Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Tym razem "wystawowo" ;)
Carlos i Shaggy

I na odrót, czyli Shaggy i Carlos

i dziewczynka :p, niestety fota domowa, ale ma za to 2 ogonki :multi:

dziewczynka , tez w domu, ale juz z jednym ogonkiem ( dodatkowy zostal obciety w tzw międzyczasie :diabloti::diabloti:)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Niedzwiedzica ale teraz masz fajny program telewizyjny - 24 godziny -na okrągło możesz sie wpatrywać. Iglaki w ogródku jeszcze żyją? To taka świetna zabawa, ciągnąć aż się urwie! Moje lubiły leżec pokotem w konwaliach, a Twoje jakie kwiatki preferują na drzemkę?

Posted

[SIZE="4"]Lordzie Ludwiku

[SIZE="4"]Wszystkiego najpsiejszego, dalszych sukcesów w sportach i pracy,

zdrówka dla ciebie i ukochanej panci, żeby mogła dalej z toba biegać i rzucac

ulubiona piłeczkę
,

z okazji rocznicy od Borsaf i Regona

Posted

JEGO LORDOWSKIEJ MOśCI SAMYCH SUKCESóW W PRACY I USMIECHU NA COPDZIEN ZYCZYMY !!!! :loveu:
BORSAF-TOBIE JUZ NIE WYPADA ZYCZEN SKłADAć, BO AZ WSTYD :oops: ALE WIESZ SAMA, JAK U MNIE OSTATNIO BYŁO ;) DZIS PIERWSZY DZIEN OD 2 TYGODNI W DOMU POSIEDZIAŁAM, ALE TYLKO DZIEKI MESZKOM :evil_lol:,bo maluchy juz o 17 do domu wżięłam,zeby ich te kwiopijce nie zjadły..a zniszczń zadnych nie mam w ogrodzie, bo niszczyciele maja opłotowana zagródkę :eviltong:
Konwalie sa strasznie trujące,podobnie jak zreszta wiele roslin w ogrodzie, wiec uważam i wedrówek po całości nie ma :shake:

Posted

Niedzwiedzica Ze tez Ty musisz mieszkac na drugim końcu Poznania:placz: Nijak do Ciebie pieszo nie mozna dotrzeć, albo tramwajem chociażby.
Ja teraz z smutnej konieczności bywam na Długiej ale stamtąd to na Bajkowe hektar drogi, pewnie autobusem by trzeba, a nie wiem którym i gdzie?
PKP sobie jeżdże bo to wygodniej i taniej i nieraz szybciej niz w korkach samochodem.
Tak bym sobie kluski obejrzała:loveu: wymiziala póki sa jeszcze u Ciebie.
Może w przyszłym tygodniu??? Oj, marzenia...ale nieraz sie spełniają.:lol:

Posted

Lordzie Ludwiku Najpiękniejszy :loveu: Wszystkiego Najlepszego, Dużo sukcesów na drodze zawodowej i żebyś nigdy nie zgubił swojego mózgu!

Niedźwiedzica, ależ Ci maluszki cudnie wyrosły :loveu: Kiedy zaczną opuszczać gniazdko? :razz:

Posted

Dołączam się do życzeń:
Ludwiś, Ludwiś, niech zdrowo żyje nam!

Dołączam się do pytania:
Kiedy maluchy opuszczą rodzinne gniazdo?

Dołączam do zachwytów:
nad długonagą pięknością Loteczką, nad śmigającą błyskawicą - Misią, nad klusiami - słodyczkami.

borsaf, Ty, bidulko, to z tym kursowaniem to nie masz łatwo.

Posted

[quote name='Mokka']Bo Leon to jest terier honorowy :lol: .

Tutaj ze szczeniakiem. Fotki niezbyt udane (aparat coś bruździł), ale bardzo słodkie. Lotka - Pilotka dręczy ulubionego wujka.

Mokka a one we dwójkę tego szczura zagryzly............i patrz jakie kulturne , badziewia nie zjadły.......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:

Foty z latającymi piesami zajefajne.......:lol: :multi: :multi::multi:

Posted

[quote name='bos']Mokka a one we dwójkę tego szczura zagryzly............i patrz jakie kulturne , badziewia nie zjadły.......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:Zostawiły dla kotków... :cool3:

Posted

Lordzie Ludwigu wszystkiego naj ,naj ,naj i rośnij ku uciesze swej pani

:tort::drinking::beerchug::knajpa::tort::new-bday::drinka:

Posted

Dołączam się do życzeń dla Jego Lordowskiej Ludwigowej Mości :new-bday: :tort: :BIG: :laola:. Wszystkiego najpsiejszego i żeby "mózg" był zawsze pod ręką tzn. przy mordce :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

Ludwiniu suodki - razem z Derysiem życzymy Ci przede wszystkim zdrówka Twojego i pańci, cobyś mógł z nią szaleć do woli, mózgów wszelkiej maści i odmian w ilości hurtowej i słoneczka każdego dnia. Życzymy Ci też, abyś w swojej pracy zawsze był bezpieczny i skuteczny.
Buziaka dostaniesz od nas osobiście - prosto w czarny nochal :)

A tu prezent dla Ciebie - wprost z Tajlandii radio dla piesków :)

Posted

[quote name='bos']Mokka a one we dwójkę tego szczura zagryzly............i patrz jakie kulturne , badziewia nie zjadły.......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:
Szczur sam się poddał, nie wytrzymał psychicznie :evil_lol: .

Niedźwiedzica - jak zwykle super foto serwis, to już ostatnie podrygi kurdupli w Twoim domu, wyłapuj ile się da. Szczyle pójdą w świat, wyrosną i będzie po ptakach.

Dla Jego Lordowskiej Mości - :Rose: :drink1: .

Posted

DLA LORDA LUDWISIA:loveu:
W DNIU TAK UROCZYSTYM
JAK JEGO PIERWSZA OSOBISTA ROCZKOWA ROCZNICA
ŚLĘ SAME POZYTYWNE FLUIDY
ZDRÓWKA-TAKŻE DLA JEGO PANCI:lol:
SUKCESÓW W PRACY ZAWODOWEJ, ALE TAKŻE WIELE WIELE BEZTROSKI, MIŁOŚCI I RADOŚCI.:tort: :new-bday: :calus:

Posted

Niedzwiedzica - Pliss o jak najwięcej foteczek jeżeli gromadka ma sią powoli wykruszać...:placz: Ja tez załuje że nie mieszkam bliżej Poznania:roll: i nie mogę ososbiscie poogladać małych grubasków.

Posted

BORSAF-koło nieistniejącego juz kina BAŁTYK jest przystanek autobusowy linii 59, 77,78. Wysiadasz na wysokości starego Portu Lotniczego Lawica i jestes wśród pyszczaków :loveu:
Maluchy juz ostatnie dni u mnie, od niedzieli zaczyna się exodus, którego aopogeum będzie ok 21 maja. Potem juz tylko jedna suczka będzie do 27 i tyle mojej radości . Już mi smutno, jak o tym pomyslę i łzy mi same kapią.:placz:..Pusto będzie w domu bez tych paskudów :-(:-(:-(
Dlatego staram się każda chwilę spędzać z nimi, foty będa później, chyba że deszcz albo meszki zmusza mnie do siedzenia w domu

INA - na geografie nie ma rady ;)

Posted

Hahaha, a ja się łudziłam, że będę pierwsza z życzeniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale myślami jestem z Ludwisiem jubilatem już od przedwczoraj :cool3:

Nasz przekochany, ulubiony LUDWINIU! Razem z Lukrem chciałybyśmy złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia w formie wierszyka :cool3: :

Ludwiczku nasz Poważny,
pracusiu prze-Odważny,
z koloru Czaprakowy
wariacie Piłeczkowy,
przyjmij szczere Życzenia
Zdrowia i Powodzenia,
Od Gosi i Lukierka
dostaniesz dziś cukierka :lol: :p

Posted

[quote name='asher']Lordzie Ludwiku, wszystkiego naj!!! :drinking:
A to prezencik:
:roflt: :roflt: :roflt: Ależ teraz będzie chłopak mądry :loveu:

Posted

Dziękujemy ślicznie wszystkim za życzenia! :buzi:

Dziś mam dzień pełen refleksji- ten czas mija tak szybko i nadszedł czas rocznic..
Trzy lata temu pojechałam pierwszy raz obejrzeć wybraną hodowlę..
Dwa lata temu zdecydowałam się na miot i zapisałam się w kolejkę..
Rok temu otrzymałam smsa "1 pies 6 suczek.."

Ile to było nerwów, ile czekania.. Ale już wtedy podświadomie czułam, że ten jedyny, wyjątkowy szorstek jest mi przeznaczony. Dziś kiedy Ludwiś kończy roczek jestem o tym przekonana na 100%! Moja mała królewna przeszła moje najśmielsze oczekiwania..

Ludwiśku kochany życzę Tobie i sobie aby każdy kolejny roczek był tak wspaniały jak ten mijający. W pracy i w sporcie, na spacerku i na kanapie przed telewizorem wielu cudownych chwil spędzonych RAZEM..

Posted

Ja też.
Ale zamieszania narobiłam!:oops: poprostu spojrzalam na kwiecień i życzenia zaczęłam składać w wigilie rocznicy hihihi:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...