Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Na meszki najlepszy zapach waniliowy - smarować się przed wyjściem na dwór (człowiek pachnie jak waniliowy rogalik :lol: ), ale zapach skutecznie meszki odstrasza.
Flaire - pij wapno rozpuszczalne. A na ukąszenia - cytryna, altacet, fenistil gel

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

zadziorny napisał(a):
Airedalowcy! to skandal :roll:. W Raciborzu nie było ani jednego serdelka :mad: :shake: :angryy:

... a w Lublinie tylko 2 suki w tym jedna tak przygotowana, że gdybym był sędzią ... wywaliłbym z ringu! :angryy:

Flaire, wstaw fotke buźki - pewnie wyglądasz UROCZO :cool3: :p :diabloti:

Posted

Skoro na airedalach cicho i pusto, to może jacys miłosnicy koni sie tu znajda,zamiast miłośników airedali :diabloti:
Poniżej foty z rozgrywanych w ub, tygodniu w Poznaniu zawodów konnych CSIO. Aparatem bawiła się moja Agata :p

Zwyciężczyni Grand Prix, Dunka TINA LUND

Czarny terrier rosyjski ;)

ale bywało i tak :evil_lol:

albo jeszcze gorzej :crazyeye:

Posted

Niedzwiedzica piękne foty. Teraz będziesz mogła córcie poprosić i siebie też ufocić:evil_lol: Ale nam honorowych terierów przybywa hihihi

Posted

Borsaf-jedyne zdjecia, których nie cierpię, to te, na których sama jestem :diabloti:. Skrzętnie wyłapuję i wyrzucam :evil_lol: zdecydowanie wolę czworołapne obiekty fotograficzne :cool3:

Posted

A ja właśnie tak ostatnio rozmyślałam - chyba wszystkich Welsho- i Erdlomaniaków znam - czy to z fot czy na żywo.
Jedynie Niedźwiedzica jest dla mnie wielką niewiadomą. :cool3: :evil_lol:

Posted

Gosia nie bądx blondynka, zajrzyj na jej stronę, tam jest w całaj okazałości. Tu tez kiedys było zdjęcie, które mi sie bardzo podobało (Niedzwiedzica, nie zaprzeczaj!) w kurtce chyba niebieskiej i takim fajnym czerwonym szaliku, z Koką przy nodze.

Posted

Hallo, erdelowcy, śpicie jeszcze?, czy może tak zapracowani?
Ja sobie przy kawce dogo czytam. Regon juz po porannym spacerku z mężem, wyłożył się na podwórku i do domu nie chce wchodzić. Dobrze mu tam w cieniu.
Za to koty się rozzuchwaliły i włażą do domu:angryy: W nocy spać nie dają bo łażą po łóżku, ugniatają sobie miejsce, okropność. Zeby to jeszcze spokojnie sobie w nogach spały, ale nie, po głowie chodzą i budzą. Nie wiem jak ludzie wytrzymują z kotami? Ja miałam ochotę pasztet z Szarotki zrobić:diabloti: Upał, że trudno zamykać balkon, a jak otwarte to włażą, nie przejmując się, że obok za ścianą śpi Regon. Młody, w upały wybrał północny pokój i fotel do spania, cwana bestia, tam kubatura większa i nawet przy upalnym lecie chłodno.

Posted

Flaire napisał(a):

U nas już lato

Potwierdzam. Fredzia wychodzi na spacerek po to, by poleżeć w cieniu, ewentualnie może jeszcze wytarzać się w piasku.:evil_lol:

Posted

Flaire
Piękne zdjęcie terriera z mózgiem! :cool3:

My też zapracowani a raczej zauczeni.. :-(
Jutro mam ostatni egzamin w tej sesji- pozostałe wszystkie do przodu :multi:

A w wolnych chwilach..
Uczestniczymy z Ludwikiem w różnych pokazach i festynach, gdzie moje młodsze szczęście popisuje się posłusznością i takimi tam sztuczkami. Będę miała fajne zdjęcia, ale jeszcze muszę poczekać. Na razie na smaka dostałam jedno:

Jeszcze rok nie minął jak jesteśmy razem, a już się nieźle zgraliśmy. Szorstkie jest fajne, nawet bardzo fajne :loveu:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
choć mniej letnie...;)

Letnie, letnie- tylko że wieczorne :lol:
To zdjęcie z dużej imprezy "Dream Night 2006", czyli Wieczór Marzeń organizowany w ZOO dla niepełnosprawnych dzieci i dzieci z hospicji. Jak sama nazwa wskazuje wydarzenie to odbywało się późnym wieczorem, więc.. teraz prosta dedukacja- było wystarczająco jasno, żeby robić fotki, a jak do późna w noc jest jasno to co oznacza? Jak najbardziej to, że i nad morzem mamy lato!!! Czas najwyższy!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

zachraniarka napisał(a):
... Szorstkie jest fajne, nawet bardzo fajne :loveu:

No to znamy już typ faceta zachraniarki. Ma byc ... niegolony... :cool3:

Posted

Wojtek napisał(a):
No to znamy już typ faceta zachraniarki. Ma byc ... niegolony... :cool3:

Szorstki i męęęęski :razz: :razz: :razz:

Zakręconego precla mieć nie musi :roll: :evil_lol:

Posted

borsaf napisał(a):
Za to koty się rozzuchwaliły i włażą do domu:angryy: W nocy spać nie dają bo łażą po łóżku, ugniatają sobie miejsce, okropność. Zeby to jeszcze spokojnie sobie w nogach spały, ale nie, po głowie chodzą i budzą. Nie wiem jak ludzie wytrzymują z kotami?

Borsaf
to moze nasz Rollo to kot a nie foks? :crazyeye: Też przed spaniem musi sobie pougniatać i wymościć... zanim się położy zdąrzy z 5 kółeczek na moich nogach zrobić :cool3:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Szorstki i męęęęski :razz: :razz: :razz:

Zakręconego precla mieć nie musi :roll: :evil_lol:

ratunku!!!! bo znowu klawiaturę redbull'em zaleję :lol: :lol: :lol: :loveu:

Posted

Flaire napisał(a):
Nie moge się powstrzymać... :evil_lol: Jeszcze taki portrecik:

Flaire - foteczki cudne!!! Bardzo bardzo!!! :multi:

Posted

nikit1 napisał(a):
Flaire - foteczki cudne!!! Bardzo bardzo!!! :multi:
Fotki autorstwa Leny (chyba - może Rafał się też przyłożył ;-) ). A to, że modelka wdzięczna to już przynajmniej częściowo moja zasługa i mam odciski, żeby to udowodnić. ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Fotki autorstwa Leny (chyba - może Rafał się też przyłożył ;-) ). A to, że modelka wdzięczna to już przynajmniej częściowo moja zasługa i mam odciski, żeby to udowodnić. ;-)

model - miodzio!
natura - boska
fotograf - zrobił co trzeba
całość - pyyycha! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...