Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Wojet-zaraz złapiesz katar i zapalenie gardła:mad: kto widział w takiej temperaturze siedzieć ??? ustaw sobie to ustrojstwo na 23-25 stopni i będziesz jak młody bóg-a tak, to tylko pzreziebionko złapiesz na weekend :angryy:

He, he, nie jestem gupi - w marynarce siedzę... :p

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Coztego - to gdzie ty mieszkasz? na Syberii;)
u nas 32 na zewnątrz ( cień oczywiście)
a w pomieszczeniu 29 :crazyeye:

Posted

INA napisał(a):
Wojtek - a może żona taka pkekrzywiona bo po prostu niedopieszczona:razz: ;) na obu fotach tylko Fu sciskasz...;):cool3: ;) a żona odłogiem;)

... no tak to już bywa z tymi chłopami... :diabloti: Teraz planuję drugiego szorstka - nie będzie już ze mnie pożytku... :eviltong:

rita - na moją Fugę mam tylko to:

MATKA - BIRMA z ZIMOWLA
Dziadek:
OLD-BOY Samo-Gon, (Int.Ch, Ch.PL., IPO1), 25.04.1991, czarne podpalane, PKR III-CII-23888, Nr rej. 8865/IV/91, (rodzice - XAMBO von Garnsee – DAMA Samo-Gon)
Babcia:
ADIDA – CZAPI

OJCIEC – IRON z Zimowla

Ale to moje kochane zwierzątko na ... niedorobione mi wygląda... ;)

Posted

Ina pogode bedziesz miała, zobaczysz jak sie zmieni od srody, bo wyjezdzam. Ja mam takie zezowate szczescie:roll: :roll: :roll: Wojtek ale mi zaimponowałes ta klima, a ja mam w pracy wiatrak........;) ;) ;)

Posted

Wojtek-przy 19 stopniach to bym jeszcze w kufajce siedziała, nie tylko w marynarce :evil_lol: ale poważnie mówiąc, wg zaleceń speców powinno się obniżać temeraturę o połowę różnicy miedzy panującą na dworze a tzw, temperatura komfortu, czyli 22 st. C. Jesli na dworze jest 30, to w pomieszczeniu jest ok przy 26 :p

Posted

Wojtek-przy 19 stopniach to bym jeszcze w kufajce siedziała, nie tylko w marynarce :evil_lol: ale poważnie mówiąc, wg zaleceń speców powinno się obniżać temeraturę o połowę różnicy miedzy panującą na dworze a tzw, temperatura komfortu, czyli 22 st. C. Jesli na dworze jest 30, to w pomieszczeniu jest ok przy 26 :p

Wiem, wiem, dzięki za troske. :buzi:

Posted

Wojtek-tu ty Fu nie obrażaj i od niedorobionej nie wyzywaj :mad: masz fajną sucz, w pieknym włosie i kolorku, z bardzo ładna główką i uszami :multi:
A ta ADIDA Czapi nie jest przypadkiem po jakims psie z hodowli Kementari ? Tak mi pasuje na córkę Franza Farmazona :cool3:

Posted

rita60 napisał(a):
Wojtek a widziałes uszka mojego Paryska, i co ja mam powiedziec.

Nic. Przecież to absolutnie w niczym nie przeszkadza... :-)

Posted

Wojtek napisał(a):
Nic. Przecież to absolutnie w niczym nie przeszkadza... :-)
[........] Oczywiscie,ze nie przeciez ja jestem:stupid: na punkcie erdeli.

Posted

Wojtek-tu ty Fu nie obrażaj i od niedorobionej nie wyzywaj :mad: masz fajną sucz, w pieknym włosie i kolorku, z bardzo ładna główką i uszami :multi:
A ta ADIDA Czapi nie jest przypadkiem po jakims psie z hodowli Kementari ? Tak mi pasuje na córkę Franza Farmazona :cool3:

?. Nigdy nie drążyłem tego tematu. Poszukam.

Posted

Wojtek napisał(a):
Wiem, wiem, dzięki za troske. :buzi:

Siedź w tej lodówce, jak się przeziębisz to przynajmniej będziesz miał więcej czasu na DOgomanię :evil_lol:

rita60, ja w pracy nawet wiatraka nie mam :placz: Za to mam okna na główną ulicę miasta i jest bardzo przyjemny spalinowy zaduch :angryy:

Posted

Wojtek- jesli masz czas i ochotę, to poszukaj :p bardzo lubie takie poszukiwania w rodowodach, no i ćwiczę przy okazji pamięć ;) hodowla Czapi to psy polujące, hodowane w leśniczówce w Bieszczadach ...

Posted

U nas budynek biurowca umiejscowiony w hali i to blaszanej:shake: - wyobrażacie sobie ja się to to nagrzewa:crazyeye: :-o :angryy: i wiatraków też niet:mad:

Posted

coztego napisał(a):
Przegiąłeś :-x

Na moim "pilocie klimy", zwanym inaczej terometrem, jest 29 stopni w cieniu na zewnątrz i 27,5 stopnia w domu :angryy: Ale za to mam dzisiaj wolny dzień :bigcool:

Na moim pilocie jest 16 stopni i niestety, nie da się ustawić na mniej :wallbash: .
Za to w domu fuli wypas - ze 3 dychy, jak nie lepiej, aż się doczekac nie mogę końca pracy :diabloti: .

Posted

Mokka napisał(a):
Na moim pilocie jest 16 stopni i niestety, nie da się ustawić na mniej :wallbash: .
Za to w domu fuli wypas - ze 3 dychy, jak nie lepiej, aż się doczekac nie mogę końca pracy :diabloti: .

Mokka-mrożonkę chcesz z siebie zrobić :crazyeye: po co ci mniej niż 16 stopni ???
u nas na dworze 32 w cieniu :mad:, w chacie pewnie ze 28,ale jeszcze muszę tam dotrzeć, na szczęscie mam klimę ( w rowerze ;);):diabloti:)

Posted

Mokka-mrożonkę chcesz z siebie zrobić :crazyeye: po co ci mniej niż 16 stopni ???
u nas na dworze 32 w cieniu :mad:, w chacie pewnie ze 28,ale jeszcze muszę tam dotrzeć, na szczęscie mam klimę ( w rowerze ;);):diabloti:)

Ja jestem raczej zimnolubna i wyznaję zasadę, że wolę z lekka zmarznąć niz się spocić :evil_lol: . Nienawidzę byc spoconą :mad: .

Klima w rowerze super sprawa :ylsuper: .

Posted

INA napisał(a):
Rita - życzę Ci przyjemności :lol: :cool3: czy będzesz w czasie urlopu na dogo?
[........] INA raczej przez ten tydzien nie bede na dogo. Jakbym poszła do kawiarenki internetowej to moj TZ wysłał by mnie w miejsce odosobnienia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja jestem towarzyska.Teraz juz zmykam do domu, do zobaczenia wieczorem. Jeszcze 20 minut:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

rita60 napisał(a):
[........] INA raczej przez ten tydzien nie bede na dogo. Jakbym poszła do kawiarenki internetowej to moj TZ wysłał by mnie w miejsce odosobnienia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja jestem towarzyska.Teraz juz zmykam do domu, do zobaczenia wieczorem. Jeszcze 20 minut:klacz: :klacz: :klacz:

Zazdraszczam raz jeszcze :lol: (a do kawiarenki zawsze można się cichaczem wymsknąć, podczas gdy TZ będzie grał w karty albo zażywał sjesty :evil_lol: ).

Posted

...hodowla Czapi to psy polujące...

No to by się zgadzało... :-), tylko nie wiem co mogłaby po wspaniałym dziadku mieć (?) ;) Starzy to ekipa z mazur.

niedźwiedzica napisał(a):
...na szczęscie mam klimę ( w rowerze ;-);-):diabloti:)

W taką pogodę?! :crazyeye: Koleżanka widze - sportowiec i to IRONMENka!!! :diabloti:

Posted

Wojtek napisał(a):
No to by się zgadzało... :-), tylko nie wiem co mogłaby po wspaniałym dziadku mieć (?) ;) Starzy to ekipa z mazur.

W taką pogodę?! :crazyeye: Koleżanka widze - sportowiec i to IRONMENka!!! :diabloti:

Wojtek-geny może mieć po wspaniałym dziadku, wspaniałe geny ;);)
A co ty masz do pogody :crazyeye: piękna jest, kurna, piękna :diabloti:

Posted

niedźwiedzica napisał(a):
A co ty masz do pogody :crazyeye: piękna jest, kurna, piękna :diabloti:

No to chyba, że masz z górki i przez las... :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...