rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Borsaf wielkie dzieki, chyba sie wzruszyłam:bigcry::bigcry::bigcry:
bos Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 rita, z okazji miesięcznicy i ja zagram cos dla ciebie ....potem kieliszek dobrego wina ........:cool3: :lol: . .....do tego piekny kwiat......:loveu: ....i wyprawa statkiem na zachód słońca........:loveu: Miło że jesteś z nami:loveu: :lol: ;) ;) :lol:
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bos ale mnie miło zaskoczyłes wino, kwiaty, rejs statkiem no i twoja gra to mistrzostwo swiata. Dzieki.:crazyeye::oops:
borsaf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bos, błagam Cię, nie spadnij z tego taboreciku! Uważaj na swoje drugie kolanko:lol:
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='borsaf']Bos, błagam Cię, nie spadnij z tego taboreciku! Uważaj na swoje drugie kolanko:lol: Borsaf skad wiesz, ze siedzi na taboreciku ?:shake::shake::shake:
borsaf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Rita, przeca to widać na załączonym obrazku. Jeszcze poduszeczke sobie podlożył, żeby przy ewentualnym lądowaniu mieć miękko pod ....
coztego Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 borsaf, to nie poduszeczka tylko bosowe buciki :lol: Rameczki pierwsza klasa :klacz:
bos Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja też bym chciał naumieć się takowych cudności , borsaf a Ty zawsze mówiłaś że do kompa zdolności nie masz......:multi: :multi: :lol:
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bos co tak dziwnie piszesz, czyzby Jazon wygryzł ci pewne literki z klawiatury.............
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Sorry Bos juz sie naprawiło. Ciekawa jestem, ktory moderator ma dyzur .........
borsaf Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Rita, Bos to nie ja mam zdolności, to moja córcia mi te ramki skądś wzięła. Mam taki program na pulpicie ale nie umiem jeszcze z niego korzystać. Jak córa zjedzie z działki to dam wam adres i namiary. Ja chciałam to juz uczynić, otworzyłam, niby skopiowałam i... nie umiem zamknąć:oops: Tam nigdzie nie widać żadnego krzyżyka do zamknięcia? No, to mam pasztet!
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Borsaf nie wstydz sie, ja mam ciagle takie problemy.
Flaire Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Uff, właśnie z suczami wróciłyśmy z Mazur... Miał być krótki, jednodniowy wypad, ale po pierwsze nie wygrzebałam się na czas, po drugie - było tam zbyt fajnie, żeby od razu wracać, a po trzecie, miałam ze sobą na wszelki wypadek namiocik, pożyczony od Mokki :cool1: . Więc żeśmy sobie z suczami ponamiotowali przez dwi nocki nad jeziorkiem i było nam bardzo dobrze. :lol: Sucze pływały wpław i na rowerze wodnym, ja również, zbierałyśmy grzyby (kurki i maślaczki), jadłyśmy dużo, biegałyśmy i spałyśmy. Na Mazurach nie było upalnie, i w piątek i w sobotę po południu były ulewne burze, które ochłodziły powietrze. Pierwszą burzę napotkałam po drodze: gdy wyjeżdżałam z Warszawy, termometr samochodowy (zewnętrzny) pokazywał 37 stopni. W najchłodniejszym momencie burzy, tenże termometr pokazywał... 19 stopni! Gdy dojechaliśmy na miejsce było 23 stopnie - całkim miło. :-) Co do problemów z sercem, to od dawna interesuję się genetycznymi problemami AT i o sercowych jeszcze nie słyszałam. Podejrzewam, że jest to coś, co się zdarza, ale bardzo rzadko. carragan, czy znasz źródło tych informacji na vetserwisie? Może wartoby ich o to zapytać - może w tym źródle podane są jakieś statystyki. Z tego co wiem z wielu list predyspozycji różnych ras do różnych chorób genetycznych, u AT najczęstsze problemy genetyczne to problemy skórne, dysplazja i niedoczynność tarczycy. (Osobiście doświadczyłam póki co tylko problemy skórne). A teraz ide zerknąć, czy jakieś zdjęcia z tego weekendu mi ywszły... :-)
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Flaire jakie sa objawy niedoczynnosci tarczycy u AT, wiesz cos na ten temat ?
coztego Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Flaire napisał(a): A teraz ide zerknąć, czy jakieś zdjęcia z tego weekendu mi ywszły... :-) Czekamy z niepokojem :cool3: Noooo, temperatura spadła aż do 29 stopni, więc chyba pójdę z Kreseczką na spacerek :cool1:
zadziorny Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 coztego napisał(a):Noooo, temperatura spadła aż do 29 stopni, więc chyba pójdę z Kreseczką na spacerek :cool1:Jakim cudem :crazyeye:. U mnie nadal 36° C :mad: :angryy:
zachraniarka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A ja dziś zabrałam psy i pojechałam na plażę.. Po wyjazdach i przed kolejnymi wyjazdami fajowsko zrobić sobie dzień laby. Wykąpaliśmy się więc w morzu, a potem leżeliśmy i przez cały dzień robiliśmy NIC. Było super gorąco i bardzo leniwie, z lubością się grzaliśmy na słoneczku! I tylko w przerwie zrobiłam fotki futrzanym plażowiczom :D Moja mała rudawka: I śpiący Hugusio:
zadziorny Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Sorry, "ochłodziło" się do 31° C :eviltong: Zachraniarka cudny jest ten Twój Lordunio i przepiękne foty :multi: :loveu: :cool3:
rita60 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zachraniarka foty cudne, szczegolnie druga, ten wielki czarny nochal na pierwszym planie.A tak wogole, wyglada jakby miał migrene.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Flaire Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 rita60 napisał(a):A tak wogole, wyglada jakby miał migrene.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:To od tego upału! zach, skąd Ty bierzesz plaże, gdzie w środku lata, w najupalniejszy weekend, możesz sobie z pieskami przebywać? Zabierzesz nas tam? :-)
bos Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='borsaf']Rita, Bos to nie ja mam zdolności, to moja córcia mi te ramki skądś wzięła. Mam taki program na pulpicie ale nie umiem jeszcze z niego korzystać. Jak córa zjedzie z działki to dam wam adres i namiary. Ja chciałam to juz uczynić, otworzyłam, niby skopiowałam i... nie umiem zamknąć:oops: Tam nigdzie nie widać żadnego krzyżyka do zamknięcia? No, to mam pasztet! Za link już dziękuję:lol: Jak mnie coś nie wychodzi to robie reset :lol: :lol: :lol:
bos Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zach śliczne foty tylko gdzie Ty byłaś że żadnych ludziów nie widać .......pozazdrościć:loveu: :loveu:
Recommended Posts