Wojtek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A ten świń to ostatnio najlepszy kolego Fu. Widac, że jemu też przypadła do gustu... :cool3: :lol: Mokka, - oststnie zdjęcie w deche!
rita60 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 fjolka dopiero teraz zauwazyłam swoja pomyłke, oczywiscie,ze Sezam jest twoj i tylko twoj. Ja tez niedawno na forum wiec musisz byc wyrozumiała co do moich wpadek.:lol::lol::lol::evil_lol:.Pisałas,ze twoj erdelek to Sezam Kementari, czyli znowu powinowactwa z dogomaniakami. Te powiazania wytłumacza ci inni, bo ja cienka w tym jestem.Co do uszu to czy to wazne, wazne jest to jak erdel przytula swoj pysk do mojego policzka.:roll::roll::roll:Mokka foty cudne, a siostra Paryska rewelacyjna.:loveu::loveu::loveu:
rita60 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wojtek foty twojej Fugi wspaniałe, szczegolnie jak spi z tym swiniem czy swinka. Takie słodkie.:razz::lol::razz:
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mokka, dzięki! :modla: Z tą ostatnią fotką to było tak, że gdy ja zdecydowała się sobie popływać, to Lotka przez jakiś czas obserwowała mnie z brzegu, ale w miarę, jak się oddalałam, robiła się coraz bardziej niespokojna. W końcu nie zdzierżyła napięcia i rzuciła się w otchłanie na ratunek. Gdy do mnie dopłynęła - zawróciła i obie popłynęłyśmy z powrotem do brzegu. To właśnie uchwyciła na zdjęciu Mokka. :-) Jak widać, pływaczka z niej jeszcze taka sobie, pływa głównie kraulem ;-), chociaż czasem, gdy płynie do brzegu już z aportem w pysku, to płynie po piesku. Wojtek, fajna Fu i prosiak!
Flaire Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wojtek napisał(a):Nie, no sorry, ale ta panierowana to Lotka?! Toż to już stara baba!!! ;) :lol: :loveu: W tej ostatniej serii, wszystkie serdele to Lotka. Dla zmyły nosi przy obroży Misiną niebieską kosteczkę-adresówkę. :evil_lol:
fjolka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 o matko udalo sie huuuraaa:multi::multi::multi: teraz kochani zasypie was fotami smrodka mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko
rita60 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 fjolka napisał(a):o matko udalo sie huuuraaa:multi::multi::multi: teraz kochani zasypie was fotami smrodka mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwkofjolka piesek słodki, co ty chcesz od jego uszkow. A ja nie umiem wklejac fot:placz::placz::placz:
fjolka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 wojtek prawda, ze pieknis z niego:loveu: taki slodzik z diablem za skora,uwielbiam go:loveu: rita uszka spaskudzily sie jakis tydzien temu, a zdjecia zapodaje chronologicznie i to sa nasze pierwsze wspolne dni
Wojtek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wojtek napisał(a):fjolka!!! A cóż to za ślicny pjesek? :loveu: No to nawijaj! I wklejaj foty!!! :loveu:
Nitencja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 juz jest ok :) ciekawe czy sie czuje teraz jakby mial kaca ??:p
fjolka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 nitencja mizianka dla jaska od nas a oto moja ulubiona psia czesc :lol: chociaz nochal tez ubostwiam, ale niestety aparat mam raczej slaby i nie moge focic go tak jakbym chciala
swallow Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Uff dokopałam się do postu, w którym Nitencja napisała co się stało Jantarowi. Strasznie jesteście płodni w tym pisaniu :evil_lol: Nitencja ja z całą moją ekipą trzymam kciuki żeby Jantar doszedł do kondycji jak najwcześniej. A tak przy okazji to wiadomo skąd mu sie ta narośl wzięła?? Robisz badania co to było, czy od razu wiadomo, że to nic poważnego?? Fjolka - śliczny maluch, a ujęcie świetne Wojtek - bardzo ładnie robisz swoją Fu
fjolka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 rita60 napisał(a):fjolka piesek słodki, co ty chcesz od jego uszkow. A ja nie umiem wklejac fot:placz::placz::placz: dziekuje, uszka dzisiaj ponownie podkleilam,ale jesli mimo to bedzie przypominal gremlina to dla mnie nie bedzie mialo to znaczenia. foty wkleilam po raz pierwszy i uwierz mi, ze to naprawde nie jest trudne, a instrukcje znalazlam w tym topiku, podal ja chyba zadziorny
Jura Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Fjolka, nie mogę, jaki słodziak. Wklejaj, wklejaj. I Ty Terry też wklejaj. Jak napisał Wojek, Lotka to już stara baba :evil_lol: , więc chętnie będziemy odchowywać nowe szczeniaki. Melduję, że Fredzia miała gruczolaka, więc jak się doczytałam nie jest najgorzej. (Wcześniej się zdenerwowałam, bo niestety nastąpiły przekłamania na linii). Jak podano w Wikipedii: Gruczolak (łac. adenoma) - łagodny nowotwór nabłonkowy, wywodzący się z nabłonka gruczołów wydzielania zewnętrznego i wewnętrznego (w tym układu APUD) oraz z przewodów tych gruczołów. Zalecenia - obserwować. Wychodzi na to Nitencjo, ze jesteśmy w jednym klubie. Trzymam kciuki za Jaśka.
INA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nitencja - dwie łapki wygolone? - masz tu towarzysza niedoli do kompletu z jedną ale dośc sporo wygoloną;) nie wiem ale chyba wywołałam wilka z lasu- dziś jak przyszłam z pracy zauważyłam u Vigo krostę, kurzajkę narośl albo jak ją tam zwał koło oka- na samej czarnej obwódce- najpierw myślalam że to płaczka a potem mini kleszcz- teraz akurat przed samym wyjazdem- mam nadzeję że to nic złego nie jest.... fiolka - słodki ten Twój maluszek - dawaj więcej fot - ma bardzo niewinne oczka Wojtek - nie mogę się napatrzyć na twoją Fu - pięknie wystruganą - świński ryjek w roli amanta coś nie pasuje mi do pięknej Fu;) Mokka - masz dobre oko i... chyba całkiem niezły aparat:razz:
fjolka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ina niewinne oczka to on potrafi robic i to chyba nie musze mowic w jakich momentach:razz: wlasnie przed chwila uraczyl mnie tym swoim spojrzeniem i wyzebral troche salaty, chociaz powinnam powiedziec, ze raczej zapracowal sobie... pieknie waruje na salate :shiny: jura wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki za twoja sunie oki wklejam kolejne zdjecia, mam nadzieje, ze flaire mnie nie pogoni do galerii;) i "niewinne" oczeta ;)
Terry Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Fjolka cudenko ten Twoj piecho. Pewnie tez jest takim swirem jak moja mala. Dzisiaj zlapalam ja na goracym uczynku:lol: . Najpierw porwala zyrafke a potem rozprawila sie z wozkiem kiedy bieganie sie juz troche znudzi to najlepiej odpoczywa sie na zjezdzalni
zachraniarka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale fajne szczeniaki na naszym topiku!!! :loveu: :loveu: :loveu: Nitencja, Jura trzymam kciuki za wasze serdle, co by wszelkie paskudztwa trzymały się od nich daleko!! Dużo zdrówka!! Mokka, Flaire foty z wypoczynku superowe!! Ale mieliście fajnie! A na tym pozowanym zdjęciu grupowym jakaś czarna zwłoka Wam się zaplątała :evil_lol: :evil_lol:
Terry Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Niedzwiedzica uspokoilas mnie troche z tymi uszami. Luka wlasciwie nie ma takich zlych tych uszkow, oba sa ladne w literke V i przylegaja do glowy , tyle tylko , ze jedno jest zalamane ciut nizej niz drugie i dlatego mylsalam o tym klejeniu , ale moze faktycznie jeszcze sie to zmieni.
coztego Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nitencja napisał(a):juz jest ok :) ciekawe czy sie czuje teraz jakby mial kaca ??:p Kaca to on będzie miał jutro ;) Niech się goi, jak na psie :kciuki: Ależ nam przybyło mini-erdelków :multi: Same cudziki! :loveu: Mokka, super foty! Wujek Leon jest boski :loveu: Leokadia i Misiolek oczywiście tez piękne... ;)
Recommended Posts