Flaire Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita60 napisał(a):Mode dyzurna wysłalam taaaaaaakiego długiego posta na odpowiedz z cytatem......... i nie doszedł. Dlaczego ?Nie mam pojęcia. Są dwie możliwości: albo system coś schrzanił, albo Ty coś schrzaniłaś. ;-) Tak czy inaczej, raczej wątpie, żeby to miało coś wspólnego z tym cytatem (chociaż oczywiście nie mogę tego wykluczyć).
rita60 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Flaire miałam informacje od Mozilla cos o przekroczeniu limitu czasu, moze to spowodowało,ze nie doszedł, trudno pisze drugi.
Flaire Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita60 napisał(a):Flaire miałam informacje od Mozilla cos o przekroczeniu limitu czasu, moze to spowodowało,ze nie doszedłOt, to! .
rita60 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 zadziorny napisał(a):Gadaj mi tu zaraz czego nie rozumiesz :hmmmm: :niewiem:Zadziorny jak tak czytam te instrukcje, to wydaje sie łatwe, gorzej z realizacja, dotarłam nawet do Gucia i nic. Ta zaba jest w jezyku angielskim i dalej schody:oops::oops::oops:Mokka nie bede oryginalna foty wspaniałe, Lotka na jednym z nich wyglada jak pedzacy kangur, te ułozenie łap. Leon z otwarta paszcza niczym lew. Moze sie skusisz na jakas sesje w Lodzi, wreszcie bym miała czym zaimponowac na dogo:lol::lol::lol:Jura dzieki za słowa otuchy, ale ja to przypadek beznadziejny.:shake::shake::shake: Słuchajcie ja dopiero teraz zauwazyłam, łapke nad swoim nickiem. Mode za co ja dostałam ? Ile trzeba miec zeby zostac mode:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: sama sie rozbawiłam.
Flaire Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Z dumą donoszę, że Lotka dzisiaj nareszcie dobiła do minimalnego wzorcowego wzrostu w kłębie, czyli 56 cm! Oczywiście w porównaniu z 59 centymetrową i mocniejszą Misią to ona ciągle jest maleńką kruszynką, ale przynajmniej nikt nie może powiedzieć, że jest za mała! :-)
Flaire Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita60 napisał(a):Słuchajcie ja dopiero teraz zauwazyłam, łapke nad swoim nickiem. Mode za co ja dostałam ?Za ileśtam postów - chyba pierwsza łapka jest za 100, ale nie jestem pewna. rita60 napisał(a):Ile trzeba miec zeby zostac mode:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: sama sie rozbawiłam.Do tego nie ma "łapkowych" wymagań - modzi na dogo byli (dawno temu) nominowani przez innych użytkowników. A nowi modzi są, w miarę potrzeby, nominowani przez obecnych modów.
rita60 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Flaire dzieki za informacje, ale to z modem to był zart............
Flaire Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita60 napisał(a):Flaire dzieki za informacje, ale to z modem to był zart............Ok ;-) - od czasu do czasu ktoś się pyta, skąd się biorą modzi, więc - voila. ;-)
fjolka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita czarne klaczki na pycholu, gdybym tylko mogla, zostawilabym na zawsze:loveu: wstawiaj foty, albo wyslij mi to wstawie (moj adres w profilu) mokka zdjecia fajowe, zwlaszcza panierowanej lotki:lol: moj szorstki sam sie panieruje i jest przy tym taki szczesliwy:evil_lol: ina,coztego uchole szczyla ubostwiam, szczegolnie to spaskudzone:cool3: aga witaj,wyczytalam gdzies, ze uzywasz pearsona, ja wlasnie przymierzam sie do zakupu trymera i zastanawiam sie nad regular stripper medium i fine, ktory polecacie?a moze powinnam nabyc 2, bo medium to mi tak bardziej do wyczesywania podszerstk pasuje:roll: bede wdzieczna za wszelkie rady
zadziorny Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 rita60 napisał(a):Zadziorny jak tak czytam te instrukcje, to wydaje sie łatwe, gorzej z realizacja, dotarłam nawet do Gucia i nic. Ta zaba jest w jezyku angielskim i dalej schody:oops::oops::oops: Jakiego Gucia? :hmmmm: :niewiem: Rita masz przygotowane fotki o maksymalnym rozmiarze 500 pikseli? Jeśli tak, to uruchamiasz w nowym oknie przeglądarki serwer ImageShack (http://imageshack.us/) i klikasz na przycisk "Przeglądaj...". Ukazuje Ci się nowe okno z plikami znajdującymi się w Twoim komputerze. Wybierasz wcześniej przygotowaną fotkę (max. 500 pikseli i staraj się nie przekraczać objętości 100 KB) i klikasz "Otwórz". Okno się zamknie, a w okienku obok przycisku "Przeglądaj..." pojawi się plik, który właśnie wskazałaś wraz ze ścieżką dostępu w Twoim kompie. Teraz kliknij przycisk "host it" znajdujący się poniżej i chwilę zaczekaj. Po wczytaniu Twojej foty przez serwer ukaże się Twoim oczom strona z miniaturką Twojej fotki oraz czterema linkami nad miniaturką i pięcioma linkami pod nią. Ja używam piątego linku pod miniaturą i wklejam go w oknie pojawiającym się po kliknięciu na ikonkę . Możesz sobie nieco uprościć sprawę poprzez użycie linku pierwszego pod miniaturą. Wtedy po prostu klikasz na niego, a gdy się podświetli wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [C]. Teraz przechodzisz do okna, w którym właśnie edytujesz swój post, ustawiasz kursor w nowej linii i wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [V]. I to wszystko :roll:. kliknij jeszcze na "Podgląd wiadomości" znajdujący się poniżej okna pisania postu i już możesz podziwiać swoje dzieło :lol:. Jeśli chcesz wstawić następną fotkę, to w ImageShack wciśnij przycisk "Upload another image" znajdujący się teraz u góry, tuż pod żabką :cool3:
fjolka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 flaire,niedzwiedzica dziekuje za zainteresowanie uszami mojego szczyla:calus: flaire szorstki skonczyl 16 tygodni i na poczatku uszy byly ok.czasem mialam tylko wrazenie, ze lewe uklada sie nieco wyzej niz prawe, ale pozniej powracalo " na miejsce" . wlasciwie paskudzenie zaczelo sie okolo 2 tygodnie temu i wygladalo to tak, jak opisala to niedzwiedzica, czyli czasem nie wracalo na miejsce, pozniej zaczela zalamywac sie zewnetrzna strona platka, przy czym prawe bylo w normie. co dziwne pozniej wszystko wrocilo do normy na jakies 2 dni:-o a potem znowu przestalo wracac i zaczal je nosic tak na bok, troszke podobnie do irlanda. drugie ucho zaczelo sie podnosic duzo pozniej, tuz przed klejeniem czyli w poprzenia srode i mysle, ze tez ma tendencje do takiego zalamywania:roll: Flaire napisał(a): fjolka, czy szczyl kiedykolwiek uszy trzyma poprawnie, czy zawsze tak na boki? Czy ma jeszcze jedno zagięcie, w odpowiednim miejscu, tylko mniej wyraźne? Jak owiniesz ucho dookoła palca i spróbujesz je tym sposobem "namówić" do poprawnego stania (zginania się w innym miejscu), to czy zostanie w tej pozycji choćby na chwilę? Albo gdy spróbujesz z tyłu ucha podepchnąć do przodu u nasady - czy można je w ten sposób namówić do klapnięcia wzdłuż innego zgięcia? Ja w każdym razie będę bardzo ciekawa, co z tych ucholi wyrośnie!!! Więc pisz, pisz co robisz i wstawiaj zdjęcia ze swoich zmagań! wiesz teraz uszy ma zaklejone wiec trudno jest mi to sprawdzic, ale wczesniej czasami trzymal prawidlowo, a juz przed samym klejeniem ucho nie wracalo na miejsce, a czasem stalo tak calkiem prosto i troche do wewnatrz, bedzie to widoczne na zdjeciach. podczas naciagania, czy masazu ucho udawalo sie "namowic" do prawidlowego stania i faktycznie na chwile tam pozostawalo, ale tylko na chwile...
INA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No to skrót naszych mini wakacji na wsi Pływałem pierszy raz rowerwm wodnym łowiłem taakie ..kamienie;) Pozowałem do zdjęć ale przede wszystkim biegałem, szalełem, nawet pańcie raz staranowałem- niechcący:evil_lol: wylegiwałem się na leżaku... ...... ale to w następnym odcinku bo mi się dogo zawiesza:angryy:
fjolka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 czy moge troszku was zaoffowac???:wink: slonik moj kofany rumiankowo:loveu:
zadziorny Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 INA, bos czeka na telefon od Ciebie i chętnie się z Tobą w Karwii spotka :cool3: :lol: :razz:
INA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 no to leżak a czasem w cieniu obok leżaka a w nocy spalem w namiociku no jednym słowem słodkie lenistwo (tylko nie pytajcie pańci skąd te dziury będzie znowu zła :diabloti: )
zadziorny Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Więcej zdjęć poprosimy :modla: i nie ma mowy o żadnym offie :shake: :p
fjolka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 INA napisał(a):No to skrót naszych mini wakacji na wsi Pływałem pierszy raz rowerwm wodnym ina ale fajne mini wakacje i piechy jakie szczesliwe:loveu: a coz to za czarnulek za vigusiem, czy to twoj drugi at?
INA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 zadziorny - jeszcze nie dawałam znać bosowi-( to chyba moją wrodzona nieśmiałośc:cool3: :razz: :eviltong: ) ale wnioskuje że już wie ;) - że będziemy w tym samym czasie prawie w tym samym miejscu - wiec jak dojadę to walę śmiało:multi: numer komóry -już mam wpisany fjolka - masz takie słodkie, romantyczne szcenaczkowate foty wspaniała pamiątka:loveu: :loveu: - aż jestem wsciekła że jak Vigo był maleńki to nie mialam jeszcze cyfrówki i sporo ładnych fot nie wyszło ..
Gosia_i_Luka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Uuu, słodki nowy szczeniak! :loveu: :loveu: :loveu: Flaire - Lotka przepyszna w tej panierce. :cool3: :loveu: Leon ją tam nieźle obraca. :evil_lol: A ja jutro bawię się po pracy w petsitter - będę zabawiała Cynię, maliniaczkę przez parę godzin. :loveu: Zach - nie masz może ochoty wpaść z szorstkim do parku oliwskiego? Będę tam z Cynią od 17.00. Jakby co daj mi znać SMSem, ok? Swoją drogą jutro u mnie w pracy będzie impreza - odznaczanie strażaków. :cool3: No a mój białas na naszych super hiper krótkich i rzadkich treningach daje z siebie wszystko. Wogóle od 3 tyg. nie używam żarcia - wszystko na piłkę, a dynamikę ma naprawdę fajniutką. Zobaczymy co będzie na zawodach sopockich, hihi. Generalnie podchodzę do tego na wielkim luzie. Na szczęście zawsze będę miała doskonałe wytłumaczenie - że się za mało przygotowałyśmy. :evil_lol: A teraz wogóle mam problem, bo będziemy z Lukrem przez 2 tyg. miały wolną chatę i niestety ona będzie musiała siedzieć sama codziennie po 8 godzin.:-( Nigdy na tak długo nie zostawała. :shake: Chyba że wezmę ją jako żywy eksponat, w końcu to muzeum sztuki współczesnej. :evil_lol: Z tym że trzeba jakąś fajną teorię stworzyć, że to np. "metafora alegorycznego i transcendentalnego dialogu pomiędzy św. Franciszkiem a jego braćmi mniejszymi" czy cuś w tym stylu. :evil_lol: Poza tym zgrałam wreszcie na komputer fotki z Gdyni, z krajówki - mam parę erdli, postaram się pokazać Wam je jutro późnym wieczorem, bo teraz idę spać co by mieć siły na tych strażaków i malinę. :evil_lol:
INA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Fjolka- widzę że Ty z aportem u swojego piecha nie bedziesz miała problemów:razz: :lol: Na drugim planie jest Wiki 12 letnia suczka mojej mamy - od niej wszystko się zaczęło :p moja miłość do Erdeli i Walijczyków Kupiliśmy ją jako Teriera Walijskiego - z targowskia od myśliwych:oops: :shake: jednak potem okazało się że to jakby mieszanka Eredla I Welsha - -gdy dorosła miala wzrost i wygląd 6 miesiecznego Erdela - ale jednak nasza Wiki temperamentem przypomina 100 procent Welsha- aporter, pływak, silny instynkt łowny
borsaf Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witajcie Wszyscy, Nie było mnie kilka dni i już nie jestem w stanie Wszyskiego ogarnąć...ale macie tempo! Fjolka, Terry witajcie i ciesze się niezmiernie, ze grono serdelowe sie powiększyło. Rok temu to Regon i Lordunio takie gżdylki małe były, a teraz to stare chłopiska. Fakt, pocieszne sa takie maluchy i tkwi w nich potencjał ale ja jednak wolę już takie więcej dorosłe, nie trzeba juz skoro świt sie zrywać by toto pęcherz musialo opróżnić:evil_lol: i wiele innych niedogodności wieku szczenięcego odpada. Za to wszystko jeszcze przed Wami. Nie zapomnijcie psiaki socjalizować ze wszystkimi możliwymi sytuacjami. Ja zapomniałam o blokach i jak chciałam jesienia koleżanke odwiedzic okazało sie, że klatka schodowa w bloku to straszna rzecz, lepij sie do niej nie zbliżac. Potem musiałam wchodzic do różniastych klatek schodowych więc jak to ktoś widział z boku to pewnie pomyślał, że mam nie poukładane pod sufitem:evil_lol: INA wybierasz się do Sopotu? Ja już oznajmiłam rodzince, ze jade napewno. Kiedy są teriery? W sobotę, czy w niedzielę? Ali, Zach wdzięczna będe za wskazówki jak tam dojechać, czy wysiąść w Gdańsku i kolejką podmiejska do Sopot-Wyścigi? Nie wiem, czy pośpiech staje w Sopocie. Jakos sie tam doturlam napewno, bo wszyscy ten Sopot chwalą i Dogomaniackiej braci tam będzie pełno.
niedzwiedzica Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 terry, fjolka-tak te wasze maluchy glądam i az mi sie smutn zrobiło,że moich szczeniaczków już w domu nie ma :-( i ich zdjecia mam stare, sprzed miesiąca :-(,ale sobie dla poprawienia nastroju wstawię pare, bedzie jeszcze bardziej szceniakowo idę z panią.. uczę sie komendy "siad" biegnę do pani co sił :loveu:
niedzwiedzica Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Tutaj fotki znanego dogomaniaczkom z Trójmiasta Shaggiego,zrobione pzrez jego włascicielkę . która obiecuje,że wkrótce sie na dogo pokaże. Tylko jej neostrada ruszy :multi:Pierwsza fota została zrobiona tuz po tym, jak Fuka Shaggiego w Gdyni dorwała -w przenośni i dosłownie :evil_lol: Shaggy pilnuje pucharów taty jedziemy ;) osiołkowi w żłoby dano.. plażowicz
Ali26762 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Fotki są boskie, w sam raz na moje skołatane dzisiaj nerwy...
Recommended Posts