asher Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Wind napisał(a):asher, Gratuluje postepow edukacyjnych :-) Dzięki :multi: Wind napisał(a):Chociaz prawde powiedziawszy wolalabym nauczyc psa patrzenia mi w twarz niz lizania po nosie :evil_lol: Ale jak rozumiem, to pierwszy etap do dalszych i powazniejszych planow wzgledem Bugajskiego :loveu: Nie :lol: Robię to tylko dla własnej satysfakcji. Żeby samą siebie przekonać, że uda mi się trochę tego mojego strachulca wyprostować ;) Wind napisał(a):Ciesze sie, ze spodobaly sie Wam zajecia na torze :-) To doprawdy super zabawa dla psa (jesli rzeczywiscie lubi taka aktywnosc) i wlasciciela :-) Zobaczysz, jeszcze troche, a bez treningow w weekendy zyc nie bedziesz mogla :cool3: Ja JUŻ się nie mogę doczekać :lol: Z niepokojem spoglądam za okno, pogoda delikatnie mówiąc taka sobie...Mam nadzieję, że mimo wszystko trening będzie... Bugajski gneralnie lubi współpracę z człowiekiem... Właściwie to... lubił... Agility ma mu przypomnieć, że to jednak jest fajne. A mnie ma przypomnieć, ze fajnie jest pracowac z tym psem :lol: I napiszę tylko tyle, że całą poprzednią niedzielę i cały poniedziałek Boogie był w wyśmienitym humorze :loveu: Taki długi okres dobrego anstroju naprawdę nieczęsto mu się zdarza... Gosia, gratuluję małej białej udanego rozpoczęcia sezonu :multi:
Gosia_i_Luka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 "Nie wiem, dlaczego ta Pańcia tak na mnie narzeka...:shake: Zobaczcie, jak zgrabniutko skaczę! :multi: " "I tak grzecznie czekam na znak Pańci..." Mam jeszcze filmiki z Ludwiczkiem, ale pewnie zdołam je wrzucić na zippy dopiero jutro. A na imieninach Luka zamieniła się w kanapowca. :lol: (wybaczcie offtop ;) )
Ali26762 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No brawo Ludwiczek! A to zielone, co to jest? Czyżby mózg mu wypadł? :eviltong: :cool3: :evil_lol: :D :eviltong: Gosia, a dlaczego nie ma tu fotek Luczki na hopkach? Uzupełnij, a migiem :)
Ali26762 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 borsaf - poczta doszła, jutro odeślę poprawione wraz z instrukcją :)
Gosia_i_Luka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ali26762 napisał(a):Gosia, a dlaczego nie ma tu fotek Luczki na hopkach? Uzupełnij, a migiem :) Ależ chętnie bym uzupełniła, gdybym takowe fotki posiadała. :p
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No wiesz? To zach w ramach rewanżu nie zrobiła nawet jednej? Szkoda... :(
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):No wiesz? To zach w ramach rewanżu nie zrobiła nawet jednej? Szkoda... :( zach zrobiła tylko Gosia się z nami droczy :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):borsaf - poczta doszła, jutro odeślę poprawione wraz z instrukcją :) A co takiego, jeśli wolno zapytać :???: :hmmmm: :niewiem:
Jura Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry. Nie jestem tak rannym ptaszkiem, jak inni i właśnie zaczynam dzień. Miłam rano iść na długi spacer, a tu za okanmi ochyda i chyba nawet pies nie będzie zainteresowany żadnym spacerowaniem.:shake: Kiedy wreszcie będzie miło i przyjemnie na dworze? Nie moge, jak patrzę, że z Ludwisia zrobił się taki poważny (poważny :lol:) pies. Fredzia na pewno nie ma piłeczki w głowie (chociaż zrobiłyśmy pewne postępy i już nie uważa, że najfajniejsza rzecz, która można zrobic z piłką tenisową to pozbawic ją futerka). Fredzia jest erdelem raczej w typie misiowym. Ali, umarłam ze śmiechu, jak przeczytałm skąd według Ciebie pochodzą piłeczki na zdjęciach Lordzia. Gosia, Ty nie przepraszaj, że wklejasz zdjęcia Luki, bo jak pisałam ona jest honorowym terierem. A zdjęcia pokazują, jak pies sportowy spędza cza wolny, więc o co chodzi?
zachraniarka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a):A to zielone, co to jest? Czyżby mózg mu wypadł? :eviltong: :cool3: :evil_lol: :D :eviltong: No czasem lubi go sobie w paszczy ponosić, co by się dotlenił :-o :crazyeye: ;) :lol: Ali26762 napisał(a):No wiesz? To zach w ramach rewanżu nie zrobiła nawet jednej? Nie zrobiła :placz: Kiedy chciała zrobić to Luka się na mnie wypięła i stwierdziła, że ona w tak beznadziejnych warunkach pogodowych nie pozuje..
zadziorny Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oj nieładnie zachraniarka, bardzo nieładnie :shake: :nono: :mad:
bos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jura napisał(a):........ Kiedy wreszcie będzie miło i przyjemnie na dworze? No to pakuj majdan , i wal do nas..........tu jest pokazowo......:evil_lol: :evil_lol: ;) :diabloti: Fredzi nie trza mówić dwa razy ....chyba.....:lol: :razz:
Gosia_i_Luka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zdradzę Wam tajemnicę - jak Ludwik wietrzy swój móżdżek, stają mu uszy (brak obciążnika)! :evil_lol: ;) A tu pies, któremu tak beznadziejnie szło na pierwszej lekcji agility :p Przepraszam z góry za jakość filmików, zapomniałam zwiększyć rozdzielczość w aparacie...:oops: http://www.youtube.com/watch?v=Ze7qAFgpRv0 http://www.youtube.com/watch?v=d_DOqB4Tq6o Biała po 'treningu' i po kąpieli dostała goopawki: http://www.youtube.com/watch?v=2YoTbGI6D1M A tu widać jej niesamowitą, niepohamowaną PASJĘ na piłkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=LyOlzyxeiYo
Wind Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Gosiu, Ale fajne zdjatka i filmiki nam zapodalas :loveu: Ludi pieknie smiga po hopeckach :cool3: Chyba zlapie bakcyla agilitowego ;) A gdzie Luka, he? :evil_lol: Przyznam, ze tez chcialabym zobaczyc moja biala ulubienice :loveu: BTW wlasnie wrocilysmy z Majutem z Torwaru z prestizowej imprezy CoputerLand Toyota World Cup :-) Cos zjemy i jedziemy ponownie :-) Nasz Klub spisal sie DOSKONALE! Jestem z Fortowiczow bardzo dumna :-) W.
Flaire Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Wind, masz może jakieś rady dot. parkowania tam? :placz:
Wind Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Flaire, Z parkingami jest bardzo kiepsko. Niewykluczone, ze bedziesz musiala zaparkowac dosc daleko od wejscia ... niestety ... W.
coztego Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ali26762 napisał(a): A to zielone, co to jest? Czyżby mózg mu wypadł? :eviltong: :cool3: :evil_lol: :D :eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: Gosia, dzięki za filmiki!!! Kolejny serwer na którym mogę oglądać filmy :multi: zach, przestań marudzić bo Ci Kreskę wypożyczę :diabloti: Ludwik jest boski :loveu: Mam nadzieję, że też się takiego psiaczka doczekam ;)
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 zachraniarka napisał(a):No czasem lubi go sobie w paszczy ponosić, co by się dotlenił :-o :crazyeye: ;) :lol: Masz mnie na sumieniu, zach! Proszę teraz z kwiatkami się pofatygować na moja mogiłę, bo umarłam ze śmiechu! A jak nie, to Cię będę straszyć po nocach, zobaczysz
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 zadziorny napisał(a):A co takiego, jeśli wolno zapytać :???: :hmmmm: :niewiem: Zapytać zawsze wolno :D Taki mały imporcik z danymi do przeglądarki foto.
Ali26762 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Gosia - filmiki doskonałe, Lukier faktycznie ma pasję jak cholera :D Gdybym nie wiedziała jak jest naprawdę, to dałabym się nabrać :D :D :D A Ludi super skakał. Będą z Was zawodnicy :multi:
zachraniarka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 coztego napisał(a):zach, przestań marudzić bo Ci Kreskę wypożyczę :diabloti: Ludwik jest boski :loveu: Mam nadzieję, że też się takiego psiaczka doczekam ;) Ale ja tak lubiem pomarudzić i się poczepiać, wszystko w ramach ambicji i dalszego samorozwoju mojego i Ludwika :D Ale dziś z szorstka jestem mega zadowolona, mamy za sobą naprawdę dobry trening ratowniczy. Terrier spisał się bardzo ładnie, także może coś tam z niego kiedyś będzie :roll: A jak lubisz filmiki to jeszcze proszę przy okazji agilitowania załapało się przywołanie: http://www.youtube.com/watch?v=wsOoT9q-lZU Taka głupotka, która pokazuje jak nie należy nagradzać psa. Biedny Ludwiś- trafiła mu się pańcia która zamiast skupić się na prawidłowym szkoleniu co chwila ma napady głupawki hi hi Ali napisał(a):Masz mnie na sumieniu, zach! Proszę teraz z kwiatkami się pofatygować na moja mogiłę, bo umarłam ze śmiechu! Na którym cmentarzu mam się stawić? Srebrzysko czy Łostwice? Jutro się zjawię z Chryzantemkami, mózg Ludwika też mam zabrać ze sobą? Dla pociechy mogę zostawić zielony skrawek na mogile :evil_lol:
coztego Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 zachraniarka napisał(a): Terrier spisał się bardzo ładnie, Jak to terier :p Taka głupotka, która pokazuje jak nie należy nagradzać psa. :roflt: Trzeba było sobie ten golf naciągnąć za uszy, byłoby Ci wygodniej :evil_lol: Gosia, aportująca Luka, wpatrzona w obiektyw jest super :loveu:
zachraniarka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 coztego napisał(a)::roflt: Trzeba było sobie ten golf naciągnąć za uszy, byłoby Ci wygodniej :evil_lol: Trzeba było na mózg naciągnąć to by może zadziałał :wallbash:
niedzwiedzica Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zupełnie nie na temat ;)..dla zmęczonych zimą i z utęsknieniem wyczekujących wiosny...czyli dla WSZYSTKICH ( no, może prawie,ale ci niech lepiej milcza, bo :mad:) przebisniegi żonkile hiacynty Poszłam dzis do ogródka, w nadziei,ze jakies ślady wiosny znajdą i są !!! Wiem,że żonkile i hiacynty w formie zielonych kikutów nie bardzo pzrypominaja piekne wiosenne kwiaty,ale i tak bardzo mnie ucieszyły :multi::multi::multi:
Recommended Posts