Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj, jadąc samochodem, na Starej Ochocie zobaczyłam przeuroczego szczeniaczka AT :baby: . Niestety spieszyłam się strasznie i nie mogłam zatrzymać się nawet na chwilkę... :( Szczeniak wyglądał na ok. 4-5 miechów - zgadywałabym, że jest z miotu z Ursynowa, gdzie jest chyba suczka od niedźwiedzicy - niedźwiedzica, dobrze pamiętam? W każdym razie jakiś czas temu widziałam innego szczeniaka, właśnie z tego miotu, tu blisko mnie na Mokotowie... :D

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire nie czytaj! - piszę do Misi.

Misieńko, znajdź sobie odpowiedniego faceta jak najszybciej i machnijcie pańci już te szczeniaki. Jak widac , to ona na ulicy same szczenięta dostrzega, jeszcze ciąży urojonej dostanie. :wink:

Posted

Flaire, pewnie masz racje :D Szczeniaczki mojej Samby urodziły sie pod koniec lutego-na dniach skończą 5 m-cy. Lidka zostawiła sobie suczke z tego miotu-a mieszka na ul.Szulc-Rogozińskiego. Nie znam Warszawy na tyle,żeby powiedzieć, jak to dzielnica .Jakies inne szczeniaczki z tego miotu tez zostały w Warszawce,żal mi tylko,że zaden do Poznania nie trafił.To prawnuczeta Koki :D

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Flaire, pewnie masz racje :D Szczeniaczki mojej Samby urodziły sie pod koniec lutego-na dniach skończą 5 m-cy. Lidka zostawiła sobie suczke z tego miotu-a mieszka na ul.Szulc-Rogozińskiego.
Tak, to jest właśnie na Ursynowie. :D

[quote name='"niedźwiedzica"Jakies inne szczeniaczki z tego miotu tez zostały w Warszawce.[/quote']Więc właśnie chyba jedno jest gdzieś blisko mnie, ale jego Pani nie była zbyt rozmowna. :(

Posted

Flaire-musi jakas niekomunikatywna sie trafiła :cry: A żal, bo ja tez zawsze lubie pogadac, jak kogos z at spotkam, niewazne-duzym ,czy małym :wink: Ale zdarzaja sie ( niestety ) takie sztuki, co to ani be,ani me,,,, :wink:

Posted

Moje dziewczynki dziekują :D Najbardziej bawi mnie to,że moja 9 letnia Koka zbiera ostatnio tak piękne opisy, że aż miło czytać . W mlodziezy zdarzały sie jej oceny bdb, bo byla szczypiorkowata i duża jak na suczkę. A od czasu jak w weteranach chodzi - same superlatywy :D W Koszalinie sędzia chciał jej dac Najlepsza Sukę w Rasie :o tyle,ze nasze regulamminy nie pozwalają. I to juz kolejne taka sytuacją wystawowa...Po prostu airedale jak wino-im starszy tym lepszy :wink:
A poniżej Koka na ub wystawie w Przechlewku

Posted

Sorry ale zapomnialam hasła do Iny ....i musiałam wejść grzecznościowo .
Vigo pozdrawia wszystkich z nad naszego jeziorka.
Uwielbia taplać się w piachu. :lol:

Posted

Dzięki Flaire - skubania czas zaczać 8) - no już trochę skubie. :lol:
To wszystko na dzis więcej Was nie zanudzam - mam jeszcze ze 120 fot
oczywiście wszystkich nie wkleje -niech mod się nie martwi :wink: :wink:
Dobranoc :sleep2:

Posted

Martini tez jesteś - myslam że już wszyscy spią i ja tak sobie po cichu.... 8) powklejam jak nikt nie będze widzał. Dzęki :D chłopak trochę niegrzeczny ostanio :evil:

Posted

INA-wreszcie foty !!! śliczne,a chłopak jaki fotogeniczny :D Ta nad jeziorkiem troszkę pod słońce tez mi sie podoba, tak jak tobie .Może nie 120,ale kilka jeszcze wlej, tyle czasu obiecywałas,że nas zarzucisz,że nie daj sie prosić :D

Posted

Ja chcę 120 i więcej :) 8)

Dziś jest tydzień wielkiego trymowania jak tylko się skończy i zarosną wszystkie łyse placki i głębokie krwawe rany :evilbat: to też coś wstawię :)

Posted

niedzwiedzica - już sie nie moglam doczekać żeby wstawic foty - tym bardziej że mialam problemy z kompem a potem z przesylką samych fot, nie wiem jesze do końca jak to się obrabia a to pod słonce jest u mnie trochę jaśniejsze i widac dokładnie że kłaczki proszą się o trymowanko :roll: ale wstawilam bo Vigo jest bardzo ruchliwy i foty sa albo w wodze albo w biegu albo juz po zabawie ale dokladnie umorusany i brudny a to było dostojne jedno takie 8)

Martini ja też trymuje ale mi pewnie zejdze dłużej niż tydzeń tym moim nożem :evilbat: trymuje wieczoromi po troszku - ale niedługo urlop i wtedy dorwę ptaszka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...