Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrowie :drinka::knajpa::drinka:Koci:tort::laola:
[SIZE=2]
Jej "wnuko-zięć" jest championem Polski i od dzisiaj mam na to papier!!!!:multi:

Posted

[quote name='INA']ale pewnie nic z tego nie wyjdzie nic nie ma dla zielonych.:roll: No jak to nie ma! Jest jak najbardziej! Np. my mamy obóz dla początkujących w pierwszym tygodniu lipca. Tylko nie wiem, czy jeszcze sa miejsca... Ale może jest jakaś lista zastępcza :niewiem: W każdym razie info na stronie Fortu: http://www.agility.strefa.pl , klikasz na "Aktualności" u góry, potem na "nowości" po lewej, a potem szukasz na liście po prawej informacji o obozie dla początkujących.

Posted

Sto lat dla Koki, gratulacje dla Elmiastego! Ale to niesprawiedliwie, bo Api ukończyła championat tego samego dnia, a papierka jeszcze nia ma. :-(

Posted

Kociu kochana, dużo, dużo zdrowia i wielu jeszcze lat w swoim psio-ludzkim stadzie! Jak tylko przyjadę, ucałuje tą Twoją modelową głowę, która mnie nieustannie zachwyca.

Niedzwiedzica recepta na buuuu: WSW, czyli woda, ściera, wiadro!
no ewentualnie rower i 8 łap koło roweru.:lol:

Posted

Borsaf-ja nie chce ściery,wody, sprzątania !!! chcę moją małą Cytrynkę, buuuuuuuuuuuuuuuuu:placz:
Idę teraz z dziewczynami do lasu, bo spacer jest najlepszy na smutki a mam tez zaległości spacerowe w stosunku do nich, tyle, że musiałam je pzredtem frontlinem skropic, bo juz 4 tygodnie minęły a kleszczy pełno.
FUKA-buziaczki dla wnuko -ziecia !! i wyslij mi prosze ten championat , zeby szczeniaki tatusia championa miały, bo na metryczkach ELMO tytulu jeszcze nie ma, ale pewnie nikt o rodowód nie zdążył wystapic, to niech załączą ta kserokopie, to im wpiszą. Szkoda,że nie podali ci w związku numeru championatu, jak o metryki występowałam :-(

Posted

niedźwiedzica--- na Twe ręce wszystkiego najlepszego dla seniorki ...tak pięknej ; spacer, spacer! tylko czy Wam pogoda zezwoli?

Posted

Wojtek napisał(a):
Oglądając zdjęcia z wystawy zauważyłem, że niektóre wystawiające kobiety popełniają nieuczciwą praktykę epatowania swoimi wdziękami.
Bardzo niesportowe... :mad:
;)

Znaczy że ładne kobiety nie mogą wystawiać psów na wystawach? czy że powinny nosić dresy??:???:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']A tak wyglądała nasza sypialnia w ub. tygodniu :diabloti::diabloti:

A gdzie Wy sypialiście jeśli wolno spytać? :cool3: :evil_lol: ;)

Posted

zachcianka napisał(a):
Znaczy że ładne kobiety nie mogą wystawiać psów na wystawach? czy że powinny nosić dresy??:???:
Tfu :mad:. Wypluj te słowa :shake:. Co też Ci przyszło do głowy :roll: :eviltong:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
ALI-własnie dlatego,że nie chcesz mić psa łysego, to skub go juz teraz i to regularnie-co 2 tygodnie usuwaj wszystkie sterczące i dłuższe włosy,wyczesuj podszerstek-bez jakiegos radykalnego ogołacania... Bo jak dasz sobie spokój, to za 4 tygodnie, czyli 2 tyg przed wystawą bedziesz miała psa w martwym, matowym włosie, do tego odstającym :angryy:

Ok, mam już trymery i skręcony stół, nic nie stoi na przeszkodzie, aby zabrać się za pracę.

Posted

[quote name='Fuka']Ali, jak nie chcesz miec łysego lub dziurawego teriera - musisz go skubac juz teraz. Mi się zdarzyło, ze zaraz po zejsciu z ringu zaczełam skubac psa, do ktorego nie mam codziennie dostepu, a miał byc wystawiany kilka tygodni poźniej. Niestety tak to leci, że jak przegapisz moment - to potem idzie do gołego:p
Czy można po czymś poznać ten moment?

Posted

[quote name='Flaire']No jak to nie ma! Jest jak najbardziej! Np. my mamy obóz dla początkujących w pierwszym tygodniu lipca. Tylko nie wiem, czy jeszcze sa miejsca... Ale może jest jakaś lista zastępcza :niewiem: W każdym razie info na stronie Fortu: http://www.agility.strefa.pl , klikasz na "Aktualności" u góry, potem na "nowości" po lewej, a potem szukasz na liście po prawej informacji o obozie dla początkujących.

Dzięki Flaire - byłam na stronce, znalazłam, jest lista rezerwowych ale no właśnie jest jedno ale... za daleko jak dla mnie:roll: ( w takim razie jeśli chodzi o obóz w Gminie Radków to już doczytałam się wczesniej na dogo )
Daleko.. ja bym musiala pociągiem, z klatką, bagażami i z psem i to sama
gdyby to było , bliżej... tak jak w zeszłym roku...
hmm a tak ładnie się zapowiada, szkoda...
................

No i nie skończyłam trymowania Vigo ma taką dziwną sierśc, te dłuższe kłaki są takie twarde sztywne i nie chcą wychodzić, że sobie łapkę
zraniłam ( oczywiście nie o siersc:evil_lol: ) ale manipulowałam tak tym paskudnym trymerem żeby wyciągnąć kępki sierści - że wbiłamsobie ostrze w palec...:cool1:
no i znowu przerzucamy trymowanko...:angryy:

Posted

DLA DROGIEJ JUBLILATKI - KOKI
KOCIU - NASTĘPNYCH 10 LAT I DUŻO DUŻO ZDRÓWKA :smilecol: :tort: :bday: :new-bday:
WSPANIAŁY WIEK :lol:

Posted

A ja z Apcią w sobotę zamiast wystawiać się w Lesznie - kibicowałyśmy na zawodach agility w Pęcicach. I tam Api załapała się na śliczny portrecik autorstwa Sajko:

Posted

INA, prawdziwa z Ciebie artystka - żeby wbić sobie trymerek w rączkę...
Jeżeli chodzi o podróż pociągiem z psem, to nie jest nic strasznego (ja na pierwsze poważne wakacje z Fredką wybrałam się w Góry Sowie - podróż pociągiem i PKS - 12 godzin, 3 przesiadki). Gorzej z klatką.

KOKA, KOKA
NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM
Wszystkiego najlepszego dla erdelkowej seniorki na dogomanii

Posted

Jura - trymerek Trixi (chociaż tępiony przez TZ-ta )- pokazał co potrafi :cool1:
wczoraj mialam tyle zapału że trochę już widać efekty skubanka ale tak trudno mi sie zebrać do skubania tej drucianej szczeciny:shake:
Jura - ja też już jechałam pociągiem z Vgusiem - może nie tak daleko jak Ty ale za to gdzie - do samej borsaf:lol: , wtedy Viguś był grzeczny chociaż pod koniec podróży już troche mu się dłużyło.

Jaki ma Api śliczny - kolorek.:loveu:

Posted

[SIZE="5"]Wszystkiego co najlepsze dla cudownej Jubilatki KOKI :laola:

[SIZE="4"]I kolejnych 10 lat we wspanialym zdrowiu i szczesciu!

zyczy Wind i Majutek :-)

Posted

[quote name='INA']Daleko.. ja bym musiala pociągiem, z klatką, bagażami i z psem i to sama No nie wieeeem... Ja jechałam pociągiem z klatką, bagażem i psem i też sama z Warszawy do Gdańska. Może trochę bliżej, ale za to misina klatka większa i cięższa ;-) i jeszcze szubiennicę też wiozłam. (Ale wózek do klatki już sobie odpuściłam, bo zach miała mnie autem odebrać, ale coś nie wyszło i targałyśmy ten cały majdan ręcznie z dworca do remizy, a nastę pnego dnia już chyba ja sama z powrotem :roll:)

A może ktoś z Twoich okolic na ten obóz jedzie i mógłby pomóc? PATI miała jechać, ale na turnus dla zaawansowanych, a teraz chyba w ogóle nie jedze. :-(

Posted

zachcianka napisał(a):

Tak, powinny nosić dresy! Ale tylko takie z III pasami i ... zapięte pod szyję. ;) :lol:

Niedźwiedzico - współczuję :-(
Zachra - Ludi ładnie wystrugany :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...