Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

rita, z okazji miesięcznicy i ja zagram cos dla ciebie

....potem kieliszek dobrego wina ........:cool3: :lol: .

.....do tego piekny kwiat......:loveu:

....i wyprawa statkiem na zachód słońca........:loveu:

Miło że jesteś z nami:loveu: :lol: ;) ;) :lol:

Posted

[quote name='borsaf']Bos, błagam Cię, nie spadnij z tego taboreciku! Uważaj na swoje drugie kolanko:lol:
Borsaf skad wiesz, ze siedzi na taboreciku ?:shake::shake::shake:

Posted

Rita, przeca to widać na załączonym obrazku. Jeszcze poduszeczke sobie podlożył, żeby przy ewentualnym lądowaniu mieć miękko pod ....

Posted

Ja też bym chciał naumieć się takowych cudności , borsaf a Ty zawsze mówiłaś że do kompa zdolności nie masz......:multi: :multi: :lol:

Posted

Rita, Bos to nie ja mam zdolności, to moja córcia mi te ramki skądś wzięła. Mam taki program na pulpicie ale nie umiem jeszcze z niego korzystać. Jak córa zjedzie z działki to dam wam adres i namiary.
Ja chciałam to juz uczynić, otworzyłam, niby skopiowałam i... nie umiem zamknąć:oops: Tam nigdzie nie widać żadnego krzyżyka do zamknięcia? No, to mam pasztet!

Posted

Uff, właśnie z suczami wróciłyśmy z Mazur... Miał być krótki, jednodniowy wypad, ale po pierwsze nie wygrzebałam się na czas, po drugie - było tam zbyt fajnie, żeby od razu wracać, a po trzecie, miałam ze sobą na wszelki wypadek namiocik, pożyczony od Mokki :cool1: . Więc żeśmy sobie z suczami ponamiotowali przez dwi nocki nad jeziorkiem i było nam bardzo dobrze. :lol: Sucze pływały wpław i na rowerze wodnym, ja również, zbierałyśmy grzyby (kurki i maślaczki), jadłyśmy dużo, biegałyśmy i spałyśmy. Na Mazurach nie było upalnie, i w piątek i w sobotę po południu były ulewne burze, które ochłodziły powietrze. Pierwszą burzę napotkałam po drodze: gdy wyjeżdżałam z Warszawy, termometr samochodowy (zewnętrzny) pokazywał 37 stopni. W najchłodniejszym momencie burzy, tenże termometr pokazywał... 19 stopni! Gdy dojechaliśmy na miejsce było 23 stopnie - całkim miło. :-)

Co do problemów z sercem, to od dawna interesuję się genetycznymi problemami AT i o sercowych jeszcze nie słyszałam. Podejrzewam, że jest to coś, co się zdarza, ale bardzo rzadko. carragan, czy znasz źródło tych informacji na vetserwisie? Może wartoby ich o to zapytać - może w tym źródle podane są jakieś statystyki. Z tego co wiem z wielu list predyspozycji różnych ras do różnych chorób genetycznych, u AT najczęstsze problemy genetyczne to problemy skórne, dysplazja i niedoczynność tarczycy. (Osobiście doświadczyłam póki co tylko problemy skórne).

A teraz ide zerknąć, czy jakieś zdjęcia z tego weekendu mi ywszły... :-)

Posted

Flaire napisał(a):

A teraz ide zerknąć, czy jakieś zdjęcia z tego weekendu mi ywszły... :-)

Czekamy z niepokojem :cool3:

Noooo, temperatura spadła aż do 29 stopni, więc chyba pójdę z Kreseczką na spacerek :cool1:

Posted

coztego napisał(a):
Noooo, temperatura spadła aż do 29 stopni, więc chyba pójdę z Kreseczką na spacerek :cool1:
Jakim cudem :crazyeye:. U mnie nadal 36° C :mad: :angryy:

Posted

A ja dziś zabrałam psy i pojechałam na plażę.. Po wyjazdach i przed kolejnymi wyjazdami fajowsko zrobić sobie dzień laby. Wykąpaliśmy się więc w morzu, a potem leżeliśmy i przez cały dzień robiliśmy NIC. Było super gorąco i bardzo leniwie, z lubością się grzaliśmy na słoneczku! I tylko w przerwie zrobiłam fotki futrzanym plażowiczom :D

Moja mała rudawka:

I śpiący Hugusio:

Posted

Zachraniarka foty cudne, szczegolnie druga, ten wielki czarny nochal na pierwszym planie.A tak wogole, wyglada jakby miał migrene.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rita60 napisał(a):
A tak wogole, wyglada jakby miał migrene.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To od tego upału!

zach, skąd Ty bierzesz plaże, gdzie w środku lata, w najupalniejszy weekend, możesz sobie z pieskami przebywać? Zabierzesz nas tam? :-)

Posted

[quote name='borsaf']Rita, Bos to nie ja mam zdolności, to moja córcia mi te ramki skądś wzięła. Mam taki program na pulpicie ale nie umiem jeszcze z niego korzystać. Jak córa zjedzie z działki to dam wam adres i namiary.
Ja chciałam to juz uczynić, otworzyłam, niby skopiowałam i... nie umiem zamknąć:oops: Tam nigdzie nie widać żadnego krzyżyka do zamknięcia? No, to mam pasztet!

Za link już dziękuję:lol:

Jak mnie coś nie wychodzi to robie reset :lol: :lol: :lol:

Posted

Zach śliczne foty tylko gdzie Ty byłaś że żadnych ludziów nie widać .......pozazdrościć:loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...