Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Martini, bullik całuśny i pewnie jeszcze pachnący szczeniaczkowo. Nie dziwota, że wszyscy są nim zauroczeni. Niech się zdrowo chowa i wyrośnie na mądrego psa.

A my mamy stawić się w lecznicy jutro o godz. 10 (ul. Łowicka). Nie powiem, już się zaczęłam denerwować.

Posted

Jura, :glaszcze: trzymajcie się - BEDZIE DOBRZE! Będę trzymać za Was kciuki, a mam jutro urodziny, więc w końcu jakiś prezent od losu mi się nalezy! A w niedziele wypijemy za zdrowie Fredzi!

Aga, bardzo się cieszę, że sie zobaczymy! I.... mam niedyskretne pytanie - nie znalazłabys kawałka podłogi dla mnie i dla Elmiastego w sobotnią noc? nie miałam kiedy zadbac o nocleg, a przyznam sie szczerze, że od rodziny wolę psie towarzystwo:roll:

Posted

Martini-maluch rozkoszny :loveu: i zupełnie jeszcze nie ma głowy bulla, dla mnie mógłby taki łepek zostać ;) zdecydowanie wole taki profil :diabloti:

Jura- martwić się zawsze zdążysz, więc na razie nie martw sie "na zapas ". Teraz ważne jest,żeby Fredzia dobrze zniosła zabieg, a jakikolwiek by ten wynik nie był ,wyrzucając to paskudztwo, to robisz dobrze. Tez ćwiczyłam te nerwy, więc wiem, jak się czujesz, chyba nawet lepiej wiem, niż bym chciała:cool3:
Po zabiegu daj suce Arnikę homeopatyczna, w potencji 9 lub 15.

zadziorny-kto wie, czy teraz te czasy znów nie wrócą :placz: jakos mi ten drób przy "korycie" nie pasuje i kto wie, co będzie ;) krokodyla Hesię to pewnie z zimy pamiętasz..widac, że macierzyństwo nie wpłyneło znacząco na jej zabawy :diabloti:

Posted

Niedzwiedzica dobrze prawisz, arnica bedzie przyspieszac gojenie i, zwłaszcza 9 działa tez p.bólowo.

Foty cudne. Lepek Koki w kwiatkach, wyszła cała jego długość i cegła.
Ech, piekna ona.

Jura potaraj sie byc dobrej mysli, a my z Regonem dobre fluidy jutro, tzn dzisiaj słać będziemy,

Martini bulik taki smieszny, jeszcze brzuszek różowy. Dobrze, ze go tak socjalizujecie. Znałam bula, który mial anielska cierpliwośc do dzieci, ale psów nie znosił.
Wyobraźcie sobie, że ten pies byl kiedys przy piaskownicy na duzym osiedlu.Tam bawiła sie jego pancia mala i jej koleżanka - 1,5 roczna. Znał to dziecko z domu. Otóż ta mała Zuzia, ledwo chodzaca na krótkich nóżkach, potknęła się i siadając na pupę chwyciła się... za nabiał bulowy. Pies tylko zapiszczał ale nie ugryzł. Ale... jak mu sie jakis piesek nie spodobal to bylo go co trzymać.

Posted

Fuka napisał(a):
Aga, bardzo się cieszę, że sie zobaczymy! I.... mam niedyskretne pytanie - nie znalazłabys kawałka podłogi dla mnie i dla Elmiastego w sobotnią noc? nie miałam kiedy zadbac o nocleg, a przyznam sie szczerze, że od rodziny wolę psie towarzystwo:roll:
Nistety... ani w przenosni, ani doslownie nie mam kawalka podlogi. Mieszkam z rodzicami w dwupokojowym mieszkanku. Rodzice ostanio czesto wybywaja na dzialke, ale mojemu tacie zachcialo zrobic sie druga specjalizacje i w niedziele ma obrone pracy dyplomowej ;) Za to juz za niecaly roczek bede miala wlasne mieszkanko i wtedy bardzo serdecznie zapraszam do stolicy!

A tym czasem
Zdrówka, szczęścia, radości i całą masę niczym nieposkromionego optymizmu!
[SIZE=3]- składaja aga i czika

Posted

Piękne dzięki za życzenia! mam nadzieję, ze sie spełnią chociaż w części:roll:
Aga, mówi się trudno - wygląda na to, że bede musiała dać się przytulić na rodziny łonie:cool3: No nic - najważniejsze, że się zobaczymy i opijemy pewną obronę:chlup:
Niedźwiedzica, słusznie prawisz - nie ma co martwić sie na zapas. Jeden mój wet nawet uprawia taką herezję, że czasem lepiej nie sprawdzac co to za licho się wycięło - bo chemioterapii i tak sie psu nie zafunduje, a po co nerwy tracic na darmo.... [SIZE=2]Foty dałas cudne jak zwykle! A nie wybrałabys sie tak na wycieczke do Warszawy? Tam jeden champion wschodni będzie - może byś chciała go pofocić.... wraz z konkurentami oczywiście:evil_lol:

Posted

Fuka, nie będę się rozpisywać, bo nie ma o czym ;) . Ujmę to w krótkich, żołnierskich słowach - wszystkiego naj... naj... naj..., coby Ci się wszystkie marzenia spełniły...

:tort: :new-bday: :tort:

Posted

Fuka i ja sie dołaczam do zyczen, wszystkiego najlepszego. Borsaf poradz cos, od wczoraj Paryskowi ropieje jedno oczko, jest jakis taki niewyrazny, poza tym robi duzo siusiu w stosunku do tego co wypija. Czy ryz moze byc moczopedny ?

Posted

rita60 napisał(a):
Bos to miłe ze zauwazyłes moje postepy:oops: :oops: :oops: z tym Moderatorem to sie chyba zagolopowałes, chociaz jak mowia zycie jest pełne niespodzianek.Fuka miło mi ciebie poznac, wiesz ja probowałam czytac poprzednie posty, ale jest ich tak duuuuuuzo:roll: Ina co u ciebie nie odzywasz sie, moze masz szlaban na komputer w pracy:evil_lol:

Rita-

od rana dopiero dotarłam do tego miejsca:cool3: muszę jeszcze dokończyć wątek, w weekend od rana do póżnego wieczorka jestem na działeczce ...( ile fotek przy okazji Viguś się dorobił):razz: więc na siedzenie przy kompie już nie starcza czasu, po jednodniowym urlopiku, dziś stawiam się w pracy i melduje swoją obecnośc na dogo:cool3:

Posted

FUKA-:BIG::tort::new-bday: żebyś miała duzo szczęścia i mało kłopotów!!!!

Do Warszawki raczej sie nie wybiorę, marzy mi sie spokojny weekend z TZ, który, o dziwo, nigdzie nie wyjeżdża :-o, za to bez dzieci, któe własnie powyjeżdżały ;)
Ciekawa jestem tego Anno Domeni na żywo, bo u siebie duzo wygrywa :p liczę na to,że na światówke tez przyjedzie a to już coraz bliżej

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
...marzy mi sie spokojny weekend z TZ, który, o dziwo, nigdzie nie wyjeżdża :-o, za to bez dzieci, któe własnie powyjeżdżały ;)...

... wyyyyjechaali na wakacje wszyscy nasi pooodopieczni... :cool3:

Posted

Fuka - wszystkiego wszystkiego naj :bday: aby Ci życie przynosiło tylko same dobre rzeczy, żadnych kłopotów, stresów, przykrości i dołów :calus:

Niedzwiedzica - co ja widzę - dziewczyny trenują:crazyeye: no i stndardowo
-foty jak zawsze cuuuudne:loveu:

Rita - Ty chyba mówiłaś że wybierasz się do Karwi? Ja zmieniłam miejscowość wypoczynkową już nawet zabukowałam sobie termin od 9.08
i to będą Karwieńskie Błota - znalazłam tę miejscowość ponoć oaza spokoju - lasy łąki i dzika plaża - pies może sobie luzem biegać:crazyeye: po plaży, łakach i lesie do woli, włascicelka ma duży wybieg i uwielbia psy- o swoim piesku mówiła przez telefon 15 minut - a ja tylko chciałam zarezerwować pokoik;) ( dobrze że mam służbową komórkę:evil_lol: )

Posted

Niedzwiedzico, mi się też bardzo ta niebulowatat główka podoba :loveu: i wbrew wszystkim wzorcom chiałabym żeby tak zostało :evil_lol:
http://237ukrm669513.dogterminal.com/ :)

Fuka, 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!! Aby każdy nastepny rok przynósil Ci wszystko to, co w zyciu najpiekniejsze. :new-bday: :smilecol:

Jura, bardzo mocno trzymam kciuki za Fredzię.

INA, czekamy na zdjęcia :) :) :)

Posted

Jeszcze raz wszystkim Wam:loveu: bardzo dziękuję!

INA napisał(a):
zmieniłam miejscowość wypoczynkową już nawet zabukowałam sobie termin od 9.08
i to będą Karwieńskie Błota - znalazłam tę miejscowość ponoć oaza spokoju - lasy łąki i dzika plaża - pies może sobie luzem biegać:crazyeye: po plaży, łakach i lesie do woli, włascicelka ma duży wybieg i uwielbia psy- o swoim piesku mówiła przez telefon 15 minut - a ja tylko chciałam zarezerwować pokoik;) ( dobrze że mam służbową komórkę:evil_lol: )

Ina - bardzo tam drogo? Nie wiesz czy nie znalazłoby sie tam jakies miejsce na 2 noce okołowystawowe? Mazy mi się choć chwila nad morzem:roll:

Posted

Fuka, wszystkiego NAJ i niech Cie to NAJ nigdy nie opuszcza :multi:

Martini,

Przyszloscia bullika sie raczej nie martw :-) Pewnie wlasciciele sa doswiadczeni w wychowaniu i szkoleniu psow, wiec dadza sobie rade :-) To rasa absolutnie nie dla nowicjuszy, a w rekach madrych i doswiadczonych ludzi widzialam calkiem przyjazne buliki :-) Najblizszym przykladem jest Sajko i Jej slodki Dragulec :loveu: Nigdy nie widzialam u niego agresji ... do psow ok, a do ludzi doslownie miodzio :loveu:

Jura,

Pewnie teraz jestes juz w lecznicy. Dobrymi myslami, wspieram Cie teraz bardzo, bardzo mocno :-) Bedzie dobrze! Daj znac, jak wrocisz do domku i troche ochloniesz, a my intensywnie zaciskamy kciuki :-)

W.

Posted

Ina ja jestem w Karwii od 12.07 , Karwienskie Błota sa od Karwii na rzut beretem. Karwia zauroczyła mnie kupe lat temu swoja piekna, szeroka, piaszczysta plaza.Teraz to prawie kurort, kiedys było lepiej nie bywało tyle ludzi.Ina jak bys chciała mozemy sie spotkac, nasze psiury sie poznaja no i my. Jak chcesz zostaw mi swoj numer komorki ma prywatnej wiadomosci.Fajnie by było sie spotkac.:lol: :lol: :lol: Jura ceny w Karwii to; mowie o prywatnej kwaterze 25-30 zł bez łazienki, 35-45 z łazienka od osoby.:shake:

Posted

Martini- chyba nawet wieczorkiem coś wkleję:cool3:
no własnie jest mały bulik :multi: - cudny a mnie się tam głowa podoba nawet dorosłego osobnika:razz:

Fuka - własnie nie jest drogo i dlatego wymieniłam Białogóre na te cudowne Błota ;) , a nie jest drogo bo to nie żaden Kurort, ale mała wioska - nieznana i nie super modna - gdzie wypada być;) do morza jest około 1 km( gdzie mi wcale nie przeszkadza) a to dodatkowo obniża ceny noclegów ( ceny średnio od 20 -35 zł)/ ale za tą cenę standart jest o wiele wyższy niż w większej miejscowości-nawet Białogórze :razz:

Jura - od 10.00 nie wypuszczam kciuków:thumbs:

Posted

Wind napisał(a):

Przyszloscia bullika sie raczej nie martw :-) Pewnie wlasciciele sa doswiadczeni w wychowaniu i szkoleniu psow, wiec dadza sobie rade :-) To rasa absolutnie nie dla nowicjuszy, a w rekach madrych i doswiadczonych ludzi widzialam calkiem przyjazne buliki :-) Najblizszym przykladem jest Sajko i Jej slodki Dragulec :loveu: Nigdy nie widzialam u niego agresji ... do psow ok, a do ludzi doslownie miodzio :loveu:
W.

Święte słowa - nawet krwiożerczego Leona owinął sobie dookoła paluszka

http://img92.imageshack.us/img92/3254/73bx1.jpg

http://img209.imageshack.us/img209/3688/kilerydwz1hw.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...