Ali26762 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='zadziorny']A całej niedzwiedzicy, Fuki, czapli, Flaire i Ramir nie widziałaś :crazyeye: :shake: :hmmmm: niedzwiedzicy faktycznie nie rozpoznałam (ha - będzie przez to bogata), Flaire, Fukę, Czaplę i Ramir (w ogóle nie znam, nawet ze zdjęć) raczyłeś wymienić, więc co miałam zgadywać jak wiedziałam? :D
Nitencja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 dla Jaski to kazdy ring za maly :) piekna fota w ruchu
coztego Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tak patrzę i czytam i czytam i patrzę... i dotarło do mnie, że niedzwiedzicy i czapli nie widziałam :roll:
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='coztego']Tak patrzę i czytam i czytam i patrzę... i dotarło do mnie, że niedzwiedzicy i czapli nie widziałam :roll: Bo Ty jak się pojawiłaś z koleżanką przy ringu serdelkowym :roll:, tak zaraz Cię gdzieś wcięło i już do końca wystawy ani widu ani słychu :mad: :shake: :-(
zadziorny Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='rita60']Zadziorny - Juz mam obcykane logowanie,zakladka zrobiona,powiedz jak troche upiekszyc moj post bo jest taki szarutki. Swoje posty możesz uatrakcyjnić na wiele sposobów: używając emotikonek (ale to już znasz :lol:) wstawiając w treść animowane GIF-y wstawiając foty formatując tekst poprzez użycie ikonek: , i zmieniając krój, wielkość oraz kolor czcionki:cool3: :cool1: :p
swallow Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 dzięki zadziorny za fotki :buzi:na Ciebie zawsze mozna liczyc. Gratulacje dla wystawiających w Krakowie, a szczególnie dla Fuki z Elmiastym
Flaire Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='coztego']Tak patrzę i czytam i czytam i patrzę... i dotarło do mnie, że niedzwiedzicy i czapli nie widziałam :roll:Photoshop... :cool3:
niedzwiedzica Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 coztego-przemknęłas obok mnie jak kometa ;) a poniewaz akurat tez spieszyłam sie, tyle,że w przeciwna strone, nawet nie zdążyłam zawołać. To było przed sędziowaniem airedali ( chyba ). Potem juz nie widziałam ciebie ,ale sama tez dośc szybko sie zwinęłam, bo do Cytrynki jechałam i wróciłam w zasadzie na BIS :oops: za to z Czapla sie przywitałam , rozmawiałam tez z Jura, Zadziornym i jborowym :multi:Ale Flaire tez tylko na ringu widizałam ,potem mi mignęła,ale wtedy juz wychodziłam z wystawy :roll:
swallow Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Niedzwiedzica dotarłam i do Twoich fotek, wielkie :buzi: za fotorelację, czuję sie jakbym sama tam była
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nie bylo mnie wczoraj na forum bo siadł internet, ale tu się działo spotkania, wystawy, wyjazdy aż wam zazdroszcze.Szkoda ze z moim stażem nie mogę w tym wszystkim uczestniczyć.:placz: bos dzięki za wsparcie ja tez jestem samotna my to jak te białe samotne żagle :oops: no może troche przesadziłam.Dzięki za fotki. zadziorny dzięki za rady, twoje foty sa piękne , erdele przesliczne.Zwrociłam uwage że na wystawie brał udział erdel Kementari,dziadek mojego Parysa to CHARLIE KEMENTARI możekto
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Oczywiście cała ja znowu cos wcisnęlam nie tak i wysłałam w poł zdania.:oops: Chodziło mi o to czy ktoś z was a raczej wasze psy mają cos wspolnego z Kementari. Mamusia Parysa to DYGRESJA DEMOGORGON nie znam tej hodowli a wy ?
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 witam Rita60- możesz wstawić Avatarek - to mała fotka obok Twojego nicka tylko musi mieć wymiar max 100 na 100 pixeli - czyli trzeba zmniejszyć w Twoim programie do obróbki zdjęć. Można też chwilowo wstawić chyba jakieś gotowce - bynajmniej na starej dogomanii tak było :roll: No i powolutku zaczynamy poznawać Paryska:cool3: Ja PLANUJĘ:roll: wyjazd wakacyjny nad morze nawet niedaleko Karwi - Białogóra albo Dębki ale dopiero I połowa sierpnia...
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No fotek to jest full dziękuje- ojciec by powiedzał patrz same Vigusie;) :evil_lol: Ja rozpoznałam wszystkich oprócz...Jury i Czapli:oops: i nadal nie wiem na której fotce one są - może dlatego że jeszcze nie przyswoiłam sobie ich twarzy... Kurcze żebym widzała że istnieje cień szansy- transportu z W-awy na obóz to inaczej bym podeszła do sprawy - mogłabym do Wawy pociągiem nawet dzień wczesniej, bo mamy czasowo wynajęte firmowe mieszkanko w Warszawie i jeżeli ktoś z naszej firmy jest w Stolicy może smiało nocować:cool3: jest przy ul. Witolińskiej 5 Można by było odsapnąć i wtedy dalej ..Szkoda może coś jeszce będzie w przyszłości to się piszę:razz: Vigo to jak w książkowym opisie o rasie;) - jeśli mu nie wymyśle konkretnego zadania, ćwiczonek czy zabawy to sam sobie organizuje czas - od zjadania badyli, trawy, brodzenia w bajorze za kaczkami a kończy się na grzebaniu w torbach bogu ducha winnym spacerowiczom:mad: :mad: czy próbach np sciągnięcia mi gumki z włosów - uwielbia gumki- ostanio próbował scignąć zaprzyjażniomemu yorkowi:evil_lol:
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ina napisz mi prosze pare zdań na temat takiego obozu na jaki jezdzicie ze swoimi kudłatymi pociechami .
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Rita60 - ja nie jadę a chodzi o ten obózhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21919
niedzwiedzica Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Rita-dziadek twojego Parysa, czyli CHARLIE Kementari to również dziadek mojej HEXY :loveu: To był przepiękny i bardzo utytułowany pies , w moim ulubionym typie . A hodowla z której pochodzi Parys, miała kilka lat temu miot po Charliem, na literke B ( BISZKOPT, BOLEK BANAN) -pewnie którys z nich jest ojcem Parysa. Sprawdz w rodowodzie i napisz ;)
rita60 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Niedzwiedzica moj Parys nie ma rodowodu nie wystawiałam go bo ma stojace uszka , zreszta już o tym pisałam nie zależało nam na tym.Moze szkoda ze to zaniedbałam ale tak juz jest.
Wojtek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zadziorny :cool2: jak zawsze! Śliczne te nasze serdele :loveu: Pytanko. Czy kroi się w przyszłości jakaś wystawa na którą ponownie zjadą nasze piękności?
Flaire Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wojtek napisał(a):Pytanko. Czy kroi się w przyszłości jakaś wystawa na którą ponownie zjadą nasze piękności?Api jest zgłoszona do Warszawy, a do Sopotu planuję zgłosić ją i może Lotkę. :-)
Flaire Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wojtek napisał(a):Warszawa, to jakoś niebawem jest?Warszawa jest 8-9 lipca, czyli za półtora tygodnia. Api jest zgłoszona, natomiast ja nie wiem, czy dojadę, bo będę w tym czasie na obozie z psami w Górach Stołowych - więc dosyć daleko. Może ktoś inny ją wystawi, ale sędzia jest ta sama, co w Krakowie i stawka też pewnie podobna... Dodatkowo Misię mam zgłoszoną poprzedniego dnia na zawody agility, ale jeśli będzie upał, to nie pozwolę jej biegać... Więc w sumie wszystko w powietrzu jeśli chodzi o nasze występy. :-(
niedzwiedzica Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='rita60']Niedzwiedzica moj Parys nie ma rodowodu nie wystawiałam go bo ma stojace uszka , zreszta już o tym pisałam nie zależało nam na tym.Moze szkoda ze to zaniedbałam ale tak juz jest. Rita-można mieć psa z rodowodem i nigdy go nie wystawiać ;) to nie jest mus..a stojące uszka też nie sa przeszkodą w posiadaniu psa rodowodowego . Pisałaś o uszkach, nie doczytałam, że nie masz rodowodu. A może masz metryczke psa-bo przecież szczeniaka kupuje sie tylko z metryką a rodowód wyrabia później, wedle uznania właściciela psa. Kiedyś był na to chyba rok, teraz metryka jest wazna bezterminowo. Ogólnie taki rodowód to fajna sprawa, można sobie poszuakć później rodziny swojego psa :multi:
INA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 rita60- a nie dostałaś kopii -ksero - rodowodu rodziców? a może hodowla ma stronkę, na takiej stronce można często znależć zeskanowny rodowod któregoś z przodków:razz:
Recommended Posts