DRACA Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Wojtek']A - Fu już wystrugana: Zachra, ale przeżycie! Szkoda, że Ludi go nie capnął... ;) :lol: Oj, jaki biedny łysolek :evil_lol: Jak mogłeś :diabloti: , teraz musisz ja kremem z filtrem smarować, żebyby sie sie nie opaliła za mocno :eviltong:
Wojtek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A no właśnie się już opaliła na brązowo i to właśnie nad ... Krasnym, nad którym to przebywałem ostatnio przez 2 dni bez nijakiego schronienia... :mad: Borsaf - sznurówki to Jarosława były (tego co rozdaje ...) ... Zachra, aleś Ty medialna kubita się zrobiła :razz: Wywiady, medale, wpływy... Może naciśniesz na kartofle w buraczkach i coś dla psiaków skapnie... :great:
Wojtek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='coztego'] Wojtuś, jak pięknie :loveu: Będziemy do Ciebie na majówki przyjeżdżać :multi: Hehe, zapraszam, nawet na styczniówki... :diabloti: Niech no się tylko wezme z tym za bary i pokonam... :megagrin:
rita60 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Zachraniarka gratuluje, ale ty masz znajomosci:lol::lol::lol: nawet nie wiedziałam, ze obcuje wirtualnie z taka persona.:loveu::evil_lol::evil_lol::loveu:INA jak samopoczucie na urlopie, jakie masz plany , czy czytałas moj post dotyczacy wizyty Parysa u weta ?
zadziorny Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 coztego napisał(a): Rozprostował się? :cool3: Tak mi się przypomniało, jak moja ciotka kiedyś wyprostowała korkociąg otwierając wino :evil_lol: Ja kiedyś taki hak ukręciłem :evil_lol: :eviltong: :shake:
zadziorny Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='zachraniarka'][quote name='zadziorny']Przed pokazami umyj dokładnie ręce, co by później, po ewentualnym uścisku ręki przez Pierwszego Obywatela, móc jej jak najdłużej nie myć :evil_lol: :eviltong: :diabloti: To ile teraz mam nie myć? Do końca kadencji? :evil_lol: ( a jak Szorstki bacznie obserwuje to uściskanie.. mój osobisty bodyguard :loveu:) A dodam jeszcze tylko, że ręka nie została tylko uściśnięta przez Pierwszego Obwatela, ale i ucałowana.. To może zabalsamuje :razz: No zobacz, qrna chyba jasnowidzem zostałem :crazyeye: :eviltong:. A dialog rzeczywiście przeuroczy :roll: :mad: :shake:
borsaf Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Wrócilismy z działki. Regon pływał bez gruntu jakieś 2-3m. Nieduzo, ale zawszeć to pływanie.Zmoczył sobie skóre, wychlodzil sie po bieganiu po działkach i spotkaniach z nowymi kumplami. Teraz po stresie jazdy uwalil sie i śpi, nawet karmy nie chciał. Mnie tez sie oczy kleją, pewnie to zatrucie tlenem:evil_lol: Jeszcze miauczaki musze nakarmic bo chodza pod oknem i głupio na mnie patrzą, że późno, a one nie dostaly:angryy:
Wind Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 zach, Juz Ci gratulowalam, oczarowania milosciwie nam krolujacego, ale czynie to jeszcze raz! Dobra robota! Im wiecej psiarzy i psiarskich profesji obok polityki, tym lepiej :-) Pozytywne przyklady lepiej dzialaja niz kulawe lobbowanie ;) Cos strasznie nam nie po drodze do spotkania :( Licze jednak, ze los w koncu pozwoli nam sie spotkac :roll: Wojtek, Oj strugasz solidnie ... glowa tak jakby troche lysawa :eviltong: A ta dziewczynka, to Twoja latorosl? I co ona taka naburmuszona, he? Czyzby celowania aparatem w twarz nie lubila? :cool3: :evil_lol: borsaf, A widzisz jaki udany byl dzisiejszy dzien! Musza byc gorsze i lepsze dni, abysmy odczuli fajnosc tych drugich :multi: W.
coztego Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Wind napisał(a): A ta dziewczynka, to Twoja latorosl? Wojtek chyba ma synów? :hmmmm: To jakieś pożyczone dziecko musi być? :razz:
borsaf Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ale tu pusto wczoraj i dzisiaj. Ja padłam o 23 po takiej dawce tlenu. Dzisiaj w nocy biedny Regonik zlał sie w korytarzu:-( Moja wina, bo wróciliśmy późno z działki, krótko przed wyjazdem się kąpał, koope po drodze zrobił i zapakowałam go w samochód i do domciu. Tymczasem biedaczek zestresował sie pewnie jazdą, nadal nie lubi jeździć i jeździ na "baczność", i nazbieralo mu się, a pancia myślała, że chce koty pogonić i w domciu zamknęła. No to kałuża była spora.
DRACA Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Wojtek napisał(a):A no właśnie się już opaliła na brązowo i to właśnie nad ... Krasnym, nad którym to przebywałem ostatnio przez 2 dni bez nijakiego schronienia... :mad: A po co jeżdzisz w tygodniu? :evil_lol: Trzeba było w weekend jechac, to bysmy Wam schronienia udzielili :bigok: A tak to biedna Fu sie spiekła, musisz ja teraz kremami z filtrem smarować :lol:
INA Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 wpadam tylko na chwile - podziękować Coztego - za wspaniały banerek:loveu: :loveu: :multi: - nawet nie wyobrażasz sobie Natalia jak się cieszę -DZIĘKUJĘ ( od dziś zaczyna mi się urlopik - jadę na działkę -do poniedzałku)
INA Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 borsaf napisał(a):Ale tu pusto wczoraj i dzisiaj. Ja padłam o 23 po takiej dawce tlenu. Dzisiaj w nocy biedny Regonik zlał sie w korytarzu:-( Moja wina, bo wróciliśmy późno z działki, krótko przed wyjazdem się kąpał, koope po drodze zrobił i zapakowałam go w samochód i do domciu. Tymczasem biedaczek zestresował sie pewnie jazdą, nadal nie lubi jeździć i jeździ na "baczność", i nazbieralo mu się, a pancia myślała, że chce koty pogonić i w domciu zamknęła. No to kałuża była spora. Oj biedny Regonik żal mi się piecha zrobiło pewnie potem mu wstyd było:cool3: - Viguś też miał killka fobi m.i.( pamiętasz muszki)ale im cześciej się z tym stykał tym fobia była mniejsza - teraz jeszcze jest jescze ale tak jak by jej nie było:lol:
Wojtek Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Wind napisał(a):A ta dziewczynka, to Twoja latorosl? I co ona taka naburmuszona, he? Czyzby celowania aparatem w twarz nie lubila? :cool3: :evil_lol: Wstydzi się wujka :diabloti: DRACA napisał(a):A tak to biedna Fu sie spiekła, musisz ja teraz kremami z filtrem smarować :lol: Za późno - robię ją na mahoń. :megagrin: INA, ale Ci klawo!
INA Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rita - o wizycie Parysa u weta chyba mi umknęło - wczoraj czytałam po lepkach - bo cały czas dzielnie pracowałam coby mnie na urlop puscili:cool3: i tak wyszłam dwie godziny po czasie:mad: Dwu tygodniowy urlop podzeliłam na teraz - i na -za dwa tygodnie wtedy jade do Karwi:multi: Wojtek - z twoim zapałem - wiem że chałupa bedzie stać pewnie przed gwiazdką:lol: :cool3: no teraz już na pewno jadę
coztego Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 INA, cieszę się, że się podoba :) borsaf, a to się Regonik wstydu najadł... Ale pewnie juz zapomniał? ;) Wojtek, ale będziesz się z nami dzielił troskami z budowy i wstawiał fotki kolejnych etapów domostwa? :cool3:
bos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 INA napisał(a):wpadam tylko na chwile - podziękować Coztego - za wspaniały banerek:loveu: :loveu: :multi: - nawet nie wyobrażasz sobie Natalia jak się cieszę -DZIĘKUJĘ ( od dziś zaczyna mi się urlopik - jadę na działkę -do poniedzałku) ......banerek śliczny ......taki chlebowy......:lol: :loveu: ;)
bos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='zachraniarka']hi hi no to wprowadziłam politykę na erdele :diabloti: Ano :cool3: A jeszcze by zamieszać dalej w politycznych dyskusjach dodam, że poprzedniego Pierwszego Obywatela też miałam przyjemność poznać i jego żonę też.. Zach.....za co on Cie zbeształ , że Ty taka smutna stoisz..........a Ten Marcinkiewicz z jego prawej strony w umundurowaniu.....jakby sobowtór...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='zach'] A były minister Janik ściskał się i buziaki sobie dawał z moim labem :lol: ......chyba nie bardzo te buziaki Twojemu labowi przypadły do gustu bo facjatę odwrócił.....przecież Janik to nałogowy palacz i mu zdrowo z.....r....capi. Twój Lab mógł go skojarzyć tylko z pogożeliskiem......:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)
bos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='zachraniarka'] ............zach ........czy to jakieś pożegnanie przed wylotem do USA I dalej w podroż kosmiczną, podobno na przyladku szykuja następny samolocik . Czy to dla Was. Jakie piekne kombinezony kosmiczne......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Łajka już była .....dlaczego nie Ludwiś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
zadziorny Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 INA banerek masz odlotowy :multi: :cool3: :lol: Brawo coztego :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
borsaf Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 U nas znowu kropli deszczu nie bylo:placz: Tylko tego mi brakuje bo trawa już siano przypomina. Coztego Ty mi tu zimy nie zamawiaj, tego w naszym klimacie dość! Palenie w piecu, nakładanie na siebie przed spacerkiem fury ciuchów brrrr. Niechaj to lato trwa przepisowo do połowy wrzesnia byle deszczu troche bylo i ziemia odżyła.
rita60 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Borsaf a u mnie wczoraj padało, chyba ze trzy godziny, ale dzisiaj efekt zaden, znowu goraco.:angryy::angryy::angryy: Parys znowu niedomaga, zwracał , zastosowałam głodowke jedniodniowa, tak mi go zal, bo chodzi głodny i doprasza sie jedzenia.:shake::shake::shake: Od jutra wchodze z antybiotykiem, byłam u weta. Czym karmisz swojego erdelka ? Nie wiem, moze przestawic go na sucha karme, taka specjalistyczna dla trzustkowcow, sama juz nie wiem co mam robic. Nie chudnie, ale tez nie przybiera na wadze.Powiedz Regonowi zeby sie nie martwił, kazdemu moze zdarzyc sie wpadka z siusianiem. Mojemu Paryskowi jak sie przydarzy wtedy chodzi i przeprasza, a ma taka minke, ze tylko całowac ten pyszczek. Pewnie Wind by powiedziała, ze to nie pedagogiczne.:lol::evil_lol::lol:
rita60 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Bos pytałam o twoje plany wakacyjne dotyczace Karwii na forum walijczykow, ale nie odpowiedziałes, fe nieładnie :lookarou::lookarou::lookarou: zadziorny pisał, ze padło jednak na Karwie ? On sam jednak jest jeszcze niezdecydowany.:shake::shake::shake:
coztego Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='rita60'] Nie wiem, moze przestawic go na sucha karme, taka specjalistyczna dla trzustkowcow, A co z tą trzustką jest nie tak? sama juz nie wiem co mam robic. Ty nie musisz wiedzieć, ważne, żeby wet wiedział ;) Nie chudnie, ale tez nie przybiera na wadze. No to w czym problem? Moze po prostu je tyle ile potrzebuje?
bos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='rita60']Bos pytałam o twoje plany wakacyjne dotyczace Karwii na forum walijczykow, ale nie odpowiedziałes, fe nieładnie :lookarou::lookarou::lookarou: zadziorny pisał, ze padło jednak na Karwie ? On sam jednak jest jeszcze niezdecydowany.:shake::shake::shake: Przepraszam , jakos mi uszło Twoje pytanie , ale wracam Tam i odszukam , bo nie wiem czego dotyczy Tak po krótce.....planuję wyjazd 27,28 lipiec do Kolonii Ostrowo pod camping , to zapewne jak wiesz jest rzut beretem do Karwi. Bylismy tam w zeszłym roku i bardzo mile wspominamy ten czas , wiec przydała by nam sie powtórka. Tewrmin pobytu ok 2-3 tygodnie , zależnie od pogody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts