nikit1 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Na meszki najlepszy zapach waniliowy - smarować się przed wyjściem na dwór (człowiek pachnie jak waniliowy rogalik :lol: ), ale zapach skutecznie meszki odstrasza. Flaire - pij wapno rozpuszczalne. A na ukąszenia - cytryna, altacet, fenistil gel
Wojtek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 zadziorny napisał(a):Airedalowcy! to skandal :roll:. W Raciborzu nie było ani jednego serdelka :mad: :shake: :angryy: ... a w Lublinie tylko 2 suki w tym jedna tak przygotowana, że gdybym był sędzią ... wywaliłbym z ringu! :angryy: Flaire, wstaw fotke buźki - pewnie wyglądasz UROCZO :cool3: :p :diabloti:
niedzwiedzica Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Skoro na airedalach cicho i pusto, to może jacys miłosnicy koni sie tu znajda,zamiast miłośników airedali :diabloti: Poniżej foty z rozgrywanych w ub, tygodniu w Poznaniu zawodów konnych CSIO. Aparatem bawiła się moja Agata :p Zwyciężczyni Grand Prix, Dunka TINA LUND Czarny terrier rosyjski ;) ale bywało i tak :evil_lol: albo jeszcze gorzej :crazyeye:
borsaf Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Niedzwiedzica piękne foty. Teraz będziesz mogła córcie poprosić i siebie też ufocić:evil_lol: Ale nam honorowych terierów przybywa hihihi
niedzwiedzica Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Borsaf-jedyne zdjecia, których nie cierpię, to te, na których sama jestem :diabloti:. Skrzętnie wyłapuję i wyrzucam :evil_lol: zdecydowanie wolę czworołapne obiekty fotograficzne :cool3:
Gosia_i_Luka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A ja właśnie tak ostatnio rozmyślałam - chyba wszystkich Welsho- i Erdlomaniaków znam - czy to z fot czy na żywo. Jedynie Niedźwiedzica jest dla mnie wielką niewiadomą. :cool3: :evil_lol:
borsaf Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Gosia nie bądx blondynka, zajrzyj na jej stronę, tam jest w całaj okazałości. Tu tez kiedys było zdjęcie, które mi sie bardzo podobało (Niedzwiedzica, nie zaprzeczaj!) w kurtce chyba niebieskiej i takim fajnym czerwonym szaliku, z Koką przy nodze.
borsaf Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Hallo, erdelowcy, śpicie jeszcze?, czy może tak zapracowani? Ja sobie przy kawce dogo czytam. Regon juz po porannym spacerku z mężem, wyłożył się na podwórku i do domu nie chce wchodzić. Dobrze mu tam w cieniu. Za to koty się rozzuchwaliły i włażą do domu:angryy: W nocy spać nie dają bo łażą po łóżku, ugniatają sobie miejsce, okropność. Zeby to jeszcze spokojnie sobie w nogach spały, ale nie, po głowie chodzą i budzą. Nie wiem jak ludzie wytrzymują z kotami? Ja miałam ochotę pasztet z Szarotki zrobić:diabloti: Upał, że trudno zamykać balkon, a jak otwarte to włażą, nie przejmując się, że obok za ścianą śpi Regon. Młody, w upały wybrał północny pokój i fotel do spania, cwana bestia, tam kubatura większa i nawet przy upalnym lecie chłodno.
Flaire Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='borsaf']czy może tak zapracowani? :-D :flop: [quote name='borsaf']kubatura trudne słowo... ;-) U nas już lato:
Jura Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Flaire napisał(a): U nas już lato Potwierdzam. Fredzia wychodzi na spacerek po to, by poleżeć w cieniu, ewentualnie może jeszcze wytarzać się w piasku.:evil_lol:
Jura Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Cudna ta Apcia w biegu. Wygląda jak figura szachowa (goniec, chyba jest coś takiego)
zachraniarka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Flaire Piękne zdjęcie terriera z mózgiem! :cool3: My też zapracowani a raczej zauczeni.. :-( Jutro mam ostatni egzamin w tej sesji- pozostałe wszystkie do przodu :multi: A w wolnych chwilach.. Uczestniczymy z Ludwikiem w różnych pokazach i festynach, gdzie moje młodsze szczęście popisuje się posłusznością i takimi tam sztuczkami. Będę miała fajne zdjęcia, ale jeszcze muszę poczekać. Na razie na smaka dostałam jedno: Jeszcze rok nie minął jak jesteśmy razem, a już się nieźle zgraliśmy. Szorstkie jest fajne, nawet bardzo fajne :loveu:
niedzwiedzica Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jakie piękne , letnie foty :loveu::loveu:i pracującego szorstka też, choć mniej letnie...;)
Flaire Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='zachraniarka']Szorstkie jest fajne, nawet bardzo fajne :loveu:Szorstkie tak mają ;-) .
zachraniarka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 niedzwiedzica napisał(a):choć mniej letnie...;) Letnie, letnie- tylko że wieczorne :lol: To zdjęcie z dużej imprezy "Dream Night 2006", czyli Wieczór Marzeń organizowany w ZOO dla niepełnosprawnych dzieci i dzieci z hospicji. Jak sama nazwa wskazuje wydarzenie to odbywało się późnym wieczorem, więc.. teraz prosta dedukacja- było wystarczająco jasno, żeby robić fotki, a jak do późna w noc jest jasno to co oznacza? Jak najbardziej to, że i nad morzem mamy lato!!! Czas najwyższy!!! :multi: :multi: :multi:
Wojtek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 zachraniarka napisał(a):... Szorstkie jest fajne, nawet bardzo fajne :loveu: No to znamy już typ faceta zachraniarki. Ma byc ... niegolony... :cool3:
zachraniarka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Flaire napisał(a):Szorstkie tak mają ;-) To co- atakujemy szorstkością zerówkę obi sopocką? :cool3:
zachraniarka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wojtek napisał(a):No to znamy już typ faceta zachraniarki. Ma byc ... niegolony... :cool3: Szorstki i męęęęski :razz: :razz: :razz: Zakręconego precla mieć nie musi :roll: :evil_lol:
Flaire Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Nie moge się powstrzymać... :evil_lol: Jeszcze taki portrecik:
nikit1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 borsaf napisał(a):Za to koty się rozzuchwaliły i włażą do domu:angryy: W nocy spać nie dają bo łażą po łóżku, ugniatają sobie miejsce, okropność. Zeby to jeszcze spokojnie sobie w nogach spały, ale nie, po głowie chodzą i budzą. Nie wiem jak ludzie wytrzymują z kotami? Borsaf to moze nasz Rollo to kot a nie foks? :crazyeye: Też przed spaniem musi sobie pougniatać i wymościć... zanim się położy zdąrzy z 5 kółeczek na moich nogach zrobić :cool3:
nikit1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 zachraniarka napisał(a):Szorstki i męęęęski :razz: :razz: :razz: Zakręconego precla mieć nie musi :roll: :evil_lol: ratunku!!!! bo znowu klawiaturę redbull'em zaleję :lol: :lol: :lol: :loveu:
nikit1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Flaire napisał(a):Nie moge się powstrzymać... :evil_lol: Jeszcze taki portrecik: Flaire - foteczki cudne!!! Bardzo bardzo!!! :multi:
Flaire Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 nikit1 napisał(a):Flaire - foteczki cudne!!! Bardzo bardzo!!! :multi:Fotki autorstwa Leny (chyba - może Rafał się też przyłożył ;-) ). A to, że modelka wdzięczna to już przynajmniej częściowo moja zasługa i mam odciski, żeby to udowodnić. ;-)
nikit1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Flaire napisał(a):Fotki autorstwa Leny (chyba - może Rafał się też przyłożył ;-) ). A to, że modelka wdzięczna to już przynajmniej częściowo moja zasługa i mam odciski, żeby to udowodnić. ;-) model - miodzio! natura - boska fotograf - zrobił co trzeba całość - pyyycha! ;)
Recommended Posts