Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Hej Fuka ja pamiętam Elmo - wstawiałaś go w zeszlym roku fota była na stole trymerskim, pamiętam podobalo mi się też jego imię akurat Viguś maił przyjśc do nas i szukalam imienia dla niego. Wiem że teskniłas do nieiego i w końcu go masz :lol:

Niedzwiedzica - sto latek :smilecol: :multi: :tort: tak sobie w skrytości marze ze jednak może w ten weekend ... 8)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Niedzwiedzica jak ten czas szybko leci !! Mi sie wydaje ze tak niedawno jeszcze ogladalam te malenstwa......... Calusy dla Hexy
Fuka - gratuluje przystojniaka :)

Posted

Fuka Piękny erdel. Napatrzeć sie nie mogłam. A jaki potrzebny!!
Już dzis zapisy na nastepny rok i się nie dziwię.Ale będziemiał "pracowite"
lata.Dziewczyny też same championki startuja ( vide Heksia ).
Cieszę się że go masz i gratuluję!

Posted

Fuka, cieszę się, że Twój ukochany jest już z Tobą, bo chyba bardzo za nim tęskniłaś :wink: Gratulacje.
Kiedy debiut na ringu?

Posted

[quote name='borsaf']Fuka Piękny erdel. Napatrzeć sie nie mogłam. A jaki potrzebny!!
Już dzis zapisy na nastepny rok i się nie dziwię.Ale będziemiał "pracowite"
lata.Dziewczyny też same championki startuja ( vide Heksia ).
Cieszę się że go masz i gratuluję!
To ja się już zapisuję na szczeniaka po Elmo i Heksi!!! :Dog_run:
Ale będzie CUDO! :lol:

Posted

Eclairs : Mam straszną ochotę na te przyszłoroczne szczeniaki-jak zdjecia maluchów oglądam,aż mnie skręca :evilbat: Takie czarne robale, sama słodycz :D :D A pózniej z nich takie diabełki wyrastają :evilbat:

Posted

piękny AT ten Elmo ...hmmmmm

Widzę że teraz przawie wszyscy majć zapędy na powiększenie stadka :) ja też rozglądam się za drugim psem i czytam sobie to o foxach, to o rhodesianach, to o szkotach ... i i tak na końcu ląduję na stronach o AT :D i pewnie tak się skończy! Tylko muszę poczekać jeszcze 3 lata, ale grunt to wcześnie zaplanowć i zrobić rozeznanie :)

ps dziś odebrałam przesyłkę z karuska i mało mnie krew nie zalała, ZNOWU wysłali mi coś innego !!!! Niby mała różnica .... :evil: szkoda gadać

Posted

Bardzo sie cieszę, że Wam się Elmo podoba! Poczekajcie aż zobaczycie go na żywo! Debiut na naszych ringach pewnie będzie we Wrocławiu, a tymczasem integruję go z resztą stada. Chłopaki oglosiły konkurs pt.: który wyżej nasika :evilbat: A ja zaciskam zęby i łażę z nimi na spacery - jejku ale on lata :D

Posted

Martini Ty sie za dużo nie wałęsaj po innych czaprakowcach czy kontynentach bo Ci w głowie zamącą. Widok 2 erdeli na wystawie to pestka, widok 2 erdeli w domu u niedzwiedzicy TO jest na co popatrzeć.
"Do zakochania jeden krok.."

Posted

Borsaf-do popatrzenia tak, do posiedzenia NIE :evilbat: Latem problemu nie ma, bo pasqdy zalegaja na podłodze i chłodza się,ale zimą jest zabawa w "wesołe kanapy" Jak sie cała rodzina zejdzie , to miejsc siedzących na sofie i fotelach brakuje -bo na jednym Heksia spi, na sofie Koka :D Oczywiście, wystarczy im ziemię pokazac, to zlezą, ale gdy ktos ma moment wstanie ot, choćby herbate zrobic-to koniec....Juz na ciepłym miejscu airedale garuje :evilbat:
Ale nie zamienie tego na wychów kenelowy dla mnie to canis familiaris ( niezaleznie od byków w łacinie :evilbat: )

Posted

Niedzwiedzico
Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Hexy! :new-bday:

Fuka
wielkie brawa za BISA z Makaroniastym :thumbs:
A Elmo rzeczywiście piękniasty pies, wrażenie robi- super!

A co do drugich psów to UWAŻAJCIE! Ja miesiąc mam dwa smrodziaki w domu, a już myślę o trzecim! :lol:

Posted

A my jesteśmy nareszcie w domciu po bardzo udanych wakacjach. Ostatnie 5 dni spędziłyśmy z Misią na obozie agility, gdzie obie wymęczyłysmy się na amen. Dzisiaj były zawody, w których zajęłyśmy 5 miejsce (na 11) - bo Misia po raz pierwszy w życiu przeskoczyły strefę! Strasznie mnie ten błąd ucieszył, bo oznacza, że Misia nareszcie przyspiesza na torze! :D A ogólnie bawiłyśmy się świetnie i troszkę żałukę, że już niedługo czeka nas kolejna przerwa w treningach na ciążę i szczyle - zakładając oczywiście, że wszystko się uda! :D

Bardzo spóźnione życzenia, gratulacje, itp. dla wszystkich, którym się takowe należały podczas naszej nieobecności! :wink: :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...