Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

A ja na obiad odkłaczam Misię. A na drugie, zaraz jadę kupić bagażnik dachowy do Mondeo. Na deser, będę przekładać boks z Yariska na Mondeo. Uff.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire napisał(a):
A ja na obiad odkłaczam Misię. A na drugie, zaraz jadę kupić bagażnik dachowy do Mondeo. Na deser, będę przekładać boks z Yariska na Mondeo. Uff.

Flaire - obiad z 3 dań??:crazyeye: toż to rozpusta w biały dzień :diabloti:

Posted

nikit1 napisał(a):
Flaire - obiad z 3 dań??:crazyeye: toż to rozpusta w biały dzień :diabloti:
nikit1, coś za bardzo Ci humorek dopisuje! :diabloti:

Posted

Flaire napisał(a):
nikit1, coś za bardzo Ci humorek dopisuje! :diabloti:

Flaire - to słońce na mnie tak działa!!! :multi:
czuję przypływ energii :Cool!:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
nikit- a dla mnie nawet wczesniej, bo jutro tylko do 12 pracuję :multi::multi::multi:

no to już gruba przesada :mad: :evil_lol:

Posted

Ale Wam dobrze z tymi weekendami :cool3:
Dzisiaj musialam wstac, o zgrozo 0 8.00, wiec ledwo trzymam sie na nogach ... z sjesty tez nici, poniewaz czekaja mnie jeszcze spotkania z Klientami i ... i kolejne przymiarki do nowego projektu ;) Jakis czas temu postanowilysmy z kolezanka, rowniez fotografikiem zalozyc bardzo fajna (naszym zdaniem ;))gazete. Plany obejmuja przyszly rok, ale juz teraz jestesmy na etapie poszukiwan felietonistow, recenzentow plyt i fotograficznych talentow :cool3: Ufff ... bedzie sie dzialo ;)

Natomiast w sobote czeka mnie duzo pracy, ale fajnej wiec nie narzekam, a potem ... potem wybywam z Majutem na trzy dni do Zakopanego z czego juz sie ciesze :multi: Troche pogramy, pobiegamy po planie, troche inni sie postrzelaja i jak to w polskim filmie, pookladaja po facjatach. Moze nawet uda nam sie zobaczyc gory i pooddychac krystalicznym :razz: powietrzem :-)

nikit, cos wczesnie zajadasz sie tym obiadkiem ;) Ale i mnie smaka narobilas, wiec chyba cos sobie zamowie :roll:

W.

Posted

[quote name='Wind']
nikit, cos wczesnie zajadasz sie tym obiadkiem ;) Ale i mnie smaka narobilas, wiec chyba cos sobie zamowie :roll:

W.

Zgłodniałam od tych gołąbków borsaf :lol:

Posted

Pogoda do d..., szaro buro i pada, na rowerze w drodze powrotnej z pracy zmokłam jak kura... Na dodatek dziś jeden z gorszych dni w moim życiu, całkiem mi się posypało... O zawodach wogóle nie myślę, a już o tym, że to MP - wcale a wcale. W przeciwnym razie nie byłabym w stanie kroku tam postawić. O poziomie jaki będziemy z białą reprezentowały boję się myśleć - ona nieprzygotowana, ja rozsypana... Ech...

Fuka - trzymaj się i przyjeżdżaj!

Zach - też się trzymaj z organizacją tego wszystkiego, jeszcze tylko 3 dni. Jestem pewna, że wszystko pójdzie super!

Posted

Ooo, na dodatek właśnie się dowiedziałam, że "Ring, na których będą się odbywały zawody znajduje się obok ringu honorowego w centralnej części wystawy." - liczyłam na to, że będzie gdzieś na uboczu, jak w Krakowie...:roll: Już widzę ćwiczącą białą w tym tłumie.... :roll:

Posted

Juz niedlugo sie spotkamy!
Czy piliście "Czarne" piffko z browaru Fortuna?? Pewnie nie, bo to mały browar, ale piffko cud miód i ultramaryna. Kilka butelek będe wiozla do Sopotu tylko nie wiem, czy dowioze, postaram się:lol:

Teraz parę niespodzianek:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Aktualnie zawody są moim najmniejszym zmartwieniem...

Życzę Ci żeby były największym.

Wind, odważna z Ciebie kobieta - wprowadzanie nowego tytułu na rynek to niesamowicie trudne zadanie. Chyba juz wiem, dlaczego Majut jest taki dzielny. Jesteś jego wzorcem osobowym. Oczywiście trzymam kciuki.

Borsaf, kalendrze są super. Ty przy komputerze zwykle tak z doskoku, a i tak zawsze coś wymodzisz.

Posted

Flaire napisał(a):
Jura, dryndnij do mnie jeśli możesz przez najbliższe 15 minut...
No dobra, już nie dryndaj - idę spać. Ale wysłałam Ci priva.

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Zach - też się trzymaj z organizacją tego wszystkiego, jeszcze tylko 3 dni. Jestem pewna, że wszystko pójdzie super!

Mam nadzieje, że tak będzie.. No i że dożyję.. Dziś przeżywam kryzys i cierpię na brak snu, a i stres daje się we znaki. Jak sobie pomyślę co czeka mnie jutro, pojutrze.. nie wspominając o niedzieli to tracę resztki animuszu :-(

Przybywających na sopocką wystawę uprzedzam, że od rana przez Trójmiasto przechodzą ulewy tak gwałtowne, że Sopot i Gdańsk miejscami zalane. Zamknięto część dróg, jak się nie zmieni sytuacja do weekendu może być kiepsko z dojazdami.

Posted

Borsaf-jeszcze raz dzieki za śliczny kalendarz :buzi: jego widok przypomniał mi,że od 15 minut Heksia ma urodziny :crazyeye: Mój, nie tak znów dawno, mały szczeniaczek jest teraz dorosłą , poważną ( ;) ) matką dzieciom która kończy dzis 3 lata....Ale niezaleznie od wieku, Hesia jest zawsze uśmiechnięta, radosna, pełna temperamentu i kochana , kochana, kochana...:loveu::iloveyou::iloveyou:
Hesiaczku :new-bday:

A oto dorosła, bardzo powazna Heśka ;) na dziesiejszych i wczorajszych spacerowych fotkach , oczywiscie w towarzystwie Koki :loveu:

Posted

Hesiu, nie spoważniej nigdy, przez długie, długie lata ciesz się zdrowiem, ogromnymi terenami do biegania, Koką, a także resztą swojego stada!
Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!

:new-bday: :tort: :BIG:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...