Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Borsaf dzieki za odzew, Parys tylko spi, niestety nie pod drzewem.:shake:Ibolva, Aligratulacje, usciskajcie łape swoich psow od cioci Rity, od Parysa lizanko w te czarne nosy.:buzi:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Też z niecierpliwościa czekam na wyniki airedali. Odswieżam i odświeżam tę stronę, a tu nic, cisza. Chyba opijają ta wystawę i sie chłodzą nad Wisłą.

Ech, idziemy wietrzyc kitę, slonko trochę odpuściło, jakos przejdziemy do parku.

Posted

borsaf napisał(a):
Też z niecierpliwościa czekam na wyniki airedali. Odswieżam i odświeżam tę stronę, a tu nic, cisza. Chyba opijają ta wystawę i sie chłodzą nad Wisłą.

Ech, idziemy wietrzyc kitę, slonko trochę odpuściło, jakos przejdziemy do parku.
[.........]Borsaf ktore erdele od nas były wystawiane ? A z tym swietowaniem chyba masz racje.:knajpa::knajpa:

Posted

borsaf napisał(a):
Bravo Elmiasty!, Bravo Fuka! Bravo Api! (z kim Api biegała:shake: kiedy Flaire jest na obozie?)
[............]Przyłaczam sie do gratulacji, brawo erdele. Borsaf powiedz mi Elmiasty to czyj piesek, bo jakos nie moge skojarzyc.:oops::oops::oops:

Posted

borsaf napisał(a):
Bravo Api! (z kim Api biegała:shake: kiedy Flaire jest na obozie?)

Api wystawiła Fuka, choć powinnam napisać - Api wystawila Fukę :lol:
Podobno Apcia pięknie przegoniła wymęczoną upałem Fukę po ringu :evil_lol:

Posted

Rita, Fuka ma Elmo - airedale, Makarona - foxa szorstkiego, Fukę - sunię airedale i laeklandke Kawę. W porywach wystawia tez Lezkę - foxa gładkiego.
Spokijnie, powoli zajarzysz who is who.

Posted

Witam
Uf - wróciłam z działeczki ale oczywiście mój pech zrobił znowu psikusa
i jak tylko rozłożyliśmy namiocik zaczęło padać i grzmieć i taka pogoda była do póznego wieczorka Wieczornego grilla spżywaliśmy w bluzach i długim przyodziewku:crazyeye: a zamiast przyjemnego słoneczego poranka przywitało nas przysłowiowe mleko:roll: w ciągu pogoda się jakoś wyklarowała - ale duchota była niemiłosnierna - pełno much i komarów gdy w końcu zrobiło się pięknie letnio i przyjemnie trzeba było zwijać manatki bo panowie na finały piłkarskie do domu ciągnęli. :shake: :placz:
Fotek przez to trzy na krzyż napstrykałam ale
niedzwiedzica za to jak zwykle w przepięknym stylu podała Wam orzezwiające obrazy:lol: ze swoimi Erdelkami
Witaj Terry - kope lat ale wiem jak obiecałaś tak zrobiłaś - pamiętam jakieś dwa lata temu mówiałaś że za dwa lata...:cool3: :lol:
Rita - jak po sobotnich konsultacjach u Weta??Taki remont duży to wasz Parys prwdziwą demolkę musiał przeprowadzić swojego czasu;) :razz:
Brawo dla Fuki z Elmo i Fuki z Api -:multi: :multi:
dodatkowo uznanie za prezentacje w takiej temperaturze:lol: :lol:
czytam że Mokka nie przejęła się upałem i w doskonałym stylu pokonała konkurentów.
Borsaf - było kompu, kompu:razz: Vigo do pływaków nie nalezy ale wczoraj byłam zadowolona z jego aporów no i spodobała się mu zabawa w wyławianie kamieni - boi się zanurkować i próbuje dostać się do kamienia łapami i podrzucić na powieszchnie wody i złapać pyskiem ( co mu oczywiscie nie wychdzi ale smiesznie wygląda)---jak by mu wychodziło od razu przerwałbym zabawe z wiadomych względów:cool3:

Posted

Gratulacje dla Wszystkich wystawiających! Za zwycięstwa i to że przeżyli ten upał...
Ja postanowiłem zostać w domu i ... wyzerowałem czaprak Fu.

Posted

zadziorny napisał(a):
Elmo to pies Fuki :loveu:

Duże brawa dla dogomaniackich piesów

Dogomaniackie welshe też dzielnie się spisały :loveu: :thumbs:

I ja się przyłączam dla wszystkich dogomaniackich piesów..........BRAWO :multi:

Posted

Wojtek napisał(a):

Ja postanowiłem zostać w domu i ... wyzerowałem czaprak Fu.

Ja planuje może nie wyzerować ale dobrze przetrzebić czaprak Vigo
i to od dziś - w piatek ma wygladac w miare przyzwoicie - takie mam plany:cool1: :roll: - gdyby rączki odmówiły posłuszeństwa to w pamięci zkodowałm sobie obraz walijskich hipisów ;)

Posted

Ina poprzednie diagnozy potwierdziły sie, wet stwierdziła obecnosc skrobii w kale Paryska, a co sie z tym wiaze niewydolnosc trzustki. Narazie nie ma potrzeby wchodzenia z lekami, wystarczy dieta/ biedny piesek:placz::placz::placz:/ on tak lubi wszystko co nie psie. Byc moze,bo jest to młody piesek te enzymy zaczna same funkcjonowac w normalnej ilosci. Mam taka nadzieje.:multi:Jesli chodzi o ta demolke musze, ci powiedziec ,ze liczyłam sie z tym, jak sie bierze erdelka z takim temperamentem, trzeba byc przygotowanym na wszystko:lol:OBY TYLKO ZDROWY BYł.

Posted

Ali26762 napisał(a):

Api miała wystawiać Aga, to Fuka jednak ją wystawiła?
Już wiem dlaczego :roll::
nikit1 napisał(a):

Niektórym to gorąco nie wyszlo na dobre.. Aga O najpierw przez trzy godziny męczyla jeden malutki kufelek piwka :crazyeye: , a potem chciała się rozbierać :siara: :evil_lol:
:megagrin: ale żeby jeden malutki kufelek tak zadziałał :crazyeye: :hmmmm: :niewiem: :shake:

Posted

borsaf napisał(a):
Rita, Fuka ma Elmo - airedale, Makarona - foxa szorstkiego, Fukę - sunię airedale i laeklandke Kawę. W porywach wystawia tez Lezkę - foxa gładkiego.
Spokijnie, powoli zajarzysz who is who.

Borsaf, znowu wpadka :evil_lol: :evil_lol: Nigdy, przenigdy nie wystawiałam Łez :loveu: i -jej Pani nigdy mi nie dała dostąpic tego zaszczytu :shake: Za to zdarza mi sie wystawiac jej półsiostre - Biedronkę :loveu: i lakelandki - Kasztankę i Iluzje:loveu:

Kochani, bardzo dziękuję Wam za gratulacje, nawet nie wiecie jak się cieszę:multi: Na wystawie w towarzystwie dogomaniaków było baaaardzo miło, tylko ten upał doprowadził mnie do zostania miss mokrego podkoszulka i spodni :oops: Ale przed wejsciem na ring główny sie przebrałam w suche:diabloti:

Posted

Fuka napisał(a):
Borsaf, znowu wpadka :evil_lol: :evil_lol: Nigdy, przenigdy nie wystawiałam Łez :loveu: i -jej Pani nigdy mi nie dała dostąpic tego zaszczytu :shake: Za to zdarza mi sie wystawiac jej półsiostre - Biedronkę :loveu: i lakelandki - Kasztankę i Iluzje:loveu:
[...........] Fuka sorry, to moja niewiedza spowodowała to zamieszanie. Ja myslałam,ze masz tylko Fuke i Kawe.:oops::oops::oops:

Posted

moriko napisał(a):
Gratulacje dla naszych dogmaniacki psiakow i ich wlascicieli :multi:

A czy ktos robił fotki? ;)

Z dogomaniaków z aparatem w ręku przy ringu AT widziałam tylko Mokkę. Warunki do robienia zdjęć były koszmarne, bo cały ring był otoczony stanowiskami westów, które wchodziły po AT.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...