Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

coztego napisał(a):

Rozprostował się? :cool3:
Tak mi się przypomniało, jak moja ciotka kiedyś wyprostowała korkociąg otwierając wino :evil_lol:

Hi, hi, nie zdążył. Taki wkrętak nie jest, niestety, żadną zaporą dla Leona. Co ja się namęczyłam, aby go wkręcić w ziemię do samego końca, a ten bęcwał raz szarpnął i już był wolny :wallbash: .

Zachraniarka - no toś się pokazała, fiu, fiu, sam Pierwszy trzyma Cię za łapkę na tej fotecce :evil_lol: .

Posted

Wojtek
widzę, że Fu wystrugana tak jak kiedyś Ludwik- do łysego! :cool3:

[quote name='Wojtek']Zachra, ale przeżycie! Szkoda, że Ludi go nie capnął... ;) :lol:

Ludi potrafi zachować lordowskie dostojeństwo i powściągliwość nawet w takich chwilach.. :lol:
Także zamiast capać zaprezentował pięknie swoje umiejętności mimo wielkiego upału, mój dzielny chłopaczek :loveu:

No a tu jeszcze pamiątkowe- nasza ekipa pod Belwederem:

Posted

Hejka, ale miałas przezycie!
Ja stane troche w obronie Prezydenta. Po pierwsze, kiedys na poczatku Solidarnosci byl w Gnieźnie i bardzo kontaktownie rozmawial z ludźmi. Nie dba o pozory, stąd te jego wpadki (vide słynne sznurowadła). Tak sobie myślę, że musi bardzo psy lubić bo znalazł czas na oglądanie pokazów.
Ma facet pecha, ze ma brata bliźniaka, że za mlodu ukradł księżyc i że Bozia wzrost na dwóch rozdzieliła sprawiedliwie.
Przyzwyczailismy sie do medialnych prezydentów i premierów, tych zagranicznych, ale mnie ich wyglad nie przeszkadza, ważne jak będą rządzic, czyli robic w tym kraju porządek.
Przecież juz słychac bylo głosy, że Polsce potrzeba silnej ręki, prawie tyranii by sie z bagna wykaraskala, a tutroszke tego, ledwo kropelka i juz krzyki.

Moze tak sobie dewaguję, bo własnie mam na tapecie lekturę "Podróże z Herodotem" i wasnie, dyskusje Ateńczyków, a Pers pod bramami stoi.
Dobze, że mieli Temistoklesa, ale ile sie biedak nagadał, nagimnastykował, żeby to srebro na flotę zużyli, a nie jak chcieli po równo każdemu podzielić! Ot historia lubi sie powtarzać!

Posted

borsaf napisał(a):
Tak sobie myślę, że musi bardzo psy lubić bo znalazł czas na oglądanie pokazów.

To było rzeczywiście bardzo miłe, że chciał poznac nasze psiaki. Każdego wygłaskał, opowiedział o swoich własnych, które przygarnął. Także pod tym względem nie można się do faceta przyczepić- ewidentnie lubi psy :D

Posted

zachraniarka napisał(a):
To było rzeczywiście bardzo miłe, że chciał poznac nasze psiaki. Każdego wygłaskał, opowiedział o swoich własnych, które przygarnął. Także pod tym względem nie można się do faceta przyczepić- ewidentnie lubi psy :D

Jak również kotecki :lol: . Tu faktycznie złego słowa nie można powiedzieć. Lubi zwierzynę, choć polityk... :cool3: .

Posted

[quote name='zachraniarka']

LK: No bo ja tu nie wiem czy mi tak wypada.. Ile Ty masz lat?
ja: ... (odpowiedź w latach)
LK: <cmok> a to Ty nie jesteś taka młoda!

urocze! :lol: :lol: :lol:

To on nie wie, że:;) :evil_lol: :mad:
[SIZE=-1]I kobieta, i kwiat mają dni swoje. Nie mają lat (J. Sztautynger)

zachraniarka - ale masz cenną fotkę :cool3:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

zach, coś Ty za fotkę wstawiła ????????? Fuj, współczuję, taka trauma... :shake:
Ludwiko nie popisał się jako ochroniarz - powinien wykazać się umiejętnościami aportowania, w końcu to terrier z krwi i kości... :mad:
Oj nagadam mu jak go dorwę :evil_lol: :cool3: :lol:

Posted

[quote name='zachraniarka']
zach, jesteś na "ty" z głową państwa? :crazyeye: To jednak nie byle co, nawet przy takiej "głowie" (że nie powiem "główce") :diabloti:
Ludwiś rzeczywiście, się nie popisał :mad:

[quote name='borsaf']Przecież juz słychac bylo głosy, że Polsce potrzeba silnej ręki, prawie tyranii by sie z bagna wykaraskala
Jestem przekonana, że ludzie, którzy na nich głosowali wciąż tak uważają i wciąż ich popierają (co widać w sondażach) :shake:
[quote name='borsaf']a tutroszke tego, ledwo kropelka i juz krzyki.
Nie każdy uważa, że "silna ręka" czy inna tyrania, jest Polsce potrzebna, więc trzeba krzyczeć i protestować przeciwko takim zachowaniom! Wolność i demokracja polega przede wszystkim na krytyce tych, którzy są u władzy :cool1:
[quote name='Wojtek']A to przyszłe miejsce naszego domu:
Wojtuś, jak pięknie :loveu: Będziemy do Ciebie na majówki przyjeżdżać :multi:

Posted

[quote name='borsaf']Ja stane troche w obronie Prezydenta. Po pierwsze, kiedys na poczatku Solidarnosci byl w Gnieźnie i bardzo kontaktownie rozmawial z ludźmi. Nie dba o pozory, stąd te jego wpadki (vide słynne sznurowadła).

Borsaf te sznurówki to chyba bliźniaka były :confused: :lol: , może to nie Prezydent taki kontaktowy, ich tak łatwo pomylić :evil_lol:

Posted

hi hi no to wprowadziłam politykę na erdele :diabloti:

[quote name='swallow']ale masz cenną fotkę

Ano :cool3:

A jeszcze by zamieszać dalej w politycznych dyskusjach dodam, że poprzedniego Pierwszego Obywatela też miałam przyjemność poznać i jego żonę też..

A były minister Janik ściskał się i buziaki sobie dawał z moim labem :lol:

Posted

zachraniarka - to z Ciebie taka szara eminencja, kolejne głowy panstwa chcą Ciebie koniecznie poznać i inne ważne osobistości :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='swallow']zachraniarka - to z Ciebie taka szara eminencja, kolejne głowy panstwa chcą Ciebie koniecznie poznać i inne ważne osobistości :cool3: :evil_lol:

Ech tyko żeby jeszcze coś za tym dalej szło.. By nam mogli np. w dowód docenienia kupić nowe autko do przewozu naszych psiaków i sprzętu.. Albo przynajmniej kupić nowe sprzęgło do naszego starego autka.. Ach marzenia :roll:

Posted

zachraniarka - bo jesteście za dobrzy w tym co robicie i widocznie wszyscy uznają, że nie potrzeba większych środków, a może właśnie Ludwiś powinien tą Prezydencką rączkę ugryźć, wtedy już bez ogródek możnaby było powiedzieć, że jakby było więcej pieniążków, to dałoby się pieski lepiej wyszkolić :razz:

Posted

Zach a tak konkretnie, czy ktoś z was przy ściskaniu dłoni i opowieściach o psach, powiedziało kinkretnych trudnosciach, poprosił o sprzęgło, czy autko?
Nieraz król nie wie o niczym bo dwór dostępu broni, hihihi, za Herodota tez już to przerabiali.

Posted

zachraniarka napisał(a):
Ech tyko żeby jeszcze coś za tym dalej szło.. By nam mogli np. w dowód docenienia kupić nowe autko do przewozu naszych psiaków i sprzętu.. Albo przynajmniej kupić nowe sprzęgło do naszego starego autka.. Ach marzenia :roll:

Napisz mi na priva coś więcej na ten temat...

Posted

zachraniarka napisał(a):

W ogóle miałam ciekawą wymianę zdań podczas tego jak Pierwszy Obywatel skłaniał się do ucałowania mojej dłoni..

urocze! :lol: :lol: :lol:

trzeba było powiedzieć - "przepraszam, a od kiedy my jesteśmy na ty...."
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Zafundujesz autko czy sprzęgło? ;) :D

ja nie, ale może się ktos znajdzie ;)
bardziej na to drugie jak na pierwsze, ale moze warto spróbować... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...