Jura Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niedźwidzico, ależ pięknie te latawce nawigują uszami. Aga, niestety dopiero dzisiaj mamy umawiać się na zabieg, ale nie ma bata musi być w tym tygodniu, bo nie ma na co czekać. I czeka nas to najgorsze oczekiwanie na wynik.
rita60 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niedzwiedzica nasze pieski sa spokrewnione i to widac, twoj psiur ma takie same uszy jak moj, ale tylko wtedy ,kiedy skacze albo biegnie, a moj ma nawet jak lezy.hhiii
aga_ostaszewska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jura napisał(a):Aga, niestety dopiero dzisiaj mamy umawiać się na zabieg, ale nie ma bata musi być w tym tygodniu, bo nie ma na co czekać. I czeka nas to najgorsze oczekiwanie na wynik. Będziemy mocno trzymać kciuki! Musi być dobrze! Dawaj znać dokładnie kiedy operacja. Gdzie operujecie i u kogo? Niedzwiedzica: Twoje zdjecia to jak zwykle uczta dla oczu :loveu:
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):I jeszcze jedno, wiem ze jestem upierdliwa/ jeszcze dostane znaczek drogowy od Moderatora- fajnie jeszcze nie mam/. Moze mi ktos napisze o takim obozie, na czym polega, co tam robia pieski i jaki to koszt. Po pierwsze....."znaczek drogowy".... ma z nas każdy przy swoim poście .....z ta różnicą że my go nie widzimy tzn Ci którzy piszą post....np ja nie widzę swojego znaku drogowego natomiast widzę przy kazdym Twoim poście , Po drugie.........i odwrotnie......Ty rita nie widzisz swojego znaku ....bo widzę go ja i wszyscy inni...... Po co.........ano dlatego że to nie autor postu informuje Moda że mu jego post nie pasi..........tylko inni użytkownicy dogo To tak samo jak z tymi ikonami..... ... Ty widzisz je wszystkie pod swoim postem...... .......pod postami innych widzisz tylko....... .którego używasz tylko do cytowania. :roll: Nie możesz widzieć tych ikon...... ... przy postach innych bo Tobie nie wolno w posty innych ingerować
rita60 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bos ale ty madry jestes, a czy przy moim poscie jest znaczek drogowy?To troche inni sa wredni jak skarza .............
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):..... ja jednak nie znalazłam tego Odswiez /mam Mozilla/. .:oops::oops::oops: Ja też mam Mozilla Firefox Przegladając Dogo.. u góry ekranu z lewej strony pojawia się znaczek graficzny pomarańczowo niebieski..potem napis Dogomania Forum....itd ..na niebieskim tle ....poniżej pasek narzedzi na szarym tle napisy....Plik..Edycja,....Widok....itd ....poniżej jest szeroki szary pasek na którym są od lewej strony....... .......strzałka w lewo .......strzałka w prawo .......dwie strzałki zamkniete jakby w okręgu niebieskie pokazujące ruch zgodnie ze wskazówkami zegara. To jest znak "Odśwież bieżącą stronę" .......dalej jest czerwony znak z białym X w środku..... .....i dalej jest domek z żółtym dachem......:diabloti: :evil_lol: Zresztą dotykając każdego z w/w znaków myszką....bez klikania......pojawi się po chwili informacja do czego on służy :cool1: :lol: Prościej już nie potrafię.......:placz: :crazyeye:
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):........a czy przy moim poscie jest znaczek drogowy?To troche inni sa wredni jak skarza ............. Już pisałem....taki znak jest przy każdym Twoim poście.
rita60 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='bos']Już pisałem....taki znak jest przy każdym Twoim poście.[/quotTroche mi przykro/ co ja komu zrobiłam ? :placz::placz::placz:
zadziorny Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):I jeszcze jedno, wiem ze jestem upierdliwa/ jeszcze dostane znaczek drogowy od Moderatora- fajnie jeszcze nie mam/.I w przypadku własnych postów mieć nie będziesz :shake:, ponieważ oprogramowanie dogomanii wychodzi z założenia, że sama na siebie nie będziesz donosić :evil_lol: :diabloti:
niedzwiedzica Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Rita- to dwa różne psy (babcia i wnuczka ) tyle,że nie wszyscy tu potrafia je rozróżnić :diabloti: Jura -one maja uszy o zmiennej geometrii , ustawialne w razie potrzeby ;) Aga -bo sie będę :oops: Hesia-krokodyl :evil_lol: Heśka-nienaturalny aporter;) Kwiaciarka Koka:loveu:
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):bos napisał(a):Już pisałem....taki znak jest przy każdym Twoim poście.[/quotTroche mi przykro/ co ja komu zrobiłam ? :placz::placz::placz: ....żle zacytowałaś. każde.... /quote ....na końcu cytatu winno tak wyglądać..[........].............musi być zamknięte w kwadratowym nawiasie
niedzwiedzica Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Rita-te znaczki drogowe wszyscy mają, przy każdym poscie, tak na wszelki wypadek.Tu u nas pewnie nigdy używane nie były,ale wlazłam kiedys przez przypadek na wątek o facecie ( chyba debilnym..) który chciał sobie AST kupic i tam pewnie te znaczki w uzyciu były czesto-w każdym razie powinny byc, bo poziom dyskusji był poniżej dna:evil_lol: zadziorny-a może ktoś by chciał samokrytykę złozyc i donieść sam na siebie i nie może :placz:;):diabloti:
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):`Bos nie placz znalazłam!!!!! ......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....aż mi lepiej:crazyeye: :lol: :lol:;) ;) ;)
swallow Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jura napisał(a):niestety dopiero dzisiaj mamy umawiać się na zabieg, ale nie ma bata musi być w tym tygodniu, bo nie ma na co czekać. I czeka nas to najgorsze oczekiwanie na wynik. Jura trzymam kciuki i za zabieg i za wyniki, ja z Bondem też to przerabialismy w tym roku i chociaż guz wyglądał paskudnie to okazało się po wycięciu że to nic poważnego. Jakoś mam przeczucie, że u Was będzie podobnie. Niedzwiedzica więcej fotek !!!
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 niedzwiedzica napisał(a): Heśka-nienaturalny aporter;) Kwiaciarka Koka:loveu: Niedżwiedzica.........Koka na łące koki..........:eviltong::lol: :evil_lol: :evil_lol::loveu: :loveu: :loveu:;) ;) Miło popatrzeć na śliczne psiury na ekstra fotach:loveu: :loveu: :loveu:
rita60 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niedzwiedzica Hesia to wnuczka Charliego, tak jak Parys jesli dobrze zrozumiałam ? Masz piekne psy.:klacz: /
zadziorny Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 borsaf napisał(a): Ale sie nameczyłam z moja operą i wyskakujacymi reklamami. Okazalo się, że mam taka opcję: zblokuj wyskakujące okno i... miałam przy tym kropke, czyli moim naiwnym zdaniem ta opcja była aktywna. Gdy juz wszystko zawiodlo to zdjęłam tę kropkę, na zasadzie, że gorzej byc nie może i... reklamy zablokowane! Po co taki galimatias? Raz, żeby okno uaktywnić trzeba "zaptaszkować", raz ma zostać puste??? W Firefoksie trzeba "zaptaszkować" opcję "Zablokujwyskakujące okna" (w przeciwnym wypadku funkcja jest nieaktywna :shake:). Jednak nie łudź się, że nie będziesz oglądać żadnych reklam :shake:. Tak dobrze to jeszcze nie mamy :mad: :evil_lol: :diabloti: borsaf napisał(a): Wolęopere bo tu nie musze sie logowac, pamięta. W FF mimo odhaczenia "pamietaj moje logowanie" nic to nie dalo. Automatyczne logowanie zapewnia właśnie ptaszek przy "Pamiętaj moje logowanie", a nie przeglądarka :shake:. Ja loguję się samoczynnie na forum niezależnie od tego, czy używam Firefoxa, czy Internet Explorera :roll: :cool3:. Proponuję następujący eksperyment: wyloguj się (mam nadzieję, że pamiętasz swoje hasło :cool3:) zaloguj się ponownie z zaptaszkowanym "Pamiętaj moje logowanie" zamknij przeglądarkę (bez wylogowywania się) ponownie uruchom przeglądarkę - powinnaś zostać zalogowana automatycznie :cool1:Generalnie, każde wylogowanie się z dogomani kasuje ptaszka przy "Pamiętaj moje logowanie" :razz:
zadziorny Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 niedzwiedzica napisał(a): zadziorny-a może ktoś by chciał samokrytykę złozyc i donieść sam na siebie i nie może :placz:;):diabloti: No nie :shake:, te czasy już dawno minęły :cool3: (i bardzo dobrze :evil_lol: :diabloti:) Krokodyla Hesię już kiedyś widziałem - superancka fota :loveu: :cool3: :multi:
zadziorny Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 rita60 napisał(a):borsaf z tymi reklamami to koszmar, tym bardziej ze ja nie lubie piwa,jakby moze puscili reklame jakiegos wina, moze byłabym bardziej wyrozumiała.:knajpa: Ja też lubię dobre winko, a szczególnie jeden gatunek - Chianti :loveu:. Ciekawe dlaczego :hmmmm: :niewiem: :cool3: ;)
Martini*** Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Niedźwiedzico, piękne foty, jak zwykle :) Wind, dziękuję bardzo za podsunięcie pomysłów z nagrodami, to niby takie oczywiste co się powinno dawać jednak mieliśmy wątpliwości czy to nie zadzkodzi małemu, dziś sprawdziliśmy że nie szkodzi - on jest wszystkożerny :diabloti: :diabloti: :diabloti: trochę się boję, że jak podrośnie to mi Dakara spałaszuje Jura, Dakar z obecności tej małej istotki bardzo korzysta. Nie wien jak to się dzieje ale jest grzeczniejszy, uważniejszy i delikatniejszy przy Loko. Muszę przyznać, że już zapominałam powoli ile pracy jest przy szczeniaku :crazyeye: Żeby tego diabliszka upilnować potrzebane są 2 osoby i pies do zabawy :diabloti: :razz:, tylko jak śpi to 2h spokoju :p
bos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Martini, bulik znalazł sobie zabawkę czy Dakar :loveu: :loveu: :loveu: Bulik już zaczyna trymować Dakara :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Martini: Czy ta słodycz zostaje u Was na zawsze?
Martini*** Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 bos, bulik jest prowadyrem zabaw i to raczej Dakar biega za szczylem ale trymować się nie pozwala jeszcze....... :evil_lol: później pewnie nie będzie miał już wyjścia :roll: bo lepiej stracić kilka włosów z ogona niż cały ogon aga, on nie jest mój ale na pewno będzie często u mnie bywać :loveu: Trochę się boję co będzie jak bulowaty dorośnie :shake: przecież może być i tak, że nie będzie lubił innych psów :roll: :-( . Chcemy go dobrze przygotować do dorosłego życia :) i trochę ryzykujemy bo mimo że nie ma jeszcze kompletu szczepień zabieramy bo w 1000 miejc, był już parku, w lesie i nad rzeką, na 3 różnych podwórkach, bawił się z 3 dorosłymi psami i 2 kotami :) i codziennie jeździ autobusem i samochodem :lol: a jest w Białymstoku dopiero od czwartku , mam nadzieję, że to będzie procentować w przyszłości... i bardzo nie chcę żeby Rafał z Dominiką popełnili te same błędy co ja z Dakarem :p
Recommended Posts