Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Heyka :) INA - aż mnie zmroziło jak przeczytałam o wypadku! Jak to dobrze, że nic się Wam nie stało, a przynajmniej niewiele! A jak samochód? Flaire - nie mam słów na Apiszona. Bardzo pojętna sunia, a z jaką gracją wykonuje ćwiczenia! Brawo :)
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ali - dzięki samochód ma trochę uszkodzony tył - zderzak coś z zawieszeniem- nie jest żle - chociaż mój ojciec jest niepocieszony... Widziałam nową obróżkę Derylka - hmm ale klasa :-D - chyba na większe wyjscia będzie taki unikat.:lol: zadziorny - ja wiem gdzie sie wkleja fotki tylko ten link który dawniej wklejałam - ten ostatni po żabą to chyba nie to--na podglądzie po wklejeniu widać czerwone okienko, potem spróbuje tak jak borsaf Chciałam pokazac też co już Vigo dostał od Gwiazdorka :x-mas: --- najważniejsza to granatowa kanapa...:cool2:
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dobra wyszło ale fota za duża:robot: - Vigo na placu szkoleniowym - :cool2:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Fota dobra, szerszy bok ma 500 pikseli. Pięknie siedzi Viguś, widać, że podoba mu się w szkole - taki skupiony jest na Twojej saszetce :D A co do obroży to rzeczywiście na większe wyjścia i przede wszystkim po oskubaniu, bo teraz futro brylanty zasłania :D No i dość ciężka jest.
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Aaale suuuper kanapa !!! Tylko dlaczego ten Gwiazdorek u Was tak szybko chodził? U nas go jeszcze nie było...
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 INA, Noooo ... nareszcie fotki cudnego Vigusia :-) A zdjecie z placu szkoleniowego wzorcowe. Pies skupiony, az milo popatrzec :-) Prezencik tez niczego sobie ... ma w koncu pies wygodna kanape :haha: Ali, Dziekuje za rade, dziala w 100% :-) Od wczoraj nic innego nie robie tylko zamrazam :-) Przygotuj sie na dlugie PW po Swietach ... mam Ci tyle do napisania :jumpie:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Super, już czekam w takim razie :) Ja też zamrażam - wczoraj zrobiłam 68 pierogów ze słodkiej kapusty i zamroziłam, dzisiaj czeka mnie maraton z kwaśnej kapusty z grzybami, a jutro będę mrozić ruskie :D
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Lecę z Derylem - trza odcedzić kartofelki :D
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Uaaa, jak ja kocham ruskie!!:jumpie: Ja napiekłam się wczoraj pierniczków. Nie liczyłam, ale piekłam 4 godziny, więc na pewno jest tego sporo.:cool2: Muszę zrobić fotkę mojemu pierniczkowemu erdelkowi.:lol: Jeszcze tylko mu sprawię czapraczek z polewy czekoladowej.:lol: A Vigo ma pięęękną kanapę!!! :-) Luka może mu tylko pozazdrościć prezentu, bo niedobra Pańcia jeszcze nic jej nie kupiła... Chyba będę musiała jutro wybrać się na zakupy... ;-)
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ali - tak naprawdę ta ja nie miałam czasu cztać regulaminu... nie wiem czy te 500 pikseli to regulaminowe, jak wyskubiesz Derylka to ja zamawiam fotkę Derylka z tym cudem na szyjce. A co do skupienia na saszetce to na początku miałam problem - musiałam psa przegłodzić żeby sie łapówą bardziej intersował----teraz byliśmy na etapie mniej łapówy wiecej pochwał... i przerwa no i boję się żeby się Vigo nie cofnął:thinkerg: Ali - nie mogłam się już doczekać żeby sprawdzić czy kanapa zdaje egzamin - nie sposób nie zauważyć takiej wielkiej paki wiec ukryć nie mogłam a - Vigo od razu się na nia rzucił i zaczął odpakowywać ---- on uwielbia rozpakowywać paczki - które są zreszta przeważnie dla niego --karma:eating: borsaf - wklejam foty tak jak Ty:thumbs: może dziś mi sie uda w końcu wysłać maile do Ciebie
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 buuuu widze że przygotowania do świąt pełną parą- - a ja prawie nic nie mam przygotowane--- w robocie śiedze coraz dłużej - że jak przyjdę do domu to trochę z psem i potem troche relaksu przed kompem i nic się nie chce..... ale mi samku narobiłyście....:eating:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Wind']Ali, Dziekuje za rade, dziala w 100% :-) Od wczoraj nic innego nie robie tylko zamrazam :-) A właśnie - jak to rada działa, skoro u mnie w śledzonych wiadomościach mam komunikat, że nie przeczytałaś? :lookarou:
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ali, To cos nalgala Ci ta Dogomania :nonono2: Przeczytalam juz przed wyjazdem do Mamy, czyli 21.12 rano :-) Ehhh ...te zmiany :puppydog: A pierozki wyrabiaja sie pelna para. Mama lepi a ja ukladam na krateczce :-) Dzisiaj wybralam sie na pol dnia do nowego centrum handlowego w Katowicach. Spotkala mnie demonia korkowa na drodze, nieustajace roboty drogowe i mnostwo padajacego zewszad sniegowej paskudztwa. Na szczescie na zakupach frustracje sobie skuteczbni odbilam i teraz sfrustrowany jest jedynie moj portfel :nonono2: Nie kupilam tylko niczego dla Majutka ... :sadCyber: I wciaz mysle czym moja sucz uszczesliwic :thinkerg:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 To super, że przeczytałaś i że przydały się moje sposoby :) A Majutkowi koniecznie kup coś extra. Deryl dostanie nafaszerowanego KONG'a, obrożę Rogz'a, pluszaka, dwie zabawki piszczące, prasowaną kość, jakieś patyczki mięsne i pewnie coś jeszcze, o czym nie wiem, bo mi Mikołaj nie o wszystkim powiedział :D Piszczaki lateksowe będą dwa, bo na Wigilię idziemy do mojej teściowej, a w domu też przecież będzie choinka. To i prezenty pod nią muszą być. I też muszą być atrakcyjne :x-mas:
Flaire Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 INA, Viguś cudny!!! :-D Dzisiaj wieczorkiem odwiedziła nas Api i mogłam na żywo obejrzeć wszystkie jej nowe szcztuczki! Jej cofanie się, szczególnie na leżąco i siedząco, bardzo się przyspieszyło i teraz frunie wstecz przez pokój. :-D Dziewczyny się wyskakały, takie radosne były obie, nie mogły się soba dosyć nacieszyć. W końcu, już na dworze, Misia zupełnie dostała głupawki i zachowywała się jak szczenior, a nie jak stateczna, prawie pięcioletnia dama!
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ali, O rany! Jaki obfity Mikolaj! :jumpie: Majutkowi nie pozwolilam Twojego postu czytac, bo chcialaby co najmniej tyle samo :lol: Derylek chyba oszaleje z radosci! :jumpie:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Wind - to jego pierwsze święta i pierwsza choinka i pierwszy Mikołaj :D Niech szaleje :D
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Flaire - niesamowita ta Api. Trzeba było posadzić Misię i niechby się napatrzyła jak Api się cofa - miałabyś połowę pracy z głowy :D
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Buu, ja tyż nic jeszcze nie mam dla Lukasa...:puppydog: I nie mam pomysłu...:puppydog: Chciałam jej kupić coś z Petstages, nawet znalazłam fajną "sztangę" w Karusku, ale wpadłam na to wczoraj i nie zdążyłoby dojść... Jutro muszę się wybrać na jakieś psie zakupy.:haha:
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Gosia, Moze cos smakowitego :eating: Moje suczydlo ma tyle zabawek, ze wiekszosc i tak lezy nieuzywana (czyt. niegryziona), a najwiekszym powodzeniem ciesza sie kosci (podawane na chwilke), wapienne gryzaki i ostatnio PACHOLKI, ktore uwielbia, poniewaz nauka wbiegania w kwadrat jest najwspanialsza i najsmaczniejsza :eating: Mysle wiec, ze kupie malej cos do konsumpcji naglej, lub do konsumpcji zutej :lol:
zadziorny Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ale Vigo ma zajefajną kanapę :ylsuper:. Ja też taką kcem :multi: :roll:
coztego Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 INA, jaka piękna kanapa! Kresce nie będę pokazywać, bo odkąd zjadła swoje posłanie jak miała pół roku, to jeszcze jej nowego nie kupiłam :nonono2: A od aniołka nic nei dostanie, bo jest niegrzeczną dziewczynką :nonono2: Nażarła się dzisiaj mąki wariatka, ukradła sobie podczas naszej nieobecności kilogram, nie wiem ile z tego zeżarła... :-? Po wieczornym posiłku mocno jej się odbiło, potem jeszcze kilka razy usłyszałam potężne "hepnięcie", przed godziną zauważyłam u śpiącej Krechy "pięknie" wzdęty brzuszek... :eek2: Naparzyłam gluta z siemienia, wlałam to w nią przed chwilą, przed momentem na spacerze zrobiła kupkę- sama woda... :-? Mam nadzieję, że glut pomoże i do rana będzie dobrze... Może jeszcze trochę ją zaglucę... Zostało mi jeszcze w garnku... :hmmmm:
Flaire Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Ali26762']Flaire - niesamowita ta Api. Trzeba było posadzić Misię i niechby się napatrzyła jak Api się cofa - miałabyś połowę pracy z głowy :DPróbowałam wykorzystać w ten sposób turlanie - TurlApi demonstrowała takświetnie, że Misia też kilka razy się przeturlała! :-) A Apcia jest nie tylko mądra, ale jeszcze kochającą córką. Wczoraj jako jedyna pamiętała 5 urodzinki swojej mamusi i przyniosła jej prezent, piękną zabawkę z Petstages, o którą zaraz się dziewczyny zaczęły kłócić. coztego, mam nadzieję, że Kresia już ozdrowiała po tej mące! Na szczęście to tylko mąka była. :-o
Recommended Posts