bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='zadziorny']O :roll:, to mamy ze sobą coś wspólnego, bo ja mam dwie walijki :loveu: :cool3: :lol: ......o w morde ....a Tobie tylko laski w głowie......:evil_lol: :evil_lol: Walijki....walijki.:mad: :mad:..:eviltong:.....polki są najlepsze i najpiekniejsze:multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 IDOL Marakita: Psy klasa użytkowa. BENNY Panda z Różanego Dworu (jaki dynamiczny ruch - w wykonaniu handlera :evil_lol:):
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Psy klasa championów. Od lewej: NANDO Ramir, NIMROD of Malton i Saredon’s ST. ELMO’S FIRE: NANDO Ramir:
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Wojtek'].......... szaleństwa na 50 KM niedławionych quadach! Ta maszyna wjedzie wszędzie! Jak to się mówi - nie było s***** po krzakach tylko muchy w zębach i szleństwo w oczach...... :megagrin: . Wojtuś ....toś se wytrząsł dupsko.:evil_lol: ;) :lol: Dobrze że miałeś kask i brele bo byś mogl dostać bąkiem w czoło......:evil_lol: :evil_lol:;) A potem oczywiście zimne piffko.........:multi: ;)
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Flaire napisał(a):Dostałam właśnie mailem ofertę kupna Apiszona od kogoś, kto poznał ją wczoraj na wystawie... :-o Rafał, Lena, uważajcie, bo z którejś wystawy wrócę bez Apci, za to bogatsza. :cool3: ........a jaki byś wtedy kupila samochod ..........chyba .....mesia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wygrał Elmo przed Nando i Nimrodem: Na ostatniej focie widzimy dwie dogomaniaczki na ringu (Fuka i Ramir) oraz dwie w tle (zgadnijcie które :cool3:)
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zażarta walka o Res. CACIB (z przodu CARAT Erbetki, z tyłu BENNY Panda z Różanego Dworu): Jednak nie zdobył go żaden z nich, tylko NANDO Ramir: Suki klasa młodzieży. AMERICAN MATTER OF TIME of Malton:
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='rita60']Kochani w lipcu wybieram sie do Karwi na krotki odpoczynek czy ktos z was pochodzi z Wybrzeza albo okolic ewentualnie tez sie tam wybiera w te strony. Dla Parysa to bedzie pierwsza taka daleka wyprawa, boje sie tylko zeby mi nigdzie daleko nie poplynal bo wstyd sie przyznac nie umiem plywac. Nic się nie stresuj rita60, jak Parys ma chipa to i w Szwecji go znajdziesz .......w końcu nasze weszterriery podbiły Skandynawię..........prawda Nitencja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....i to nasz rewir......:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zadziorny ......super fotki , ale żeś się naoglądał ........piechow i dogomaniaków.....:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 IPANEMA Poezja Ruchu: Jeszcze raz AMERICAN MATTER OF TIME of Malton: oraz IPANEMA (z dwiema dogomaniczkami w tle :loveu: :cool3:):
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Komu przyznać zwycięstwo :hmmmm: :niewiem:: Jednak IPANEMA: Suki klasa pośrednia. Z przodu Prima GRENADA, z tyłu MAHONKA Poezja Ruchu:
coztego Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zadziorny napisał(a):IPANEMA (z dwiema dogomaniczkami w tle :loveu: :cool3:): I jednym dogomaniakiem :evil_lol:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 MAHONKA Poezja Ruchu :loveu:: Znowu dwie dogomaniczki na drugim planie :cool3: :lol::
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Prima GRENADA: Wygrywa Prima: Suki klasa otwarta. Flaire ANNAPURNA :loveu::
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Z lewej COCA Wirom, z prawej JASMINE Ramir: Api :loveu:: Zwróćcie uwagę, jaka Flaire jest dynamiczna :cool3: :lol::
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ale się naoglądałem..........niedźwiedzica , zadziorny.........super fotki. Serdeczne dzięki. Teraz czuję się jakbym byl tam z Wami. :loveu: :loveu: :loveu::lol:;)
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wygrywa Jasmine przed Api (qrcze, upolowałem czaplę :multi: :eviltong:): Końcowa kolejność: Suki klasa championów. COCO CHANEL Erbetki:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wybór Najlepszej Suki w Rasie. Prima: Z lewej Prima, z prawej Jasmine:
Ali26762 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Na drugim planie to ja tylko Jurę rozpoznaję :) No i chyba kawałeczek jborowego :)
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Z lewej Jasmine, z prawej Coco: Wygrywa Prima: No a teraz finał, czyli wybór Zwycięzcy Rasy. Od lewej: WŁÓCZYKIJ Kementari, IPANEMA Poezja Ruchu, Saredon’s ST. ELMO’S FIRE i Prima GRENADA:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Decyzja sędziego - wygrywa Elmo :multi: :loveu: :klacz:: Uradowana Fuka przyjmuje zasłużone gratulacje od Ramir (która nota bene zdobyła dwa Res. CACIB-y :lol:) :loveu: :multi: I to by było na tyle :cool3: :lol: ;)
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Ali26762']Na drugim planie to ja tylko Jurę rozpoznaję :) No i chyba kawałeczek jborowego :) A całej niedzwiedzicy, Fuki, czapli, Flaire i Ramir nie widziałaś :crazyeye: :shake: :hmmmm:
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zadziorny, dzięki za super fotki! :-) Chociaż na jednej z nich Api musiała udowodnić, że ona też czasami stoi jak pokraka! :mad: ). A tym zdjęciu Jasminka wyszła cudnie: [quote name='zadziorny']
Recommended Posts