rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nie dostałam metryczki pani X przysłała mi tylko umowe zakupu mamy PARYSKA miała dosłac ale cos kreci. Ja myslałam ze nadal obowiazuje tylko rok na wyrobienie tych dokumentow.Powiem szczerze tak jak mowiłam nie zależy mi na tyhc dokumentach, oby Parys był zdrowy.
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wiecie co jak nic nie spaprałam powinno ukazać sie zdjecie mojego erdelka jak miał 9-m-cy, je
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Co mam robic zdjecie jest sformatowane w panelu uzytkownika ale nie wykonuje polecenia edycji zdjecia . POMOCY
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a co chciałaś zrobić - wkleić sobie Avatar czy może nam w poscie wkleić Paryska?
swallow Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='rita60'] Chodziło mi o to czy ktoś z was a raczej wasze psy mają cos wspolnego z Kementari. Mamusia Parysa to DYGRESJA DEMOGORGON nie znam tej hodowli a wy ? Witaj Rita60. No to nasze AT są spokrewnione. Ojcem mojego Bonda był CHARLIE Kementari, przepiękny pies, wielka szkoda że juz go nie ma :-( A jesli chodzi o samą hodowlę Demogorgon, to z pieskami z niej mój Bondzik miał okazję rywalizować na ringach :lol:
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Witaj Swallow miło mi ciebie poznac. Z twojej wypowiedzi wynika ze hodowla ta istnieje, probowalam szukac ich strony w internecie ale nie znalazłam.
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale sie dzisiaj rozpisałam ale zapomniałam o babci a to nie w porzadku. Babcia Parysa to AMFA OREGON .
czapla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To dla tych co maja problemy z identyfikacja - tu zadziorny upolowal czaple(to ta baba co sie mocuje z aparatem:lol: ) http://img386.imageshack.us/img386/740/klot049zm4dv.jpg Powiedzcie jeszcze, bo nie zostalam do konca, jakie wyniki byly na grupie?
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Rita60 - no to się robi tak że, fotę musisz zmniejszyć max do 500 x 500 pixeli - w swoim programie potem wrzucasz na serwer np żabę - link podała chyba coztego, potem adres kopiujesz i wklejasz w tym topicu, - czyli w odpowiedzi na wątek:lol: czapla - no to teraz juz wiem, która to Ty:lol:
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Rita60 -ja przepuszczam foty przez to http://www.imageshack.us/
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ina chyba nie bardzo rozumiem musisz bardziej przejrzyscie przykro mi ale jestem chyba mało pojetna. Co to jest adres URL .
Jura Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 W imieniu Fredzi dziękuję za kiuki, ale jak wiecie jeszcze trzeba je trzymać przez jakiś czas, bo podejrzane swiństwo będzie w niej dopóki trochę się nie ochłodzi. Ali, dobrze mnie rozumiesz. Stan mojego zdenerwowania nijak się ma do powagi sytuacji. INA, jakiś czas temu pisałaś o stronce poświęconej trymowaniu, link do której znajduje sią na Erdelkowie. Czy chodziło Ci o stronę po hiszpańsku. (Wygląda bardzo fajnie, tylko nic w ząb nic nie rozumiem). Zdjęcia z wystawy - super, szczególnie, jeśli się weźmie pod uwagę warunki, w których były robione. (To pisała ta baba z katalogiem w ręku http://img472.imageshack.us/img472/3803/ipanema027zm5yy.jpg)
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='rita60']Ina chyba nie bardzo rozumiem musisz bardziej przejrzyscie przykro mi ale jestem chyba mało pojetna. Co to jest adres URL . ok jak chcesz mogę Ci napisać krok po kroku - tak na chłopski rozum;) ale dopiero wieczorkiem bo już uciekam z pracy - wszystko będzie ok ! wprawisz się :lol:
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jura - no to już teraz wiem ok:multi: Tak jest po hiszpańsku - włosku... to jest problem ale jak pisała Nitencja -bo to ona podawała ten link -( nie Mod ) same rysunki też są bardzo interesujące i pouczające:lol:
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 INA przeczytam jutro bo mam uszkodzony internet ,tyle mojego co pogadałam teraz. Mam nadzieje ze do jutra zrobia. Dzieki.
Martini*** Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zadziorny, przyłączam się do podziękowań za fotki były super, cudownie się te erdalki ogląda INA, postaram się wpadać częściej ( tylko zawsze jak to piszę to mi się nie udaję więc teraz nic nie pizę ;) ) Jura, szkolenie powolutku do przodu, mam taki plan na wakacje żeby podnieść jakość chodzenia na smyczy tak żeby można było piech wszędzie zabierać, zawet w bardzo zatłoczone miejsca Dakar będzie miał nowego kolegę, bulteriera :loveu: :) Kupują go moi dobrzy znajomi więc pewni będzie często u mnie bywać, już się nie mogę doczekać na te nowe wychowowcze wyzwania :diabloti: :razz: myśle że Dakarowi też to wyjdzie na dobre. rita, ja zdjęcia wstawiem na http://www.album.com.pl/ trochę mi się wydaje przystępniejszy niż żaba :), pozwala zamieszczeć małe fotki ( 100 kb ) ale można mieć album bez ograniczeń i nic nie płacić A to Dakar 2 miesiące temu
zadziorny Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='rita60']Co mam robic zdjecie jest sformatowane w panelu uzytkownika ale nie wykonuje polecenia edycji zdjecia . POMOCY Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj Fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :lol:. Ja korzystam z ikonki i wklejam z ImageShack® piąty link pod zdjęciem oznaczony "Direct link to image" :cool3: :lol:
zadziorny Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='czapla']To dla tych co maja problemy z identyfikacja - tu zadziorny upolowal czaple(to ta baba co sie mocuje z aparatem:lol: ) http://img386.imageshack.us/img386/740/klot049zm4dv.jpg [quote name='Jura'] Zdjęcia z wystawy - super, szczególnie, jeśli się weźmie pod uwagę warunki, w których były robione. (To pisała ta baba z katalogiem w ręku http://img472.imageshack.us/img472/3...ma027zm5yy.jpg) No, to chyba wszyscy już zidentyfikowani (trudne słowo :evil_lol:) :cool3: :multi:
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A kto będzie we Warszawce? Oprócz tubylców, ma się rozumieć. My chyba zajrzymy i w sobotę i w niedzielę, może nawet Leonek zawita.
Flaire Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):może nawet Leonek zawita.No NARESZCIE FCI zatwierdziło wzorzec uchacza mazowieckiego! ;-)
bos Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 INA napisał(a):....... Ja PLANUJĘ:roll: wyjazd wakacyjny nad morze nawet niedaleko Karwi - Białogóra albo Dębki ale dopiero I połowa sierpnia... .............i ja planuję pobyt w Karwi,Jastrzębiej Górze w I polowie sierpnia.....:crazyeye:
Flaire Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A Misia, Locia i ja właśnie wróciłyśmy znad Zalewu Zegrzyńskiego, gdzie pojechałyśmy wieczorkiem z nikit1. To była nasza druga taka wycieczka i było SUPER!!! Tym razem pojechałyśmy troszkę później, więc było jeszcze mniej ludzi i ... Locia pływała! Pokracznie bo pokracznie, ale pływała po aporcik. Pozostaje nam tylko szlifować technikę i styl (tłumaczę jej, że psu nie wypada pływać kraulem). A teraz wszystkie trzy jesteśmy padnięte, więc idziemy spatulki! :sleep:
coztego Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Flaire napisał(a): (tłumaczę jej, że psu nie wypada pływać kraulem). No pewnie, prawdziwy erdel pływa wyłącznie motylkiem :razz: A welshe szczególnie upodobały sobie żabkę :evil_lol: A wczoraj wieczorem, kiedy czytałam dziecku książkę na dobranoc, Kreśka ułożyła się koło mnie. W pewnej chwili zauważyłam, że zamiast spać, gapi się w sufit, znieruchomiała zupełnie. Spojrzałam śladem jej wzroku i co zobaczyłam- okropnego, wielkiego pająka :angryy: Mam w domu psa, który wystawia pająki, najnowsza rasa, śląski pies na pająki :evil_lol: To my też idziemy spatulki, pobyt dziecka w naszym domostwie nieco męczy i mnie i sukę :lol:
Recommended Posts