INA Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Kokurs- Tu mi kolega za plecami podpowiada więc napszę: "chciałbym spróbować czy zmieszczę się do twojej paszczy"
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Wymyslilam, ale to dopiero pirewsza propozycja: " I kto glośniej szczeknie?"
INA Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Mokka - dzięki :roll: , chciałam coś śmiesznego, żeby rozweselić ten chlapowaty pierwszy dzień lata :haha:
Api Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Cześć ! Tu Api. Wpadłam na chwilkę sprawdzić co na forum. No i pewnie zostanę na dłużej (zwłaszcza jak się wreszcie w domu pojawi internet). Dzięki za wszelkie zachęty do ujawniania się. Pozdrawiają Rafał & Lena czyli przyszli właściciele, którzy dotąd śledzili z ukrycia :oops: , a z pewnością w przyszłości będą bardziej aktywni (tak jak Api) :D
Flaire Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 :multi: :smilecol: :n00b: :laola: :user: :BIG: :beerchug: Jeszcze tylko zgłoszenie do konkursu poproszę! To pyskate z otwartą paszczą po prawej to Wasze słodziutkie maleństwo :o !
KIRI Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Witamy nowych wielbicieli terierków - Hej API Flaire :D to prawdziwa kłótnia rodzeństwa. Tylko czekać jak będą sobie ogonki podgryzać :wink: :lol:
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Wow! Wreszcie ujawnieni! :BIG: Zapraszamy do przedstawienia sie!
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Flaire: Daj znac... Prosze, prosze, prosze... :D
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Flaire: Moze zabrzmi to banalnie, ale juz CIE KOCHAM! Moze w czwartek? Dostosuje sie w 100% procentach! Tylko ladnie prosze o jakies namiary! No i godzinki itd. tzn. kiedy byloby najodpowiedniej. Mam do Ciebie (nie przesadzam) miliardy pytan!
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 No i jeszcze cos mi przyszlo do mojej malej glowki (pomagal tata, Flaire ty wiesz o kogo chodzi... :D ) Trudno dogać się z siostrą! albo Cicho bądź BABO!
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Flaire: Czekam na wiesci.. a pomyslów na tytuł zdjęcia mam bez liku!! :D
Wind Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Api, Witaj :-) Fajnie, ze bardziej namacalnie pojawilas/liscie sie na Forum :-) Z Wasza Api znam sie od poczatku, tzn. od chwili jej cudownego opuszczenia brzuszka Misi. Dziewczynka jest suuper, nie tylko piekna i dorodna ale rowniez charakterna ;) Tzn. terrierowo charakterna :lol: pozdrawiam,
Flaire Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 A dzisiaj szczeniaki kończą 4 tygodnie! :BIG: :bday: :tort: :new-bday:
bogula Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Api :D ----------witaj! u nas tutaj całkiem fajnie----zapraszamy na pogaduchy, opowieści , żarciki i do galerii :D
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Witamy serdecznie nowych dogomaniaków. Musicie nadrobić zaległości, bo jak na razie, to Wasza dziewczynka jest stałą bywalczynią forum, a Wy daleko za nią. :D A solenizantom - wszystkiego najlepszego :BIG:
INA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Hej - Witaj , Witajcie Api :P szczęśliwcy będziecie mieli cudowne maleństwo :lol: Flaire- wszystkiego najlepszego dla maluchów :new-bday: :BIG: 4 tygodnie- jak ten czas leci :P W piątek będzie 2 miesiące jak nie ma Misia- wczoraj pojechał do ogrodniczego kupiłam mu malutkiego cyprysika do ogródka- nie mogłam się powstrzymać.......ta choineczka jest taka mała jak Misiu.... Ostanio mam złe sny... ...... Chciałam zobaczyć jak konkurs a tu Aga tylko ciężko pracje :wink:
aga_ostaszewska Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Ina: A co mam robic :D ? Glowka pracuje! A tak poza tym, to moze jak pogoda bedzie troszke bardzie sloneczna, to te zle sny znikna. Moze wypij sobie wiezorkiem mleczka z miodkiem, to potrafi oslodzic nawet najgorsze sny! Flaire: Najlepsze zyczenia dla Api i Ansela :new-bday:
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 A mnie się już te bachory nie podobają :evil: Ile razy dzwonię do Flaire, to one tak drą paszcze, że nie można rozmawiać, bo człowiek własnych myśli nie słyszy. :-?
Recommended Posts