Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Ali bije czołem przed Twoją intuicją. Właśnie oglądnęłam sobie żabe i faktycznie jest ten ptaszek. Pewnie córka go dała, bo ona teraz też z mojego czyli właściwie ze swojego kompa korzysta.
To jest tak, jak sie pewne rzeczy mechanicznie człowiek nauczy, a ich nie rozumie do końca. Mała zmiana, a ja juz panikuję i myślę, że coś mi się z programem dzieje. Kiedys tak, nie zauważyłam, że jak fota w pionie to trzeba zmniejszać ta drugą, w tym wypadku większą krawędź.:oops:

Posted

Cieszę się, że udało się problem rozwiązać :)
Sprawdziłam po prostu we właściwościach rozmiary Twoich fotek i poszłam obwąchać żabę - wyszło mi, że to może być to.

Nie przejmuj się, ja też jestem laik komputerowy, ale to dlatego, że nie muszę się tym zajmować. Mam w domu komputerowca, co mu będę chleb odbierać ;)

Zdjęcia zmniejszam takim zmyślnym programem, któremu wystarczy jak określę tylko jeden, dłuższy bok. Drugi - czy to w pionie, czy w poziomie - zmienia już sobie sam. Taka sprytna jestem ;) :D

Posted

A ja znowu nie mogę zobaczyć fotek - tym razem Regonika -
śliczną Fu:lol: widzę a Regonika.. - tylko puste kratki z krzyżykiem:motz:

Posted

Ali -.... no to w takim razie zaraz - ją rozgrzeję:mad: i wstawie cosik :cool3: to będzie króciutka historyja jak to Viguś zapoznawał sie z lodem...

Posted

Pańcia co to jest .. takie śliskie, zimne, i bardzo świecące...
muszę sprawdzić, powchać... koniecznie...trochę się boję..

łapki się rozjeżdzają...ale pańcia i Wiki są ze mną
nawet dostałem nagródkę.. nie jest żle

Patrzcie.. jestem na lodzie!!

ale mi się spodobało!! było super!!już się nie boję!

Posted

Ina nie wiem dlaczego nie widzisz Regona???:shake:
Viguś na lodzie jest super. A jakie ma szelki! Jeszcze w szelkach go nie widziałam albo może teraz je zauważyłam dokładnie.
Tylko uwazajcie na tym lodzie, żeby sie mu nóżki nie rozjechały. Regon goniąc Maxa się pośliznął i aż zapiszczał biedulek. Pancia dopadła, wymasowała i było po kłopocie, ale strachu sie najadłam.

Posted

Flaire-jęsli mój nowy banner jest zbyt duzy, to powiedz, szybciutko go zmniejsze :oops: i tak jestem w szoku,że go umiałam wstawic.:multi: .do konca nie byłam pewna, czy z moich img i url cokolwiek wyjdzie,zwłaszcza,że ambitnie zrobiłam taki,z odsyłaczem do strony

Posted

A ja dziś wytuliłam, wymiziałam i wycałowałam Papisię :loveu: :loveu: :loveu: Możecie mi zazdrościć, jest czego :multi: Lotka jest przesłodka, po prostu cud miód i orzeszki :multi: A jaka zaczepialska :lol: I wpatrzona we Flaire, jak w obrazek! I grzeczna! I w ogóle!!! :loveu:
Flaire, weź ty jej zawiąż jakąś czerwoną wstążkę dla odczyniania uroków :evil_lol:
I jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pomoc!!! :buzi:

ps. Sabina juz w domu, zabieg zniosła świetnie (na szczęście obyło się bez pełnej narkozy, bo to był malenki guzek), już jest całkiem przytomna i pełni wartę honorową przy lodówce :evil_lol:

pps. niedźwiedzica, ja nie Flaire, ale podpis jest za duży. Maksymalna wielkość to 500 na 100 pikseli, twój jest za szeroki ;)

pps. borsaf, ja też zamiast zdjęć widze krzyżyki :sad:

Posted

niedzwiedzico :-)

Masz sliczny banerek :loveu: Fakt, jest troche za wysoki ;) Powinien miec nie wiecej niz 100 pixeli wysokosci i 500 dlugosci :-)

BTW, widzac Twoj banerek zatesknilam za wiosna :(

Posted

Niestety Regonika tez nie widze :( A szkoda :(

Zimowy Vigo cudny :loveu: :loveu: :loveu: Widac, ze lubi siarczyste mrozy :-)

Ali,

Mam awarie kompa i dlatego nigdzie mnie nie ma :( Z doskoku korzystam z laptoka, a teraz z kompa Mamy :cool3:

asher,

Wymiziaj Sabine :-) Dzielna z niej dziewczyna :-) Niech rana szybko sie goi i na Boga, mam nadzieje, ze to juz ostatnia interwencja chirurga :-)

Posted

Niedzwiedzica walcz dalej, nadal troche duży. A Regona tylko Ali widziała? Wstawiałam jak zwykle więc chyba to ten jego brud i zarosnięcie nie pozwalają, żeby je oglądać. Miałam racje, że do galerii sie nie nadaje.

Posted

[quote name='borsaf']
Nie uwierzę, to piłka :crazyeye: :lol:

niedźwiedzico, sama grafika jest ok, nawet mogłaby być ciut większa, tj. dłuższa ;)

Wind, dziękujemy, też mamy nadzieję, że do czterech razy sztuka i finito ;)

Posted

To wcale nie jest takie trudne :evil_lol: jak się już wie ;) a wszystko dzięki dogomaniaczce, ktora na galerii dała temat o banerze z odsyłaczem " krok po kroku "!!! i nawet ten odsyłacz chyba działa, bo zamiast strzałki jest łapka :lol:

Posted

Asher-teraz jet ok,ale moment wcześniej było toto za wysokie:oops: ,a teraz juz chyba takie zostanie, bo ja leniwa bestia jestem ;)
Napisz, jak twoja sucz po operacji ? Trzymałam kciuki za nia bo czytałam o jej perypetiach zdrowotnych,ale widze,że twarda sztuka z niej :multi:
Borsaf-teraz widze regonika-czemu na niego narzekasz ??? Pieknie wygląda, brudu na fotach nie widać :evil_lol:

Posted

borsaf - widzę Regonika!! jeja jaki on już duży pewnie przegonił Vigusia ...
wiedzę że niezłe ziółko, gdzie się pojawi tam wszysko obraca się w popiół;) .. tylko uważaj z tymi drzazgami..
Vigo po lodzie chodził ostrożnie a teraz...gdy lód jest cały zakryty śniegiem jest bezpiecznie:lol: a szeleczki kupiłam mu na gwiazdkie żeby mu od tego łańcuszka żelaznego szyjka odpoczęła:cool3:

niedzwiedzica - zdolniacha!!!! piekny banerek !!! ja też chcę wiosny:placz:
już teraz banerek jest chyba dobrze:lol:

Posted

Widze,że zdziebke zakręcona jestem dzis :oops: bo Asher juz pisała,że Sabina jest w doskonałej formie. Super wieści :lol:

Wind-ta pogoda wyjątkowo nastraja do oglądania wiosenno letnich zdjęc...za oknem Syberia :angryy: trzeba jakoś zapomnieć.
A ja dodatkowo wk.. jestem totalnie, juz chyba na cały swiat,nawet sucze mnie dziś z równowagi wyprowadziły, co Koci zdarza się sporadycznie :angryy: Poleciały do jakiegos pieska, trzymanego kurczowo na smyczy przez nerwowego własciciela, któryu udzielił mi stosownej reprymendy i pouczył,że psy to sie na smyczy trzyma itd i itp.One go nawet dobrze nie powąchały,ale nie posłuchały moich wrzasków typu WRÓĆ, ZOSTAW etc...a tak to ja się bawic nie lubie, Bo gdyby tak ( tfu, tfu) jakis samochód jechał ?? Co prawda uliczka jest taka zapyziała, bez utwardzonej nawierzchni, piaskowe dziury tylko, prowadzi tez donikąd ,ale gdyby cos jechalo a one takie pasqdy :angryy: Poza tym nie znoszę, jak mnie ktoś op...:oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...