zachraniarka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Flaire']A jak już się go ma, to należy się cieszyć tym, co się ma i starać się wykorzystać na maksa jego potencjał! :-) :thumbs: Znikam spać! Flaire jutro będę dzwonić z podróży! Dobranoc!
Flaire Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 zach, jeśli jeszcze nie śpisz, to powiedz, co zdecydowałaś z klatką?
zachraniarka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No klatka jest obowiązkowa z tego co czytałam na stronie klubu Fort, więc będę mieć :roll: W ogóle dziś jak robiłam przymiarki do pakowania to stwierdziłam, że wezmę namiot i śpiwór wrzucę do plecaka dorzucę 3 koszulki, a resztę w miare potrzeb będę pożyczać :evil_lol: Katastrofa mała będzie z tym pakowaniem plecaka a potem pakowaniem się do pociągu i wypakowaniu się z niego.. No nic czas spać.. Dziś coś czuję będę miała sny o tym jak mi Ludwik pod pociąg wpada..
Flaire Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 zachraniarka napisał(a):Katastrofa mała będzie z tym [...] pakowaniem się do pociągu i wypakowaniu się z niego.. Przedzwonisz, w którym jesteś wagonie to pomożemy Ci się wypakować. A tam w Gdańsku nie masz ekipy, co by Ci się pomogła zapakować? Dobrej nocki... :-)
zadziorny Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='bos']Już widzialem, masz ślicznego psiura , a najważniejsze nie uszy a jego dusza-charakterek.... bo mu fajnie z pyska patrzy..........zadziorny :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Powiem więcej - Zadziorne Ucho :cool3: :evil_lol: :loveu: ;)
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='zadziorny']Powiem więcej - Zadziorne Ucho :cool3: :evil_lol: :loveu: ;)Fajne okreslenie, Borsaf wymysliła dogomaniacki uszatek, moze powinnam zmienic nicka na uszatek co wy na to ?:lol:
coztego Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='rita60'] [quote name='zadziorny']Napisał(a) zadziorny Powiem więcej - Zadziorne Ucho Fajne okreslenie, Rita, powiem Ci w tajemnicy, że Zadziorne Ucho to przydomek hodowlany zadziornego :cool3: A nicka już nei zmienisz, więc spokojnie, pozostań ritą ;)
Ibolya Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witaj rita60 - no zadziorny też nie najgorzej wymyślił to zadziorne ucho tylko, że wcale się nie musiał wysilać biedaczek, taki przydomek posiada Jego hodowla, z której wszak pochodzi Diuna Zadziorne Ucho żona mojego Bodrysia :evil_lol:
zadziorny Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='coztego']Rita, powiem Ci w tajemnicy, że Zadziorne Ucho to przydomek hodowlany zadziornego :cool3: A nicka już nei zmienisz, więc spokojnie, pozostań ritą ;-) [quote name='Ibolya']Witaj rita60 - no zadziorny też nie najgorzej wymyślił to zadziorne ucho tylko, że wcale się nie musiał wysilać biedaczek, taki przydomek posiada Jego hodowla, z której wszak pochodzi Diuna Zadziorne Ucho żona mojego Bodrysia :evil_lol: :crazyeye: no popatrzcie tyko, jak to wszyscy muszą tymi ozorami chlapać :shake: :eviltong:
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Coztego wiedziałam o tej hodowli bo jak wiesz moj poprzedni piesek był walijskim terierem, ale nie wiedziałam ze tro jego hodowla. Jaki ten swiat jest mały. Miałas mi zdradzic jak udało ci sie z tym zdjeciem Paryska. Ibolva witaj my sie chyba jeszcze nie znamy?
coztego Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='rita60'] Miałas mi zdradzic jak udało ci sie z tym zdjeciem Paryska. Spisałam adres url zdjęcia z Twojego profilu i wkliłam tutaj w znacznikach Jako moderator mogę Ci wkleić też jakąś fotkę do podpisu, chcesz?
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Coztego ale ja mam tylko to jedno zdjecie w panelu, jesli mozesz to wklej to zdjecie co edytowałas w swoim poscie. Dzieki. Powiedz na czym polega funkcja moderatora.
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita60 napisał(a):........ Powiedz na czym polega funkcja moderatora. Moderator to........no własnie ....do wszystkiego się dowala....i nic mu nie pasuje.......nawet wielkogabarytowe foty............:eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol::lol: :lol: :lol:;) ;) Ale za to robi dobre ciasto z rabarbarem:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;) :loveu:
coztego Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita, myślę, że bos wszystko wyjaśnił co do funkcji moderatora :lol: Wstawiłam Ci tę fotkę, po przeedytowaniu do podpisu, ciekawe czy będzie działać, zobaczymy kiedy napiszesz kolejny post :razz:
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bos wszystko mi wyjasniłes jesli chodzi o funkcje moderatora, tez kiedys chciałabym sprobowac tego placka z rabarbarem, moze bedzie okazja:cool3:
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='coztego']rita, myślę, że bos wszystko wyjaśnił co do funkcji moderatora :lol: Wstawiłam Ci tę fotkę, po przeedytowaniu do podpisu, ciekawe czy będzie działać, zobaczymy kiedy napiszesz kolejny post :razz: Coztego działa jestes genialna :loveu:
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='coztego']rita, .........ciekawe czy będzie działać, zobaczymy kiedy napiszesz kolejny post :razz: Będzie działać , jak coztego się czegoś podejmuje to ......mucha nie siada.:lol::loveu: Będzie git......mówię Ci ....na bank:cool1::lol: :lol: ;)
zadziorny Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita60 napisał(a):... tez kiedys chciałabym sprobowac tego placka z rabarbarem, moze bedzie okazja:cool3: No, to musiałabyś chyba na Śląsk na jakąś wystawę przyjechać :roll: :cool3: (ewentualnie do Krakowa w przyszłym roku ;)) :razz:
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita60 napisał(a): Coztego działa jestes genialna :loveu: A nie mówiłem:cool1: :cool1: :cool1: :cool3::lol: :lol:......na ale bez przesady...:eviltong::evil_lol::evil_lol: ;) :loveu:
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Zadziorny z tym przyjazdem na Slask to nie ma sprawy, moj maz jest kierowca i ma czesto trasy w tamtym kierunku. Nie wiadomo tylko co na to Coztego ?
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita60 napisał(a):Zadziorny z tym przyjazdem na Slask to nie ma sprawy, moj maz jest kierowca i ma czesto trasy w tamtym kierunku. Nie wiadomo tylko co na to Coztego ? ....a co próbujesz coztego podrzucić swojego TZ....:evil_lol:;) ;)
coztego Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bos napisał(a):....a co próbujesz coztego podrzucić swojego TZ....:evil_lol:;) ;) Tiaaa, coś mi się widzi, że rita przyśle TZeta po ciasto :evil_lol: rita, cieszę się, że działa ;) Nie przesadzajmy z tym geniuszem, może wybitna jestem, ale żeby zaraz genialna... :diabloti: Niesamowite są te uszy Parysa, nie mogę się napatrzeć ;)
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bos chyba z tym podrzucaniem TZeta przesadziłes myslałam raczej o tym, ze przyjade z nim.Coztego lubie ludzi skromnych...........Wiedziałam,ze Parys zrobi furore,on jest jedyny w swoim rodzaju.
Ibolya Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 rita60 napisał(a):Ibolva witaj my sie chyba jeszcze nie znamy? rita60, rzeczywiście jeszcze się nie znałyśmy, ale teraz już się znamy prawda? To dlatego, że ja się raczej na walijczykach udzielam, gdyż jestem posiadaczką weszteriera i prawiejamnika! Gratuluję pięknego piechola, Parys jest super!!! Fotka w podpisie cudna !!
rita60 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ibolva dzieki, ciesze sie ze podoba ci sie moj dogomaniacki uszatek. Moj poprzedni piesek był walijskim terierem. Tak jak mowi Zbyszek mamy fioła na punkcie terierow.
Recommended Posts