Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

borsaf wygląda, że to nie jest cały adresik. Spróbuj jeszcze, najlepiej skopiować ten srodkowy adresik jak już wrzucisz host it.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam dowody na to, że Eklersik nie tylko siedział na ringu :multi:
Stać też przez moment potrafił :wink:

A nawet w ruchu się pokazał

Posted

Uff... Udało się, to jest mój Regonik, który aktualnie gryzie bucik-gryzak.
Puszysty to on jest bo pani hodowczyni przed wydaniem go wykąpała(?)
Nie drapie się, skórę ma czystą więc mu chyba nie zaszkodziło.

Posted

Eclaris! Specjalnie wstawiłam te dwa zdjecia jako podkład twojego komentarza. Żałowałam że nie udało mi się złapać jak wywalił się na plecy. :D .Strasznie to było fajne. :P

Posted

borsaf napisał(a):
Uff... Udało się, to jest mój Regonik, który aktualnie gryzie bucik-gryzak.
Na moje oko to on wygląda na niezłego rozrabiakę :wink: :D . Może jeszcze nim nie jest, ale się wyrobi :wink: .

Posted

To możemy teraz liczyć na więcej zdjęć Regonika Puszystego?
:modla:
Miło przypomnieć sobie (tak niedawno jeszcze oglądaną w domu) niewinną szczenięcą mordkę :D

Posted

Ramir napisał(a):
Żałowałam że nie udało mi się złapać jak wywalił się na plecy. :D .Strasznie to było fajne. :P
On tylko sędziemu chciał jąderka pokazać. :wink: :lol: :lol: :lol:

Eclairs, ja Misię nauczyłam komendy "brzunio", ale na ringu jeszcze nie próbowałam. :wink:

Posted

Ramir napisał(a):
Żałowałam że nie udało mi się złapać jak wywalił się na plecy. :D .Strasznie to było fajne. :P

Mam nadzieję, że to było pierwszy i ostatni raz.
Już nie będzie wystawiany w szczeniorach więc koniec taryfy ulgowej 0X

Flaire: Jąderka już miał sprawdzone kiedy się położył.
Wybaczam mu wspaniałomyślnie i zwalam wszystko na upał!

Posted

Eclairs napisał(a):
Flaire: Jąderka już miał sprawdzone kiedy się położył.
No to co? Pochwalić się nie można? :wink:

Eclairs napisał(a):
Wybaczam mu wspaniałomyślnie i zwalam wszystko na upał!
Ot, to!

Posted

borsaf, niunio przecudny.
Eklersik mimo szczenięctwa i niewinnych potknięć na zdjeciach jednak dostojny.
Te ringi w Ustroniu to nie ringi lecz hale!
A ja mam już obolałą rąsię od trymowania Fredzi. Skąd ona ma tyle tych włosów :-?

Posted

Jura, ja czasem dłoń do trymowania obklejam taśmą. Taka srebrna, budowlana dobrze się sprawdza (można ją uciąć do odpowiedniej szerokości).

Dzięki za zdjęcia Api z Krakowa!!!

Posted

powiem wprost ..eclairs i ramir prosze przestac katowac mnie zdjeciami tych psow.To co reprezentuja obie suki .... mimo calej sympatii dla pani Erbetowskiej.I teraz wszyscy moga mnie bic.
Juz chyba mam dosc udawania ,ze jakos to wyglada.
Co do Eclairsa ... za przeproszeniem nawet jakby lezal na tym ringu to .......:-) :D

Posted

borsaf - to teraz jak już umiesz wkleiać --- pliss o więcej fotek --
Regonik ma takie ogniki w oczach :lol: :lol: :lol: taa będzie z niego
ziółko. 8) :wink:

Posted

borsaf a czemu ten Regon wyglada jak maly airedale?:-)) moze jeszcze mi powiesz ,ze on sie zachowuej jak airedale?:-)a moze powiesz ,ze to 3 airedale w Waszym sympatycznym domu:-))))?

Hmm ..z ostatniej chwili (no bo wlasnie raczylam odebrac sms z niedzieli hmm)
Miedzynarodowa wystawa Brno.CAC,CACIB,NAjl.Suka w Rasie,Zwyciezca Rasy ODRA Aluzja:-)))))))
Nie lubie tej Ivy jej wlascicielki :lol: wcale nie lubie :D przyjechala kiedys do krycia ze swoja suka ,,zobaczyla MOJA (no bo przeciez nikt nie chcial norrrmalnie jej kupic) ODRE..i ...... zabrala mi jaaaaaaa.:-))I jeszcze ja szkoli i kaze tropic..i gryzc panow w ubraniu wariata,,,,i w ogole:-))Nie lubie nie lubie nie lubie-kradziejka psow:-)))i jeszcze na dodatek sympatyczna i zyczliwa.

Posted

Aluzja - w tym domu jeśli wybrany to tylko erdel, co innego jak się jakiś zwierz przybłąka to może być kundelek lub diw koty.
Starsza Melania przyszła pod dębem urodzić i tak już została bo nie miałam serca jej wyrzucić karmiącej - dokarmiłam ją. Skąd ona wiedziąła,że w tym domu sa specjaliści? Młodsza - Szarotka to jej córka, bardziej łaskawa. Próbuje Regonika do nich przyzwyczaić ale idzie mi kiepsko. On sie chce z nimi bawić ale koty uciekają więc je goni i kółko się zamyka.
Zofia Mrzewińska to ja nie jestem ale jakoś sobie poradzę z ta menażerią.

Regonik faktycznie rośnie chyba na zadziorę bo wczoraj ugryzł w zabawie foxa, który przyszedł do nas w ramach socjalizacji. Fox 3 letni warknął ostrzegawczo więc szczeniak otworzył japę by po sekundzie zamknąć ją na policzku foxa. Pokazać brzuszek?... kołami do góry?... nic z tych rzeczy. Jak go fox czy ONek pod ogonem wącha to piruet i frontem do niuchacza z miną - nie lubię tego - odskok do tył.
Tłumaczę mu, że w tym domu nie tolerujemy zbytniej zadziorności i straszę, że może się klejnotów pozbyc bardzo szybko ale nie wiem czy dociera.
Aluzja - z imienia i nazwiska Regonik
to LIA Avanti po Prima Aspiracji i Distinctivie

Posted

Zachraniarko - zycze dobrej drogi i spokojnej. :) No i oczywiscie jak przyjedziecie , ochloniecie czekamy na relacje :lol:
no no borsaf niezly charkternik z niego bedzie :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...