Flaire Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Martini*** napisał(a):Czy możesz napisać coś więcej o tym psie ???Pies był niezły, ale potomstwo dawał rewelacyjne, i to z bardzo różnych suczek. Ja miałam po nim jeden miot, który dał mi super suczkę. Również miałam po nim super psa (z innej suki, nie z mojej hodowli). Jego potomstwo sprawdzało się nie tylko eksterierowo, ale również użytkowo - ten pies miał świetny charakter i za to jest do dzisiaj ceniony. Nie wiem, co Wam jeszcze napisać... Zdjęć niestety nie mam. :( To jest dla mnie po prostu sentymentalne krycie, bo chcę jeszcze raz w życiu miec taką suczkę, jaką ten pies dał mi wtedy. No i oczywiście to się na pewno nie uda, ale spróbować muszę.
Flaire Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 zachraniarka napisał(a):Jeżeli tylko Flaire pozwolisz bardzo chętnie wpadne w odwiedziny zobaczyć małe Misięta :)Oczywiście - jeżeli w ogóle coś się urodzi (tfu, tfu). A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć...
zachraniarka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Flaire napisał(a):zachraniarka napisał(a):Jeżeli tylko Flaire pozwolisz bardzo chętnie wpadne w odwiedziny zobaczyć małe Misięta :)Oczywiście - jeżeli w ogóle coś się urodzi (tfu, tfu). A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć... Co do moich odwiedzin sceniaków to odpukuję w niemalowane co by nie zapeszyć.. Do Gdańska zapraszam- przyszły tydzień jak najbardziej mi pasuje :D
Ali26762 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Flaire - czy będę mogła podsunąć Ci Deryla do obejrzenia?
Flaire Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Ali26762']Flaire - czy będę mogła podsunąć Ci Deryla do obejrzenia?Jasne! Ja nie przebieram i bardzo chętnie poznam zarówno arystokrację, jak i resztę :wink: . Myślę o czwartku...
INA Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Flaire jak będziesz mocno wierzyć to wszystko się uda -- musi się udać :) a do mnie nie wskoczysz z Mazur na jeden dzień?
aga_ostaszewska Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 INA napisał(a):Flaire jak będziesz mocno wierzyć to wszystko się uda -- musi się udać :) a do mnie nie wskoczysz z Mazur na jeden dzień? Ciebie odwiedzimy w Toruniu... :lol:
zachraniarka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 INA a może Ty wskoczysz do nas do Gdańska? Zapraszam :D Flaire czwartek pasuje mi jak najbardziej, po południu skoczymy na straż, bo to dzień treningowy- Ewa bardzo się ucieszy ze spotkania, reszta ekipy też! No i poznasz kolejnego teriera- parsonkę Didi, ale się u nas porobiło terierzasto na Wybrzeżu 8)
Wojtek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Martini napisał(a):kurczę, to trochę smutne że Misia odwali całą brudną robotę i nawet nie zobaczy Turith Country Cousin... Ba! A ile on traci! :lol:
aga_ostaszewska Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 ale ja nie mieszkam w Toruniu Ale chyba masz byc w Toruniu..., czy się mylę?
INA Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 aga - mam być w Toruniu i owszem ale mi chodziła o taką wizyte mniej oficjalną :wink: nie wystawową :x :wink: :wink: zchraniarka dzięki za zaproszenie ale ja nie jestem zautomobilizowana :o poprostu nie mam auta :( a to duże utrudnienie ...ale moze w końcu kiedyś to auto pojawi się ---PRAWDA PIESIOR :evil: - wiem że nas cztasz 8) no bo kto będze Vigusia na szkolenia wozić :roll:
zadziorny Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Wojtek napisał(a):Martini napisał(a):kurczę, to trochę smutne że Misia odwali całą brudną robotę i nawet nie zobaczy Turith Country Cousin... Ba! A ile on traci! :lol: Właśnie :wink:
zadziorny Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:
Flaire Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 zadziorny napisał(a):Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:Eeee tam. Topik ><Skojarzenia>< na Offie ma obecnie 2219 stron, a PPPPoń - 1861. Trzymajmy kciuki, plujmy przez lewe ramię, pukajmy w niemalowane i nic się nie stanie. :wink:
Flaire Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 INA napisał(a):aga - mam być w Toruniu i owszem ale mi chodziła o taką wizyte mniej oficjalną :wink: nie wystawową :x :wink: :wink: INA, Ty się tu nie wykręcaj, bo ja do tego Torunia to zgłaszam tylko dlatego, że Ty tam będziesz... Ja mam u siebie wtedy rodziców, więc wcale mi ta data nie pasuje, potem mam trzy bliższe wystawy - w Białymstoku, we Włocławku i w Warszawie, więc Toruń bym sobie odpuściła, gdyby Ciebie tam nie było. :D A tak to odpuszczę Białystok. :D
Martini*** Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A tak to odpuszczę Białystok. No wiesz Flaire, już byś na priv napisała żeby mi przykrości i jednocześnie nadziei nie robić ... :roll:
Flaire Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Martini***'] A tak to odpuszczę Białystok. No wiesz Flaire, już byś na priv napisała żeby mi przykrości i jednocześnie nadziei nie robić ... :roll:Martini***, o spotkanie z Tobą się nie martwie, bo pisałaś, że w stolicy będziesz. :wink: Ale jeszcze pomyślę o tym.
aga_ostaszewska Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Martini Wiem, ze welsh to nie to samo co at, ale na 99% będę na wystawie 28 sierpnia. Zapraszam na ring welshy!
Flaire Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Kochani, chcę Wam tylko powiedzieć, że wybywam na kilka dni! Misia i ja jedziemy nad Bug tropić kiełbasę. 8)
zadziorny Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='zadziorny']Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:Eeee tam. Topik ><Skojarzenia>< na Offie ma obecnie 2219 stron, a PPPPoń - 1861. Trzymajmy kciuki, plujmy przez lewe ramię, pukajmy w niemalowane i nic się nie stanie. :wink: Flaire - może tamci forumowicze częściej do kościoła chodzą i sobie wymodlili gdzie trzeba żeby ich topików nie powcinało :wink:
Darkstorm Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć.. Flaire: czy mogłabyś także obejrzeć Argosa :oops:
zachraniarka Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Hej Darkstorm Flaire już pewnie wyjechana i nie ma dostępu do kompa. Ale myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeżeli spotkamy się w większym gronie. Trza tylko ustalić miejsce, godzinę i się umawiamy :D
Recommended Posts