Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='INA']rapidka - na tych fotach Twoja Astra ma - łep wipisz wymaluj jak mój Vigo:crazyeye:
INA, może Vigo jest tej samej rasy?! :crazyeye:
:evil_lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

rapidka-witaj !!! Ja ze strasznym opóznieniem cię witam,ale od kilku dni na dogo nie zagladałam :oops: ale za to bardzo, bardzo serdecznie, bo twoja Astra to moja...wnuczka i prawnuczka :lol: tzn wnuczka mojej Tequili a prawnuczka Koki .Ucałuj ją od nas w śliczny, długaśny ryjek i poczochraj :loveu: Aż mi sie cieplutko koło serca zrobiło,jak ją zobaczyłam :lol:

Posted

coztego - na to by wychodziło- po obdukcji fot:lol: :razz: ale są AT inne i inniejsze a ten jest prawie taki sam:p - jeśli chodzi o paszcze oczywiście...

a wogóle to faktycznie prawie lato u nas tylko - 10 C, jestem tylko w jednym golfie i nie jest mi zimno:multi:

Posted

niedzwiedzica:loveu: nie wiedziałam nawet,że jesteśmy taką bliską "rodzinką" czyli z tego wynika,że Etna jest córką Tequilli? czy to pokrewieństwo jest po mieczu?;)
pyszczek wycalowany i wyczochrany Astrunia to uwielbia bo straszny z niej pieszczoch, leży koło mnie i dobija plastikowy bumerang:evil_lol:

Posted

niedzwiedzica - czyli potwierdza się reguła - że na dogo - wszyscy jesteśmy jedną wielką rodzinną- ciągle ktoś kogoś odnajduje - fajnie jest:lol:

zaraz dam Vigo żarło jak nie zje to mu juz z góry mówiłam ze jutro - idze pod nóz - raczej wielką igłę doktora Tomasza - :mad:

Posted

rapidka-pokrewieństwo po kądzieli :multi: twoja Astra to córka Etny a rodowodowo SAMBY Equitana, córki Tequili :loveu: . No i pół siostrzyczka mojej heksi, która niiniejszym przesyla równiez mizianko ;)

Posted

A czy to właśnie Astra była wystawiana we wrześniu Warszawie, czy jakiś inny szczeniak z tego miotu? Bo katalogu jakoś nie mogę znaleźć... :-(

Posted

niedzwiedzica
teraz juz wiem skąd to podobieństwo Astry ona od Samby:lol: - już o tym myślałam jak ogladałam foty Szamana i Samby - na Twojej stronce- coś w tym jest jednak:cool3:

Posted

Borsaf-po raz pierwszy od dawien dawna 3 razy edytowałam post, bo ostatnie zdjęcie ciągle za duże było, choc niby po resize :angryy: ale juz teraz ok.
Ina-moje szczeniaki maja charakterystyczne główki, to się dość silnie dziedziczy :lol: i dobrze. Twój Vigo ma podobny łepek,to widac na twoim avatarku, poza tym wtedy mu sama tę sznupkę robiłam ;)

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
twoja Astra to córka Etny a rodowodowo SAMBY Equitana, córki Tequili :loveu: .

przepraszam,że tak dopytuje bo ja kompletny lajkonik jestem nie wiedziałam,że Samba to Etna:oops:

a jak ogladałam AT na Twojej storonie to właśnie wydawało mi się,że Tequilla wygląda zupełnie jak moja Mycha:)

Flaire napisał(a):
A czy to właśnie Astra była wystawiana we wrześniu Warszawie, czy jakiś inny szczeniak z tego miotu? Bo katalogu jakoś nie mogę znaleźć...

wydaje mi się,że tak tak wynika z jej papierków ale ja jeszcze wtedy nie wiedziałam,że takie cudo wogóle istnieje na świecie

Posted

[quote name='INA']a wogóle to faktycznie prawie lato u nas tylko - 10 C, jestem tylko w jednym golfie i nie jest mi zimno:multi:
To u mnie były dziś Karaiby, uwaga, uwaga: -5 st.!! :multi:

Posted

niedzwiedzica- wiedziłam:lol:
- no a co do fot - to jak zwykle cudne- pięknie uchwycone - momenty - tym bardzej doceniam to bo wiem jak ciężko zrobić terierowi w ruchu - dobrą-fotę .Oj jak ja się nabiegam, namęcze żeby zrobić jakąś fotę a i tak 3/4 jest kasowanych:roll: Dawaj jeszcze pliss!

Posted

Aga_o : :loveu: :oops: tylko skąd wziąć czas na robienie i wstawianie fot..no i światło na dworze ??? Jak z pracy do domu przyjde i wszamam coś, to się powoli ciemnawo robi,a w lesie, gdzie zwykle pasqdy ganiają, jeszcze ciemniej :angryy: wiec tylko weekendy zostają,zeby cos zrobic, coć ostatnia niedzielę spędziłam w Głogowie, kibicując Elmiastemu, jak rase wygrywał pudło na grupie :lol: Może w ta sobote cos z koleżanka pofocimy, bo umóiłam sie na zimowy spacer z ukochana irlandką Heksi i Koki .Oj, będzie się działo, bo sucze nie widziały się dawno.
rapidka-masz prawo nie znać imion rodowodowych rodziców swojej suni, jej właścicelka nazywa ja Etna od poczatku, podobno z uwagi na temperament :diabloti: ..a taki to był spokojny szczeniak ;)

Posted

witam dzisiaj u nas -15 jak wychodziłam na spacer ale byłam dzielna i się nie dałam, Astra zachwycona fajnie,że ten śnieg taki puszysty:) Myszka teraz sobie słodko śpi:D

Posted

oj Etna to faktycznie prawdziwy wulkan, były kiedyś u nas razem z Deą (cioteczna babcia Astry) i w domu było tornado, Myszka potem była lekko smutna jak pojechały ale utuliłam ją i już było ok;)
z tego co mi mówiła Lidka to Etna aż dostała rozwolnienia jak zobaczyła,że jej pańcia rozbiera kojec Astry. Myszka też strasznie płakała pierwszą noc, wszyscy nie spaliśmy. Już nie mogę doczekać się spotkania w sobotę Astrunia bedzie trymowana:cool1:

Posted

[quote name='borsaf']Nikit Próba nr 1 UDANA, czekamy na więcej fotek.

Borsaf - co prawda nie jest to terrier, ale goldzio, natomiast w związku z tym, że Boryś wychowywal się z Rolkiem jest przekonany, iż też jest terrierem, tylko ciut bardziej wyrośniętym - tak samo próbuje skakać, tak samo próbuje ganiać (jak wariat) :shake:

Posted

rapidka napisał(a):

nikit1 super zdjęcie rozumiem,że Borys coś łapał bo na podziwianie chmurek to mi nie wygląda:razz:

łapał śnieg, który podrzucałam do góry :oops: , ale bardzo mi się podoba to zdjęcie - paszczur Borys :evil_lol:

Posted

Wojtek napisał(a):
Aga, tylko 3,5? :mad:
Wojtek, z przedmiotu, który nie będzie Ci przydatny to o pół oceny za dużo ;) . (Miałam kiedyś profesora, który zwykł mawiać o takich przedmiotach, że najlepsi studenci zdają je na najniższą możliwą ocenę! :lol: )

A tak z innej beczki, Wojtek, czy znasz może kogoś w Lublinie kto za pieniądze wytrymuje Airedale'a tak, żeby wyglądał jak przedstawiciel swojej rasy?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...