Gosia_i_Luka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Flaire, dowiedz się, proszę, czy jest jeszcze miejsce, a ja rzucę na wątku agilitowym pytanie, czy ktoś z Wawy by nas nie zabrał... tzn. rzucę, jak już będę wiedziała, czy jest miejsce. ;)
Wind Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zach, O rany! Co ja plote ... to chyba przez ten upal :lol: Na oboz dojade 9 lipca a nie jak pisalam 16 ... wrrrr ... wiec sie okrutnie miniemy :( W.
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zachraniarka napisał(a):A Ty Haniu bierzesz obie dziewczyny, czy tylko młodzież?hahahahaha! Marzycielka! Obie, oczywiście! :evil_lol:
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Flaire, dowiedz się, proszę, czy jest jeszcze miejsce, a ja rzucę na wątku agilitowym pytanie, czy ktoś z Wawy by nas nie zabrał... tzn. rzucę, jak już będę wiedziała, czy jest miejsce. ;)Dobrze, sprawdzę, coś mi się wydaje, że szansa jest niezła, bo w ostatniej chwili chyba dwie osoby odpadlły. Ty w namiocie, czy w pokoju? Przy okazji sprawdzę w Forcie, czy ktoś nie ma miejsca w aucie.
Gosia_i_Luka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja namiocik. :) Dzięki wielkie i czekam na info. :)
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):tzn. rzucę, jak już będę wiedziała, czy jest miejsce. ;)No to już możesz rzucać! :-) A ja też zaraz rzucę, gdzie trzeba!
Gosia_i_Luka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Flaire :calus: Idę rzucać. Pozostaje jeszcze kwestia zapożyczenia się gdzieś. :cool3: Będę wiedziała wieczorkiem.
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gosia, chyba mam dla Ciebie transport... Z powrotem niemal na 100%, ale chyba w obie strony...
Jura Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wojtek, moje murzyniątko jest zdecydowaniej mniej czarne i ma, może niezbyt ostro, wyodrębniony czaprak. No i jest dużo większe i bardziej postawne. Jak poprawię mu fryzurkę, to w przyszłym tygodniu wstawię fotkę. Zach, jak to spinąć? Tylko spiknąć :mad: Jeżeli w Gdańsku Was (myślę też już o Gosi) ktoś załaduje do pociągu, to może w Warszawie znajdzie się ktoś, kto Was wyładuje. (Służę swoimi wątłymi siłami, poza piątkiem).
zachraniarka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Flaire']hahahahaha! Marzycielka! Obie, oczywiście! :evil_lol: No pewnie, że marzycielka.. Myślałam, że może nie tylko ja jestem wyrodną babą, która jedno swe dziecie porzuca w domu by szaleć z drugim.. No tak ale wychodzi, że tylko ja taka okropna.. Trudno musze z tym żyć i tłumaczyć sobie, że w wieku Hugusia to już lepiej na kanapie leżeć.. Chyba by mnie zagryzł jakby mógł to przeczytać :shake: Gosia ale się cieszę, że jedziesz!!! Ja też się zapożyczyłam także dasz radę, ale będzie fajsko!! To się teraz tylko musimy dograć na wspólne podróżowanie do stolicy!! Ale będzie szaleństwo, no teraz to chyba umrę z radości. I już nawet jestem w stanie sobie wyobrazić wspólne podróżowanie z mega bagażami :multi:
Gosia_i_Luka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hihi, spontan górą! :evil_lol: Flaire - jesteś nieoceniona!! I wszystkiemu winna. :lol: :lol: ;)
zachraniarka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Jura']Zach, jak to spinąć? Tylko spiknąć :mad: Jeżeli w Gdańsku Was (myślę też już o Gosi) ktoś załaduje do pociągu, to może w Warszawie znajdzie się ktoś, kto Was wyładuje. (Służę swoimi wątłymi siłami, poza piątkiem). Spiknąć, spinąć obojętnie- byle się spotkać!! Dzięki wielkie za ofertę pomocy... Ja to jestem panikara i całą noc śniłam jak mnie na peronie z psa okradlii. Także dzięki wielkie za wsparcie! Do stolicy myślałam by zajechać w niedzielę wieczorem.. Szkoda wielkie Wind że tak się miniemy :-(
Wind Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='zachraniarka'] Szkoda wielkie Wind że tak się miniemy :-( Oj wielkie szkoda :-( Ale niestety nie moge przyjechac wczesniej, bo praca nad fotami zatrzyma mnie az do soboty wlacznie :( Gosia, zach, mocniutko zycze Wam bardzo fajnego czasu spedzonego na obozie, wielu super znajomosci a Waszym psom impetu, energii i wielkiej kondychy! Nie zapomnijcie zabrac ulubionych zabaweczek, fury pysznych smakolykow i ogromu dobrego humoru :loveu:
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zachraniarka napisał(a):Ja to jestem panikara i całą noc śniłam jak mnie na peronie z psa okradlii. zach, o to to już się nie martw! Zorganizujemy wielkie powitanie na dworcu, transparenty, baloniki, te rzeczy ;-) .
Jura Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='zachraniarka'] no teraz to chyba umrę z radości. I nigdzie nie pojedziesz. Zach, mnie chodziło o to, że spikanie zwykle trwa bardzo krótko.:sad: INA, dzięki za kciuki. Ja strzsznie sie denerwuję, że jakoś się nie denerwuję, a zwykle niepotrzebnie panikuję na zapas. Dzisiaj Fredzia miała pobiernaą krew. Jutro będzie EKG i omówimy z wetem, co dalej robić, bo operowanie w taki upał odpada.
Gosia_i_Luka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Flaire']zach, o to to już się nie martw! Zorganizujemy wielkie powitanie na dworcu, transparenty, baloniki, te rzeczy ;-) . A tańce w strojach ludowych będą? :cool3: ps. Jura A raczej za Fredzię!
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):A tańce w strojach ludowych będą? :cool3:Gosia, tutaj liczę na Ciebie! co prawda zdjęcie Luki w wianuszku zniknęło z Twojego podpisu, ale ja pamiętam... :razz:
Ali26762 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zachraniarka napisał(a):...będę wracać przez Warszawę i może zaczepię o wystawę pojęczeć Ali by mnie może zabrała z powrotem lub chociaż moją klatkę i wymiocik.. Jakbyś była na wystawie to może byśmy się spiknęły? :cool3: I to się też tyczy pozostałych dogomaniaków :cool3: :cool3: :cool3: O jak fajnie, że przyjedziesz dupingować! :) Jeśli chodzi o powrót to zobaczymy, bo nie jedziemy sami i nie sami wracamy. Poza tym będziemy wracać najwcześniej w poniedziałek dopiero. Ale - jak sama wiesz - nie ma to jak spontan :D
Ali26762 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Jura']INA, dzięki za kciuki. Ja strzsznie sie denerwuję, że jakoś się nie denerwuję, a zwykle niepotrzebnie panikuję na zapas. Dzisiaj Fredzia miała pobiernaą krew. Jutro będzie EKG i omówimy z wetem, co dalej robić, bo operowanie w taki upał odpada. My też pamiętamy i zaciskamy kciuki i pazurki. Faktycznie - temperatura nie sprzyja kompletnie niczemu, a już tym bardziej operacjom i jakimkolwiek zabiegom... Jura, Ty też tak masz, że jak się strasznie boisz, to wszystko jest ok, a jak podchodzisz na luzie, to zawsze jakieś komplikacje się wdają?
coztego Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Możecie się umawiać na agilitowe obozy na PW? :mad: Niektórzy nie jadą na obóz, ani nawet nie mają gdzie z piesem biegać, więc zwijają się z zazdrości :angryy: ;) Fajnie macie... Jura, ucałuj Fredzię w mahoniowy nos :kciuki: [quote name='Ali']Jura, Ty też tak masz, że jak się strasznie boisz, to wszystko jest ok, a jak podchodzisz na luzie, to zawsze jakieś komplikacje się wdają? Ali, to czy się człek boi czy nie boi, nie ma znaczenia :cool3: Co ma być to będzie ;)
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 coztego napisał(a):Możecie się umawiać na agilitowe obozy na PW? :mad: Niektórzy nie jadą na obóz, ani nawet nie mają gdzie z piesem biegać, więc zwijają się z zazdrości :angryy: A czy ja Ci wymawiam, jak opowiadasz o spacerach na pobliskich łąkach? Albo ten banerek ze zdjęciem w morzu - wymawiam Ci, co? :eviltong:
Ali26762 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='coztego']Ali, to czy się człek boi czy nie boi, nie ma znaczenia :cool3: Co ma być to będzie ;) Wiem o tym, ale tak się jakoś dzieje, że zawsze jak tylko skręca mnie ze strachu to potem okazuje się, że ten strach miał wielkie oczy. Doszłam już nawet do takiej wprawy, że jak się tak boję, to cieszę się z tego, że się boję, mając nadzieję, że i tym razem ta reguła się spełni ;) :D
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='coztego']Ja nie jestem Moderator tylko coztego :cool1: .......wlaśnie coztego jest MODERATOR-ką....:lol:.:lol:;).;). [quote name='coztego'] A moją psinę wszyscy już znają, więc nie będę się powtarzać. :p Kliknij w morski banerek pod moim postem, to zobaczysz moją Kreskę :cool1: ..............tam już dawno się nic nie dzieje , i dobrze że mam zdjęcie Kreski w ulubionych bo bym zapomniał jak wygląda........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)
bos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='rita60']..........a zamiast wyslac wiadomosc na forum wyslalam do bosa smieszne co ale mi sie chce plakac. rita60, I bardzo dobrze ....pisz do mnie bo nikt do mnie nie pisze.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ............i mnie nie kocha.......:evil_lol: :evil_lol: ;) ;)......
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dobra, lecimy z obiecanymi fotami z Krakowa :roll:. Ja jednak fociłem z innej perspektywy niż niedzwiedzica :cool3: :evil_lol: :eviltong:. Psy klasa młodzieży. Na pierwszym planie WŁÓCZYKIJ Kementari[SIZE=2], w głębi CURT CLARK Adia Avi[SIZE=2]: Psy klasa otwarta. CARAT Erbetki:
Recommended Posts