rita60 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Borsaf dzieki za odzew, Parys tylko spi, niestety nie pod drzewem.:shake:Ibolva, Aligratulacje, usciskajcie łape swoich psow od cioci Rity, od Parysa lizanko w te czarne nosy.:buzi:
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Też z niecierpliwościa czekam na wyniki airedali. Odswieżam i odświeżam tę stronę, a tu nic, cisza. Chyba opijają ta wystawę i sie chłodzą nad Wisłą. Ech, idziemy wietrzyc kitę, slonko trochę odpuściło, jakos przejdziemy do parku.
rita60 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 borsaf napisał(a):Też z niecierpliwościa czekam na wyniki airedali. Odswieżam i odświeżam tę stronę, a tu nic, cisza. Chyba opijają ta wystawę i sie chłodzą nad Wisłą. Ech, idziemy wietrzyc kitę, slonko trochę odpuściło, jakos przejdziemy do parku.[.........]Borsaf ktore erdele od nas były wystawiane ? A z tym swietowaniem chyba masz racje.:knajpa::knajpa:
Jura Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Króciutko, bo na więcej sił nie starcza: Elmo CACIB, BOB, II BOG Api Res CACIB
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Bravo Elmiasty!, Bravo Fuka! Bravo Api! (z kim Api biegała:shake: kiedy Flaire jest na obozie?)
rita60 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 borsaf napisał(a):Bravo Elmiasty!, Bravo Fuka! Bravo Api! (z kim Api biegała:shake: kiedy Flaire jest na obozie?)[............]Przyłaczam sie do gratulacji, brawo erdele. Borsaf powiedz mi Elmiasty to czyj piesek, bo jakos nie moge skojarzyc.:oops::oops::oops:
zadziorny Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Elmo to pies Fuki :loveu: Duże brawa dla dogomaniackich piesów Dogomaniackie welshe też dzielnie się spisały :loveu: :thumbs:
nikit1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 borsaf napisał(a): Bravo Api! (z kim Api biegała:shake: kiedy Flaire jest na obozie?) Api wystawiła Fuka, choć powinnam napisać - Api wystawila Fukę :lol: Podobno Apcia pięknie przegoniła wymęczoną upałem Fukę po ringu :evil_lol:
Nitencja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ojejo i ja tego nie widzialam jak Api Fuke po ringu przegania :evil_lol:
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja tez żałuję bardzo. Mam nadzieję, że Fuka tez otrzymała ocene doskonałą:evil_lol:
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Rita, Fuka ma Elmo - airedale, Makarona - foxa szorstkiego, Fukę - sunię airedale i laeklandke Kawę. W porywach wystawia tez Lezkę - foxa gładkiego. Spokijnie, powoli zajarzysz who is who.
Ali26762 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dzięki bardzo, rita, za gratulacje :) Api miała wystawiać Aga, to Fuka jednak ją wystawiła?
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witajcie :multi: Bardzo dziękujemy wszystkim z Bodrysiem za gratulacje :loveu: Miłego poniedziałku Erdelomaniacy !
INA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam Uf - wróciłam z działeczki ale oczywiście mój pech zrobił znowu psikusa i jak tylko rozłożyliśmy namiocik zaczęło padać i grzmieć i taka pogoda była do póznego wieczorka Wieczornego grilla spżywaliśmy w bluzach i długim przyodziewku:crazyeye: a zamiast przyjemnego słoneczego poranka przywitało nas przysłowiowe mleko:roll: w ciągu pogoda się jakoś wyklarowała - ale duchota była niemiłosnierna - pełno much i komarów gdy w końcu zrobiło się pięknie letnio i przyjemnie trzeba było zwijać manatki bo panowie na finały piłkarskie do domu ciągnęli. :shake: :placz: Fotek przez to trzy na krzyż napstrykałam ale niedzwiedzica za to jak zwykle w przepięknym stylu podała Wam orzezwiające obrazy:lol: ze swoimi Erdelkami Witaj Terry - kope lat ale wiem jak obiecałaś tak zrobiłaś - pamiętam jakieś dwa lata temu mówiałaś że za dwa lata...:cool3: :lol: Rita - jak po sobotnich konsultacjach u Weta??Taki remont duży to wasz Parys prwdziwą demolkę musiał przeprowadzić swojego czasu;) :razz: Brawo dla Fuki z Elmo i Fuki z Api -:multi: :multi: dodatkowo uznanie za prezentacje w takiej temperaturze:lol: :lol: czytam że Mokka nie przejęła się upałem i w doskonałym stylu pokonała konkurentów. Borsaf - było kompu, kompu:razz: Vigo do pływaków nie nalezy ale wczoraj byłam zadowolona z jego aporów no i spodobała się mu zabawa w wyławianie kamieni - boi się zanurkować i próbuje dostać się do kamienia łapami i podrzucić na powieszchnie wody i złapać pyskiem ( co mu oczywiscie nie wychdzi ale smiesznie wygląda)---jak by mu wychodziło od razu przerwałbym zabawe z wiadomych względów:cool3:
Wojtek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gratulacje dla Wszystkich wystawiających! Za zwycięstwa i to że przeżyli ten upał... Ja postanowiłem zostać w domu i ... wyzerowałem czaprak Fu.
bos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 zadziorny napisał(a):Elmo to pies Fuki :loveu: Duże brawa dla dogomaniackich piesów Dogomaniackie welshe też dzielnie się spisały :loveu: :thumbs: I ja się przyłączam dla wszystkich dogomaniackich piesów..........BRAWO :multi:
INA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wojtek napisał(a): Ja postanowiłem zostać w domu i ... wyzerowałem czaprak Fu. Ja planuje może nie wyzerować ale dobrze przetrzebić czaprak Vigo i to od dziś - w piatek ma wygladac w miare przyzwoicie - takie mam plany:cool1: :roll: - gdyby rączki odmówiły posłuszeństwa to w pamięci zkodowałm sobie obraz walijskich hipisów ;)
rita60 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ina poprzednie diagnozy potwierdziły sie, wet stwierdziła obecnosc skrobii w kale Paryska, a co sie z tym wiaze niewydolnosc trzustki. Narazie nie ma potrzeby wchodzenia z lekami, wystarczy dieta/ biedny piesek:placz::placz::placz:/ on tak lubi wszystko co nie psie. Byc moze,bo jest to młody piesek te enzymy zaczna same funkcjonowac w normalnej ilosci. Mam taka nadzieje.:multi:Jesli chodzi o ta demolke musze, ci powiedziec ,ze liczyłam sie z tym, jak sie bierze erdelka z takim temperamentem, trzeba byc przygotowanym na wszystko:lol:OBY TYLKO ZDROWY BYł.
zadziorny Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ali26762 napisał(a): Api miała wystawiać Aga, to Fuka jednak ją wystawiła? Już wiem dlaczego :roll:: nikit1 napisał(a): Niektórym to gorąco nie wyszlo na dobre.. Aga O najpierw przez trzy godziny męczyla jeden malutki kufelek piwka :crazyeye: , a potem chciała się rozbierać :siara: :evil_lol::megagrin: ale żeby jeden malutki kufelek tak zadziałał :crazyeye: :hmmmm: :niewiem: :shake:
rita60 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ali26762 czy mozesz napisac cos wiecej o tej imprezie za tydzien w Gdyni , kto bedzie ? Ja bede w tym czasie w Karwii.
moriko Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gratulacje dla naszych dogmaniacki psiakow i ich wlascicieli :multi: A czy ktos robił fotki? ;)
Fuka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 borsaf napisał(a):Rita, Fuka ma Elmo - airedale, Makarona - foxa szorstkiego, Fukę - sunię airedale i laeklandke Kawę. W porywach wystawia tez Lezkę - foxa gładkiego. Spokijnie, powoli zajarzysz who is who. Borsaf, znowu wpadka :evil_lol: :evil_lol: Nigdy, przenigdy nie wystawiałam Łez :loveu: i -jej Pani nigdy mi nie dała dostąpic tego zaszczytu :shake: Za to zdarza mi sie wystawiac jej półsiostre - Biedronkę :loveu: i lakelandki - Kasztankę i Iluzje:loveu: Kochani, bardzo dziękuję Wam za gratulacje, nawet nie wiecie jak się cieszę:multi: Na wystawie w towarzystwie dogomaniaków było baaaardzo miło, tylko ten upał doprowadził mnie do zostania miss mokrego podkoszulka i spodni :oops: Ale przed wejsciem na ring główny sie przebrałam w suche:diabloti:
rita60 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Fuka napisał(a):Borsaf, znowu wpadka :evil_lol: :evil_lol: Nigdy, przenigdy nie wystawiałam Łez :loveu: i -jej Pani nigdy mi nie dała dostąpic tego zaszczytu :shake: Za to zdarza mi sie wystawiac jej półsiostre - Biedronkę :loveu: i lakelandki - Kasztankę i Iluzje:loveu:[...........] Fuka sorry, to moja niewiedza spowodowała to zamieszanie. Ja myslałam,ze masz tylko Fuke i Kawe.:oops::oops::oops:
Jura Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 moriko napisał(a):Gratulacje dla naszych dogmaniacki psiakow i ich wlascicieli :multi: A czy ktos robił fotki? ;) Z dogomaniaków z aparatem w ręku przy ringu AT widziałam tylko Mokkę. Warunki do robienia zdjęć były koszmarne, bo cały ring był otoczony stanowiskami westów, które wchodziły po AT.
Recommended Posts