Ali26762 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Jura napisał(a):Naprawiłam. Lata. A po co w ogóle psułaś? Jura napisał(a):Ale w ogóle to załamka. Chyba w ogóle nie powinnam mieć psa, bo niczego nie umiem nauczyć psa jak potrzeba (z wyjątkiem zachowania czystości, ale nie w sensie nienanoszenia piachu do domu). Możesz ciut jaśniej? Po pierwsze - jestem bezczelnie ciekawa :D Po drugie - może znajdzie się jakaś rada... wszak specjalistek i specjalistów nie brakuje na forum :)
Wojtek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Fajny jest latający Apiszon :loveu: Ja też coś dla Was mam. Z cyklu - tańcząca z polami, hasająca z lasami... Prawdziwa POBIEDA w akcji :lol: topimy psa, i zjeśc spaniela... :lol:
niedzwiedzica Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 W temacie głów oto zdjecie dzisiejszego BOB, NPwR,CACIB, LENOX Of the Aire Victory I musze sie przyznac,ze strasznie mi się głowa tego psa NIE podoba :shake:cos w wyrazie , nie wiem ,oczy, krótkośc kufy-po prostu nie wiem dlaczego,ale NIE podoba mi sie. Zreszta suka z tej samej hodowli, która dostała Caciba tez miała taka głowę :angryy: A tu Lenox w całości
niedzwiedzica Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 II lokata w kl.Otwartej Prima ZEFIR III lokata l;. Otw. ELMIASTY Fuki IV lok. CARAT Sonora I lok, Kl. Championów, Res-cacib, ARAMIS Irenkaz Champ. II Lok, NIMROD of Malton
niedzwiedzica Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 sUKI Zw. Mł. lok. I IPANEMA Poezja Ruchu II lok. suka z Hodowli of Malton, o strasznie długim imieniu, którego nie pamiętam, :oops:ale postaram sie dowiedizec pózniej, ona w kazdym razie juz 'polska' jest ;) III lk. ILE DE POLOGNE PR
zachraniarka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 niedzwiedzica dzięki wielkie za super fotorelację z wystawy!! Mi się jakoś też nie podoba ta głowa Lenoxa, choć ja się nie znam i nie powinnam wypowiadać.. Ale nie podoba mi się.. Za to natchnęła mnie ona i wiem co jeszcze muszę jutro doskubać z kufy Ludwisia :lol:
niedzwiedzica Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 suki, kl.pośr. I lok GINGER Poezja Ruchu, Res-cacib suki otwarta-na 6 zgłoszonych dojechały...2 lok. I CACIB, CHIARA of the Aire Victory lok. II HARA Ramir Była jeszcze sunia weteranka,ale zagadałam się i nie zrobiłam jej fotki.ale za to mam NSw R i NPwR, czyli LENOX i CHIARA
Flaire Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 niedźwiedzica, dzięki za fotoreportaż i wyniki! Czy ktoś, kto ma katalog, mógłby wstawić pełną stawkę? Również, po jakich rodzicach są ci Holendrzy?
Nitencja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 psy klasa ml. CURT CLARK Adia Avi (SILVERADO Saredon - HENRIETTA Yard) -Zw.Ml kl.posr IGOR Marakita - nieob. kl.otw. CARAT Sonora ( DISTINCTIVE EXTERIOR's RAIDERS ANTANIA - BAJKA TUNEZJA) - lok.IV Saredon ST ELMOS FIRE - dosk.III LENNOX of the Aire Victory (HECTOR of The AIre Victory - DONATELLA of the Aire Victory ) - dosk. I,CWC,CACIB,NPwR,BOB ZEFIR Prima - II kl.champ. ARAMIS Irenkaz (YESTERDAY's HERO vd Locher Muehle - DINKA Aluzja) - dosk. I CWC resCACIB NIMROD of Malton ( TAGGERMAN of Malton - ANABEL of Malton ) - II
Nitencja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 SUKI kl. ml AMERICAN MATTER of Malton ( GREENFIELD CAPTAIN FANTASTIC - ZENSATION of MALTON) - II IL de POLOGNE Poezja Ruchu - III IPANEMA Poezja Ruchu - I, zw.ml, Najlepszy junior kl.posrednia GINGER poezja Ruchu - dosk,I,CWC,resCACIB kl.otwarta ARIADNA Ptasie Siedlisko - nieob BIANKA RUDY PRZYJACIEL - nieob. ANNAPURNA Flaire - nieob HARA Ramir - II KIARA of The Aire VIctory ( GIANNI of the Aire Victory - ANASTASIA of Malton ) -dosk., I, CWC, CACIB, NSwR TROPHY for PASJA Poezja Ruchu- nieob. kl.hon. BAHIA GEOGRAFIKA - dosk.
Jura Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dobre kobiety, dzięki za zdjęcia. (Niedźwidzica, ale Ty masz kałasznikowa do ich robienia). Oglądam je sobie i oglądam. Ciekawe byłoby poznać uzasadnienie werdyktów sędziego. Szkoda, że na wystawach nie ma takich omówień.
Jura Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ali, jeżeli chodzi o moją załamkę to wynika ona z tego, ze nie mam odpowiedniego refleksu, koordynacji ruchów i podskórnie jestem bardzo nerwowa. Na to niestety wirtualnie (i nie tylko wirtualnie) nikt nie zaradzi. Ale nie załamuje się całkiem swą załamką, tylko dalej ćwiczę, popełniając masę błędów:oops:.
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 zachraniarka napisał(a): A ja byłam dziś na szczepieniu i Ludwiś na zaświadczeniu ma pięknie wpisane w rubrykę rasa: alderterier.. Urocze :lol: :lol: :lol: .....mogli juz wpisać adlerterrier......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Wojtek']........ Z cyklu - tańcząca z polami, hasająca z lasami... Prawdziwa POBIEDA w akcji :lol: :lol: Wojtek toż to prawdziwy Persching..........a ta smuga dymu za nim a raczej nią......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Flaire']Latający terier: :diabloti: Toż to wygląda jak gimnastyka artystyczna ze wstążką...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zdolna dziewczynka Flaire , super fotki......:multi:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] III lk. ILE DE POLOGNE PR Aaaaleeeee długi ogon.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niedźwiedzica , Nitencja dzięki za relację z Leszna .........mamy teraz obraz co sie tam działo........:klacz: :klacz: :klacz: Ekstra foty :lol: Poezja Ruchu.... wystawiła tylko w klasie Młodziezy.......?
Fuka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 to ja jeszcze puszczę trochę Elmiastego od Niedźwiedzicy, wyraźnie widać, że starałam się jak mogłam - nawet owczarka z niego zrobiłam:evil_lol: i nie pomogło:diabloti:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Fuka']to ja jeszcze puszczę trochę Elmiastego od Niedźwiedzicy, wyraźnie widać, że starałam się jak mogłam - nawet owczarka z niego zrobiłam:evil_lol: i nie pomogło:diabloti: Fuka, Elmiasty już nie jest Twój tylko niedźwiedzicy....:eviltong:.:evil_lol: :evil_lol: ;) ..... że jest śliczny to my wszyscy wiemy ......a że tam się na nim nie poznali .....ich strata.:evil_lol: :lol: ;).......w końcu musisz też dać chociaż raz wygrać innym........:evil_lol: :lol: ;) ;)
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jura napisał(a):Dobre kobiety, dzięki za zdjęcia. (Niedźwidzica, ale Ty masz kałasznikowa do ich robienia). Taa :roll:, czasami i fotograf się na fotce załapie :cool3: :evil_lol: :eviltong:
niedzwiedzica Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Skoro Elmo jest już MÓJ, to stanowczo domagam się od Fuki jego zwrotu !!!!!!!! I to w trybie pilnym :evil_lol: Fuka-gdybym wiedziałaże chcesz jakies foty wstawic, wysłałbym je w lepszej rozdzielczości a tak to poszły z PS albumu w małej rozdzielczości-no i niektóre nieostre,ale robiłam je zza namiotu sędziowskiego i zza ręki jakiegos faceta, wyma****acego cały czas puszka z piwem :mad: wstawię wam za to , dla porównania, typ główy airedala, która mi zdecydowanie bardziej pasuje, niz ta wstawiana wczoraj Fuka, poznajesz ? Mi się jeszcze to zdjecie podoba, może dlatego,ze tutaj sie NIE starałaś zrobic z niego ONKA :diabloti::diabloti:
niedzwiedzica Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A tu nie at,ale kumpel i nieustanny oponent płotowy zarazem Elmiastego czyli Makaron
Recommended Posts