Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Sprawa się rypła, wszystko się wydało, tylko Judith jeszcze ciagle nie wie komu psa wysłała:turn-l:
Niedźwiedzica, ja nie wiedziałam, że bede chciała wklejać zdjęcia. Ale oczy :crazyeye:mi wyszły jak zobaczyłam taaaakiego owczarka:roflt: Niby swiadomie go tak ustawialam, bo ciągle mi wszyscy trują, że wlasnie tak nalezy psa naszym sedziom pokazywac, ale jak zobaczylam..... to az dech mi zaparło:cool3:
a co do głowy, to ja też zdecydowanie wole łeb Elmiastego, ale nieukrywam, ze znacznie wolę foty kiedy nie ma zwieszonych uszu jak kapci:roll:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

FUKA-nam wczoraj tez dech zaparło, jak mu zaczęłas tylne łapy odstawiać :eviltong:
a w kwestii Judith nie ma sprawy, poinformujemy ja o stosownych zmianach :evil_lol:
teraz lece z paskudami, wykorzystując chwilowa przerwe w ulewnych deszczach. u nas horror , nie pogoda :angryy: wieje, leje, grad sie sypie. Majowa pogoda ???

Posted

Witam
Własnie ja też się zastanawiam czy to maj - u nas tak jakby jesień była brrr.

Obejrzałam Leszno - dziękuje dziewczyny za fotoreportaż - po nim wydaję mi się jakbym tam w Lesznie była :cool3:
Tylko cały czas się zastanawiam na tym że czasem dziwne są wredykty i oceny sędziów - :crazyeye: ;) i gdy czasmi trochę żałuję że nie mogę Vigo wystwiać, od razu mi wszystko przechodzi:razz:

Dla mnie takie oglądanie fot z wystaw to oprócz uciechy dla oka i duszy - powoduje, że mobilizuje się do jakiegoś tam wkońcu wykończenia Vigusiowego futra - bo jak kiedyś pisałam zacznę nie dopieszce, zarasta i wszystko od nowa:placz:

Posted

Acha
BARDZO SPÓZNIONE ALE NIE MNIEJ SZCZERE ŻYCZONKA, SZCZEŚCIA W ŻYCIU I ZDRÓWKA
DLA DWUNOŻNCH I CZWORONOŻNYCH SOLENIZANTÓW:lol:
Api i Anselek mają już dwa lata:crazyeye: ale ten czas leci.:razz:

Posted

Jura - Ty chyba jakaś pokrewna dusza jesteś - ja mam ten sam problem
też chyba podskórnie nerwowa jestem , i z kordynacją ruchów na bakier - i chyba z refleksem też nie tak jest na starość:shake: tylko Ty sobie to wszystko uświadomiłaś a ja zwalałam to na Vigo:cool1:

Posted

Dzień dobry!
Zdjęcia z Leszna naprawdę niezłe!

Dużo radości życzę solenizantom!

I tak przy okazji - Aga i Flaire - wiem, że miał być spacerek w " tzw. międzyczasie", ale ostatnio byłam tak zarobiona, ze nie dosypiałam i nie dojadalam...
No ale co się odwlecze to...
Wczoraj wyczailiśmy w naszym lesie suuuuuuuuuuuuperowe miejsce na spacer! Bez ludzi, w zieleni - aparat trzeba brać obowiązkowo!
Także jeśli ta jesienna pogodna zrobi się choć ciut bardziej letnia - spacer na łonie natury jest obowiązkowy!

Posted

Oglądając zdjęcia z wystawy zauważyłem, że niektóre wystawiające kobiety popełniają nieuczciwą praktykę epatowania swoimi wdziękami.
Bardzo niesportowe... :mad:
;)

Posted

A ja mam dzisiaj w domu Airedali sztuk trzy - i tak miałam przez cały weekend! :loveu: Obecnie wszystkie trzy w pościeli - czyli w ich ulubionym miejscu. Dwie walczą na paszcze, a trzecia udaje, że śpi, ale tak naprawdę to łypie na posozstałe i bacznie obserwuje, co robią... :-)

nikit1, juz nie mogę się doczekać na ten spacerek... :-)

Posted

Wojtek napisał(a):
Oglądając zdjęcia z wystawy zauważyłem, że niektóre wystawiające kobiety popełniają nieuczciwą praktykę epatowania swoimi wdziękami.
Bardzo niesportowe... :mad:
;)
Dokładnie :roll:. Ale za to jest na czym oko zawiesić :cool3: :eviltong:

Posted

Były prośby o pokazanie gołego terriera, więc dziś rano fociłam. Niestety pogoda w Gdańsku beznadziejna- ciemno, mokro i fuj! W takich warunkach wyszło mi całe jedno zdjęcie! Jeżeli można powiedzieć, że wyszło.. w każdym bądź razie widać na nim golutkiego Ludwisia:

Pozostałe zdjęcia w najlepszym razie wyglądają tak:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
ZAch , pieknie wylysilas !! :) dam Ci moje do ogolocenia.:loveu:
zach, podpisuję się pod tym, co napisała Nitencja - super robota! :-)

Jak pies jest taki goły, to widać dokładnie, co i jak, nic się włosem nie ukryje. ;-) I powiem Ci, że moim zdaniem Ludwis wygląda naprawdę ładnie! :-)

Posted

Flaire napisał(a):

nikit1, juz nie mogę się doczekać na ten spacerek... :-)

Flaire,

Jeśli dziś po 17:00 nie bedzie padało to można na spacerek iść dziś. Daj znać, czy chcesz przyjechać.

Posted

Dziękuję bardzo za komplemanta!
To dla mnie ogromna radość, że się Wam podoba! Mimo że Ludwiś nie na wystawy to chciałabym by wyglądał jak najlepiej. Także angażuję się mocno w trymowanie i sprawia mi to przyjemność, a jak jeszcze efekty są dobre to niczego do szczęścia nie potrzeba :multi: :multi: :multi:

Flaire
czy za jakieś 2 tygodnie będziesz na miejscu u siebie? Koleżanka chce mnie porwać do stolicy w pewnej sprawie i jak już będę to korzystając z okazji chętnie bym się spotkała! Może jakiś spacerek albo miłe pogaduszki przy :popcorn:

Ciekawe dlaczego ta ostatnia ikonka ma nazwę : popcorn : :hmmmm:

Posted

[quote name='zachraniarka']Flaire
czy za jakieś 2 tygodnie będziesz na miejscu u siebie? Koleżanka chce mnie porwać do stolicy w pewnej sprawie i jak już będę to korzystając z okazji chętnie bym się spotkała! Może jakiś spacerek albo miłe pogaduszki przy :popcorn: Oh, już się cieszę! :multi: Tak, powinnam być na miejscu - jedyne planowane wyprawy to zawody we Wrocławiu w najbliższy weekend, a potem wystawa w Krakowie 24 czy 25 czerwca.

Posted

Ali-jesli jeszcze przyzwoicie wyglada, to znaczy,ze nalezy zacząć go skubac, zeby nowa faza klaków wyrosła :evil_lol: nie ma odpoczynku przy terrierze :diabloti:zwykle wracam z wystawy i nastepnego dnia biore się zaskubanie psa, który dnia poprzedniego porzadznie wyglądał :p
Więc do roboty !!!

Posted

zach - że jesteś zdolniacha to nie da się ukryć:lol: ale ile do tego trzeba jeszcze mieć cierpliwości i samozaparcia :roll: - podziwiam skubanko - jesteś genialna:multi:
... Ja nie mam się czym pochwalić...Vigo ma zawsze tylko jakoś częśc wyskubaną:oops: - obecnie przód i łopatki:evil_lol:
ale za to cieszę się jak głupia, że widać u Vigo - moją pracę z nim skubaniec robi się coraz bardziej ułożony ...i posłuszny aż mnie zadziwia - mogę śmiało powiedzieć, że jest duża różnica między tym co było dawniej i tym co jest teraz - a z niektórych rzeczy to nawet powolutku zaczynam być dumna ...:eviltong:
zach - niedawno pisałaś mi -dużo pochwał i pieszczot - tego Vigo nie żałuję:lol: acha kolcztki nie używam, mały wyjątek narazie gdy jesteśmy w pracy i wyprowadza go moja mama to dla bezpieczeństwa postanowiłam że chwilowo będe zakładać... ( moja mama jest słabą starszą osobą i z kolcztką czuje sie bezpieczniej, chociaz stara się go nie szarpać aby go tam nie zabolało;) ) - Vigo doskonale wtedy wyczuwa że ma kolczatkę i chodzi jak super grzeczy pies:crazyeye: nie ciągnie nie patrzy na inne psy - mamie aż chce się spacerować
chodzą codziennie coraz dalej i nigdy nie ma problemów:crazyeye:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Ali-jesli jeszcze przyzwoicie wyglada, to znaczy,ze nalezy zacząć go skubac, zeby nowa faza klaków wyrosła :evil_lol: nie ma odpoczynku przy terrierze :diabloti:zwykle wracam z wystawy i nastepnego dnia biore się zaskubanie psa, który dnia poprzedniego porzadznie wyglądał :p
Więc do roboty !!!

Ale po co skubać jak do wystawy jeszcze 6 tygodni?

Ja się nie droczę, pytam, bo nie wiem. Nie chcę skubać Derysia do gołego. On od marca jest skubany regularnie i może uda się uniknąć tak drastycznego rwania...

To co ja mam teraz robić? Chcemy pojawić się 9 lipca w Warszawie.

Posted

Zach, jak zwykle jesteś genialna. Łysolek cudolek.
[quote name='zachraniarka']Może jakiś spacerek albo miłe pogaduszki przy :popcorn:
A może nie tylko z Flaire? Ja też chętnie bym się z Tobą spotkała.

Ina, miło mi, że czujesz we mnie pokrewna duszę. (Szkoda tylko, że w dziedzinie, w której niekoniecznie chciałoby się mieć krewnych ;)). Mam nadzieje, że się kiedyś spotkamy.

Aga, pisałaś o tym nie na tym topiku, ale pewnie i tu doczytasz. Twoje osiągi naukowe są wprost nieprzyzwoite. Zawsze byłaś perfekcjonistką. Strach pomyśleć co będzie dalej.

Ali, teraz to juz masz przechlapane z tym skubanie. I to juz tak do końca życia.

Niedźwiedzica, czy masz jakieś wieści od swoich maluchów? A może ich właścicieli ściągnęłabyś na dogo. Dawno nie odchowywaliśmy jakiegoś szczeniaczka. Lotka jakoś tak szybko wydoroślała i to bezproblemowo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...