Eclairs Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Obojętne przez ile godzin 'zimno' a potem 'ciepło' albo dalej 'zimno' to i tak Eklersik dostanie 'zimno' do ciamkania na te swoje ząbkowanie :lol: Przed chwilą się dowiedziałam, że szczonek miał ogromne problemy ze zjedzeniem kulek na śniadanko. Podobno już prawie nie ma tylnych ząbków i kulki musiał rozgryzać swoimi nowymi siekaczami :D Może obiadek dla ułatwienia zalać mu wodą?
niedzwiedzica Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Eclairs : siekaczami to on nic nie rozgryzie :D one do czegos innego są. Jesli zje moczone-namocz. Heksia moczonego nie lubi, Koka lubi, bo ona zje wszystko :D
INA Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Vigo niedawno przez to przechodził -- miesiąc temu :P ale jemu nic nie było pluł mlecznymi na lewo i prawo ... a z kulkami nie miał problemu bo i tak zamiast pogryzdzć - łyka je :-? 8) Jedynie jak gryzaki gryzł-- czasmi krzyknął a jak pańca podbiegła to tylko ząbek turlał sie po podlodze.
Eclairs Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 INA napisał(a):Vigo niedawno przez to przechodził -- miesiąc temu :P ale jemu nic nie było pluł mlecznymi na lewo i prawo No i co ja mam zrobić? Gdyby to był post od kogoś innego to pomyślałabym, że może jestem przewrażliwiona i przesadzam z tymi ząbkami! Ale przecież INA tez jest przeczulona :wink: na punkcie małych erdelków i nic złego nie zauważyła. No to ja jestem chyba już super hiper wrażliwa! Albo po prostu szkrabik taki delikatniusi :evil:
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Flaire, Wystawa juz tuz, tuz (Warszawa). Bede w niedziele na terierach. Czy Api bedzie wystawiana? Jesli tak lece pod ring, aby scylowi kibicowac :D
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Eclairs-chyba twój szkrabik w tej materii delikatniusi :wink: . Ja tez przewrażliwiona a wymiana ząbków u Demcia przebiegła praktycznie niezauważona -tylko podśmiewanie sie z jego szczerbatego usmiechu.Myślę że to jak u dzieci-jedne przechodzą to fatalnie; ryczą i mają gorączke a drugie bezboleśnie.Tak czy inaczej problem jest naszczęście niewielki bo przemijający.
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Wind']Flaire,Wystawa juz tuz, tuz (Warszawa). Bede w niedziele na terierach. Czy Api bedzie wystawiana? Jesli tak lece pod ring, aby scylowi kibicowac :DWind, dzięki za pamięć! Api nie będzie, ale Misia będzie! Tyle że bez mojego udziału (mnie nie będzie w Polsce), więc tym bardziej kibicowanie wskazane. Fuka będzie Misię wystawiać - jak spojrzysz na ostatnie dwie-trzy strony topiku o foksach gładkich, to tam sa niezłe wizje, jak to będzie wyglądać (Fuka w balowej sukni, etc.) Może pstrykniesz jakieś fotki? :wink: (Bardzo się cieszę na jutrzejsze z Tobą spotkanie, bo się stęskniłam. :D )
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Mam jeszcze pytanko.Czy wiecie o której godzinie będą wystawiane na Torwarze erdelki i na którym ringu.Ja narazie wiem tylko ze to w najbliższą niedzielę.Planuję wybrać sie z rodzinką tylko narazie to wszyscy przeziębieni jesteśmy :cry:
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 BEBE napisał(a):Ja narazie wiem tylko ze to w najbliższą niedzielę.Nie w najbliższą niedzielę, tylko 10.04, więc masz sporo czasu na wyzdrowienie. A o której itd. to jeszcze nie wiadomo...
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Tak czytam i czytam....... i zastanawiam sie czy wy macie airedale czy jakies porcelanowe pieseczki ;-) Dziewczyny nie wychowujcie at na hipochondrykow :-D Pozdrawiam :D
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Flaire, Dzieki za odpowiedz. Na pewno przyjde Misi kibicowac! I na pewno komplet zdjec dostaniesz. Tym bardziej, ze jesli dobrze pojdzie bede po wystawie biegac z nowym obiektywem (lufa, ktora wazy 1,5 kg :lol: :lol: :lol: ) i takie warunki to doskonaly test i sprzetu i moich umiejetnosci :-) Co do spotkania tez sie ciesze! Moze jakos sensownie doradzisz, jak uczciwie wyjechac do USA na 4 - tygodniowe zwiedzanie tego pieknego kraju, oraz Meksyku :-)
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Flaire -dzieki za informacje.Uff :) To super że dopiero w nastepną niedzielę.W takim razie stawimy się w komplecie i będziemy dopingować psiaki dogomaniaków :D
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Nitencja, Nie, ale bede jako widz, a przede wszystkim fotograf :-) No i mam nadzieje, ze moje kciuki Dogomaniakom tez sie przydadza :oops:
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Wind :) kazde kciuki sa na miare ZLOTA !!! :-D NO wiec kochani kto bedzie ?? Bedzie Fuka, Wind, Pszym i Nikit1, Bebe , Aga........ A jak my sie wszyscy poznamy :o Fuke poznam , Pszyma i Nikit widzialam w Katowicach a poza tym oni maja przystojnego psa, Wind wiem ze widzialam w Krakowie ale chyba nie poznam :oops: , Age po welshu ;-)......... Moze zrobimy kacik dogomaniakow terierowych w Wawie :lol:
czapla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A o mnie zapomnialas :cry: :wink: , a tez bede z jednym calkiem przystojnym psem :D No i na kciuki dogomaniackie tez licze, szczegolnie, ze sa na wage zlota :D
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Czapla wybacz :oops: taaaaaaa Ciebie po przystojniaku poznam :D
Darkstorm Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jak wam wszystkim zazdroszczę. niestety ja do Wawy dojechac nie mogę :cry: . będe musiał uzbroić sie w cierpliwość i czekac.
czapla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 no dobra, wybaczam :lol: taka jestem litosciwa :lol: Moj przystojniak chyba rzuca sie (nie tylko :roll: ) w oczy A kacik dogomaniacki fajna rzecz...
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No to ile dogomaniackich erdelków będzie w Warszawie.Wiem ze Misia. I jakie jeszcze ??A inne terierki ?/kerry Czapli i .....?/
aga_ostaszewska Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Wind: Wiesz jak baaardzo mile widziane sa Twoje zdjecia... Badz na 100% No i kciuki trzymaj juz teraz! Ja biedna samiutka przygotowuje Czike bez MOJEJ WSPANIALAEJ DUCHOWEJ OPIEKUNKI! Chyba, ze znajdzie sie jakis pomocnik dla mnie... :wink: Moze przy okazji zgrasz mi te fotke na CD :oops: Nitencja: Oj poznamy sie poznamy! Wind poznasz po wieeeeeelkim aparacie :lol: WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA DOPING!
BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 To rozumiem ze i jeszcze Czikę będzie mozna dopingować :D I kto jeszcze sie będzie wystawiał :confused:
aga_ostaszewska Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Welshowo bedzie mozna dopingowac Nitencje, chyba tamera, no i mnie... welshy jest dosc duzo -b bo cos kolo 13 :lol:
Wind Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 aga, Bede Cie wspierac ... przynajmniej duchowo :-) Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze :-) A co do fotki ... to przeslalam Ci ja na mail ... juz dawno temu :-) Jak sie okazalo, to jedyna jaka mam ;)
Recommended Posts