Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

zachraniarka napisał(a):
Szorstki i męęęęski :razz: :razz: :razz:

Zakręconego precla mieć nie musi :roll: :evil_lol:

Nooooo, jeden Ci wystarczy taki zakręcony! W przypadku faceta, co sugerował Wojtek, uznałabym to wręcz za kalectwo - taki korkociąg :D :D :D

Posted

Ali26762 napisał(a):
Nooooo, jeden Ci wystarczy taki zakręcony! W przypadku faceta, co sugerował Wojtek, uznałabym to wręcz za kalectwo - taki korkociąg :D :D :D

Eeee, tam, dlaczego zaraz kalectwo? Nie wiesz, co fajne, precle górą!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Ali26762']Mokka, nie wyobrażam sobie sytuacji, że facet zaczyna się wkręcać... Ty to widzisz? :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Oczami wyobraźni :evil_lol:

Posted

[quote name='Ali26762']Mokka, nie wyobrażam sobie sytuacji, że facet zaczyna się wkręcać... Ty to widzisz? :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Ali
nie zapominaj, że przy dużej prędkości precel się prostuje, więc wcale nie musi się wkręcać :biggrina:

Posted

[quote name='zachraniarka']nie zapominaj, że przy dużej prędkości precel się prostuje, więc wcale nie musi się wkręcać :biggrina:
Zachraniarka ma doświadczenie w tej materii :evil_lol: .

[quote name='Ali26762']O matko, to jeszcze lepiej - facet w tempie ponaddźwiękowym w te klocki? Która kobieta by się na to zgodziła ?????????

Toż to prawdziwy survival :diabloti: .

Posted

Qrcze, no, wiem, że nudna jestem, ale wrócę jednak do tematu psów - a konkretnie, Airedale Terierów. :mad:

Problem z mózgami na zewnątrz: UCIEKAJĄ!

Ale czasem udaje się go dorwać na czas:

I wtedy lecę oddać go Panu:

Tyle że potem ten mózg znów próbuje zwiać:

I czasem chowa się w trawie:

Uff, znalazłam:

Posted

Flaire - wasze fotki są miodzo a modelka jaka śliczna ja tak Vigo nigdy nie wyskubie:-(
jeśli już letnia tematyka to drąże temat dalej :razz:
o letnich mózgach...chciałam się pochwalić- Vigo chyba też się powoli przekonuje do piłeczki no i fotki mamy świeżutkie letnie ...

Posted

[quote name='INA']Flaire - wasze fotki są miodzo a modelka jaka śliczna ja tak Vigo nigdy nie wyskubie:-( INA, Viguś wygląda cudnie, co najmniej tak samo dobrze, jak moje sucze. A w dodatku plenery masz cudowne! Też chcielibysmy takie jeziorko, bo chcę Lotkę pływać nauczyć. :-)

A na zdjęciach była Api, która obecnie jest wystawiana, więc ona musi być na glanc ;-).

Posted

Mokka napisał(a):
Toż to prawdziwy survival :diabloti: .

Dla tych co lubią extreme :cool3: :cool3: :cool3:

Fotki z mózgami odlotowe! Nie ma to jak trochę erdlowej anatomii hi hi

Ps. INA sorki, że jeszcze nie pisałam, ale walcze z notatkami na jutrzejszy egzamin- już ostatni! A potem obiecuję popełnić priva :roll:

Posted

[quote name='borsaf']Patiszon Ty bys w pospiechu nie zakładała portek widzac galopujacego Vigusia?;)
No wiesz... to zalezy czy galoopwal by w moja strone czy w przeciwpolozna!:cool3:

Posted

PIękne te Wasze piechy... :loveu: Najfajniejsze są rozwiane uszy :evil_lol:

INA, jeśli chcesz pieseczka wybiegiwać na dwie piłki, to one muszą być identyczne, w przeciwnym razie, zawsze któraś będzie bardziej atrakcyjna ;) Ja dziś kupiłam świeży zapas piłeczek tenisowych, tanie to i wygodne w użyciu ;)

Posted

Patiszon - mężczyzna wcale nie w pośpiechu tylko baaardzo wolno ( dlatego załapał się na fotkę:shake: ) i nie zakłada ..a rozbiera spodnie :eviltong: tym mężczyzną był Tz który grzebał się i grzebał aby przebrać się w plażowe ciuszki - sorry tu mialam wstawić w photoshopie drzewo:cool3: ale coś nie mam natchnienia ostanio.
Ali - ja dopiero zabieram sie za skubanie Vigo na zdjeciach może tak nie widać ale jest sporo do skubania..
zach - nie ma sprawy
w takim razie trzymam kcuki abyś szybciutko pozbyła się zbędnego balastu w postaci egzaminu:evil_lol:
Flaire - moim marzeniem a zrazem celem jest zrobić Vigo na glanc choc raz tego lata:cool1: A co do nauki pływania młodej zapraszamy z Vigusiem do Chełmży:lol: Viguś z checią nauczy panienkę pływania i nie tylko:razz: :cool3: .

Posted

[quote name='INA']...mężczyzna wcale nie w pośpiechu tylko baaardzo wolno ( dlatego załapał się na fotkę:shake: ) i nie zakłada ..a rozbiera spodnie :eviltong: tym mężczyzną był Tz który grzebał się i grzebał aby przebrać się w plażowe ciuszki - sorry tu mialam wstawić w photoshopie drzewo:cool3: ale coś nie mam natchnienia ostanio.
Aaaaaaa, widzisz Flaire, jakie plenery ma nasza INA? Drzewko w photoshopie, jeziorko w photoshopie, dobrze, że chociaż psa w photoshopie nie wkleja... :cool3:

Posted

[quote name='INA']coztego - masz racje, z obserwacji Vigusia wydaje mi się że muszą własnie być identyczne.
Wyłącznie identyczne, kolorystycznie też :razz:

Posted

łał Ali - no tak a ja głupak nie pomyślałam o dwóch identycznych piłeczkach...:shake:
taa przeceniasz mnie Ali z tym photoshopem, takiego talentu to nie mam aby tworzyć cuś takiego jak na fotach:evil_lol: , raz udało mi się wstawić kępkę trawy w miejsce leżącego na środku plecaka i wyszło niefajnie:cool3:

Posted

Ali26762 napisał(a):
dobrze, że chociaż psa w photoshopie nie wkleja... :cool3:

Tiaaaa, jasne... Ali Ty wierzysz, że ona Vigusia wyskubała? :razz:
;)

Posted

Witam,...pasqdy,
Tak sie od rana nabijać z INY.;)
Zadziorny Ty przeca lepszy w te komputerowe klocki, to może ta Yaris też w salonie dalej sobie stoi, a plenerki ma z photoshopa?
Upał nam wszystkim zamieszał, dobrze że chociaz humor dopisuje, bo to oczywiście tylko żarty.
INA masz maila.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...