Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']Znam ten widok :evil_lol: . Kiedyś Flaire tak wyskubała Misiowatą i kazała mi z nią w zawodach startować. Była dokładnie taka sama - łysa i szaro - różowa, fuj :diabloti: .Mokka, nie marudź, nie było tak źle! :evil_lol: Dzięki Twojemu profesjonalnemu prowdzeniu, Misia gracją lotu nadrobiła niedociągnięcia w szacie: :evil_lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niedzwiedzica']A ty,Zach, pewnie po poprzednim trymowaniu zapomniałaś o nożyku i dałaś psu odrastać bez kontroli.

Tak własnie było.. Ale po tym gołym doświadczeniu, które teraz przeżywam będę pamiętać o solidnej i regularnej uprawie ogródka :lol:

[quote name='Flaire']Misia gracją lotu nadrobiła niedociągnięcia w szacie: :evil_lol:

Misia na tym zdjęciu jest goła ? ? ? :crazyeye:

Jeżeli ktoś chce zobaczyć NIEDOCIĄGNIECIA w szacie to proszę zdjęcie efektów mojej wczorajszej pracy:

I Pan Wielki Nochal:

Za wszelkie sugestie dotyczące mojego skubanka- co za mało, co za dużo, o czym pamiętać na przyszłość, a co można poprawić jeszcze dziś :diabloti: - będę bardzo wdzięczna :modla:

Posted

zachraniarka napisał(a):

Misia na tym zdjęciu jest goła ? ? ? :crazyeye:

Quper miała całkiem łysy - gołodooopiec :eviltong: .
A i na łopatce widać łysinę, że hej

Posted

Mokka, Ty chyba jeszcze gołego psa nie widziałaś :shake:. Ludwiś na ostatnich fotkach ma gołe policzki i podgardle, a moje pasqdy są obecnie całe gołe :cool3: :evil_lol: :diabloti:

Posted

asher przyznała się w innym topiku, że ma dzisiaj imieniny - to może zach i chapla również? Jeśli tak, to życzę Wam... no, może żeby pies Wam mordy lizał ;-). W razie czego może pożyczyć stosownego psa. ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Jeśli tak, to życzę Wam... no, może żeby pies Wam mordy lizał ;-)
Hahahaha, a mnie dzisiaj taka jedna skubana panna wylizała :evil_lol:
Wszem i wobec ogłaszam, że Lotka jest śliczna, pyskata, a całuśna chyba nawet bardziej od Misi, choć to się wydaje niemozliwe :lol:

A Flaire nadaje się na nałogowego palacza. Ja, jak nie mam co zrobić z rękami - palę. Flaire - skubie :lol:

A Joannom życzę wszystkiego najlepszego! :Rose: :drinking:

Posted

Jeszcze zdążyłam przed północą więc [SIZE="3"]STO LAT dla SOLENIZANTEK

Niechaj Wasze pieski cieszą sie wspaniałym zdrowiem, omijaja ostre przedmioty,niechaj chodza wpatrzone w pancię jak w obraz!

Posted

O kurcze, ale fo pa - widziałam się z zachraniarką i nie złożyłam jej życzeń :(
Wybacz Asiu, ale nie wiedziałam, że dzisiaj świętujesz!

[SIZE=5]Wszystkim dogomaniackim Joannom życzę sukcesów na wszystkich polach, zdrowia, kasy, uśmiechu na buziach i uśmiechu na przynależnych pycholach !!!

Posted

Heloł ewrybady!
Zachra, aleś Ludiego przydybała - łysy jak kolano! :happy1: :lol:

Jeśli pytasz o zdanie, to ja osobiście spróbowałbym "zmiękczyć" przejście od tej łysiny w stonę pyska, no i sam pysk bym zcieniował.
:bye: :bluepaw:

Posted

[quote name='Ali26762']O kurcze, ale fo pa - widziałam się z zachraniarką i nie złożyłam jej życzeń :(
Wybacz Asiu, ale nie wiedziałam, że dzisiaj świętujesz!

:oops: ja tyż...

Zach-Asiu (ej, Ty :evil_lol: ) - wszystkiego naj, naj, naj! :multi:

Wszystkim pozostałym Dogomaniackim Joannom również życzymy z Lukrem duuużo szczęścia! :multi:

Posted

Kochana Apciu i kochany - choć daleki - Anselku! :loveu:

Jak ten czas szybko płynie! Od dzisiaj nie jesteście już szczeniakami, ani nawet młodzieżą, tylko Dorosłymi Psiskami - ale dla mnie zawsze będziecie słodziutkimi kluseczkowatymi wnusiami, :loveu: takimi jak tutaj:

Z okazji drugiej rocznicy urodzin, dużo szczęścia, kości, radości z Państwa, biegania, skakania, piłeczek i wszystkiego, co cieszy Was najbardziej życzą Wam

Babcia Flaire i Mamusia Misia :buzi:

Posted

Dołączam się do życzeń dla Wszystkich Aś!!!!:laola:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! :BIG:

[SIZE=2]I bardzo jestem wdzieczna:modla: za przypomnienie, bo moja chrześniaczka ma na imię Joanna....

Posted

No dobra ;) to Apci i Anselkowi tez wszystkiego naj naj!!!:tort::knajpa:

[SIZE=2]:oops:
przyznam się Wam, że moja Kawusia też miała ostatnio urodziny, w poniedzialek skończyła 5 lat, a ja tradycyjnie juz uświadomiłam to sobie dzień po.....

Posted

Byłyśmy na pięknym spacerze, Kawa szalała, potem kładła sie na żabę w kazdej kałuży, tylko ja nie wiedzialam wtedy, że to jej urodzinowy spacer:roll:

Posted

niedźwiedzica, do odziału się nie dodzwoniłam, ale na mojego maila z pytaniem o sędziego dostałam odpowiedź, że plan sędziowania jest na ich stronie internetowej. I według tego planu, AT sędziuje Pan Myszkowski - więc ja zakładam, że tak jest. Z Panem Myszkowskim rozmawiałam kiedyś obok ringu na temat AT i stąd wiem, że jego opinia, jak powinna wyglądać suczka tej rasy różni się od mojej, więc, pomimo że Api jest zgłoszona, zostajemy w domciu.

Posted

No, to nieciekawie :mad:. Przyznam,że wystapiłabym do nich o zwrot wniesionej opłaty, bo miał sędziowac ktos inny i do NIEGO zgłaszałaś suczydło :cool3:
Miałam ochote popatrzeć sobie na serdelki w lesznie,ale pewnie nici z tego wyjdą :razz:

Posted

Wiesz, oni zawsze piszą, że nie odpowiadają za zmiany, więc pewnie i tak nic bym nie wskórała... Zakładam, że to wszystko było w dobrej wierze, bo byłam też na wystawie na Słowacji, gdzie ogłaszali angielską sędzinę, która nigdy nie zgodziła się tam sędziować i robili to do ostatniej chwili - niektórzy dowiedzieli się o zmianie dopiero na miejscu... :angryy:

Posted

Niedzwiedzica jest taki zapis na stronie kazdego zwiazku i ulotkach ze oodzial zastrzega sobie prawo zmiany sedziego
Flaire co do sedziego . To on czasem co innego mowi a co innego robi na ringu.... wiec ja osobiscie bym sprobowala.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...