Ali26762 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']...Na dodatek dziś jeden z gorszych dni w moim życiu, całkiem mi się posypało... Gosiu, nie poddawaj się, nie wolno Ci! Zły dzień ma to do siebie, że mija o północy, a rano wstaje nowy, lepszy :)
bogula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 niedźwiedzica--- zatyka mnie z wrażenia=zachwytu jak patrzę na oszałamiająco piekne foty Twego wykonastwa!....Urodzinowa łapka dla suni :new-bday:
Flaire Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A ja mam nadzieję złożyć Heksi życzenia osobiście w Sopocie! :eviltong:
zadziorny Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Wszystkiego najpsiejszego dla Hesi :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :cunao: :knajpa:
rita60 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Spoznione/ ze wzgledow technicznych/ ale z serca płynace zyczenia dla Hesi, badz pociecha dla swojej panci na długie lata.:new-bday: :laola:
niedzwiedzica Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Hesia dziękuje wszystkim za życzenia ( Rita-wcale nie spóźnione, te urodziny są DZIŚ -mój post pisałam juz po 24, tylko dogomania oszukuje ;)i podaje czas napisania postu spóźniony o 2 godziny:crazyeye:) a prezenty i życzenia będzie przyjmowac w Sopocie ;);) ....
rita60 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Hesia dziękuje wszystkim za życzenia ( Rita-wcale nie spóźnione, te urodziny są DZIŚ -mój post pisałam juz po 24, tylko dogomania oszukuje ;)i podaje czas napisania postu spóźniony o 2 godziny:crazyeye:) a prezenty i życzenia będzie przyjmowac w Sopocie ;);) .... Troche mi przykro, ze nie bede w Sopocie, mam jednak nadzieje, ze kiedys bedzie taka okazja, spotkamy sie wszyscy. Dlatego zycze wam powodzenia, wracajcie z tarcza, trzymam za was kciuki.AT dajcie z siebie wszystko.:klacz: :happy1: :happy1: :happy1: :klacz:
Wojenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 niedźwiedzico,pierwsze zdjęcie świetne!Ta roześmiana morda!:loveu: [Jakim sprzętem robione?:cool3: ] Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Hesi!Niech usmiech z pyska nigdy jej nie schodzi!:multi:
niedzwiedzica Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Wojenko-dzieki za komplement i życzenia :loveu: Heśka ma zawsze takie usmiechnięte pycho,z wywalonym jęzorem i zaślinioną paszczę :evil_lol:, taki jej urok ,związany z żywiołowościa i temperamentem . Choć grzeczna też jest, bo moment po zrobieniu tych fot szurnęły nam spod nóg 2 sarny, odbiegły 20 m i zatrzymały się , jakby zastanawiając się, czy zwiewać, czy zostać.A Heśka po jednym moim gwiżdzie posłusznie wróciła, nie goniąc zwierzyny :multi: Sarenki postały moment i pogoniły w las:p Fotki robię aparatem dla amatorów-czyli Konica Minolta Dimage 5D, tyle,że ze z obiektywem typu zoom, 75-300, który mam od "starej" Minolty ;) I przyznam,że też mi sie ta fotka podoba,zastanawiałam się nawet, czy nie wstawić jej do konkursu na fotke miesiąca na dogo :cool3:;)
borsaf Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Prezent od cioteczki borsaf i mizianka Hesia dostanie osobiście. Niedzwiedzica, wyjrzyj przez okno w Gnieźnie, łatwiej będzie Cię znależć. Gdyby coś przeszkodziło Ci w wyjeżdzie to daj znać SMS (to tak na wszelki wypadek)
niedzwiedzica Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Borsaf-jak mi głowę to okno utnie, to mnie w ogóle nie znajdziesz w tym pociągu :evil_lol::evil_lol:.Na razie nie pzrewiduje żadnych perturbacji podróżnych, jesteśmy orawie w blokach startowych ;)
niedzwiedzica Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Borsaf-a pamiętasz o gołąbkach ??? Bo z głodu po drodze osłabniemy :evil_lol::evil_lol: Mogę wziąc piffko,ale gołabki na zagrychę musza być :diabloti::diabloti:
Wind Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 niedzwiedzico, Wpadlam tylko na momencik i tylko, aby Ciebie i Hesie mocno wysciskac i wycalowac :Rose: Wszystkiego naj, naj, najbardziej psiarskiego dla Hesi, oraz mnostwo dlugich i pieknych lat, dla Was obu :loveu: Cudna zrobilas sesje dla swojej jubilatki! :loveu: Rude tak pieknie komponuje sie z zielonym! Borsaf, Doskonaly pomysl z tymi kalendarzami! Swietnie je zaprojektowalas :thumbs: A w Warszawie ostro popadalo. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe ;) Dzisiaj bylam na sesji w Zelazowej Woli ... Ach, jakiez piekne to miejsce :loveu: I jak leniwie plynie tam czas ... W.
Wind Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 To znowu ja ;) Nie wiem czy o to juz pytalam, ale poszukuje milej, malej, klimatycznej (cokolwiek by to mialo oznaczac) stacji kolejowej niedaleko Warszawy. Czy ktos zna? Musze ja wykorzystac jako symbol :cool3: I poki co, zadna do symbolu nie pasuje :shake:
coztego Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [SIZE="3"]niedzwiedzica, wszystkiego najlepszego dla Jubilatki!!! :loveu: Przypomniałaś mi, że niedługo Kreska będzie miała trzy latka, szok, jak ten czas leci :crazyeye: Wind, wyobraź sobie, że ja przez ostatnie dni musiałam wstawać o 7! :mdleje: Dzięki temu mam wolny dłuuugi weekend! :multi: Będę się byczyć w domowych pieleszach, chodzić z pieseczkiem na spacerki i bawić się z kociskiem :loveu:
tanina Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dzisiaj dostałam zdjęcia Frotki- dziewczyna nadal szuka domu... Frotka :loveu: , tylko ta kolczatka....
zadziorny Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Musisz trochę poczekać na odzew erdelowców, bo dzisiaj wszyscy są w Sopocie ;) :cool1:
zadziorny Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Najświeższe wieści z Sopotu :cool3:. Pogoda fatalna - bez przerwy leje :mad: :shake:. Z tego co zapamiętałem Lotka przegrała porównanie z pieskiem szczeniakiem, a Api zajęła drugie miejsca w swojej klasie :loveu:. Wszyscy dogomaniaccy wystawiacze i kibice przesyłają gorące pozdrowienia "ze słonecznego" Sopotu :cool3: :lol: :multi: (a jest tam tego jak mrówków :evil_lol:).
bogula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wreszcie jakieś wieści! gratulacje i pozdrowienia! zadziorku---jesteś "na nasłuchu"? to dawaj kolejne news'y.......
tanina Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gratuluję sukcesów wystawowych. Kolejne zdjęcia Frotki:
Fibi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Tanina wlasnie odpowiedzialam Ci w sprawie suczki na Twoj mail:roll: , nie znam zupelnie historii, ale myślę, że mogłabym pomóc.
zadziorny Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='bogula']zadziorku---jesteś "na nasłuchu"? to dawaj kolejne news'y....... Jestem na nasłuchu, ale nadajnik jakoś zamilkł :roll: :shake: :mad:
bogula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ciężar sukcesów ich powalił........:lol: :cool3: :popcorn: :drinking: :drink1: :chlup: :sweetCyb:
zadziorny Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jak rozmawiałem z bosem około 13:00, to towarzystwo dogomaniaków było już baaardzo "wesołe" :cool3: :evil_lol: :cunao:. Myślę, że ta "wesołość" ich wykończyła zupełnie :eviltong:
bo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No i kto ma jakieś informacje na temat airedali?? Jak Elmo i reszta dogomaniaków??
Recommended Posts