asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jaki urwis :lol: I jaka duzia już z niej pannica :loveu:
Flaire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ali26762 napisał(a):Śliczna ta Twoja Locia, Flaire :loveu: :loveu: :loveu:Tia, tylko głupiutka straszliwie. Właśnie znów wgramoliła się do tej walizki :roll: .
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No i dobrze, że głupiutka! Każdy wiek ma swoje prawa, a szczeniaki tak szybko dorastają, że jeszcze zatęsknisz za głupotkami Loci :D
coztego Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Flaire napisał(a): Właśnie znów wgramoliła się do tej walizki :roll: . To może byś ją wreszcie wyniosła do tej piwnicy :mad: Locia jest kapitalna, a ostatnia fotka to po prostu mistrzostwo świata :loveu: borsaf, Kreśka to blablador :)
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 coztego napisał(a):Kreśka to blablador :) Ale za to orygianalna jest. Niedawno widziałam na osiedlu u siebie bardzo podobną, czarną sunię :)
Flaire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 coztego napisał(a):To może byś ją wreszcie wyniosła do tej piwnicy :mad:Nie, no aż tak niegrzeczna to Locia nie jest, żeby ją w piwnicy trzymać ;-). Aaa, chodziło Ci o walizkę.... Bez serca jesteś, czy co? Psu posłanie odbierać?
Jura Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nie byłam na Torwarze, ale moja przyjaciółka, która kocha konie i nalezy do klubu amazonek jeżżacych w damskim siodle, była i widziała przebiegi Misi. Była pełna podziwu dla prcezyzji z jaką Misia pokonywała przeszkody. Powiedziała tez, że Misia cały czas zachowywała się niezwykle dostojnie. Brawo, brawo!!! A ja Fredzi zrobiłam krzywde i to w jednym miejsu dosłownie :shake:. Niestety ona uwielbia tarzać sie na sniegu, który teraz jest niestety zlodowaciały. Musze teraz uważać żeby sie nie drapała o niego.
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Co Fredzi zrobiłaś? Czyżbyś się zabrała za rwanie?
borsaf Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Flaire Jaka ona piekna rosnie Och, zakochałam sie w tej sznupie. Takie kolorki już ma piękne. Strach pomyślec, co będzie dalej, ilu adoratorów będzie miała. Masz szczęście, że Regon ma nabiał, a mój mąż przy drugim psie sie wyprowadzi bo chyba bym Ci ją ukradła. Ali dziekuję bardzo. Ja zaraz wiem kidy mail przychodzi. U dołu ekranu szczeka piesek z listem w pysiu. Jedyny plus programu IncrediMail i dlategosie z nim jeszcze nie rozstałam. Zaraz będe próbowac wstawiac foty Regona choc po Lotce to on sie schowac może ale kudły trzeba uwiecznić. Ali Udało się! Ja sie na tych bisześcianach i metadanych zacięłam. A, jeszcze na prv mam pytanko.
Flaire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jura napisał(a):Była pełna podziwu dla prcezyzji z jaką Misia pokonywała przeszkody. Powiedziała tez, że Misia cały czas zachowywała się niezwykle dostojnie. Wszystko to ciekawe efemizmy ;-). Ale i tak dziękujemy bardzo! :buzi:
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Brawo borsaf, cieszę się, że Ci się udało i mam nadzieję, że wszystko się sprawdzi i będziesz zadowolona. Bisześcianów Ci nie objaśnię, a metadane to informacje, które zapisuje aparat w momencie robienia fotki - data, przysłona, model aparatu, czy użyta była lampa błyskowa i takie tam. Czasami te metadane się przydają, więc lepiej niech sobie są razem ze zdjęciem. Regonik cudnie zarośnięty, ja już tęsknię za Derylkiem - miśkiem, chociaż teraz jest na pewno bardziej przystojny :) Jak przegrabisz Regonika Marsem to ja też bardzo proszę o foty :)
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Flaire napisał(a):Wszystko to ciekawe efemizmy ;-). Ale i tak dziękujemy bardzo! :buzi: Mam nadzieję, że Osobisty Wind ufocił Misię. Szkoda, że Warszawa tak daleko :(
Ibolya Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ali26762 napisał(a):Jak przegrabisz Regonika Marsem to ja też bardzo proszę o foty :) Ali napisz mi coś, proszę, o tych grabiach Marsa. Może i ja od czasu do czasu swojego misia przegrabię, co? :cool3::cool3::cool3:
Jura Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ali26762 napisał(a):Co Fredzi zrobiłaś? Czyżbyś się zabrała za rwanie? Jak mogłabym sie nie zabrać widząc efekty Twojej pracy? Pies wygląda okropnie, bo jak za jednym posiedzeniem nawet całego czaprakanie jestem w stanie wyrwać. A ja jak rwę to już do gołego (inaczej chyba jeszcze nie umiem). Mam więc "chorą sierotę", strasznie długaśną. Niestety w jednym miejscu się zdekoncentrowałam i nie rwałam tak, jak potrzeba i skóra jest podrażniona :oops:
Flaire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Locia dziękuje za komplementa. :lol: A Regonik świetny. A już szczególnie kita - tylko pozazdrościć! :-)
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jura napisał(a):Jak mogłabym sie nie zabrać widząc efekty Twojej pracy? Pies wygląda okropnie, bo jak za jednym posiedzeniem nawet całego czaprakanie jestem w stanie wyrwać. A ja jak rwę to już do gołego (inaczej chyba jeszcze nie umiem). Mam więc "chorą sierotę", strasznie długaśną. Niestety w jednym miejscu się zdekoncentrowałam i nie rwałam tak, jak potrzeba i skóra jest podrażniona :oops: No brawo - się zabrałaś nareście :) Czekam na fotki, tamta zaległa i obecne jakieś może? A Deryl ostatnio bardzo się interesuje pisiorem i tak go liże, że też już ma różową skórkę. Chyba będę musiała mu czymś posmarować, bo sobie jeszcze rany wyliże :(
Ali26762 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ibolya napisał(a):Ali napisz mi coś, proszę, o tych grabiach Marsa. Może i ja od czasu do czasu swojego misia przegrabię, co? :cool3::cool3::cool3: Jest to podobno trymer poprzeczny... Szukałam strony firmy z Gdyni, która zajmuje się ich wysyłką, ale nie mogę znaleźć... :angryy: A była po kliknięciu w tę miniaturkę z googli. W każdym razie wygląda to tak.
zadziorny Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 coztego napisał(a):A jedna pani się pytała, czy Kreska to labrador :evil_lol: I czym Ty się dziewczyno przejmujesz :hmmmm: :niewiem:. Mówisz, że tak i spoko :cool1: :cool3:
zadziorny Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Flaire napisał(a):coztego napisał(a):To może byś ją wreszcie wyniosła do tej piwnicy :mad: Nie, no aż tak niegrzeczna to Locia nie jest, żeby ją w piwnicy trzymać ;-). Aaa, chodziło Ci o walizkę.... Bez serca jesteś, czy co? Psu posłanie odbierać? Dooobreee
zadziorny Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Borsaf, Ty już całkiem dorosłego serdelka masz :lol: :cool3: ;)
niedzwiedzica Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jakie śliczne foty ! Flaire-super ta uśmiechnieta sznupcia z butem ! Wszystkie sa fajne,ale ta ostatnia jest cudna..te niewinne oczęta i usmiech na pycholu..takie zdjęcia lubie najbardziej :loveu:dziewczyna ładnie rośnie i pięknie sie wybarwia Borsaf-Regonik kudaty jest strasznie dorosły..jak go odkłaczysz, to ci połowa psa zostanie ;) dobrze,że foty kudłaczowi zdążyłaś zrobic, będzie porównanie Ibolya-o grabkach, czyli Coat Kingach możesz poczytać tutaj
coztego Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 zadziorny napisał(a):I czym Ty się dziewczyno przejmujesz :hmmmm: :niewiem:. Mówisz, że tak i spoko :cool1: :cool3: Ja zawsze z dumą podkreślam, że to kundel :loveu: Zresztą uśmiałam się, bo pani szła z takim niewielkim psiakiem na smyczy, więc żeby Kreska na niego nie warczała, odwracałam jej uwagę piłeczką. Podskakiwała radośnie u mego boku, i pani stwierdziła "Taki fajny, milutki piesek" :diabloti: Ciekawe co by powiedziała, gdyby Kreśka swoim złowrogim warkotem potraktowała jej pieseczka :evil_lol: borsaf, ten Twój pies wcale nie jest taki czarny... Ciągle słyszę jaki on czarniawy, a tu całkiem normalny pies :-o ;)
zachraniarka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Flaire wklejaj Lotkę najczęsciej!! No przecież to sama słodycz! :loveu: Rośnie jak szalona i coraz piękniejsza! W oczkach można utonąć, ma spojrzenie pannica niesamowite :cool3: borsaf piękne zdjęcia misiowatego Regonika, teraz czekamy z niecierpliwością na foty po przetrzebieniu sierściuchów. Ludwiś po wyskubaniu wyglądał jak zupełnie inny pies- malutki, chudziutki, śmieszne takie zmiany. coztego Hugo ocenił dojrzałym spojrzeniem Kreskę i stwierdził, że na labę się nadaje, znaczy podoba mu się :lol: A my dziś byliśmy z Ludwiśkiem na prezentacji w szkole. Terrier popisywał się tym co potrafi najlepiej czyli skakaniem, pokonywał coraz wyższe elementy ku uciesze dzieciaczków. Byli z nami nasi koledzy z grupy ratowniczej: goldenka, labradorka, owczarka.. No i wychodząc ze szkoły usłyszałam od jednej pani nauczycielek- że Ludwik na tle innych psów wygląda jak z innej planety. Idąc tym tropem doszło do tego, że stwierdzono, że Ludwik to krewniak Alfa- przybysz z planety Melmak :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Flaire - przekaż Lotce, że is the best! :loveu: /co by dziewczynka zrozumiała :evil_lol: / Właśnie wróciłam ze spacerku szlakiem błota, kałużowych rzek i brei...:angryy: Biała do połowy czarna, ja po kostki brunatna... :roll: Jedyna pociecha jest taka, że Luka szła leśnym wałem z ogonem podniesionym do góry, bez strachu (zwykle wogóle na ten wał nie wchodzi - ma traumatyczne przeżycia związane z lasem...:-( ). Dzisiejsze odważne zachowanie spowodowane było towarzystwem naszego spacerowego kompana - sznaucerowatego kundliszcza o głowie border terriera (:loveu:), którego Luka baaardzo lubi (ja też) - często towarzyszy nam on na spacerach. Jednym słowem - muszę kupić drugiego psa. :evil_lol: ;) Niech już wreszcie ta wiosna nadejdzie, bo oszaleję. :mad: ps. Zach - macie jakieś fotki?? Gratulacje dla Ludwika za godne reprezentowanie planety Melmak. :lol:
Recommended Posts