Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Jura napisał(a):
Naprawiłam. Lata.

A po co w ogóle psułaś?

Jura napisał(a):
Ale w ogóle to załamka. Chyba w ogóle nie powinnam mieć psa, bo niczego nie umiem nauczyć psa jak potrzeba (z wyjątkiem zachowania czystości, ale nie w sensie nienanoszenia piachu do domu).

Możesz ciut jaśniej?
Po pierwsze - jestem bezczelnie ciekawa :D
Po drugie - może znajdzie się jakaś rada... wszak specjalistek i specjalistów nie brakuje na forum :)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny jest latający Apiszon :loveu:

Ja też coś dla Was mam. Z cyklu - tańcząca z polami, hasająca z lasami...
Prawdziwa POBIEDA w akcji :lol:

topimy psa,

i zjeśc spaniela...

:lol:

Posted

W temacie głów oto zdjecie dzisiejszego BOB, NPwR,CACIB, LENOX Of the Aire Victory

I musze sie przyznac,ze strasznie mi się głowa tego psa NIE podoba :shake:cos w wyrazie , nie wiem ,oczy, krótkośc kufy-po prostu nie wiem dlaczego,ale NIE podoba mi sie. Zreszta suka z tej samej hodowli, która dostała Caciba tez miała taka głowę :angryy:
A tu Lenox w całości

Posted

sUKI
Zw. Mł. lok. I IPANEMA Poezja Ruchu

II lok. suka z Hodowli of Malton, o strasznie długim imieniu, którego nie pamiętam, :oops:ale postaram sie dowiedizec pózniej, ona w kazdym razie juz 'polska' jest ;)

III lk. ILE DE POLOGNE PR

Posted

niedzwiedzica
dzięki wielkie za super fotorelację z wystawy!!

Mi się jakoś też nie podoba ta głowa Lenoxa, choć ja się nie znam i nie powinnam wypowiadać.. Ale nie podoba mi się.. Za to natchnęła mnie ona i wiem co jeszcze muszę jutro doskubać z kufy Ludwisia :lol:

Posted

suki, kl.pośr. I lok GINGER Poezja Ruchu, Res-cacib

suki otwarta-na 6 zgłoszonych dojechały...2
lok. I CACIB, CHIARA of the Aire Victory

lok. II HARA Ramir

Była jeszcze sunia weteranka,ale zagadałam się i nie zrobiłam jej fotki.ale za to mam NSw R i NPwR, czyli LENOX i CHIARA

Posted

niedźwiedzica, dzięki za fotoreportaż i wyniki!

Czy ktoś, kto ma katalog, mógłby wstawić pełną stawkę? Również, po jakich rodzicach są ci Holendrzy?

Posted

psy
klasa ml.
CURT CLARK Adia Avi (SILVERADO Saredon - HENRIETTA Yard) -Zw.Ml
kl.posr
IGOR Marakita - nieob.
kl.otw.
CARAT Sonora ( DISTINCTIVE EXTERIOR's RAIDERS ANTANIA - BAJKA TUNEZJA) - lok.IV
Saredon ST ELMOS FIRE - dosk.III
LENNOX of the Aire Victory (HECTOR of The AIre Victory - DONATELLA of the Aire Victory ) - dosk. I,CWC,CACIB,NPwR,BOB
ZEFIR Prima - II
kl.champ.
ARAMIS Irenkaz (YESTERDAY's HERO vd Locher Muehle - DINKA Aluzja) - dosk. I CWC resCACIB
NIMROD of Malton ( TAGGERMAN of Malton - ANABEL of Malton ) - II

Posted

SUKI
kl. ml
AMERICAN MATTER of Malton ( GREENFIELD CAPTAIN FANTASTIC - ZENSATION of MALTON) - II
IL de POLOGNE Poezja Ruchu - III
IPANEMA Poezja Ruchu - I, zw.ml, Najlepszy junior
kl.posrednia
GINGER poezja Ruchu - dosk,I,CWC,resCACIB
kl.otwarta
ARIADNA Ptasie Siedlisko - nieob
BIANKA RUDY PRZYJACIEL - nieob.
ANNAPURNA Flaire - nieob
HARA Ramir - II
KIARA of The Aire VIctory ( GIANNI of the Aire Victory - ANASTASIA of Malton ) -dosk., I, CWC, CACIB, NSwR
TROPHY for PASJA Poezja Ruchu- nieob.
kl.hon.
BAHIA GEOGRAFIKA - dosk.

Posted

Dobre kobiety, dzięki za zdjęcia. (Niedźwidzica, ale Ty masz kałasznikowa do ich robienia). Oglądam je sobie i oglądam. Ciekawe byłoby poznać uzasadnienie werdyktów sędziego. Szkoda, że na wystawach nie ma takich omówień.

Posted

Ali, jeżeli chodzi o moją załamkę to wynika ona z tego, ze nie mam odpowiedniego refleksu, koordynacji ruchów i podskórnie jestem bardzo nerwowa. Na to niestety wirtualnie (i nie tylko wirtualnie) nikt nie zaradzi. Ale nie załamuje się całkiem swą załamką, tylko dalej ćwiczę, popełniając masę błędów:oops:.

Posted

zachraniarka napisał(a):

A ja byłam dziś na szczepieniu i Ludwiś na zaświadczeniu ma pięknie wpisane w rubrykę rasa: alderterier.. Urocze :lol: :lol: :lol:

.....mogli juz wpisać adlerterrier......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Wojtek']........ Z cyklu - tańcząca z polami, hasająca z lasami...
Prawdziwa POBIEDA w akcji :lol:

:lol:

Wojtek toż to prawdziwy Persching..........a ta smuga dymu za nim a raczej nią......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Latający terier: :diabloti:

Toż to wygląda jak gimnastyka artystyczna ze wstążką...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdolna dziewczynka
Flaire , super fotki......:multi:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']

III lk. ILE DE POLOGNE PR

Aaaaleeeee długi ogon.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niedźwiedzica , Nitencja dzięki za relację z Leszna .........mamy teraz obraz co sie tam działo........:klacz: :klacz: :klacz: Ekstra foty :lol:

Poezja Ruchu.... wystawiła tylko w klasie Młodziezy.......?

Posted

to ja jeszcze puszczę trochę Elmiastego od Niedźwiedzicy, wyraźnie widać, że starałam się jak mogłam - nawet owczarka z niego zrobiłam:evil_lol:

i nie pomogło:diabloti:

Posted

[quote name='Fuka']to ja jeszcze puszczę trochę Elmiastego od Niedźwiedzicy, wyraźnie widać, że starałam się jak mogłam - nawet owczarka z niego zrobiłam:evil_lol:

i nie pomogło:diabloti:

Fuka,
Elmiasty już nie jest Twój tylko niedźwiedzicy....:eviltong:.:evil_lol: :evil_lol: ;)

..... że jest śliczny to my wszyscy wiemy ......a że tam się na nim nie poznali .....ich strata.:evil_lol: :lol: ;).......w końcu musisz też dać chociaż raz wygrać innym........:evil_lol: :lol: ;) ;)

Posted

Jura napisał(a):
Dobre kobiety, dzięki za zdjęcia. (Niedźwidzica, ale Ty masz kałasznikowa do ich robienia).
Taa :roll:, czasami i fotograf się na fotce załapie :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Skoro Elmo jest już MÓJ, to stanowczo domagam się od Fuki jego zwrotu !!!!!!!! I to w trybie pilnym :evil_lol:
Fuka-gdybym wiedziałaże chcesz jakies foty wstawic, wysłałbym je w lepszej rozdzielczości a tak to poszły z PS albumu w małej rozdzielczości-no i niektóre nieostre,ale robiłam je zza namiotu sędziowskiego i zza ręki jakiegos faceta, wyma****acego cały czas puszka z piwem :mad:
wstawię wam za to , dla porównania, typ główy airedala, która mi zdecydowanie bardziej pasuje, niz ta wstawiana wczoraj

Fuka, poznajesz ?

Mi się jeszcze to zdjecie podoba, może dlatego,ze tutaj sie NIE starałaś zrobic z niego ONKA :diabloti::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...