Ali26762 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 borsaf napisał(a):Ali, Zach wdzięczna będe za wskazówki jak tam dojechać, czy wysiąść w Gdańsku i kolejką podmiejska do Sopot-Wyścigi? Nie wiem, czy pośpiech staje w Sopocie. Jakos sie tam doturlam napewno, bo wszyscy ten Sopot chwalą i Dogomaniackiej braci tam będzie pełno. Teriery są w sobotę. Pociągi dalekobieżne nie zatrzymują się na Wyścigach, ale z Sopotu Głównego to jeden przystanek wstecz. Lepiej się cofnąć kolejką, niż jechać nią z Gdańska Głównego. borsaf, wysyłam Ci nr mojej komórki na priv, w razie czego dzwoń i pytaj.
Mokka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 rita60 napisał(a): Moze sie skusisz na jakas sesje w Lodzi, wreszcie bym miała czym zaimponowac na dogo Fama głosi, że we wrześniu mają się odbyć w Łodzi zawody agility, jeśli tak, to pewnie przyjedziemy. Jednocześnie w łódzkim oddziale nikt nic o zawodach nie wie... :evil_lol: Aha, jeszcze jedno. Nie napisałam, sorki (ale wydawało mi się, że to jakoś samo z siebie wiadomo) - wszystkie zdjęcia z frisbee są autorstwa Flaire, bo ja wtedy machałam talerzykami, a ona łapała momenty :lol: .
INA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Witam - fotek ostanio narobiło się że fju, fju i same maluszki tak jak lubie:loveu: borsaf- bardzo ale to bardzo chciałam jechać ale sprawa się trochę skomplikowała:shake: - nad morze jadę z mamą a że obie nie jesteśmy kierowcami zostaje nam autobus...jest bezpośredni z Torunia do Karwii i odwrotnie, zarezewrwował sobie termin do 12.08 ( z myślą o Sopocie:placz: )- czyli w sobotę będziemy akurat wyjeżdzać jednak gdzie będe się tułała z biedaczką a samej mamy nie puszcze w powrotną podróż -przesiadała- martwiła się o bagaż wczasowy- potem przez cały dzień ciągnęla za sobą aby wieczorem wykończona trafić na dworzec - i znowu jazda pociągiem... :shake: :cool1:
rita60 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 zadziorny ty nie znasz Gucia:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w dziale Administracja jest Gucio i tłumaczy rozniaste rzeczy takim matołom jak ja.:oops: :oops: :oops: Mokka jak bedziesz znała juz szczegoły dotyczace wrzesniowych zawodow agility to daj znac, ja nie byłam jeszcze na takich zawodach.:oops: :shake: :oops: Ali nie dziwie sie twojemu zdenerwowaniu, ja bym takiego dziada za nogi i przez okno........ z wiezowca:mad: :mad: :mad: ale co sie dziwic jak te bestie ludzkie katuja swoje paromiesieczne dzieci:angryy: :angryy: :angryy: Borsaf miło,ze zajrzałas, ale krotko i szybko. Co z apetytem marnej ? Przestancie z tymi fotami szczeniakow, bo kupie a moj TZ wywali mnie ,bo dopiero miałam mały remoncik po szczeniackich ekscesach Paryska:lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Rita Ty tu tyle nie gadaj :shake:, tylko wydrukuj sobie instrukcję którą Ci zapodałem i do roboty :mad: :cool3: :razz:
borsaf Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Nic dodać, nic ująć:mad::mad::mad:
borsaf Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Niedźwiedzica jeżeli trzy pierwsze foty to szczylek Hesi sprzed miesiąca... to on w takim tempie Eyka zakasuje. Oko nacieszyłam. Shaggy, widac, że trafił do wspaniałego domku. Może w przyszlosci mniej "użyteczny" będzie, ale za to jaki koffany:lol:
borsaf Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Donosze wszem i wobec, ze anorektyczka zmieniła sie w niejadke i wszyscy są w 7 niebie. Poniewaz na tydzień wyemigrowała do Wrocka mam komp dla siebie, co widac na załączonym obrazku:lol:
rita60 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 zadziorny, borsaf bardzo wam dziekuje za zyczliwe podejscie :cool3: :cool3: :cool3: do mojej konwersacji. Przeca po to jest dogomania, nieprawdaz:comp26: zadziorny instrukcja wydrukowana:czytaj: :czytaj: :czytaj:
niedzwiedzica Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Borsaf-to nie szczyl Hesi,ale szczylka-dziewczynka :evil_lol: a zdjecie spzred ponad miesiąca-sprawdziłam w metadanych foty, bo nie pamiętałam, kiedy je robiłam tak dawno to było-29 czerwca. A maluchy Hesi sa naprawdę fajne-aportują z niesamowitą pasją, Chipsik pływa jak motorówka, Cave i Capriola Polskę zwiedzaja z rodzinami, super ! Fajnie,że Ulka zaczyna cos pojadać. Powiedz jeszcze,że wyniki wszystkich jej badań sa ok ( bo sa,jestem pewna ;)) ...
zadziorny Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 rita60 napisał(a):zadziorny, borsaf bardzo wam dziekuje za zyczliwe podejscie :cool3: :cool3: :cool3: do mojej konwersacji. Przeca po to jest dogomania, nieprawdaz:comp26: zadziorny instrukcja wydrukowana:czytaj: :czytaj: :czytaj: No to czekamy na foty :mad: ;)
rita60 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 zadziorny napisał(a):No to czekamy na foty :mad: ;)Tylko bez przemocy:help1: :help1: :help1: :evil_lol: :evil_lol:
zachraniarka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):A ja jutro bawię się po pracy w petsitter - będę zabawiała Cynię, maliniaczkę przez parę godzin. :loveu: Zach - nie masz może ochoty wpaść z szorstkim do parku oliwskiego? Będę tam z Cynią od 17.00. Jakby co daj mi znać SMSem, ok? Niestety na 17:00 mam trening SAR, a potem jeszcze tysiąc rzeczy do zrobienia w związku z MP OB.. Szkoda wielka, bo chętnie bym się z Wami dwoma spotkała..
zachraniarka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Uff nadrobiłam zaległości.. Wszystkie foty są absolutnie wspaniałe, choć te ze szczeniakami najsłodsze, nic tylko schrupać :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo też cieszy, że dzieciaki pełne pasji :multi: Mam nadzieje, że wkrótce to będzie widać na zawodach. To aż wstyd, że tak wspaniała użytkowo rasa i nigdzie jej w sporcie nie widać.. Różne psy startują, wszelkich maści, wielkości, a gdzie te erdele? No ale teraz myślę, że to się zmieni i AT pokażą co potrafią, bo póki co Eriksonki samotnie się czują.. Jeden Eyk, który nie daje szans nawet innym rasom.. No i Ludwiśku, którego czeka debiut.. o mamo już za tydzień :-o :-o :-o borsaf super, że przyjeżdzasz do Sopotu!! Z tego co przeczytałam między wierszami niedzwiedzica też będzie! Z przyjemnością Was poznam na żywo :multi: INA a Ty będziesz czy nie będziesz, bo pamiętam, że planowałaś.. :roll:
Jura Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Borsaf, obrze, że z Ulką dobrze. Zobaczycie, jak przyjdą chłody, zadba o warstwe tłuszczową. Niedźwiedzica, Zach, pisałyście o dzieciach Eyka w Polsce. Podajcie jakieś szczegóły.
Jura Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 rita60 napisał(a):dopiero miałam mały remoncik po szczeniackich ekscesach Paryska:lol: :lol: :lol: Parys i ekscesy. Wcześniej się do nich nie przyznawałaś :evil_lol:. INA, oczywiście od razu zwróciłam uwage na dziurki w namiociku. Równiutkie. Czyżby myzka dobrała się do złożonego namiociku.
fjolka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 witam wszystkich:bye: u nas leje od rana:multi: a przed chwilka znalazlam mleczaka :jumpie: schowalam juz na pamiatke. tz twierdzi, ze jestem :stupid: oczywiscie potwierdzam:p
fjolka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 czy wy tez nie widzicie pierwszych szczeniakowych fot??? a rano jeszcze byly:roll:
borsaf Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Fjolka ja tez tych pierwszych szczeniakowych fotek nie widzę i także na topiku Dogomaniaków mam pusto:placz:
niedzwiedzica Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A u mnie foty Sezama widac :crazyeye: no ,nie wiem, czy wszystkie,ale sa takie piekne łapki,a one chyba jako jedne z pierwszych fot były, jest maluch na spacerze,w ogrodzie.. zach -do Sopotu jadę, to juz na 100 % zaklepana wycieczka, Heśka jedzie ze mna, w odwiedziny do synka :loveu: jura-a co chcesz wiedzieć o tych dzieciach Eyka ? wiem o tym ostatnim miocie,o poprzednim wie cos zach :p
zachraniarka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jura napisał(a):Niedźwiedzica, Zach, pisałyście o dzieciach Eyka w Polsce. Podajcie jakieś szczegóły. Ja wiem tylko tyle, że były w hodowlach "od Felsztyna" i "Zotowskie Bory".
Flaire Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 niedźwiedzica napisał(a):jura-a co chcesz wiedzieć o tych dzieciach Eyka ? wiem o tym ostatnim miocie,o poprzednim wie cos zach :p Nie wiem jak Jura, ale tak na początek, ja zadałam jakiś czas temu następujące pytania: Flaire napisał(a):Po jakich suczkach? W jakim są wieku? Czy były kryte na podstawie jego niemieckich papierów, czy też on ma polskie uprawnienia hodowlane?
niedzwiedzica Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Flaire napisał(a):zach, napisz coś więcej o polskich dzieciach Eyka... Po jakich suczkach? W jakim są wieku? Czy były kryte na podstawie jego niemieckich papierów, czy też on ma polskie uprawnienia hodowlane? No i witaj po powrocie ze wschodu! :-) Jak się sama, Flaire, cytujesz, to cytuj dokładnie ;) mnie nie pytałaś, tylko zach :evil_lol:
niedzwiedzica Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wiem co nieco o najmłodszych dzieciach Eyka, z hodowli Złotowskie Bory. Maja teraz ponad 6 tygodni. Jest ich 5,albo 3 dzieczynki i 2 chłopców albo na odwrót,ale rozkład 2 :3.
borsaf Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mam nadzieje, ze trafia w dobre ręce, czyt.mlode, sportowe. Jakby do mnie trafily to cały ich potencjal by sie zmarnował itylko koffane by były.
Recommended Posts