aga_ostaszewska Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Oj Fuka, masz racje... z tym dreczeniem ciezko! :D Jesli chcesz zobaczyc wczorajsze wyczyny Flire i moje, to wlaz na topk o welshach na str 116... meczylysmy sie 6 godz... ja zasnelam... :wink:
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 bingooooooooo to teraz będzie Fuczka jakieś 3 dni po kryciu a dzień przed wystawą w Warszawie gdzie jakimś cudem udało jej się wygrać z Misią... taaak - chwalę się - bo Fuka jest bodaj jedyną suką w Polsce, której się to udało :P
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 a teraz z innej beczki to jest 9miesięczna (prawie, bo bez tygodnia) Iluzja z Fox-Klanu po dzisiejszych męczarniach....
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 A teraz kolejny cudzy pies... to jest Elmo - nieuczesany, w połowie trymowania, ale lubię to zdjęcie i dumna byłam z tego jak mi wyszedł, strasznie za nim tęsknię.... :cry:
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Jesli chcesz zobaczyc wczorajsze wyczyny Flire i moje, to wlaz na topk o welshach na str 116... meczylysmy sie 6 godz... ja zasnelam... :wink: Widziałam - bardzo podoba mi się i wynik i OBIEKT tortur!!!!! to właśnie Wy między innymi zmobilizowałyście mnie do wgryzienia się w onet.... teraz wszyscy d-maniacy będą przeklinać ten dzień - bo ja mam exhibicjonistyczną nature i nie mam umiaru - zarzuce Was zdjęciami!!!!!!!!!
aga_ostaszewska Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Fuka: Narobilas sie biedactwo... Elmo piekny, Iluzja jest softem? I chos Twoja Fuczka jest piekna, to zabil mnie widok za nia... przepraszam :oops: Jesli chcialabys zobczyc efekt pracy Flaire i moj nad Czika, to zapraszam na str 116 welshy... :D
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 AGA, Iluzja jest lakelandką , tak jak mój Kawiszon - tak więc jako terrier szorstkowłosy podlega torturom a nie strzyżeniu. Tyle, że jak dorośnie powinna być dużo piekniejsza od Kawy, inna rzecz, że pochodzenie ma też lepsze - jej mama - Cudna z Fox-Klanu jest jedną z ładniejszych lakelandek w Polsce, a tatuś Gosel Royal Flush at Saredon w zeszłym roku był top lakelandem w Wielkiej Brytanii, a w tym roku pojechał zawojować Stany. Co do widoku - powinnam Cie zamordować za to, że zabija Cię widok a nie mój pies - to tzw. OST SEE, czyli po prostu nasz Bałtyk, ale po niemieckiej stronie. Zdjęcie było robione koło Kilonii - po niemiecku to sie nazywa bodaj Kieln...
Flaire Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Iluzja jest softem? Chyba Lakelandem...Jesli chcialabys zobczyc efekt pracy Flaire i moj nad Czika, to zapraszam na str 116 welshy... :DOj chyba nie... Tam są zdjęcia z obozu!A z Fuką Misia odegrała się na następnej wystawie :wink:
Flaire Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Auuuuuuuuuuuuuu! (Dziś w nocy będzie zaćmienie księżyca :wink: ).
aga_ostaszewska Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Cholera, jeszcze wiele musze sie o terierach nauczyc... pomylic softa z lakelandem... :oops: Przepraszam, ale kto pyta nie bladzi... A za chwalenie widoczku przepraszam..., wiesz przeciez jak Twoja suka jest cudna (I Ja tez to potwirerdzam) bo na wystawach zgarnelas juz to i owo... , a skoro wygrywala tez z Misia... to ukolony sie naleza... :eek3:
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 A z Fuką Misia odegrała się na następnej wystawie :wink: Flaire - nie do końca, bo w Łodzi Fuka poległa już wcześniej - przegrała w klasie, była druga i do porównania o Cacib już nie wyszła i cieszyłyśmy się tylko, że Cacib wzięła własnie Misia, a nasza rywalka tylko rezerwe! Inna rzecz, że Fuka była wtedy w 5 tygodniu ciąży!!!
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Aga, ja żartowałam! Fuczka rzeczywiście troszkę powygrywała, ale najdumniejsza jestem bodaj z czterech jej wygranych, raz była to suka Estońska, raz Misia właśnie, raz suka Ukraińska, no i może jeszcze wygrana z Saszą Elizy na wystawie championów.... Flaire - mi się wydaje, że zaćmienie było wczoraj uuuuuuuuuuuuu i były chmury....
Flaire Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Flaire - mi się wydaje, że zaćmienie było wczoraj uuuuuuuuuuuuu i były chmury....No może... W telewizji właśnie mówili, że ma być dzisiaj, ale może wiadomości z wczoraj puścili przez pomyłkę... :wink: Nawet jeśli, to i tak lepiej, niż w czasach, kiedy przez pomyłkę mogli puścić wiadomości z jutra. :wink: A z Misi wygranych ja najbardziej dumna jestem z wygranej z suką z Rus Kornels, która przedtem wygrała BOB na europejskiej wystawie w Paryżu! :D
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :cry: wszyscy sobie poszli :( A ja mam dużo do pokazania..... buuuuu To znowu Elmo - tego dnia go poznałam, to było dzień przed Cruftem - miałam wtedy szczęście oglądać jak go Woody Wornall obrabiał!
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 A Elmo w jakim wieku jest? I co to za pies? Flaire - właśnie mnie zabiłaś... nie pamiętam jak on się nazywa - ja go kocham... rozumiem, że nie wystarczy Ci informacja, że to airedale :wink: zaczekaj zaraz sprawdzę, żeby było smieszniej to miotowy brat tego Saredona co jest w Czechach, ale ja wolę Elmo i jego siostrę Ritę, to moi pierswi ulubieńcy, zaraz potem pokochałam też ich rodzicow - Margaret i Martina
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 juz mam - on się nazywa Saredon Elmo's Fire, jest po Saredon Open Fire (top airedale zeszłego roku) i Saredon Steamy Windows i urodził się 25 czerwca 2002, czyli na pierwszym rozczochranym zdjęciu miał 2 lata, a na drugim 1,5 roku. Elmo jest malutki, jego siostra jest tego samego kalibru co on, to jeden z mniejszych samców w Anglii, ale nie jest suczy, bo jest bardzo mocny i .... kochany
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Aga to specjalnie dla Ciebie - znalazłam więcej widoku :lol:
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Aga jeszcze dwa widoczki dla Ciebie specjalnie :P Kawusia na lodzie to było w zeszłym roku na początku stycznia, Fuka miała swiezo zeskubany front przed Trenczynem - no i spadł śnieg i złapał mróz, na szczęście at taki drobiazg nie rusza, nawet jak jest łysy
Fuka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Widzieliście juz bliźniaki, a teraz Wam pokażę jednodniowe moze ktoś się doliczy? no, teraz obyło się bez wyższej matematyki, a na koniec wyluzowana matka
Fuka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 jest spora szansa, że przy moim skromniutkim udziale airedale przegonia iloscią postów welshe... Felix vom Michelbach - ojciec tej dziewiątki
Fuka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Na dobranoc dla mnie, a na dzień dobry dla istot normalnych - ogłaszam konkurs - czyja goła d... jest na tym zdjęciu? Nitek jest wyłączony, bo zna odpowiedź!
Fuka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 :oops: obawiam się, że zmonopolizowałam forum tej nocy - jutro pewnie nikt nie odważy się pojść spać...... moze to mnie uśpi :(
Recommended Posts