rapidka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jura napisał(a): rapidka, witaj . Astrunia słodziak. Jak to sie stało, że trafiła do Ciebie tak późno? to troszke skomplikowane bo ona miala najpierw trafic do kogos innego, potem zostac u hodowczyni ale jakoś tak się zgadliśmy,że my od listopada mamy wieszke mieszkanie a ona chciala ja oddac w dobre rece. no i okazalo sie,ze te rece sa nasze ale na razie jeszcze nie wiem jaka ocene dostaniemy;) dowiem sie w sobote:roll: Flaire Lotka jest przecudna w koncu widzę jak wygląda szczeniak erdelkowy, bo niestety mojej Myszki taką nie widziałam ale to może motywacja,żeby nabyć takiego:cool3:
zadziorny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mokka napisał(a):Wczoraj Lotka przeszła chrzest bojowy - została przedstawiona Leonowi :angryy: . Sadystki :mad: :shake: :diabloti: ;)
Wojtek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Brawo INA!!! 1000 stronka!!! ... stawiasz Wszystkim... :razz: :lol: Flaire, Naszym lubelskim expertem od szkoleń jest Pani Grażyna Mazur - Radwan, tel.: 602 314850, 504 190 129. Polecam. :-)
Nitencja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gratulacje !! 1000 post i zadnego Armagedonu :cool3:
borsaf Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Witam, Jest to topik erdele i inne;) wiec dziele sie wspaniała wiadomością; o 5.25 na świat przyszła Urszulka, moja kolejna wnusia.
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 borsaf - gratulacje :multi: Zaliczymy ją do erdeli, czy tych innych? :evil_lol:
borsaf Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mokka, dziekuję. Koniecznie do erdeli, ona ma wloski czrne, a za dwa dni będzie nieco rudawa na twarzy(żółtaczka poporodowa noworodków).
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Niech będzie erdelek, ładnie się wybarwi, to i pokazać nie bedzie wstyd :lol: . O rany, to całkiem świeży szczeniaczek, ma zaledwie parę godzin. Wymiziaj, ją po główce, jak Cię tylko do niej dopuszczą :buzi:
czapla Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 GRATULACJE DLA BABCI BORSAF!!! No i oczywiscie dla dumnych rodzicow:lol: :multi:
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 zadziorny napisał(a):Sadystki :mad: :shake: :diabloti: ;) PRZEŻYŁA!!! :eating: Life is brutal, niech się od małego przyzwyczaja, później będzie mniej niespodzianek. :mad: Leon ją sobie wytresuje, może będzie miał drugiego Apiszonka, choć tutaj może nie być tak łatwo. Mała ma silną wolę i roszczeniowe podejście do świata, mogą iskry polecieć. :diabloti:
INA Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale przyjemność ogromna mnie spotakała:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nawet nie zauważyłam ze PRZEKROCZYŁAM 1000 STRONKĘ At:crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :popcorn: :drinka: :drink1: :beerchug: :drinking: :knajpa: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: Wojtek - wątpiłeś we mnie jasne ze wszystkim stawiam ahoj :razz:
INA Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 borsaf - gratulacje!!!!!!!! dla świeżo upieczonej babci:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: całuski dla Urszulki. - wieczorem przyśle Ci maila >>>>szybko poszło miało być na luty....:crazyeye:
zadziorny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gratulacje dla babci borsaf Swoją drogą ciekawe dlaczego czapla za każdym razem przekręca Twój nick :hmmmm: :niewiem:
czapla Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 kurcze, zadziorny, dzieki za poprawke - tak go sobie zakonotowalam i wogole nie widzialam bledu, trzeba mi bylo wczesniej wytknac:oops: borsaf - przepraszam...:oops:
aga_ostaszewska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Babciu borsaf, gratulujemy! No i za 1000 stronke :drinking:...
Flaire Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 borsaf, ogromne gratulacje! :lol: :buzi: dla małej.
rapidka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 borsaf napisał(a):Witam, Jest to topik erdele i inne;) wiec dziele sie wspaniała wiadomością; o 5.25 na świat przyszła Urszulka, moja kolejna wnusia. GRATULACJE!!!:multi: :multi:
coztego Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [SIZE="3"]borsaf!!! Gratulacje!!! :multi: Flaire, ja nie wiem czy publikowanie takich zdjęć nie powino być zakazane... Niektórzy nie mają w domu małych erdelków i mogą pęknąć z zazdrości :loveu: INA, ja tak z tym wymazem, bo mi się Vigo z moją bratową skojarzył ;) Ona też miała ciągle jakieś infekcje gardła, aż w końcu jeden mądry lekarz wziął wymaz, odkrył tam jakiegoś paciorkowca czy inne świństwo i wyleczył na dobre :)
Flaire Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wojtek, dzięki! Mokka napisał(a):Wczoraj Lotka przeszła chrzest bojowy - została przedstawiona Leonowi :angryy: . Sama nawet nie zdawała sobie sprawy, jaki ekstremalny sport jej zafunowałyśmy ;) . Leon podekscytował się na maxa, aż się trochę bałam o jego serducho, piszczał, jęczał, podrygiwał, nie mógł ustać w miejscu. W końcu dostał szczeniaka do obejrzenia, obwąchał, sprawdził płeć, dał buzi, wyiskał pchełki, po czym stwierdził, że może być. Nada się.Leon, słynny pogromca szczeniąt, zachował się, ku mojemu zdumieniu, jak kochający wujaszek - cieszył się, dawał szczeniakowi buzi. Może on na starość ŁAGODNIEJE? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Lotka miała jeszcze jeden chrzest wczoraj. Mianowicie, uczestniczyła ze mną w zebraniu sekcji agility oddziału warszawskiego, gdzie wlazła na stół obradowy i tam została zbiórczo wyskubana... Wszystkie szczeniackie piórka zniknęły - nawet Mokka chyba z raz skubnęła. Teraz mała brzydula wygląda jak szczurek - chudziutka, gładziutka i dłuuuuga... Ale buzia wciąż ładna. :lol:
zachraniarka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='borsaf']dziele sie wspaniała wiadomością; o 5.25 na świat przyszła Urszulka, moja kolejna wnusia. Wpadłam na chwilkę pogratulować tego wspaniałego wydzarzenia!!! :laugh2_2: I niestety muszę zniknąć znowu, bo dopadła mnie choroba zwana sesją :-( Z tego też powodu nadal nie mam zdjęć rodzinki ryjków, bo ostatnio brak czasu by zagłębić się w ich okolice.. Widzę też, że mamy w swoim gronie nową osobę i to właścicielkę erdla- witaj Rapidka!
Nitencja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Kurcze ale wszedzie cos sie dzieje :-D Biedna Lotka ;-) ale to z tymi klakami szczeniecymi to jest jak nalog.pociagniesz jeden zaraz obok drugi klaczek wola "wyrwij mnie ,wyrwij" :) Flaire dawaj chudzielca na dogo. Porownamy kto dluzszy Matisse czy Lotka :cool3:
Nitencja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Flaire a jak sedziuje Pan Peter Green ?? Glownie na co zwraca uwage ?? A Patricia ALsini ??
Flaire Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nitencja napisał(a):Flaire a jak sedziuje Pan Peter Green ?? Glownie na co zwraca uwage ?? A Patricia ALsini ??Patricii Alsini nie znam. Natomiast Peter Green sędziuje :niewiem:- dobrze. Nie znam go jako sędziego. Zna się na terierach chyba lepiej niż niemal ktokolwiek inny i wybiera najlepsze - taka jest przynajmniej moja opinia. A gdzie ma sędziować? To dla mnie bardzo ciekawe... :-)
Recommended Posts