Fuka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Zdrowie :drinka::knajpa::drinka:Koci:tort::laola: [SIZE=2] Jej "wnuko-zięć" jest championem Polski i od dzisiaj mam na to papier!!!!:multi:
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='INA']ale pewnie nic z tego nie wyjdzie nic nie ma dla zielonych.:roll: No jak to nie ma! Jest jak najbardziej! Np. my mamy obóz dla początkujących w pierwszym tygodniu lipca. Tylko nie wiem, czy jeszcze sa miejsca... Ale może jest jakaś lista zastępcza :niewiem: W każdym razie info na stronie Fortu: http://www.agility.strefa.pl , klikasz na "Aktualności" u góry, potem na "nowości" po lewej, a potem szukasz na liście po prawej informacji o obozie dla początkujących.
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Sto lat dla Koki, gratulacje dla Elmiastego! Ale to niesprawiedliwie, bo Api ukończyła championat tego samego dnia, a papierka jeszcze nia ma. :-(
borsaf Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kociu kochana, dużo, dużo zdrowia i wielu jeszcze lat w swoim psio-ludzkim stadzie! Jak tylko przyjadę, ucałuje tą Twoją modelową głowę, która mnie nieustannie zachwyca. Niedzwiedzica recepta na buuuu: WSW, czyli woda, ściera, wiadro! no ewentualnie rower i 8 łap koło roweru.:lol:
niedzwiedzica Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Borsaf-ja nie chce ściery,wody, sprzątania !!! chcę moją małą Cytrynkę, buuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Idę teraz z dziewczynami do lasu, bo spacer jest najlepszy na smutki a mam tez zaległości spacerowe w stosunku do nich, tyle, że musiałam je pzredtem frontlinem skropic, bo juz 4 tygodnie minęły a kleszczy pełno. FUKA-buziaczki dla wnuko -ziecia !! i wyslij mi prosze ten championat , zeby szczeniaki tatusia championa miały, bo na metryczkach ELMO tytulu jeszcze nie ma, ale pewnie nikt o rodowód nie zdążył wystapic, to niech załączą ta kserokopie, to im wpiszą. Szkoda,że nie podali ci w związku numeru championatu, jak o metryki występowałam :-(
niedzwiedzica Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cytrynka, czyli CYTRA Equitana A tak wyglądała nasza sypialnia w ub. tygodniu :diabloti::diabloti:
bogula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 niedźwiedzica--- na Twe ręce wszystkiego najlepszego dla seniorki ...tak pięknej ; spacer, spacer! tylko czy Wam pogoda zezwoli?
zachcianka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wojtek napisał(a):Oglądając zdjęcia z wystawy zauważyłem, że niektóre wystawiające kobiety popełniają nieuczciwą praktykę epatowania swoimi wdziękami. Bardzo niesportowe... :mad: ;) Znaczy że ładne kobiety nie mogą wystawiać psów na wystawach? czy że powinny nosić dresy??:???:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wszystkiego najpsiejszego dla szanownej jubilatki :new-bday: :tort: :BIG: Gratulacje dla wnuko-zięcia :klacz: :klacz: :klacz:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='niedzwiedzica']A tak wyglądała nasza sypialnia w ub. tygodniu :diabloti::diabloti: A gdzie Wy sypialiście jeśli wolno spytać? :cool3: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 zachcianka napisał(a):Znaczy że ładne kobiety nie mogą wystawiać psów na wystawach? czy że powinny nosić dresy??:???: Tfu :mad:. Wypluj te słowa :shake:. Co też Ci przyszło do głowy :roll: :eviltong:
zachraniarka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Koki!! Co za piękną, okrągłą rocznicę obchodzi!
Nitencja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 MIZIANKA dla Koki od mlodszego o rok Jaska i calej bandy teirerowej i ode mnie oczywiscie :BIG:
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Razem z Derysiem życzymy drogiej seniorce, Koce, jeszcze wielu jubileuszy, dobrego zdrowia i mnóstwa udanych prawnuś i prawnusiów :smilecol:
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 niedzwiedzica napisał(a):ALI-własnie dlatego,że nie chcesz mić psa łysego, to skub go juz teraz i to regularnie-co 2 tygodnie usuwaj wszystkie sterczące i dłuższe włosy,wyczesuj podszerstek-bez jakiegos radykalnego ogołacania... Bo jak dasz sobie spokój, to za 4 tygodnie, czyli 2 tyg przed wystawą bedziesz miała psa w martwym, matowym włosie, do tego odstającym :angryy: Ok, mam już trymery i skręcony stół, nic nie stoi na przeszkodzie, aby zabrać się za pracę.
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Fuka']Ali, jak nie chcesz miec łysego lub dziurawego teriera - musisz go skubac juz teraz. Mi się zdarzyło, ze zaraz po zejsciu z ringu zaczełam skubac psa, do ktorego nie mam codziennie dostepu, a miał byc wystawiany kilka tygodni poźniej. Niestety tak to leci, że jak przegapisz moment - to potem idzie do gołego:p Czy można po czymś poznać ten moment?
INA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Flaire']No jak to nie ma! Jest jak najbardziej! Np. my mamy obóz dla początkujących w pierwszym tygodniu lipca. Tylko nie wiem, czy jeszcze sa miejsca... Ale może jest jakaś lista zastępcza :niewiem: W każdym razie info na stronie Fortu: http://www.agility.strefa.pl , klikasz na "Aktualności" u góry, potem na "nowości" po lewej, a potem szukasz na liście po prawej informacji o obozie dla początkujących. Dzięki Flaire - byłam na stronce, znalazłam, jest lista rezerwowych ale no właśnie jest jedno ale... za daleko jak dla mnie:roll: ( w takim razie jeśli chodzi o obóz w Gminie Radków to już doczytałam się wczesniej na dogo ) Daleko.. ja bym musiala pociągiem, z klatką, bagażami i z psem i to sama gdyby to było , bliżej... tak jak w zeszłym roku... hmm a tak ładnie się zapowiada, szkoda... ................ No i nie skończyłam trymowania Vigo ma taką dziwną sierśc, te dłuższe kłaki są takie twarde sztywne i nie chcą wychodzić, że sobie łapkę zraniłam ( oczywiście nie o siersc:evil_lol: ) ale manipulowałam tak tym paskudnym trymerem żeby wyciągnąć kępki sierści - że wbiłamsobie ostrze w palec...:cool1: no i znowu przerzucamy trymowanko...:angryy:
INA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 DLA DROGIEJ JUBLILATKI - KOKI KOCIU - NASTĘPNYCH 10 LAT I DUŻO DUŻO ZDRÓWKA :smilecol: :tort: :bday: :new-bday: WSPANIAŁY WIEK :lol:
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A ja z Apcią w sobotę zamiast wystawiać się w Lesznie - kibicowałyśmy na zawodach agility w Pęcicach. I tam Api załapała się na śliczny portrecik autorstwa Sajko:
Jura Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 INA, prawdziwa z Ciebie artystka - żeby wbić sobie trymerek w rączkę... Jeżeli chodzi o podróż pociągiem z psem, to nie jest nic strasznego (ja na pierwsze poważne wakacje z Fredką wybrałam się w Góry Sowie - podróż pociągiem i PKS - 12 godzin, 3 przesiadki). Gorzej z klatką. KOKA, KOKA NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM Wszystkiego najlepszego dla erdelkowej seniorki na dogomanii
INA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jura - trymerek Trixi (chociaż tępiony przez TZ-ta )- pokazał co potrafi :cool1: wczoraj mialam tyle zapału że trochę już widać efekty skubanka ale tak trudno mi sie zebrać do skubania tej drucianej szczeciny:shake: Jura - ja też już jechałam pociągiem z Vgusiem - może nie tak daleko jak Ty ale za to gdzie - do samej borsaf:lol: , wtedy Viguś był grzeczny chociaż pod koniec podróży już troche mu się dłużyło. Jaki ma Api śliczny - kolorek.:loveu:
Wind Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [SIZE="5"]Wszystkiego co najlepsze dla cudownej Jubilatki KOKI :laola: [SIZE="4"]I kolejnych 10 lat we wspanialym zdrowiu i szczesciu! zyczy Wind i Majutek :-)
Flaire Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='INA']Daleko.. ja bym musiala pociągiem, z klatką, bagażami i z psem i to sama No nie wieeeem... Ja jechałam pociągiem z klatką, bagażem i psem i też sama z Warszawy do Gdańska. Może trochę bliżej, ale za to misina klatka większa i cięższa ;-) i jeszcze szubiennicę też wiozłam. (Ale wózek do klatki już sobie odpuściłam, bo zach miała mnie autem odebrać, ale coś nie wyszło i targałyśmy ten cały majdan ręcznie z dworca do remizy, a nastę pnego dnia już chyba ja sama z powrotem :roll:) A może ktoś z Twoich okolic na ten obóz jedzie i mógłby pomóc? PATI miała jechać, ale na turnus dla zaawansowanych, a teraz chyba w ogóle nie jedze. :-(
Wojtek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 zachcianka napisał(a):Znaczy że ładne kobiety nie mogą wystawiać psów na wystawach? czy że powinny nosić dresy??:???: Tak, powinny nosić dresy! Ale tylko takie z III pasami i ... zapięte pod szyję. ;) :lol: Niedźwiedzico - współczuję :-( Zachra - Ludi ładnie wystrugany :-)
Recommended Posts