Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

zadziorny,

Kawal dobrej roboty zrobiles w Krakowie :-) Tyyleeee fot :crazyeye: Biedaku, pewnie ani piwa nie dopiles, ani kielabski z grilla nie dojadles, tylko z aparatem biegales! Oj, kto jak kto, ale ja Ciebie rozumiem doskonale :cool3: :lol:

Fuka,

Ostatnio jak Cie na fotach podziwialam, to mialas cuda fryzurke na amerykanskiego wojownika :razz: Teraz to juz nawet kucyk mozna upiac, o kolorowych spineczkach nie wspominajac :loveu: Jak ten czas leci :razz:

rita60,

Spokojnie, spokojnie ... kazdy z nas kiedys tutaj zaczynal :-) I Ty sie nauczysz :-) Jeszcze chwila, a bedziesz tak smigac po Forum, ze Cie nie dogonimy ;) Zauwazylam, ze z nasza Ineczka masz cos wspolnego :cool3: ... szefa, przed ktorym obie ukrywacie monitor z Dogomania :evil_lol:

Jura,

Wszystkiego dobrego dla Fredzi ... Doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale sie nie przejmuj ... bedzie dobrze! Dogomaniackie kciuki, prawie tak dobre jak najlepsza kuracja :cool3:

Martini,

Alez Dakarek ma wasy :crazyeye: Majutowi mimo, ze to york nigdy nie udalo mi sie takich zapuscic :( Wiecznie pobgryzane przez aportki :shake:

coztego,

Ostatnio spac w nocy nie moge ... moze i mnie bys cos poczytala ... prosie :krolik:

snujaca sie nocnie po domu,

W.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj znowu nie miałam internetu, ale widze ze na forum spokojnie chyba przez te upały. Dzisiaj u nas odpusciło i jest ok. Byłam z Parysem u wet od tego czasu jak go popedziło po tym swinstwie do czyszczenia zebow ciagle ma jakies sensacje zoładkowe. Dałam kupsko do analizy i czekam na wyniki. Zadziorny jak zwykle niezawodny tylko trafił na tepa uczennice. Powiedz co to jest URL,moze z tym AVATAR pojdzie szybciej:crazyeye: .Wind z tym sciganiem po internecie chyba sie zagolopowałas jesli chodzi o mnie, jeszcze upłynie duzo wody:placz: Masz racje my z Ina mamy chyba te same godziny pracy, ale moj szef jest okey.:evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
A Misia, Locia i ja właśnie wróciłyśmy znad Zalewu Zegrzyńskiego, gdzie pojechałyśmy wieczorkiem z nikit1. To była nasza druga taka wycieczka i było SUPER!!! Tym razem pojechałyśmy troszkę później, więc było jeszcze mniej ludzi i ... Locia pływała! Pokracznie bo pokracznie, ale pływała po aporcik. Pozostaje nam tylko szlifować technikę i styl (tłumaczę jej, że psu nie wypada pływać kraulem).

A teraz wszystkie trzy jesteśmy padnięte, więc idziemy spatulki! :sleep:

Flaire - ja ona tak szybko robi postępy to jeszcze 3 wypady nad Zegrze i Lotka zrobi Paddy w nurkowaniu :evil_lol: :loveu:
Wczoraj była naparwdę dzielna!
A Borys - to psi odpowiednik Otylii :evil_lol: - bije rekordy szybkości - jak mały ubocik.

Posted

Ekhmmm, to było jakiś czas temu...
Teraz to chodzący klomb. Ale w przyszłym tygodniu mam więcej czasu, więc zedrę ją do gołej... :diabloti:

Posted

Wojtek ja to nazywam: zabawa w zagryzanie.

Słuchajcie, wzywam pomocy bo już mnie szl.. trafia na te reklamy. Teraz pokazuje sie reklama piwa i nijak nie mogę jej zgasić. Klikam na krzyżyk i dooopa. Nie dośc na tym, że nie znosze reklam to jeszcze ta zasłania mi pół strony, że nawet nie mogę przeczytać pierwszego i drugiego postu i wyjść na pozoztałe teriery. Tylko troszeczkę dogomani strony głównej widać i musze za każdym razem okrężną drogą docierać do erdelków. Najlepiej, że "mózg" mial mi zablokowac reklamy... i nic z tego nie wyszło.
Jak sobie radzicie z tym paskudztwem?

Posted

coztego napisał(a):
A wczoraj wieczorem, kiedy czytałam dziecku książkę na dobranoc, Kreśka ułożyła się koło mnie.
To Ty masz dziecko :crazyeye:. Nic nie wspominałaś :shake: :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='Wind']zadziorny,

Kawal dobrej roboty zrobiles w Krakowie :-) Tyyleeee fot :crazyeye: Biedaku, pewnie ani piwa nie dopiles, ani kielabski z grilla nie dojadles, tylko z aparatem biegales! Oj, kto jak kto, ale ja Ciebie rozumiem doskonale :cool3: :lol:
O piwie to nawet pomarzyć nie mogłem, ponieważ prowadziłem bosowe autko :shake: :placz:

Posted

[quote name='zadziorny']O piwie to nawet pomarzyć nie mogłem, ponieważ prowadziłem bosowe autko :shake: :placz:

A bosikowe autko dziala lepiej niz esperal :mad: :mad: :mad: :lol: Nie dziwie Ci sie, ze w takim razie postanowiles zaby w brzuchu na wodzie mineralnej hodowac :evil_lol:

Posted

borsaf napisał(a):

Słuchajcie, wzywam pomocy bo już mnie szl.. trafia na te reklamy. ...
Jak sobie radzicie z tym paskudztwem?
Mnie, w Firefoxie reklamy wyskakują jedynie sporadycznie, a wtedy je zamykam :mad: lub olewam :diabloti: :eviltong:

Posted

Zadziorny weszłam właśnie przez FF bo tym razem miałam reklame mentosa, która mi zasłaniała pole pisania postu:angryy:
Jestem przyzwyczajona do Opery, tam nie musze się logować, pamieta, a tu mimo,że odhaczyłam zapamietaj i tak musze sie logować.

Posted

Borsaf-ja na FF od kilku miesięcy działam i zalogowałam sie tylko raz-ten pierwszy :crazyeye: i wcale nie pamiętam nawet,ze mu cos kazałam pamietać :evil_lol:reklam prawie wcale -tylko jakis tydzień temu, moze dawniej, usiłowali mi moje ulubione piwo obrzydzic, paskudy :mad: dzis np null reklam

Posted

Ja juz miałam i piffko i mentosy. Poza tym zwykle zmniejszam ekran, pogram pasjansa i potem znowu powiększam i odświeżam stronę. Na operze mi to dobrze działało, a tu ponownie musiałam sie zalogować. Chyba mam cos w tym FF nie odhaczone?
Tyle, ze nieraz juz mi sie nie chce czekac, logować i Bóg wie co jeszcze i ...zamykam. Poczekam na inny mózg jak wróci z wojaży i może cos tam zmieni, dla mnie to za wysokie progi.

Posted

Wind My tak intensywnie nie aportujemy to nam wąsy rosną na potęgę i bez ograniczeń ;) nie wiem tylko jak mają siłę przetrwać sesje przekopywanie ogródka :)

Kochani, stałam się dziś w 1/3 patronką nowego psiego istnienia, bulika Loko, przywiezionego dziś z Torunia z "Niebezpiecznych związków". Właścicielem jest chłopak mojej przyjaciółki ale baby jak to baby nie darują i swój wkład w wychowanie będą miały :evil_lol: :razz: . Mały jest cudny ( na tyle na ile bullterrier może być cudny oczywiście ;) ), jak tylko będę miała jakieś zdjęcia to wstawię. Spędziłam dziś z min całe popołudnie :loveu: taki mały pokraczny szkrabik...a żywuszcze to to strasznie :diabloti: po 5 godzinach jazdy w upale przespał się 20 min i dalej do zabawy :razz:
Myslę że będzie super do szkolenia bo bardzo zwraca bardzo uwagę na ludzi i chodzi za Rafałem krok w krok :loveu: Skurczybyk ma równo 2 misiące i jeszcze niezupełnie konrtoluje swoje łapki a już za zamiłowaniem gania za sznurem, gryzie, wyrywa i potrząsa ( czy to nie na dużo na takiego małego szkraba ???? )
I jeszcze jedna rzecz która mnie kompletnie zaskoczyła, to małe szczeniątko już zabiera się za kopulowanie np z mogą pana :crazyeye: czy to trochę nie za wcześnie hmmmm A może wyrośnie nam mały agresor i dominant, jak sądzicie ???????
Będę go pilnie obserwować i donosić o wszelkich postępach :smilecol:

Posted

Martini, wstaw zdjęcia bulika!!!

Ja chciałam Wam dzisiaj napisać coś o naszym wczorajszym pływaniu, ale dopiero co wróciłyśmy z treningu agility i znów jesteśmy padnięte! Lotka na treningu spisała się na medal, biegała dwie z trzech sekwencji zaawansowanych psów i robiła nawet trudne odwoływania bezbłędnie! Bardzo jestem z niej dumna... :loveu: Powolutku uczę się z nią biegać - to zupełnie inna bajka niż Misia!

Posted

Stawka AT na Warszawę:

PSY

Klasa młodzieży
Prima REWANŻ

Klasa otwarta
PORTER How Are You

Klasa championów
SAREDON ST.ELMO'S FIRE :loveu:
NIMROD of Malton
EST ETIAM ANNO DOMENI

SUKI

klasa młodzieży
AMERICAN MATTER OF TIME of Malton
IPANEMA Poezja Ruchu

Klasa pośrednia
Prima GRENADA
MAHONKA Poezja Ruchu

Klasa otwarta
EDNA z Frysztaka

Klasa użytkowa
VIRGINIA Kocia Łapka

Klasa championów
Flaire ANNAPURNA :loveu:
CANDY CANE Erbetki
TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu

Posted

Dzisiejszym popołudniem (w zasadzie to wczorajszym) zrobiłam parę fotek mojemu Bondzikowi, Ostatnio jakoś znacznie częściej jest focona Cześka, no to przyszła kolej i na mojego „króla terierów”

Bond w całej okazałości ze źle zaczesanymi włosami na pysku :oops: (tak naprawdę to w ogóle nie były czesane)

i z cyklu zabawy z moim TZ:

pozycja siad:

Posted

[quote name='zadziorny']To Ty masz dziecko :crazyeye:. Nic nie wspominałaś :shake: :hmmmm: :niewiem:Jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz :evil_lol:

swallow, jak nauczyłaś Bonda, że w pozycji siad ma postawić uszy? Też bym chciała, żeby Kreska tak robiła :lol:

borsaf, mnie reklamy na dogo wcale nei wyskakują. Baaardzo sporadycznie się coś trafi, ale już od dawna nic się nei otwiera, na IE :razz:

Wiecie już, że mam kotkę? :cool1:

Posted

coztego - teraz już wiem że masz kotkę:razz: wiem też że dziecko to chyba pożyczone:cool3:
swallow - w końcu króla mogę pooglądać i do tego w pełnej okazałości
ale on wielki:crazyeye: :loveu:
Martini - twój chłopak - oczywiście mówie o psie;) też wygląda jak prawdziwy mężczyzna:cool3: :loveu: rozrósł się i chyba nabrał ciałka:lol:
no i uprasza się wstawienie fotki bullika szczególnie mój Tz będzie usatysfakcjonowany( trudne słowo):razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...