Gosia_i_Luka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 100 lat dla Regona!! :multi: Zach - jak Ludkowa łapa??
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No to i ja wam tu jakąś fotkę wstawię..........:lol: Flaire zawsze ma czas rownież na rozmowę......... :lol:.........Api spokojnie oczekuje na swój występ...........a przyznam się że wylizala mi moją gębę dokładnie , serdeczna sunia :loveu: :lol:.....i co by tu jeszcze poprawić.........no już nic........a może .....:lol: :lol:............:loveu: .......tu nic nie trzeba mowić.........tylko patrzeć :lol:....Elmo idzie odwiedzić Api :lol:......oczywiście dopiero po poważnej rozmowie z Fuką......... :lol:..........Api przysłu****e się rozmowie dziewczyn....ona w końcu też się do nich zalicza , o może o jakimś ładnym ciuchu się coś dowie , ......hmmmmczy na pewno o tym rozmawiają w takiej chwili dwie handlerki.....:evil_lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 My również, w tym uroczystym dniu życzymy Regonikowi wszystkiego najpsiejszego i duuuużo miłości od pańci :tort: :new-bday: :BIG: :laola:
zachraniarka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ale Regonik szczęśliwy! Gosia_i_Luka napisał(a):Zach - jak Ludkowa łapa?? Średnio :-( Powoli się zasklepia, na szczęście wszystko czyste i nic się nie babrze. Póki co młody ma kilka dni bez szaleństw- czyli bez patyków, piłek, frisbee.. zero aportowania. Znosi to kiepsko i powoli zaczyna wpadać w frustrację ale co to będzie za motor do pracy jak wrócimy do aktywności :cool3: A za zdjęcia baardzo dziękujemy!! Szczególnie ja dziękuje za zdjęcie pięknej głowy Api. Niestety mimo, że analizowałam ją ponad kwadrans i tak nie wiem jak się zabrać za cegłę mojego Szorstka :shake:
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Heyka, oto wiadomość z ostatniej chwili: WYNIKI Best In Show Międzynarodowej Wystawy w Łodzi: I - nowofunland II - pekińczyk III - TW ENOLA z Turzycowych Kniej :huh: :huh:[SIZE=2] IV - dalmatyńczyk BRAWO !!! :cool2:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A tak prezentowała się w ringu Api prowadzona przez Flaire :lol: ..........Api z Flaire contra TROPHY FOR PASJA z Poezji Ruchu :lol:..... :lol: :lol:........proszę jak dziewczyna zalotnie spoglada i tylną nóżkę odstawia..... :lol:....to cenne jak można się do siebie uśmiechnąć a Flaire i Eliza widać w dobrej komitywie.....tak trzymać :lol:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 WIWAT REGONIK [SIZE=4]:tort::popcorn::tort::tort: :beerchug: :knajpa:
Flaire Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 bos, zdjęcia CUDOWNE!!!!!!!! :calus: Oczywiście chcę posłać do jej drugiej "babci"... Dasz w dużym formacie? (Moje dwa usubione to głowa i to przedostatnie, gdzie jest sama ustawiona :loveu: ). A ja chcę - MUSZĘ - się pochwalić mamusią Apci, bo mnie duma rozpiera! Na dziesiejszych zawodach agility o Puchar Mazowsza, w klasie 0 (czyli początkującej), Misia była pierwsza w agility, druga w jumpingu i pierwsza łącznie! Torki, szczególnie ten agility, były trudne, tzw. "techniczne", więc "pod Misię". Zresztą nasz zerówkowy torek agility był tym samym torkiem, co torek A1, z jednym wyjątkiem - jeden z naszych tuneli był w A1 zastąpiony przez slalom. To dało mi pewien obraz jak Misia dałaby sobie radę w następnej klasie. Ponieważ ona slalom robi dobrze, acz powoli, dodałam dużo czasu na ten slalom i porównałam z wynikami w A1... i Misia tam byłaby dzisiaj druga czy trzecia! Tak więc będzie to nasz ostatni występ w klasie 0... :-( Lotka tylko kibicowała, ale nawet to było bardzo męczące - więc teraz dziewczyny śpią jak zabite, co i ja idę zrobić, bo jutro raniutko do pracy! bos, jeszcze raz ogromne dzięki. Zdjęcia naprawdę super!
aga_ostaszewska Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Airedalowcy... ze zdjęć wynika, że zabawa na wystawie była fantastyczna! Gratuluję Wam! Flaire: Bardzo, ale to bardz podba mi się mordeczka (głowa) Apiszonka! Wymizaj ją mocno przy okazji ode mnie! No i wieeeeeelkie mizianka dla Misi alias Torpedy! :multi: Regoniku... wszystkiego naj naj naj najpsiejskiego! :tort:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Flaire , nie ma problemu z pełnym formatem wyślę Ci jutro..........:lol: :lol: :lol: Miło mi że się podobają :oops: :lol:
swallow Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Borsaf mnóstwo głasków dla jubilata Sto lat :tort: :new-bday: :BIG:
Flaire Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 borsaf, Regonik wygląda na zdjęciach jak prawdziwy urodzinowiec! Kazdy piesio powinien mieć takie urodzinki! (Niestety moja Misia jest urodzona 22 grudnia, więc o żadnym tarzaniu się na trawce nie ma mowy :-( ).
borsaf Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Flaire Za to w świeżym, puszystym śniegu - to tarzanko urodzinowe tez będzie dla Misi super urodzinowa zabawa Gratulecje dla Misi - Torpedy. Opłaca sie być dokładnym:lol:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Borsaf , to się Regonik wytarzał w trawie , a i Ty się na fotce załapałaś. Fajna relacja......na zielono z rudoczarnym na pierwszym planie....:loveu: Jeszcze raz wyściskaj szorstka......:lol::loveu:
Ali26762 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Regoniku kochany[SIZE=4] duuuuużo szczęścia, zdrówka przez całe życie, mnóstwa ludzkich i psiejskich przyjaciół i spełnienia psich marzeń (bo nie wątpię, że psy[SIZE=4] też[SIZE=4] mają marzenia) [SIZE=7][SIZE=5]!!!!!!!!!! [SIZE=2]
Ali26762 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Flaire']A ja chcę - MUSZĘ - się pochwalić mamusią Apci, bo mnie duma rozpiera! Na dziesiejszych zawodach agility o Puchar Mazowsza, w klasie 0 (czyli początkującej), Misia była pierwsza w agility, druga w jumpingu i pierwsza łącznie! HURRA !!! Brawo Misia![SIZE=2] Deryl dzisiaj też się wyżywał na agility - są fotki, tylko nie mam kiedy się za nie zabrać...
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A tak to wczoraj było: To były nasze drugie, dopiero, ćwiczenia, ale z całą pewnością nie ostatnie :)
Flaire Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No to widzę, że mieliście fajną zabawę! Ja też chyba w końcu będę miała zdjęcia z naszych wczorajszych poczynań, bo fotografów było sporo, więc może się na coś załapałam... Tylko oczywiście obiektów do fotografowania też było sporo, więc może trochę potrwać zanim zdjęcia będą gotowe...
Flaire Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No i qrcze, ja jakoś co najmniej jedną stronę tego topiku przegapiłam, w tym zapowiedź o imprezie nad morze przy okazji wystawy w Sopocie, jak i piekne zdjęcia Ibolyi z Łodzi! Ibolya, dzięki wielkie! Czy od Ciebie też mogłabym dostać w pełnym formacie, szczególnie to końcowe z Trophy?
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Flaire napisał(a):No to widzę, że mieliście fajną zabawę! Ja też chyba w końcu będę miała zdjęcia z naszych wczorajszych poczynań, bo fotografów było sporo, więc może się na coś załapałam... Tylko oczywiście obiektów do fotografowania też było sporo, więc może trochę potrwać zanim zdjęcia będą gotowe... Nie szkodzi, poczekamy. Ważne, że będą fotki :) A co do zabawy - z Derylem nie można się nudzić, w sumie dobra zabawa trwa już od roku i to niezależnie od miejsca, gdzie się znajdujemy :D Ale faktycznie - agility to kapitalny sposób na spędzenie popołudnia z własnym psiakiem. I cieszę się bardzo, że mamy możliwość uczęszczać na zajęcia :) Deryl też lubi - widać to po jego roześmianym pycholu :)
coztego Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 bos, super fotki :) Zwłaszcza łeb Apiszonka :loveu: Gratulacje dla Misi!!! :multi: Zawsze mówiłam, ze to geniusz agility, niedoceniany przez swoją panią ;)
Wojtek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ooo, coztego! To Ty teraz moderatorem jesteś? No to dasz k**** popalić tym c***** co tu nic k**** nie wnoszą jedynie k**** same p********* wulgaryzmy piszą... :mad: Gratuluję! :lol:
zachraniarka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Flaire']A ja chcę - MUSZĘ - się pochwalić mamusią Apci, bo mnie duma rozpiera! Na dziesiejszych zawodach agility o Puchar Mazowsza, w klasie 0 (czyli początkującej), Misia była pierwsza w agility, druga w jumpingu i pierwsza łącznie! Wielkie brawa dla mojej ulubionej erdelki!! Haniu wyściskaj mocno Misię ode mnie, od moich chłopaków gorące buziaki!! Bardzo się cieszę z Waszych sukcesów i tylko tak dalej!! Aire górą!! :multi: :multi: :multi: Ali superowe fotki Derysia i jak dobrze sobie radzicie!! Pięknie pracujecie nad strefami.. U mnie z tym największy problem, jak mój Szorstki wpada na tor to pędzi, pędzi, pędzi i gdzie on tam ma czas na jakieś strefy :shake:
zadziorny Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wojtek dooobreee Zaplułem monitor :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Ibolya Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Flaire, mam tych fotek raptem parę, ale chętnie Ci wyślę, tylko na jaki adres słać?
Recommended Posts