zadziorny Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='swallow']Kochani jest taki domek, który spełniłby praktycznie oczekiwania wszystkich (tak myślę, że są tam te wszystkie rzeczy o których pisaliście). Wysłałam fotki chatki do Zadziornego, Ali, Flaire, Ibolyi i Niedzwiedzicy (do tych mam tylko adresy mailowe), Zadziorny na pewno roześle je dalej tym którzy będą chcieli Dla mnie bomba :ylsuper:. Jednak najlepszy jest ten tekst na początku :evil_lol: :eviltong:. Wprawdzie brakuje mi pomieszczenia dla piesów, ale przypuszczam, że coś by można było zaadoptować na ich potrzeby :cool3: :p
zadziorny Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Ali26762']zach - powodzenia na mistrzostwach! Zakasujcie z Ludwiniem wszystkich i wracajcie szczęśliwie jako zwycięzcy i miszczowie! :multi: :multi: :multi: Ja też Wam tego Miszczostwa Świata z całego serca życzę
aga_ostaszewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Wind']A teraz pytanie z innej beczki ;) Poszukuje, gdzies w okolicach Wawy klimatycznej, malej stacji PKP :-) Poszukuje rowniez fajnych lokomotyw i wagonow, ktore mozna swobodnie fotografowac :razz: Za info bede dzwieczna :loveu: Wiem, ze w Sochaczewie jest jakies muzeum kolejki...to blisko warszawy... i wydaje mi sie, ze z fotami tez problemu nie bedzie! zach: Bardzo mocno trzymamy za Was kciuki!
Wojtek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wind napisał(a):A teraz pytanie z innej beczki ;) Poszukuje, gdzies w okolicach Wawy klimatycznej, malej stacji PKP :-) Poszukuje rowniez fajnych lokomotyw i wagonow, ktore mozna swobodnie fotografowac :razz: Za info bede dzwieczna :loveu: Pod Poznaniem jest jedyna chyba w Polsce prywatna stacja PKP. Odwalona i z klimatem. :cool3:
Wind Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 aga, Dzieki, tez je wyczailam. To chyba nawet Muzeum kolejki waskotorowej. Cos tez powinno sie znajdowac na tylach Placu Zawiszy. Musze to sprawdzic. Wojtus, Tiaaaa ... ten Poznan to wyjatkowo blisko Wawy ... w szczegolnosci na kieszonkowej mapie :evil_lol: zach, Gratuluje decyzji! Umiejetnosc przygotowania psa i siebie do jakiegokolwiek startu w zawodach jest bardzo cenna i ... jakze nieczesto spotykana ;) O ile potrafie zrozumiec i mocno popieram "starty" poza konkurencja (aby zaznajomic siebie i psa z atmosfera), o tyle starty na powaznie z kulejacymi cwiczeniami lub kiepska motywacja sa dla mnie zupelnie niezrozumiale. Pospiech jest chyba tutaj zlym doradca ... Chociaz jak zwykle, rozumiem i szanuje zupelnie inne opinie, bo ilez ludzi tyle pogladow na dany temat :-) zach, a podchodzisz do konkurencji w Sopocie? No i oczywiscie trzymam kciuki za popisy na gruzach! :multi:
Wojtek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wind napisał(a):Tiaaaa ... ten Poznan to wyjatkowo blisko Wawy ... w szczegolnosci na kieszonkowej mapie :evil_lol: Plener - ważna rzecz... Pamiętasz jak Pazura w "Nic śmiesznego" wywiózł rezysera w zaj****y las? :lol:
Wind Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wojtek napisał(a):Plener - ważna rzecz... Pamiętasz jak Pazura w "Nic śmiesznego" wywiózł rezysera w zaj****y las? :lol: No jasne, ze pamietam :evil_lol: "Nic smiesznego" to dla mnie niemal kultowy film :cool3: A pamietasz tego psa, ktory jazgotal w windzie. To Hot'cik naszej trenerki agility z Fortu :razz: Dzisiaj juz staruszek, ale wtedy pelen hocikowego wigoru :loveu:
Flaire Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wind, w sklepach modelarskich można nabyć miniatury stacji kolejowych o dowolnym klimacie... Jak również ciuchcie z dowolnej epoki. Na zdjęćiu i tak nikt nie pozna, że to miniaturki. ;-) A jeśli ptrzeba w tym plenerze umieścić ludzi, to od czego jest Photoshop? ;-)
Wojtek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wind napisał(a):No jasne, ze pamietam :evil_lol: "Nic smiesznego" to dla mnie niemal kultowy film :cool3: A pamietasz tego psa, ktory jazgotal w windzie. To Hot'cik naszej trenerki agility z Fortu :razz: Dzisiaj juz staruszek, ale wtedy pelen hocikowego wigoru :loveu: No proszę! Ja dostaję spazmów przy scence z latryną, jak Czarek przytrzymując deskę palcami... :turn-l:
nikit1 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wind napisał(a):nikit, podpis ok, ale co sie stalo z glowa psa? Czemu od gory jest taka plaska? :razz: ehhhh... sama się zdziwiłam jak zobaczyłam tą fotkę.. :lol:
coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 nikit1 napisał(a):ehhhh... sama się zdziwiłam jak zobaczyłam tą fotkę.. :lol: Nie wiedziałaś, że masz takiego plackatego psa? :cool3: Mam nadzieję, że jego dzieci nie odziedziczyły tej charakterystycznej cechy ;) A wracając do chatynki Wojtka i przesłanego mailem pomysłu: z takim widokiem za oknem, mogłabym mieszkać w szałasie :p
Ali26762 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Noooo, widok przedni, przyznaję. Chyba sypialnia mi się najbardziej podobała :)
borsaf Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Już kiedys ta "kurną chatkę" widziałam, ale ja siebie nie wyobrażam w takiej scenerii. Za duuuża dla mnie. Wszystko na pokaz, nic sielskiego bałaganu, porozrzucanych zabawek:mad:, chyba bym już nie umiała w takich apartamentach egzystować. Oczywiście tą chatkę przyjęłabym tylko pod warunkiem, że tabun pracowników przynależałby do niej bo nie wyobrażam sobie mycia chocby okien, nie mówiąc o utrzymaniu zieleni. Zawsze moj TZ powtarza, że baseny bardzo lubi u przyjaciół.:evil_lol:
rita60 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nieładnie dogomaniacy, ja nie dostałam domku, dlaczego ?:cool3::cool3::cool3::lookarou::lookarou::lookarou:
coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='rita60']Nieładnie dogomaniacy, ja nie dostałam domku, dlaczego ?:cool3::cool3::cool3::lookarou::lookarou::lookarou: Najwyraźniej Twojego adresu e-mail nie ma jeszcze w bazie danych zadziornego :niewiem: Już Ci wysłałam ;)
rita60 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='coztego']Najwyraźniej Twojego adresu e-mail nie ma jeszcze w bazie danych zadziornego :niewiem: Już Ci wysłałam ;) Coztego czy wysłałas na adres e-mailowy ? Sprawdzałam, nic nie ma.:shake::shake::shake:Jeszcze jedno zapytanie, kiedy otwieram panel uzytkowniak, jest tam taka rameczka 'Nowe subskrybowane tematy' na czym to polega:oops::oops::oops: Zadziorny dlaczego nie masz mojego adresu e-mail ?:lookarou::lookarou::lookarou:
coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='rita60']Coztego czy wysłałas na adres e-mailowy ? Tak, ten który masz w profilu. Może jeszcze idzie, poczekaj cierpliwie ;) Jeszcze jedno zapytanie, kiedy otwieram panel uzytkowniak, jest tam taka rameczka 'Nowe subskrybowane tematy' na czym to polega:oops::oops::oops: Subskrybowane tematy to te, w których się wypowiedziałaś, po napisaniu postu w danym temacie, automatycznie jest on wpisywany na listę subskrypcji. Ta rameczka "Nowe subskrybowane tematy" pokazuje Ci wszystkie subskrybowane wątki, w których są jakieś nowe posty, jeszcze przez Ciebie nie czytane. Nie wiem czy jasno wyjaśniam? :hmmmm: ;)
rita60 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Wojtek']No proszę! Ja dostaję spazmów przy scence z latryną, jak Czarek przytrzymując deskę palcami... :turn-l: Wojtek a ta scena kiedy, pada deszcz a Czarek dzwoni z budki do rezysera.:loveu::loveu::loveu:
Gosia_i_Luka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kiedyś była mowa o erdlu, któremu wyłysiały dwa symetryczne placki na grzbiecie. Czy wiadomo, co to w końcu było? Flaire, pamiętam, że chyba coś na ten temat wiedziałaś? Podobny przypadek ma bokserka jednej z moich pań z pracy i obiecałam zapytać, bo kojarzyłam, że właśnie na erdlach było to opisywane...
rita60 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Słuchajcie czy ktos z was wie cos na temat , jak potoczyły sie losy Frotki wystawionej w Allegro ?:-(:-(:-(
borsaf Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gosia-Luka o ile dobrze pamietam to Niedźwiedzica ten post napisała. To byl erdelek jakiegos profesora i wszędzie z nim jeździli i wszelkie badania miał porobione. Ja nie umiem szaleć na forum ale poszukaj w postach Nieźwiedzicy. Jak sie myle to sorry
zadziorny Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='rita60'] Zadziorny dlaczego nie masz mojego adresu e-mail ?:lookarou::lookarou::lookarou: Bo mi go jeszcze nie podałaś :shake: :cool3: ;)
borsaf Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witajcie, Ale tu pusto na erdelkach sie zrobilo. Widać, ze wakacje w pełni. Wszyscy albo sie wczasuja:cool1:, albo ciężko zapracowani:placz: Za dwa tygodnie z hakiem Sopot. Cały czas sie wybieram, narazie nie widac przeszkód na horyzoncie. Ide na poranny spacerek choc Regon tylko jedno oko otworzył i śpi dalej. Pana nie ma, a to on jest od rannego wybiegu, z pansia idzie sie wieczorkiem. Roczny pies i taki rutyniarz:crazyeye:
borsaf Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 My już po spacerku z kapielą. Regonik ładnie do wody wchodzi sam, nawet nie trzeba go zachęcać. Wejdzie, i patrzy z miną: no, gdzie ten kijek? Rzucam, i płynie do niego, no... moze ze 2 metry, ale bez gruntu. Codziennie jest lepiej, odwazniej. Przy podejmowaniu kijka nachłepce się chlopak wody...a jak przebiera wtedy nogami:evil_lol:...i sobie ten kijek odpływa hiihi, ale nie odpuścił, przyniósł z 5 razy. Potem już inne pieski zaczęły się schodzić więc my do domciu. Niech żyje lato!
Recommended Posts