Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Martini*** napisał(a):
Czy możesz napisać coś więcej o tym psie ???
Pies był niezły, ale potomstwo dawał rewelacyjne, i to z bardzo różnych suczek. Ja miałam po nim jeden miot, który dał mi super suczkę. Również miałam po nim super psa (z innej suki, nie z mojej hodowli). Jego potomstwo sprawdzało się nie tylko eksterierowo, ale również użytkowo - ten pies miał świetny charakter i za to jest do dzisiaj ceniony. Nie wiem, co Wam jeszcze napisać... Zdjęć niestety nie mam. :( To jest dla mnie po prostu sentymentalne krycie, bo chcę jeszcze raz w życiu miec taką suczkę, jaką ten pies dał mi wtedy. No i oczywiście to się na pewno nie uda, ale spróbować muszę.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

zachraniarka napisał(a):
Jeżeli tylko Flaire pozwolisz bardzo chętnie wpadne w odwiedziny zobaczyć małe Misięta :)
Oczywiście - jeżeli w ogóle coś się urodzi (tfu, tfu).

A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć...

Posted

Flaire napisał(a):
zachraniarka napisał(a):
Jeżeli tylko Flaire pozwolisz bardzo chętnie wpadne w odwiedziny zobaczyć małe Misięta :)
Oczywiście - jeżeli w ogóle coś się urodzi (tfu, tfu).

A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć...

Co do moich odwiedzin sceniaków to odpukuję w niemalowane co by nie zapeszyć..

Do Gdańska zapraszam- przyszły tydzień jak najbardziej mi pasuje :D

Posted

[quote name='Ali26762']Flaire - czy będę mogła podsunąć Ci Deryla do obejrzenia?Jasne! Ja nie przebieram i bardzo chętnie poznam zarówno arystokrację, jak i resztę :wink: .

Myślę o czwartku...

Posted

Flaire jak będziesz mocno wierzyć to wszystko się uda -- musi się udać :)
a do mnie nie wskoczysz z Mazur na jeden dzień?

Posted

INA
a może Ty wskoczysz do nas do Gdańska? Zapraszam :D

Flaire
czwartek pasuje mi jak najbardziej, po południu skoczymy na straż, bo to dzień treningowy- Ewa bardzo się ucieszy ze spotkania, reszta ekipy też! No i poznasz kolejnego teriera- parsonkę Didi, ale się u nas porobiło terierzasto na Wybrzeżu 8)

Posted

Martini napisał(a):
kurczę, to trochę smutne że Misia odwali całą brudną robotę i nawet nie zobaczy Turith Country Cousin...

Ba! A ile on traci! :lol:

Posted

aga - mam być w Toruniu i owszem ale mi chodziła o taką wizyte mniej oficjalną :wink: nie wystawową :x :wink: :wink:

zchraniarka dzięki za zaproszenie ale ja nie jestem zautomobilizowana :o
poprostu nie mam auta :( a to duże utrudnienie ...ale moze w końcu kiedyś to auto pojawi się ---PRAWDA PIESIOR :evil: - wiem że nas cztasz 8) no bo kto będze Vigusia na szkolenia wozić :roll:

Posted

Wojtek napisał(a):
Martini napisał(a):
kurczę, to trochę smutne że Misia odwali całą brudną robotę i nawet nie zobaczy Turith Country Cousin...

Ba! A ile on traci! :lol:

Właśnie :wink:

Posted

Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:

Posted

zadziorny napisał(a):
Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:
Eeee tam. Topik ><Skojarzenia>< na Offie ma obecnie 2219 stron, a PPPPoń - 1861. Trzymajmy kciuki, plujmy przez lewe ramię, pukajmy w niemalowane i nic się nie stanie. :wink:

Posted

INA napisał(a):
aga - mam być w Toruniu i owszem ale mi chodziła o taką wizyte mniej oficjalną :wink: nie wystawową :x :wink: :wink:
INA, Ty się tu nie wykręcaj, bo ja do tego Torunia to zgłaszam tylko dlatego, że Ty tam będziesz... Ja mam u siebie wtedy rodziców, więc wcale mi ta data nie pasuje, potem mam trzy bliższe wystawy - w Białymstoku, we Włocławku i w Warszawie, więc Toruń bym sobie odpuściła, gdyby Ciebie tam nie było. :D A tak to odpuszczę Białystok. :D

Posted

[quote name='Martini***']

A tak to odpuszczę Białystok.

No wiesz Flaire, już byś na priv napisała żeby mi przykrości i jednocześnie nadziei nie robić ... :roll:Martini***, o spotkanie z Tobą się nie martwie, bo pisałaś, że w stolicy będziesz. :wink: Ale jeszcze pomyślę o tym.

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='zadziorny']Oj, erdelowcy uważajcie! Wasz topik nieuchronnie zmierza do 400 strony. Po jej przekroczeniu grozi Wam unicestwienie, tak jak to miało miejsce na welshach :evil:Eeee tam. Topik ><Skojarzenia>< na Offie ma obecnie 2219 stron, a PPPPoń - 1861. Trzymajmy kciuki, plujmy przez lewe ramię, pukajmy w niemalowane i nic się nie stanie. :wink:
Flaire - może tamci forumowicze częściej do kościoła chodzą i sobie wymodlili gdzie trzeba żeby ich topików nie powcinało :wink:

Posted

A propos odzwiedzin, to jak Ci pasuje przyszły tydzień? Będę na Mazurach i myślę, żeby na dzień do Gdańska skoczyć..

Flaire: czy mogłabyś także obejrzeć Argosa :oops:

Posted

Hej Darkstorm
Flaire już pewnie wyjechana i nie ma dostępu do kompa. Ale myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeżeli spotkamy się w większym gronie. Trza tylko ustalić miejsce, godzinę i się umawiamy :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...