Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadziorny']O :roll:, to mamy ze sobą coś wspólnego, bo ja mam dwie walijki :loveu: :cool3: :lol:

......o w morde ....a Tobie tylko laski w głowie......:evil_lol: :evil_lol:

Walijki....walijki.:mad: :mad:..:eviltong:.....polki są najlepsze i najpiekniejsze:multi: :multi: :multi:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtek'].......... szaleństwa na 50 KM niedławionych quadach! Ta maszyna wjedzie wszędzie! Jak to się mówi - nie było s***** po krzakach tylko muchy w zębach i szleństwo w oczach...... :megagrin:

.
Wojtuś ....toś se wytrząsł dupsko.:evil_lol: ;) :lol:
Dobrze że miałeś kask i brele bo byś mogl dostać bąkiem w czoło......:evil_lol: :evil_lol:;)

A potem oczywiście zimne piffko.........:multi: ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Dostałam właśnie mailem ofertę kupna Apiszona od kogoś, kto poznał ją wczoraj na wystawie... :-o Rafał, Lena, uważajcie, bo z którejś wystawy wrócę bez Apci, za to bogatsza. :cool3:

........a jaki byś wtedy kupila samochod ..........chyba .....mesia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

Zażarta walka o Res. CACIB (z przodu CARAT Erbetki, z tyłu BENNY Panda z Różanego Dworu):

Jednak nie zdobył go żaden z nich, tylko NANDO Ramir:

Suki klasa młodzieży.
AMERICAN MATTER OF TIME of Malton:

Posted

[quote name='rita60']Kochani w lipcu wybieram sie do Karwi na krotki odpoczynek czy ktos z was pochodzi z Wybrzeza albo okolic ewentualnie tez sie tam wybiera w te strony. Dla Parysa to bedzie pierwsza taka daleka wyprawa, boje sie tylko zeby mi nigdzie daleko nie poplynal bo wstyd sie przyznac nie umiem plywac.

Nic się nie stresuj rita60, jak Parys ma chipa to i w Szwecji go znajdziesz .......w końcu nasze weszterriery podbiły Skandynawię..........prawda Nitencja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....i to nasz rewir......:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zadziorny ......super fotki , ale żeś się naoglądał ........piechow i dogomaniaków.....:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ale się naoglądałem..........niedźwiedzica , zadziorny.........super fotki.

Serdeczne dzięki. Teraz czuję się jakbym byl tam z Wami. :loveu: :loveu: :loveu::lol:;)

Posted

Z lewej Jasmine, z prawej Coco:

Wygrywa Prima:

No a teraz finał, czyli wybór Zwycięzcy Rasy. Od lewej: WŁÓCZYKIJ Kementari, IPANEMA Poezja Ruchu, Saredon’s ST. ELMO’S FIRE i Prima GRENADA:

Posted

Decyzja sędziego - wygrywa Elmo :multi: :loveu: :klacz::

Uradowana Fuka przyjmuje zasłużone gratulacje od Ramir (która nota bene zdobyła dwa Res. CACIB-y :lol:) :loveu: :multi:

I to by było na tyle :cool3: :lol: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']Na drugim planie to ja tylko Jurę rozpoznaję :)

No i chyba kawałeczek jborowego :) A całej niedzwiedzicy, Fuki, czapli, Flaire i Ramir nie widziałaś :crazyeye: :shake: :hmmmm:

Posted

zadziorny, dzięki za super fotki! :-) Chociaż na jednej z nich Api musiała udowodnić, że ona też czasami stoi jak pokraka! :mad: ).

A tym zdjęciu Jasminka wyszła cudnie:
[quote name='zadziorny']

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...