rita60 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Tak sie ciesze, profesorze dzieki, Flaire Zach dobrze, ze jestescie bo juz myslałam,ze totalny impas na dogo.Borsaf kobieto,jak mnie nie było przez dwa dni to ci sie buzia nie zamykała a teraz cisza:lol::lol::lol:
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zach, przypomniało mi się, co chciałam Ci powiedzieć o obedience i regulaminie. Miało to doczynienia z czymś, co doświadczyłam na zawodach obedience w Łącku. Jak się spotkamy i będziesz pamiętać, to przypomnij mi, żeby o tym pogadać, bo to może być ważne... Albo może jeszcze dryndnę do Ciebie i Ci opowiem.
borsaf Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Rita fajny avatarek, juz nie jesteś taka "goła". Jak slusznie zauważyłaś, miałam stały dostęp do stukania na kompie - Uleńka wyjechała. Teraz będe sporadycznie pisac, ale czytam wszystko skwapliwie. Własnie czekamy na Uleńkę. Fotki Paryska oglądałam w te i wewte. On, na żywo musi być fantastyczny. Kiedys musisz z nim na wystawe sie pokazać. Tyle, ze ja do Lodzi mam paskudny dojazd. Kiedys autobus jeździł, a jak jest teraz nie mam pojęcia. Ja ciesze sie na Sopot! Jura czy już dymi Tobie na stykach?, myslisz intensywnie? Ale Cie kuszę:evil_lol: Wszystko dlatego, ze bardzo miło pamietam spotkanie z Tobą i chętnie bym znowu Cie zobaczyła:lol:
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 borsaf napisał(a):Ja ciesze sie na Sopot!A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie! :-) Moraine Flaire High Flyer, suka, klasa szczyli. :-)
zachraniarka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 OK, będę pamiętać. A ja właśnie dostałam zdjątka z zawodów w Rosji: i sobie pomyślałam, że gdyby Ludwiko tak poszedł w MP obi to już bym niczego innego nie chciała.. Ale ponieważ nic nie zdarza się dwa razy, więc już mogę o tym zapomnieć :roll: :roll:
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zachraniarka napisał(a):i sobie pomyślałam, że gdyby Ludwiko tak poszedł w MP obi to już bym niczego innego nie chciała.. Ale ponieważ nic nie zdarza się dwa razy, więc już mogę o tym zapomnieć :roll: :roll:zach, nic nie bój, wyluzujemy Cię odpowiednim trunkiem i będzie git. ;-) A zdjęcia fajowskie! :-)
rita60 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='borsaf']Rita fajny avatarek, juz nie jesteś taka "goła". Jak slusznie zauważyłaś, miałam stały dostęp do stukania na kompie - Uleńka wyjechała. Teraz będe sporadycznie pisac, ale czytam wszystko skwapliwie. Własnie czekamy na Uleńkę. Fotki Paryska oglądałam w te i wewte. On, na żywo musi być fantastyczny. Kiedys musisz z nim na wystawe sie pokazać. Tyle, ze ja do Lodzi mam paskudny dojazd. Kiedys autobus jeździł, a jak jest teraz nie mam pojęcia. Goła............:oops::oops::oops: Rzeczywiscie ten moj erdel jest fantastyczny, z tym pokazaniem na wystawie to chyba problem, naczytałam sie jakie sa przeszkody. Nie wiem jak jest z zawodami agility, czy jak beda w łodzi, czy mnie tam wpuszcza, Parys to moj znak rozpoznawczy:lol:Czytałam wczesniej o tych przyczajkach naszych erdeli, ja to nazywam przyczajona pantera, mnie to smieszy,ale niektorzy własciciele swoich pupili, patrza na Parysa jak na potencjalnego morderce.:loveu::loveu::loveu:Ucałuj Ulenke od cioci-babci Rity.
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pamiętacie, dawno temu, w Warszawie, Fuka wystawiała Apcię i nawet res. CACIBa wygrała? A pamiętacie jakieś zdjęcia Fuki z Apcią na ringu? Nie? To dlatego, że takowych nie miałam. :-( Nikt chyba nie focił - tak myślałam... Ale okazało się, że... Mokka miała kilka fot Fuki z Apcią. Prawie wszystkie w ruchu, jedna podczas oceny, a pokażę Wam taką: Prawda, że ładnie razem wyglądają? :loveu:
Fuka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 a pot mi spływał po plecach.... Flaire, te :loveu: to oczywiście do mnie?:evil_lol:
Fuka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jejku, jak zwykle sie rozpisaliście tak, że nie jestem w stanie za Wami nadążyć:placz: Nie było mnie prawie dwa tygodnie, nie wyrabiam sie z domem, skubaniem psów i wszystkim, jeszcze Fuka ma ropnia w sutku (ale już lepiej z nia, antybiotyk pomógł, nie ma już 40stopni i obyło sie przez krojenia!) i jeszcze Wy!!!!! Doba powinna miec 48 godzin, albo ja powinnam zrezygnowac ze snu:p
coztego Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zachraniarka napisał(a): i sobie pomyślałam, że gdyby Ludwiko tak poszedł w MP obi to już bym niczego innego nie chciała.. A niby dlaczego miałby iść inaczej :loveu: A powiedzcie mi jak to jest z krokiem przewodnika w obi? Kiedyś, na pewnych zawdach, jedna dziewczyna z psem przy nodze chodziła komicznie, jakimś kaczym krokiem, wywijajac ramionami w dziwny sposób... :hmmmm: Mimo to, pies szedł dość kiepsko, ale czy takie cuda przy chodzeniu przewodnika mogą zaszkodzić ocenie? zach napisał(a):Swoją drogą dobrze, że jest tu nikit, bo dzięki niej czuję się mniej wyróżniająca z moim avatarkiem A ja to co?! :razz: rita, avatarek pięny, ale nie widać na nim uszu :shake: Flaire, pięknie dziewczyny razem wyglądają. Widać, ze obie kochają wystawy :lol:
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fuka napisał(a):Flaire, te :loveu: to oczywiście do mnie?:evil_lol:Do parki ;-). Fuka, przygotuj się na wylewne powitanie w Sopocie - Apcia Cioć, co karmią nie zapomina. :lol: Nitencja i bo moga poświadczyć. ;-)
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 OK, troszkę zaofuję... Dostałam mailem zdjęcie, z którego nieźle się uśmiałam - niewątpliwie wykazuje to mój brak wrażliwości na różnice kulturowe... Ale co tam - pokaże Wam:
Terry Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire zdjecie jest rewelka.:lol: :lol: :lol: .Kiedys chodzila ze mna do szkoly taka jedna szczelnie zapakowana, i przyznam , ze sama jej obecnosc przeszkadzala mi na lekcjach. Kurcze , ciagle sie na nia gapilam i myslalam wlasnie o tych roznicach kulturowych:shake: .
Fuka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire napisał(a):OK, troszkę zaofuję... Dostałam mailem zdjęcie, z którego nieźle się uśmiałam - niewątpliwie wykazuje to mój brak wrażliwości na różnice kulturowe... Ale co tam - pokaże Wam: :shock:No i gdzie się podziała ta słynna amerykańska poprawność polityczna?:shocked!:
Fuka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zachraniarka napisał(a):OK, będę pamiętać. A ja właśnie dostałam zdjątka z zawodów w Rosji: i sobie pomyślałam, że gdyby Ludwiko tak poszedł w MP obi to już bym niczego innego nie chciała.. Ale ponieważ nic nie zdarza się dwa razy, więc już mogę o tym zapomnieć :roll: :roll: Zach, litośći - nie było mnie nic nie wiem, a jak zobaczyłam zdjęcia to sobie przypomniałam o Waszych zawodach w Rosji - napisz mi prosze jak było, albo gdzie moge znalezć relacje.....
Fuka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire napisał(a):Do parki ;-). Fuka, przygotuj się na wylewne powitanie w Sopocie - Apcia Cioć, co karmią nie zapomina. :lol: Nitencja i bo moga poświadczyć. ;-) A kto Ci naopowiadał, ze ja ją czymkolwiek karmiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja właśnie nie moge sie doczekac spotkania!
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fuka napisał(a)::shock:No i gdzie się podziała ta słynna amerykańska poprawność polityczna?:shocked!:Mnie się wydaje, że w przypadku słynnej amerykańskiej poprawności politycznej, legenda przerosła rzeczywistość. (Zdjęcie oczywiście dostałam z USA ;-) ).
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Właśnie ktoś inny napisał mi maila na temat tego zdjęcia, sugerując, że to podróba. I pewnie ma rację - więc tym tez się z Wami dzielę, tak dla porządku i dla politycznej poprawności. ;-)
nikit1 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zachraniarka napisał(a):rita świetny avatar! Swoją drogą dobrze, że jest tu nikit, bo dzięki niej czuję się mniej wyróżniająca z moim avatarkiem :lol: Zach - my jesteśmy tzw. "ałtsajderzy" :loveu: No a poza tym to miło tu u Was w tych serdelach
zachraniarka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 coztego napisał(a):A niby dlaczego miałby iść inaczej :loveu: No bo młody jest, nie doświadczony i głupiutki, często gęsto się chłopaczek jeszcze gubi.. coztego napisał(a):A powiedzcie mi jak to jest z krokiem przewodnika w obi? Kiedyś, na pewnych zawdach, jedna dziewczyna z psem przy nodze chodziła komicznie, jakimś kaczym krokiem, wywijajac ramionami w dziwny sposób... :hmmmm: Mimo to, pies szedł dość kiepsko, ale czy takie cuda przy chodzeniu przewodnika mogą zaszkodzić ocenie? To zależy od sędziego, ale generalnie nienaturalny sposób chodzenia- jest dopingiem, a doping powinien być karany. W regulaminie jest zaznaczone, że chodzenie powinno być naturalne, a ręce ruszają się swobodnie. coztego napisał(a):A ja to co?! :razz: A Ty masz czarnego laba, nie biszkopta hi hi :evil_lol:
zachraniarka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fuka napisał(a):Zach, litośći - nie było mnie nic nie wiem, a jak zobaczyłam zdjęcia to sobie przypomniałam o Waszych zawodach w Rosji - napisz mi prosze jak było, albo gdzie moge znalezć relacje..... Nie było relacji tylko może dwa słowa, bo tylko tyle można było napisać.. Poziom zawodów był wysoki, więc z Ludwisiem pojechaliśmy zobaczyć ile nas jeszcze pracy czeka. Był to dla nas bardzo solidny trening i wróciliśmy z bagażem doświadczeń i wniosków. Podobało nam się bardzo i mamy wielką nadzieje pojechać tam za rok i już na poważnie powalczyć.. W tym roku walczyli starsi koledzy Ludwiśka z naszej grupy ratowniczej- "Irasiad" najlepsza w posłuszeństwie, a Gromit maliniak najlepszy w poszukiwaniach na gruzach. To jeszcze kilka fot: Na miejsce przetransportowali nas barką desantową :roll: I jeszcze trochę posłuszności.. pozycja zasadnicza: Siad w marszu: Może w kolejnej partii wyślą mi coś z pozostałych konkurancji, na razie to wsio co mam :roll:
Flaire Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 zachraniarka napisał(a): "Irasiad" najlepsza w posłuszeństwieIrasiad podobno był(a) ;-) w jakichś wiadomościach (to był reportaż ze słynnego spotkania z Pierwszym Obywatelem, nie z zawodów) ;-) .
zachraniarka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire napisał(a):Irasiad podobno był(a) ;-) w jakichś wiadomościach (to był reportaż ze słynnego spotkania z Pierwszym Obywatelem, nie z zawodów) ;-) . "Irasiad jest bardzo zdenerwowany.." znaczy się ten.. Ironia Losu w skrócie Ira widziała się z Pierwszym Obywatelem, a następnie na ten temat udzielała wywiadu właśnie z zawodów w Rosji.. Jej szczekanie można było usłyszeć w TVN 24 :lol: :lol: :lol:
niedzwiedzica Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Airedalowcy, pobudka :multi: na dworze jesiennie,ale czas wstawać ;) ja juz od ponad godziny w pracy a tu nikogo :diabloti: zach-możesz jeszcze raz wstawić link do "irasiad " ??? chciałam TZ pokazać a gdzies zakopane to jest, tzn nie pamiętam daty tej słynnej wizyty ,więc nie wiem ,gdzie szukać :-(
Recommended Posts