Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

A ten świń to ostatnio najlepszy kolego Fu. Widac, że jemu też przypadła do gustu... :cool3: :lol:

Mokka, - oststnie zdjęcie w deche!

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

fjolka dopiero teraz zauwazyłam swoja pomyłke, oczywiscie,ze Sezam jest twoj i tylko twoj. Ja tez niedawno na forum wiec musisz byc wyrozumiała co do moich wpadek.:lol::lol::lol::evil_lol:.Pisałas,ze twoj erdelek to Sezam Kementari, czyli znowu powinowactwa z dogomaniakami. Te powiazania wytłumacza ci inni, bo ja cienka w tym jestem.Co do uszu to czy to wazne, wazne jest to jak erdel przytula swoj pysk do mojego policzka.:roll::roll::roll:Mokka foty cudne, a siostra Paryska rewelacyjna.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mokka, dzięki! :modla:

Z tą ostatnią fotką to było tak, że gdy ja zdecydowała się sobie popływać, to Lotka przez jakiś czas obserwowała mnie z brzegu, ale w miarę, jak się oddalałam, robiła się coraz bardziej niespokojna. W końcu nie zdzierżyła napięcia i rzuciła się w otchłanie na ratunek. Gdy do mnie dopłynęła - zawróciła i obie popłynęłyśmy z powrotem do brzegu. To właśnie uchwyciła na zdjęciu Mokka. :-)

Jak widać, pływaczka z niej jeszcze taka sobie, pływa głównie kraulem ;-), chociaż czasem, gdy płynie do brzegu już z aportem w pysku, to płynie po piesku.

Wojtek, fajna Fu i prosiak!

Posted

Wojtek napisał(a):
Nie, no sorry, ale ta panierowana to Lotka?! Toż to już stara baba!!! ;) :lol: :loveu:
W tej ostatniej serii, wszystkie serdele to Lotka. Dla zmyły nosi przy obroży Misiną niebieską kosteczkę-adresówkę. :evil_lol:

Posted

fjolka napisał(a):
o matko udalo sie huuuraaa:multi::multi::multi:
teraz kochani zasypie was fotami smrodka
mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko
fjolka piesek słodki, co ty chcesz od jego uszkow. A ja nie umiem wklejac fot:placz::placz::placz:

Posted

wojtek prawda, ze pieknis z niego:loveu: taki slodzik z diablem za skora,uwielbiam go:loveu:

rita uszka spaskudzily sie jakis tydzien temu, a zdjecia zapodaje chronologicznie i to sa nasze pierwsze wspolne dni

Posted

nitencja mizianka dla jaska od nas

a oto moja ulubiona psia czesc :lol: chociaz nochal tez ubostwiam, ale niestety aparat mam raczej slaby i nie moge focic go tak jakbym chciala

Posted

Uff dokopałam się do postu, w którym Nitencja napisała co się stało Jantarowi. Strasznie jesteście płodni w tym pisaniu :evil_lol:

Nitencja ja z całą moją ekipą trzymam kciuki żeby Jantar doszedł do kondycji jak najwcześniej. A tak przy okazji to wiadomo skąd mu sie ta narośl wzięła?? Robisz badania co to było, czy od razu wiadomo, że to nic poważnego??

Fjolka - śliczny maluch, a ujęcie świetne

Wojtek - bardzo ładnie robisz swoją Fu

Posted

rita60 napisał(a):
fjolka piesek słodki, co ty chcesz od jego uszkow. A ja nie umiem wklejac fot:placz::placz::placz:

dziekuje, uszka dzisiaj ponownie podkleilam,ale jesli mimo to bedzie przypominal gremlina to dla mnie nie bedzie mialo to znaczenia.
foty wkleilam po raz pierwszy i uwierz mi, ze to naprawde nie jest trudne, a instrukcje znalazlam w tym topiku, podal ja chyba zadziorny

Posted

Fjolka, nie mogę, jaki słodziak. Wklejaj, wklejaj. I Ty Terry też wklejaj. Jak napisał Wojek, Lotka to już stara baba :evil_lol: , więc chętnie będziemy odchowywać nowe szczeniaki.

Melduję, że Fredzia miała gruczolaka, więc jak się doczytałam nie jest najgorzej. (Wcześniej się zdenerwowałam, bo niestety nastąpiły przekłamania na linii). Jak podano w Wikipedii:
Gruczolak (łac. adenoma) - łagodny nowotwór nabłonkowy, wywodzący się z nabłonka gruczołów wydzielania zewnętrznego i wewnętrznego (w tym układu APUD) oraz z przewodów tych gruczołów.

Zalecenia - obserwować.

Wychodzi na to Nitencjo, ze jesteśmy w jednym klubie. Trzymam kciuki za Jaśka.

Posted

Nitencja - dwie łapki wygolone? - masz tu towarzysza niedoli do kompletu z jedną ale dośc sporo wygoloną;)
nie wiem ale chyba wywołałam wilka z lasu- dziś jak przyszłam z pracy zauważyłam u Vigo krostę, kurzajkę narośl albo jak ją tam zwał koło oka- na samej czarnej obwódce- najpierw myślalam że to płaczka a potem mini kleszcz- teraz akurat przed samym wyjazdem- mam nadzeję że to nic złego nie jest....

fiolka - słodki ten Twój maluszek - dawaj więcej fot - ma bardzo niewinne oczka
Wojtek - nie mogę się napatrzyć na twoją Fu - pięknie wystruganą - świński ryjek w roli amanta coś nie pasuje mi do pięknej Fu;)
Mokka - masz dobre oko i... chyba całkiem niezły aparat:razz:

Posted

ina niewinne oczka to on potrafi robic i to chyba nie musze mowic w jakich momentach:razz: wlasnie przed chwila uraczyl mnie tym swoim spojrzeniem i wyzebral troche salaty, chociaz powinnam powiedziec, ze raczej zapracowal sobie... pieknie waruje na salate :shiny:
jura wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki za twoja sunie

oki wklejam kolejne zdjecia, mam nadzieje, ze flaire mnie nie pogoni do galerii;)

i "niewinne" oczeta ;)

Posted

Fjolka cudenko ten Twoj piecho. Pewnie tez jest takim swirem jak moja mala. Dzisiaj zlapalam ja na goracym uczynku:lol: .

Najpierw porwala zyrafke

a potem rozprawila sie z wozkiem

kiedy bieganie sie juz troche znudzi to najlepiej odpoczywa sie na zjezdzalni

Posted

Ale fajne szczeniaki na naszym topiku!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Nitencja, Jura
trzymam kciuki za wasze serdle, co by wszelkie paskudztwa trzymały się od nich daleko!! Dużo zdrówka!!

Mokka, Flaire
foty z wypoczynku superowe!! Ale mieliście fajnie!
A na tym pozowanym zdjęciu grupowym jakaś czarna zwłoka Wam się zaplątała :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Niedzwiedzica uspokoilas mnie troche z tymi uszami. Luka wlasciwie nie ma takich zlych tych uszkow, oba sa ladne w literke V i przylegaja do glowy , tyle tylko , ze jedno jest zalamane ciut nizej niz drugie i dlatego mylsalam o tym klejeniu , ale moze faktycznie jeszcze sie to zmieni.

Posted

Nitencja napisał(a):
juz jest ok :) ciekawe czy sie czuje teraz jakby mial kaca ??:p

Kaca to on będzie miał jutro ;)
Niech się goi, jak na psie :kciuki:

Ależ nam przybyło mini-erdelków :multi: Same cudziki! :loveu:

Mokka, super foty! Wujek Leon jest boski :loveu: Leokadia i Misiolek oczywiście tez piękne... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...